Sayfa 10 / 18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ReaL de ki abisi değiL yaf bizim aLdığımız büyük oLan bizim ki abi
    O zaman kardeşi kadar oynasın yeter diyim...

Bazı kanallarda yanlışlıkla kardeşi Gonzalo'nun attığı golelri falan gösteriyorlar
    River'dayken attığı golleri. Ben de yemiyom tabii

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Bazı kanallarda yanlışlıkla kardeşi Gonzalo'nun attığı golelri falan gösteriyorlar
    River'dayken attığı golleri. Ben de yemiyom tabii
    yaa ntv bile gonzalo'nun attığı golü gösterdi geçen.dedim hadi diğerleri(kanal d,atv,show vs.) tamam da, ntv ayıp etti...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayırlı olsun arkadaşlar.Higuain'imiz geldi.

Higuain özel uçakla geliyor!..
    Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Arjantinli futbolcu Federico Higuain, yarın İstanbul'a gelecek.

Higuain'in, yarın saat 15.30'da, genel sekreter Kenan Öner ve futbol takımı genel menajeri Sinan Engin ile birlikte, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a geleceği bildirildi.

Arjantinli oyuncunun, ertesi sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra basın önünde sözleşme imzalaması bekleniyor.
    21.08.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet Higuain'in transferi kesinlesti... Umarim Besiktas'a hayirli olur... Ben bir Galatasarayli olarak bunu soyluyorum... Umarim TSL'ye gelen Ortega, Lukunku, Ailton gibi fiyasko transferlerden biri olmaz... Olacagini da zannetmiyorum... Bobo ile iyi bir ikili olabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Beşiktaşa hayırlı olsun daha önce izlemedim ama forvet arkası asıl mevkiisiymiş bazı spor programları söyledi ne kadar dogru bilemem..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adam çok iş yapacak.Özellikle uzaktan vuran futbolculara ihtiyacımız var.Yanlız biz değil Türkiye'nin bu futbolculara ihtiyacı var.Tell'dan sora 2. oldu.Hadi hayırlısı bakalım.Parlayacağına inanıyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Beşiktaşa hayırlı olsun daha önce izlemedim ama forvet arkası asıl mevkiisiymiş bazı spor programları söyledi ne kadar dogru bilemem..
    Kendisi forvetmiş.Santrafor değil yani.
    So what?
    Saike

9. Default

Yilda 900bin dolar, bonservis ise 1.5 milyon dolar. Normal bu rakamlar, ama diger transferlere gore 'ucuz' elbette.

Bu arada ayrilmak istediklerini Saglam'a resmen aciklamalarina ragmen Tandogan elde tutulacak, Fahri ise kiralanacakmis. Ayip, yazik, gunah.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada Berk Kolt ikilisi gitti tere yağından kıl çeker gibi bitirdiler transferi Öner ile Engin.İşte yönetici dediğin böyle olur.Kolot ve Berk olsa bu transfer olmazdı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk'nin yaptığı vasat yabancı transferlerini hiç beğenmemiştim...Bu adamıda çok methediyolar bakalım...

gezdiler dünyayı aldılar higuain i. neyse inşallah çürük çıkmaz

Higuain Beşiktaş'ta
    Beşiktaş, Federico Higuain'in transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı yöneticiler, River Plate ile anlaşmaya varırken, genç golcü 3 yıl süreyle Beşiktaş forması giyecek.

Beşiktaş, River Plate'li Federico Higuain ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Genel Menajer Sinan Engin ve Genel Sekreter Kenan Öner, Higuain'in ardından River Plate'li yöneticiler ile de anlaşma sağladı.

3 yıllık anlaşma sağlanan Federico Higuain yıllık 900 bin dolar alırken, kulübü River Plate'e 1,5 milyon dolar bonservis bedeli ödenecek. Başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla getirilecek Higuain, yarın saat 15.30'da Türkiye'de olacak. Arjantinli oyuncunun, perşembe sabahı sağlık kontrolünden geçtikten sonra basın önünde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Real Madrid'de forma giyen Gonzalo Higuain'in ağabeyi olan 1.72 boyundaki Higuain, River Plate'in altyapısından yetişti. 23 yaşındaki genç golcü, son 2 sezondur formasını giydiği Arjantin ligi takımlarından Nueva Chicago'da açılış ve kapanış liglerinde toplam 37 maçta 14 gol attı.

Gol bölgelerindeki çabukluğu ve fırsatçılıgıyla tanınan Arjantinli golcü, ceza sahası dışından attığı şutlarla da etkili oluyor.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Bjk'nin yaptığı vasat yabancı transferlerini hiç beğenmemiştim...Bu adamıda çok methediyolar bakalım...
    Samet yeter Allah aşkına.Gaziantep güle oynaya diyorsun.Gelip burada transferlerimize vasat diyorsun.Yorum yapmak için yorum yapıyorsun.
    So what?
    Saike

hayirli olsun insallah Turk futboluna renk katar

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tüm Beşiktaş'lı arkadaşlara hayırlı olsun çok iyi bir transfer oldu kutlarım yönetimi...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Pek bilgim yok aslında oyuncu hakkında! Acaba adam geçebiliyor mu?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Pek bilgim yok aslında oyuncu hakkında! Acaba adam geçebiliyor mu?

Tekniği,sürati ve etkiLi şutLarı en etkiLi özeLLikLeri.Uyum sorununu aşarsa Bobo iLe de iyi anLaşırsa faydaLı oLabiLir beLki bekLeyip görücez.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    asLında benim Higuain transferinde sevindiğim tek nokta deLgado için.DeLgado geçen sezon dan beri tam anLamı iLe anLaştığı biri oLmadığıdan şikayetçiydi.Tigana gidince ve ErtuğruL sağLam geLince kendine oLan güven ve moraLi arttı bu da maçLarına yansıdı.Şimdi takıma kendi vatandaşı bir oyuncu geLicek ve eğer Higuain iLe iyi anLaşıp oyun içinde de iyi bir ikiLi oLurLarsa işte o zaman bak sen deLgado ya derim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Federico Higuaínnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Federico Higuaín kimdir?

25 Ekim 1984 doğumlu 23 yaşındaki Arjantinli futbolcu Federico Martín Higuaín 1.5 milyon dolar bonservis bedeliyle River Plate ekibinden Beşiktaş'a transfer oldu. Babası Jorge Higuaín de Arjantinli eski defans oyuncularından, hatta Arjantin tarihinde en iyi dört defans oyuncusundan biri olduğu kabul edilmektedir. Öte yandan Real Madrid'de çok şey beklenen 19 yaşındaki Gonzalo Higuaín'in abisi. Kardeşine göre biraz daha fiziği zayıf bir isim. Kardeşi ünü çoktan elde etmiş ve 19 yaşında Real Madrid'in kıskaçından kurtulamayarak İspanyol ekibine 13 milyon avro gibi bir bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Federico Martín Higuaín mevkii forvet olsa da zaman zaman forvet arkasında ofansif pozisyonda görev yapabiliyor. Fiziği yapısıyla Türk futbolseverler onu izlediğinde zaten bu görüşe sahip olacak, golü fazlasıyla koklayan ama rakip defansı yoran forvetlerden değil..
    Federico River Plate kariyerine belki de bir anlamda bu sezon başlayacaktı. Kulüp Higuain'i iki sezondur Nueva Chicago'ya kiralamış ve bu sezon geri çağırmıştı. 2003 yılında başlayan River Plate kariyerinde 3 sezon içinde sadece 5 kez forma şansı bulabilen genç futbolcu geçtiğimiz sezon Nueva Chicago forması altında 35 maça çıkarken 13 gol kaydetmişti.
    Bir dönem Federico Higuaín'in adı Real Sociead ile çok ciddi bir şekilde geçmiş ve ofansif forvet oyuncusu İspanya kapısından dönmüştü. Bir ara da İtalyan ekipleri Livorno ve Reggina da Higuain'in kapısını çalmıştı.
    Pipa lakaplı futbolcu Arjantin'de çoğu zaman kardeşi ile kıyaslanmak zorunda olduğu için zorluk çekti. Nueva Chicago forması altında normalin üstünde bir performans sergilemedi fakat vasat bir performans da çizmedi.
    Özel hayatı da kardeşine göre daha sakin olan Higuaín Arjantin'de sadece 300 bin dolar yıllık ücret kazanıyordu. Beşiktaş'ta bu rakamın ise 900 bin dolar olduğu açıklandı. Higuain'in futbolu için şunu söyleyebiliriz ki tekniğinden çok bir forvet oyuncusunun yapması gereken yani aklını kullanan bir futbolcu, Arjantin'de zekilik kokan golleri de mevcut...
    Künye:
    Tam adı: Federico Fernando Higuaín
    Lakabı: Pipa
    Doğum tarihi: 1984-10-25
    Doğum yeri: Villa Celina, Argentina
    Boy: 1.72
    Mevkii: Forvet
    Altyapı: River Plate
    Kariyeri
    Takım - Lig - Maç - Gol
    River Plate Apertura 2003 2 0
    River Plate Clausura 2004 1 0
    River Plate Apertura 2004 0 0
    River Plate Clausura 2005 2 0
    Nueva Chicago Apertura 2005 (B Nacional) 18 6 Nueva Chicago Clausura 2006 (B Nacional) 18 7 Nueva Chicago Finales 2006 (B Nacional) 4 2 Nueva Chicago Apertura 2006 18 10
    Toplam- 63 25
    ESAT DERGİ/SPORX.COM

Kaynak: Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

istatistikler pek ic acici degil, zannerdersem bu óyuncu sürekli a ile b takim arasi gidip gelmis yinede hayirli olsun diyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bende istatistiklerini çok iyi bulmadım yinede hayırlı ugurlu olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Tello ve Cisse'yi hiç izlemedin galiba.İzlesen böyle konuşmazdın.Diatta ise kapalı kutu izleyip göreceğiz...Gerçekten de Şemsi'nin de dediği gibi mesaj yazmış olmak için yazıyorsun ya da amacın tartışma çıkarmak.Ama git başka yerlerde yap bu oyunları.Beşiktaş'a bulaşma lütfen!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    istatistikler pek ic acici degil, zannerdersem bu óyuncu sürekli a ile b takim arasi gidip gelmis yinede hayirli olsun diyelim..
    Kezman'ın istatistikleri iyiydide noldu ?

Eleştirmekte Fener'lilerin üstüne yok.

Kutlarım yönetimi iyi bi transfer..

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

youtube deki bikac golu etkili gol vuruslari oldugunu gosteriyor... bizim de ihtiyacimiz olan bisey acikcasi cerceveyi gordu mu super gol vuruslari yapan biri...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Noz View Post
    youtube deki bikac golu etkili gol vuruslari oldugunu gosteriyor... bizim de ihtiyacimiz olan bisey acikcasi cerceveyi gordu mu super gol vuruslari yapan biri...

youtube a bakarak tam bişey çıkarmak zor ama umarım yapması gerekeni yapacaktır Bjk da...

benim aklıma takılan yönetim önce carlton cole ile ilgilendi ama en son higuain i aldı...yani cole santrafor oyuncusu higuain ise forvet ...

acaba yönetim alacagı forvetin özelliklerinde kararsızmı kaldı..sonuçta cole uzun bir oyuncu higuain ise fırsatçı çabuk bi oyuncu..farklı tipte oyuncular..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok daha iyi bir oyuncu alaiblirdi Beşiktaş cok iyi bir oyuncu oldugunu düşünmüyorum ama hayırlı olsun yinede.
    Youtube'da zaten oyuncuların attıgı en güzel goller falan oluyor böyle güzel golünün olması normal.Youtube'a bizim Deivid'i yazınca bile ne goller cıkıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Beşiktaş'a hayırlı olsun. İnşallah bşaraılı olur yaşı da gençmiş.

higuain besiktasin resmi sitesine poz vermis

yaşı dolayısıyla gelecek vaad ediyor bakalım insallah kardesi gib çıkmaz..)))))şaka tabi çıksın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bazı arkadaşlarımız daha iyisini alabilirdi demişler.Biz bunu aldık ve memnunuz.Olay bitmiştir.

Federico’dan İlk Mesaj

Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner ve Genel Menajerimiz Sayın Sinan Engin ile birlikte bulunduğu İspanya'da, ilk kez Beşiktaş formasını giyen ve resmi sitemiz için poz veren yıldız transferimiz Federico Higuain, ilk mesajında taraftarlarımıza seslendi.

Higuain telefonla gerçekleştirdiğimiz görüşmede, 20 milyonu aşkın taraftarımızdan haberdar olduğunu belirterek, "Biliyorum ki benim başarımı bekleyen çok büyük bir taraftar topluluğu var. Onları sevindirmek için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş gibi köklü bir kulüple anlaştığım için çok mutluyum" diye konuştu.

So what?
    Saike

Sayfa 10 / 18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri