ahanda gol yedik
ahanda gol yedik
Dica attı..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
vuralım 0 bakalım nolacak ?
Servet olsaydı o golü yemezdik diyenler çıkabilir şimdiden hazırlıklı olun
golden sonra 1 pozisyon daha verdik golün şokunu atlatmamız lazım bir an önce
Maçı odadan dinlediğim için yanlış duymuş olabilirim..
Dica atmış..
yahu tek kaleye döndü maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0
.......
mutu attı 2 oldu
2-0 oldu ...
Mutu; 2-0..
Ön Liberosuz olunca böyle olur
Hamit 2dir fena bombalıo ama kalecinin üstüne gidiyo toplar
Dica çıktı Cristea girdi....
Bu defansla biz Euro 2008'e falan katılamayız. Yahu al birinden vur ötekine resmen. Toraman da Zan da vasatın altında defans oyuncuları, uluslararası arenada rezil rüsva oluyorlar, Servet de öyle...
Fatih Terim artık bunlardan bir şey olmayacağını anlamalı ve Yasin Çakmak'ı, Bekir İrtegün'ü, İbrahim Kaş'ı, Aydın Toscalı'yı, Metin Depe'yi denemeli...
Arda müthişti 2 kişiyi çalımlayıp 90'a vurduğu pozisyonda... Harika çocuk... Arda'yı beğenmeyenlere iyi bir cevap olmuştur.
Ön liberosu olmayan bir takımda defans oyuncuları ne yapabilir?Hem neden sadece defansı suçluyorsun?Bu maçta hangi mevki iyidi acaba?İ.Toraman ve G.Zan Fenerbahçe'de oynasa eminim ki çok daha farklı konuşurdun...Bi futbolcuyu bu kadar kolay mı yerle bir etmek.Milli takım alanında da fanatiklik yapılcaksa ben de Serdar Kulbilge'den kaleci olmaz derim mesela.2.golde topu elinden kaçırmadı mı?Ya da Volkan Yaman 2.golde adamı kaçırmadı mı?.Bu yenilgide herkes suçludur.Şu iyi oynadı diyeceğim bir tane bile oyuncu yok.Bu adamlar vasatın altında ise Türkiye'de doğru düzgün defans oyuncusu yok o zaman.Sen o bişey olmaz dediğin adamlar seni utandıracak ben de sana hatırlatıcam bu laflarını.Kıskananlar çatlasın İ.Toraman ve G.Zan![]()
İbrahim Toroman iyidi bu maçta bence, Gökhan Zan bildiğimiz gibi..
Eh Fatih Terim'i öve öve bitiremeyenler şimdi nerede? Sanki karşısında 3.sınıf bir takım varmış gibi Dm'siz çıkıyor ve işin garip yanı dm olmadan alan daraltma yapıyor. Vallahi yazık. Mehmet Topuz yerine Sabri oynuyor, Halil ortalıklarda yok. Off neyse
Grup Maçları için çok iyi uyarı oldu ...
Tuncay Sabri çok kötüydü bu arada
Hayatımda Ön Libero almadan bir menajer ilk kez gördüm...
Servet iyiki oynamadı....Daha felaket bi sonuç alınabilirdi....Marica maçın yıldızıydı...Çok etkili bir forvet oldukça beğendim...Bizim adımıza umut verici bişey yoktu....
Bu ne biçim Milli Takım beAdamlar bizimle resmen dalga geçti...
Hazırlık maçına fazla takılmamak lazım, eleme maçlarında hem Fatih hoca hemde futbolcular daha ciddi olacaktır..
Hamit i orta sahanın ortasına alıp ön liberosuz sahaya 11 süren hocadan bu maçta ne bekleyebiliriz ki
Gerçekten kötü oynadık![]()
sabri hicbisey yapmadi ya... bence defansta toraman da iyiydi ama gokhan zan iyi deildi sanki kafasi baska yerdeydi...
Hazırlık maçı diyoruzda UEFA - FİFA sıramalarında etkili oluyor bunu unutmayalım
Sabri, Bursaspor - Galatasaray maçında cinnet geçimeme sebep oluyordu.. İlk 11'de oynatılması saçmaydı, Tuncay da ruh gibiydi bugün.. Takım olarak havamızda değildik..
İyi oynayan takım hazırlık maçı falan dinlemez adam gibi oynar,bunlar ne böyle ya![]()
Ne kadar zamandır bu kadar kötüsünü izlememiştim
Takımda iyi diyebileceğim adam yok!1.golde yaptığı hata olmasa İ.Toraman iyidi o kadar...