ManU'nun Transfer Listesini Ele Gecirdik!!!
Gabriel Milito
Mancini
Kun Aguero
Robinho
Zlatan İbrahimovic
Carlos Tevez
Van Persie
![]()
Andriy (Arsenal)
Tr.Captain ( Liverpool )
Murat Özdemir (Chelsea)
Ayg.22( Manchester United )
ManU'nun Transfer Listesini Ele Gecirdik!!!
Gabriel Milito
Mancini
Kun Aguero
Robinho
Zlatan İbrahimovic
Carlos Tevez
Van Persie
![]()
Agüero ve Gabriel Milito dışındakiler "fos".![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tevez çok yakışıklı çıkmış![]()
Alın işte bu menejerden de bu yanıt beklenirdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok iyi gösteriyorsunuz canım,
10.hafta sonunda en yakın takipçim ile 7-8 puan fark oldu, böyle giderse 20.haftada biter bu lig...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aygün listene girmeyen oyuncu kalmadı yahu![]()
aygun beni de al bitsin şu spekülasyonlar![]()
hadi dövüşün![]()
Tamam işte tamam olabilir dedim.![]()
Chelsea'ye Haciz Şoku
İngiltere'nin ve Dünya'nın en zengin kulüplerinden biri olan Chelsea mali krizde.
Gecen yıl ve bu yıl yaptıgı transferleriyle adından söz ettiren Chelsea bu transferlerin bazılarını taksitle yapmıstı.Ve bu taksitler şimdi ödenemiyor.Kulübün 230 milyon euro borcta oldugu ve Kulüp sahibi Abramovich'inde iflas ettiği söylentileri İngiltere'yi sarsmaya başladı.Bu borc için Valencia,Roma ve Real Madrid kulüplerinin borclarını tahsil etmek için mahkemeye başvurduklarıda ajansımıza gelen haberler arasında.Chelsea'nin bu kulüplere 20 gün içinde borclarını ödememesi halinde 15 puanının silineceği ondan sonraki 20 gün içinde tekrar ödememesi halinde ise küme düşüreleceği söyleniyor.
Adam her önüne geleni alıyo.Normal bişey![]()
Basında çıkan " Chelsea'ye Haciz Şoku " başlıklı haber tamamıyla asılsızdır, kulübümüzün allaha çok şükür paramız çok
Zaten Başkan Abramoviç'de şu anda Türkiye'de tatilini yapıyor benim önerim doğrultusunda.
Gabriel Milito Liverpool'un Oyuncusudur !
Basında ortaya atılan Gabriel Milito Manchester'a haberleri tamamen asılsızdır. Milito bizim sözleşmeli oyuncumuzdur ve biz istemediğimiz sürece hiç kimse Liverpool'dan oyuncu alamaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Manu sadece basında, oyunda hikaye...
Haciz gelirse şaşırmam![]()
Ankette de görüldüğü gibi açık arayız...
Murat Özdemir Hayal Dünyasında Yaşıyor !
Murat Özdemir adlı menajer anketlerden yola çıkarak kendisinin şampiyon olacağını düşünüyor fakat Liverpool'un bir Dream Team olduğunu unutuyor. Şu anda 6 puanlık bir fark var ama ligi şampiyon olarak bitireceğiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ohoo premıer lıg karısmıs ıyıce menajerler bırbırlerıne satasıyor ısler ıyıce kızısıyor galıba
evet yorumum yok ama kariyeri takip ediyorum baya başarılı.Rica etsem kadrolarınızı koyabilirmisiniz en son hallerini görsek.