adam arıyın varsa ben her takıma girerim......
Chelsea Dolu Dizgin......Liverpool ve Man'u 'da bişeler yapmaya çalışıyo...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
chelsea yine çoşmuş......
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
edit
_____
Fenerbahçe Cumhuriyeti
chelsea işin ilmini almış(:
Liverpool'un işi zor![]()
Man U dağılmış....
Ş.L maçlarını oynamıştık ama elektrikler gitti serverde o yüzden zaman kybetmeyelim diye tatile çıktık bu maçlarda otomatik sonuçlar yani bunları hiçkimse oynamadı![]()
aaaaaaaaaaa.Chelse'de yenilirmiş...
Man U'yu tebrik ederim......
Chelsea İÇİn Zaman Ve Mekan Fark Etmez Her Zaman En İyİsİdİr.
Serkan bırakıtım ArsenaliGunners Champion
![]()
Gecenin sürprizini Inter yapmış.Chelsea'nin bileğini bükmüş.Olsun arkandayız Murat abi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
favorim liverpool oyumu da ona verdim ama devre arasinda yasayan efsane gerrard'i valencia'dan geri almasi lazim. Tek eksik lider oyuncu gibi gozukuyor. Ozellikle palacio transferi mukemmel.
Yine herkes kazanmış![]()
valla herkes iyi gidiyor su an ama tabiki chelsea en iyisi
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Chelsea dur durak bilmiyor çok iyi gidiyor vallaha...![]()
Merak etmeyin Chelsea en fazla 2 bilemedin 3 hafta böyle gider sonra tökezler. swh
Chelsea çok iyi takım menajeride iyi böle gider bence![]()
Chelsea süper gidiyor tek yenilgi almış ondada Murat Abi oynamıyormuş![]()
chelsea Arsenalide devirmiş......
arkadaşlar imkanınız varsa kadro dizilişi ve taktiklerinizide koyabilirmisiniz.
tr.captain biraz toparlanma var gibi ligde ama avrupa da da başarı şart.dikkat ettim palacio dışında istikrarlı bir golcün yok.keşke gerrard ı para için satmasaydın.forvete gonzalo higuain i öneririm.en azından kiralayabilirsin işini görür senin.ama sende para vardır.transfer et istersen
![]()
Higuain'i almaya calısırım. Yeni golcu olarak Defoe devre arası katılıyor takıma. Maalesef istikrarlı oyuncum yok en buyuk handikapım bu. Xabi Alonso'ya karsı sempatim var onu satmak istemedim defansa donuk MC olarak onu kullanmayı tercih ettim,Gerrard daha iyi fakat duygular karıstı ise o yuzden sattım parası da iyidi
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
TR.CaPTaIN sana van der waart yakisirzaten resimdeki de o zannedersem. Kadrona baktim sence de lider eksigi yok mu? kaptanin kim mesela? van der waart anfield'e derman olur bence..
Muhammet ani Pennant çok iyi Quaresmayı sola çekip onu sağda deneyebilirsin![]()