Sayfa 10 / 38 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Koevermans F.Bahçe'de iddiası

DHA'nın haberine göre; Fenerbahçe golcü arayışlarında sona yaklaştı. Uzun süredir bu mevkii için arayış içinde olan sarı lacivertli kulüp, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında forma giyen Danny Koevermans ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

29 yaşındaki futbolcunun kulübü ile de Fenerbahçe'nin anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi. Sarı lacivertli yönetiminin en geç perşembe gününe kadar golcü transferine resmiyet kazandıracağı ifade edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

serhat giderken kötü bişey demedi ki sadece fenerbahceden alacağım var ama bu kulüpte kimsenin parası kalmaz dedi zaten terbiyesizlik yapmış olsa kura çakimis onrası mahmut uslu serhattan bilgi alıcaz demezdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serhat ve Koevermans gelmez... Serhat'ı 2 sene önce gönderdik niye bir daha geri alalım? Fenerbahçe yönetimi tükürdüğünü asla yalamaz! Koevermans'ı alırsak yabancı sayımız 9'a çıkıyor o yüzden bu da yalan haber... Kısacası transfer bitmiştir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Serhat gönderilmedi,kendi gitti. Sözleşmesi sona ermişti. Hatta giderken Fenerbahçe Anderlecht'ten daha yüksek ücret teklif etti ama Avrupa macerası yaşamak istiyorum demişti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

serhat deividin yerine gelmeli ve kesinlikle daha faydalı olur

arkadaşlar böyle bir söylentimi war ki bu konuyu tarışıoz serhat gelmeli o gelmeli warsa bi söylenti öle tartışalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerlistinanc View Post
    serhat deividin yerine gelmeli ve kesinlikle daha faydalı olur
    Serhat eski formunda değil iyi olsaydı Avrupa'da tutunurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Serhat gönderilmedi,kendi gitti. Sözleşmesi sona ermişti. Hatta giderken Fenerbahçe Anderlecht'ten daha yüksek ücret teklif etti ama Avrupa macerası yaşamak istiyorum demişti.
    Tıpkı Tuncay gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Serhat ve Koevermans gelmez... Serhat'ı 2 sene önce gönderdik niye bir daha geri alalım? Fenerbahçe yönetimi tükürdüğünü asla yalamaz!
    senin bu dediğine bakarsak rüştü olayı ne ????

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

DHA yalan haber yapmaz.Koevermans trasferi gerçek olabilir arkadaşlar.Bir yerde duymuştum Fb yönetimi ismi pek duyulmamış bir oyuncu transfer edecek diye.
    So what?
    Saike

Fener transferi kapattı mı?

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'dan kafaları karıştıran cümle!

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu ''Başkanımız 'Bir oyuncu daha alacağız' dedi. Yasin'i transfer ederek bunu gerçekleştirdik'' şeklinde bir açıklama yaptı.
    Kaynak:AA

Serhat eski formunda değil iyi olsaydı Avrupa'da tutunurdu
    doğru serhat eski formunda deil ama bence tek eksiği maçlarda oynamamak 5-10 maç oynasa kendini toparlar

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    DHA yalan haber yapmaz.Koevermans trasferi gerçek olabilir arkadaşlar.Bir yerde duymuştum Fb yönetimi ismi pek duyulmamış bir oyuncu transfer edecek diye.
    DHA'nın yaptığı milyon tane yalan haber var İHA yalan haber yapmaz, en doğru haberi o yapıyor.

Transferi kapattık sanırım, bu gece de açıklanmazsa kapatmışız demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    DHA'nın yaptığı milyon tane yalan haber var İHA yalan haber yapmaz, en doğru haberi o yapıyor.

Transferi kapattık sanırım, bu gece de açıklanmazsa kapatmışız demektir.
    Valla ben gerçekleşmeyen transfer haberi yayınladıklarını görmedim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    senin bu dediğine bakarsak rüştü olayı ne ????
    O zamanlar kaleciye ihtiyacımız vardı da ondan geri aldık... Şimdi Serhat'a ihtiyacımız var mı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Haber doğru değil... 9 tane yabancımız oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İHA'nın spor servisi güçlüdür.. DHA'nın Güncel Haber servisi güçlüdür..

Senin için üşenmedim, yalan DHA haberlerini buldum, kopyalıyorum Bak bakalım yalan haber yapıyorlar mı yapmıyorlar mı En çok yalan haber yapan ajans Doğan Haber Ajansı'dır zaten, hep yalan...

Zigiç'te öndeyiz

İspanyol Marca Gazetesi, birçok takımın peşinde koştuğu Sırp golcü Zigiç'i renklerine bağlama yarışında Fenerbahçe'nin öne geçtiğini yazdı.

Fenerbahçe'nin, miktarı açıklanmayan teklifiyle İngiliz Manchester City ve Alman Werder Bremen takımlarını geride bıraktığı belirtildi. Başkan Francisco Pernia'nın, Racing Santander'in 2.02 metrelik dev oyuncusunu şimdiye kadar en yüksek teklifi veren Fenerbahçe'ye satacağı ifade edilen haberde, Pernia'nın "20 milyon Euro'ya yaklaşan takım, Zigic'i götürür" sözlerine yer verildi.

Zigiç'in Fenerbahçe'ye transfer olması halinde Roberto Carlos'un bedelinden daha yüksek miktar ödeneceğinin vurgulandığı haberde, "Bir son dakika değişikliği olmazsa Türkiye Ligi Zigic'in kaderi olacak" ifadesi kullanıldı, Öte yandan Sırp golcünün Avrupa'da bir takımda oynamak istediği, Türkiye'yi düşünmediği de hatırlatıldı.

Kaynak: DHA
    Sezgin transfer peşinde

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, transfer çalışmaları için dün Almanya'ya gittiği öğrenildi.

Sezgin'in, Schalke 04'ün başarılı futbolcusu Kevin Kuranyi ile Bayern Münih'in yıldızı Lukas Podolski ile görüştüğü belirtildi. İki futbolcuyla da transfer görüşmelerini sürdüren Adnan Sezgin'in, bu oyunculardan birini sarı kırmızılı renklere bağlamak için büyük çaba gösterdiği ifade edildi.

Tomas'a Valencia kancası

İsviçre ve Almanya kamplarındaki performanslarıyla Song-Bouzid-Servet üçlüsü Kalli'ye güven verirken, aldığı yıllık ücrette indirime yanaşmayan ve yönetim ile sorun yaşayan oyunculardan olan Tomas her an takımdan ayrılabilir. 2004 yılında Fenerbahçe'den Galatasaray'a geçen Stjepan Tomas, İspanya'nın dev ekiplerinden Valencia'nın takibinde. Valencia yöneticileri ve teknik heyetin yakından takip ettiği Tomas için menajeri ile temasa geçildiği öğrenilirken, Hırvat futbolcunun cevabı bekleniyor. Sarı-Kırmızılı takımın yeni stoper transferlerinin de farkında olan İspanyol Kulübü yetkilileri, Tomas gibi tecrübeli ve savunmada başarılı bir ismi kadrosuna katmak için planlar yaparken, 2009'a kadar sözleşmesi bulunan Tomas, Sarı-Kırmızılı yönetimin ödemeleri 3 ay geciktirmesi halinde serbest kalma hakkı bulunuyor. 2 ayı aşkın bir süre para alamayan Tomas'ın da sıkıntılı olduğu ve oyuncunun bu durumunu gözleyen Valencia yetkililerinin bonservis bedeli ödemeden Hırvat oyuncuyu alıp, savunmaya monte etmeyi düşündüğü öğrenildi. Feldkamp'ın da Song-Bouzid-Servet üçlüsü üzerinde daha fazla durması nedeniyle Tomas'ın kafasının karışık olduğu ve her an takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Daha fazla istersen koyabilirim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Serhat hakkında bir haber yok sanırım biz istiyoruz yönetimin böyle bir düşüncesi yok.Serhat gelirse Deivid'i yollayabiliriz.Nasılsa Deivid sağ kanatta oynuyor Serhat bir zamanlar oynamıştı sağ kanat alışık Mateus kalır.

yönetimin böyle bir çalşması yok ama keşke olsa

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Serhat hakkında bir haber yok sanırım biz istiyoruz yönetimin böyle bir düşüncesi yok.Serhat gelirse Deivid'i yollayabiliriz.Nasılsa Deivid sağ kanatta oynuyor Serhat bir zamanlar oynamıştı sağ kanat alışık Mateus kalır.
    Anderlentte kovulan bir oyuncuyu kulübe almak doğru olmaz. Artık transferde akıl karı işler yapmak gerekiyor. Öyle her gelen oyuncuyu bu kulübe alırsak olmaz. Serhat eski performansını göstereceğinden şüpheliyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben Serhat'ı severim açıkçası bana göre haklı nedenlerle gitmişti.Ben onu Fatih Tekke'ye benzetiyorum Fatih Tekke'ye gereken değer yıllarca verilmemişti Serhat'ta aynı şimdi değer verilmiyor sonra piman olunabilinir.Zaten onunda Türkiye'ye döneceğini pek sanmıyorum.Anderlecht'ten hocasıyla sorunu olduğu için ayrıldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Serhat şimdi paf takımla mı çıkıyo antremanlara

efet şuan için öle ama kölnle yeniden anlaştı haberleri war

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

gelsin bize oynasın forvet aramıyormuyuz? al sana forvet..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serhat bu saatten sonra Fenerbahçe'ye faydalı olamaz... Daha iyi transferler yapılabilir Bize milli takımda oynayan oyuncu lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kim mesela yerli, milli takımda oynayan bir forvet söyle.. Gökhan Ünal dışında tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Kim mesela yerli, milli takımda oynayan bir forvet söyle.. Gökhan Ünal dışında tabi.
    Halil Altıntop,Umut Bulut... Bu isimler Fenerbahçe'ye yakışır.

Yeni forvet Anderlecht'e bağlı!

Fenerbahçe'de yabancı santrfor transferi Şampiyonlar Ligine endekslendi. Teknik Direktör Zico ile görüştükten sonra yabancı transferini donduran Sarı-Lacivertlilerin Anderlecht'i eleyip, Şampiyonlar ligine katılınması halinde golcü arayışlarını tekrar gündeme getirecekleri ifade edildi.

LİG TV'nin haberine göre Zico ile yapılan görüşmede Brezilyalı hocanın "Şu anda alınacak bir oyuncunun, Anderlecht maçına kadar takımla ne kadar uyum sağlacağı şüpheli... Oysa ben elimdeki kadroya güveniyorum ve bu kadroyla rakibimizi eleyeceğimize de inanıyorum" sözlerinin etkili olduğu ileri sürüldü.

Sarı-Lacivertlilerde bu gelişmeler olurken, Appiah'a talip olan Schalke Kulübünün son olarak "Appiah artı 17 milyon euro verin, Kuranyi'yi alın" teklifini getirdiği belirtildi.

Alman basını Fenerbahçe'nin bu teklife de sıcak bakmadığı Schalke'ye "Appiah artı 10 milyon euro verip Kuranyi'yi alırız" yanıtı verdiğini iddia etti.

Ancak, Fenerbahçe yönetimi bu iddiaları doğrulamazken, Appiah'ın Sarı-Lacivertli yöneticilerin yanında menajerini arayarak, "Artık hiç bir transfer teklifiyle ilgilenmek istemiyorum. Gelen teklifleri bana iletme. Sadece Fenerbahçe'ye konsantre olmaya çalışıyorum" dediği ifade edildi.

Appiah'ın ayrıca Menajer Volkan Ballı'dan ilginç bir istekte bulunduğu ve Süper Kupa töreninde takıma madalyalardan bir tane de kendisine ayrılmasını talep ettiği öğrenildi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Halil Altıntop,Umut Bulut... Bu isimler Fenerbahçe'ye yakışır.
    Umut Bulut mu? Onun forvetlikle alakası yok bence.Oyununu hiç sevmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Umut Bulut mu? Onun forvetlikle alakası yok bence.Oyununu hiç sevmiyorum

Benimde sevmediğim bir oyuncu, ayrıca çok istikrarsız.Kendisini bir Ankaragücü'nde gösterdi.Gerisini yapamadı...
    (/s)

Sayfa 10 / 38 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri