Sayfa 10 / 134 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Havaya girmişiz, uefa falan.. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sürpriz isim insallah morientes.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Pauleta gelmesin diye pankartlar açmak lazım.Belki görür vazgeçer...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Pauleta abi bosver gelme Galatasaraya. Morientes gelsin daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fotomaç'ın haberi balon yav, 2 milyon euro ya gelmez Pauleta..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ozhan Canaydın "ilgilenmiyoruz" demişti Pauleta hakkında.Bence gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by magirus View Post
    Ozhan Canaydın "ilgilenmiyoruz" demişti Pauleta hakkında.Bence gelmez.
    O ne bilir ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

kim gelir bilemiyorum ama( mista-morigol) Pauleta'nın gelmeyeceğini biliyorum
    I'm back...

o süpriz isim morientes tir carşamba açıklanır
    ya bıde cuma gelce Riza macına cıkamaz dimi

evet oyle gozukuyo

pauleta bize yaramaz adam futbolu bırakacağı takımı seçiyor onun yerine genç ve yetenekli(yıldız olmayan) biri gelse çok daha ii olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

LISTA PROVISIONAL PARA LA ELIMINATORIA PREVIA DE LA CHAMPIONS LEAGUE

-9. MORIENTES

Valencia SL Ön Elemesi icin Morientes´i listeye dahil etmis.

Kaynak:www.valenciacf.es (resmi siteleri)

Morientes gelmeyebilir.......Ama tek bir ümit var çünkü listeye girmesi önemli degil yeterki o maclarda oynamasın.....maclarada daha cok var...Marcada onunla ilgili haber.....

Mista-Pauletamı acaba.......

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

kötü oldu bu yahu ama olsun mista gelir belki
    I'm back...

nası ya gelmıo mu moro?
    adam lısteye alındıysa onu satmıyoruz demek diilmi? yoksa buda mı yem gibi bişey:S

bu kötü oldu.birde oynarsa macta bızımle uefada oynayamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar bu haberi bir yerden aldım..Kaynaga göre resmi siteye bakıyorum böyle bir haber yok....

Bu arada Zigic gelmiş welcome falan yazıyor...

Yanlış duymadıysam NTV Spor'da Adnan Sezgin'in perşembe günü transferle ilgili açıklama yapacağı söylendi .

Ayrıca Sezgin'in bazı isimleri Kalli'ye sunacağı söylendi .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Evet Emrah abi bende baktım ama yoktu öyle bir haber
    I'm back...

nası ya bunlar hala ısımde mı tartısıolar lısteler gonderılcek bunlar daha kımı alalım mı dıolar ya

Galiba Bir kaç oyuncuyla prensipte anlaşılmış.Kalli'ye sunacakları isimlerden biri seçilecek ve Bugün veya yarın bitirilecek

o zaman morientes gelmez o zaman.çünkü morientesle anlasmıs olsak kalkıp kallıye sormazlar herhalde moroyu alalım mı dıye.galiba avrupa dısından alıcaklar.lima falan olabılır.en azından postiga olsa daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fazıl abinin dedikleri cıktı...Dün fazıl abi haldun istanbul sezgin ise avrupadan döndü dedi.....Ayrıca haldun ve sezgin yarın Transfer için gidiyorlarmıs.....Sanırım son nokta koyulcak....

QUIQUE RECUPERA A VILLA Y MORIENTES

El entrenador del Valencia ha recuperado a varios de sus lesionados aunque aún no podrá contar con el defensa Iván Helguera que sigue entrenando al margen.

Quique Sánchez Flores, técnico del Valencia, recuperó hoy a los delanteros David Villa y Fernando Morientes, quienes arrastraban molestias físicas, para preparar el partido de ida de la previa de la Liga de Campeones que enfrentará a su equipo con el ganador de la eliminatoria Debrecen-Elfsborg.

El delantero asturiano completó hoy sin problemas la sesión preparatoria y participó en todos los ejercicios tras haber superado una contusión en la rodilla que se produjo el pasado viernes y que, desde entonces, le impidió trabajar con normalidad. Por su parte, Fernando Morientes participó en los ejercicios con balón que el técnico madrileño dispuso en la primera parte de la sesión, pero no formó parte de los equipos que posteriormente jugaron varios partidos modificados y se limitó a observar desde la banda.

El defensa cántabro Iván Helguera, por su parte, sigue con su preparación al margen de sus compañeros por una contusión en su rodilla, mientras que el portugués Miguel Brito tampoco saltó al césped a causa de un esguince leve de tobillo. Según confirmó el propio lateral luso en la rueda de prensa posterior al entrenamiento, sus molestias han remitido casi completamente y mañana espera poder entrenar con el resto de sus compañeros.

kaynak:as

arkadaslar ne demek ıstıyolar burda

arkadaslar gs yarin veya cuma pauletayi getirecek

kaynak ne.nerden biliyosun

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by ulucangs View Post
    QUIQUE RECUPERA A VILLA Y MORIENTES

El entrenador del Valencia ha recuperado a varios de sus lesionados aunque aún no podrá contar con el defensa Iván Helguera que sigue entrenando al margen.

Quique Sánchez Flores, técnico del Valencia, recuperó hoy a los delanteros David Villa y Fernando Morientes, quienes arrastraban molestias físicas, para preparar el partido de ida de la previa de la Liga de Campeones que enfrentará a su equipo con el ganador de la eliminatoria Debrecen-Elfsborg.

El delantero asturiano completó hoy sin problemas la sesión preparatoria y participó en todos los ejercicios tras haber superado una contusión en la rodilla que se produjo el pasado viernes y que, desde entonces, le impidió trabajar con normalidad. Por su parte, Fernando Morientes participó en los ejercicios con balón que el técnico madrileño dispuso en la primera parte de la sesión, pero no formó parte de los equipos que posteriormente jugaron varios partidos modificados y se limitó a observar desde la banda.

El defensa cántabro Iván Helguera, por su parte, sigue con su preparación al margen de sus compañeros por una contusión en su rodilla, mientras que el portugués Miguel Brito tampoco saltó al césped a causa de un esguince leve de tobillo. Según confirmó el propio lateral luso en la rueda de prensa posterior al entrenamiento, sus molestias han remitido casi completamente y mañana espera poder entrenar con el resto de sus compañeros.

kaynak:as

arkadaslar ne demek ıstıyolar burda
    gs ile ilgili birşey deği kendi takımı takımı içinde bir yazı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar ben buldum buyrun.....

http://www.valenciacf.es/noticias/pr...nner=Aleatorio

Yanlız dikkat ettim.....Burda 35 kişi var benim bildigim uefa ya verilen liste 24 kişilik olması lazım....Burda 35 kişi var....Bence bu takım kadrosu....

Pauleta haberiin veren kardes kaynak görelim sakın basındaki haberleri kaynak gösterme....onu herkez biliyor...

pauletayı alırsak kendı kendımıze kapak yaparız.bız carlosa ne dıyoduk aynısını kendımız alıyoz.inşallah almayız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar ben buldum buyrun.....

http://www.valenciacf.es/noticias/pr...nner=Aleatorio

Yanlız dikkat ettim.....Burda 35 kişi var benim bildigim uefa ya verilen liste 24 kişilik olması lazım....Burda 35 kişi var....Bence bu takım kadrosu....
    burda valencianın tüm kadrosu var.uefya verılenler deıl bence.tam kadrosunu yazmıslar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tühhh Morientes'de listede inşallah oynamaz maçlarda.

Quote Originally Posted by BaDrEaM View Post
    arkadaslar gs yarin veya cuma pauletayi getirecek
    adam yazdı gitti valla

Sayfa 10 / 134 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon

Mesaj Yetkileri