Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 295 arası toplam 295 sonuç

Konu: TSL 3.Hafta | Galatasaray - Ankaragücü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Erdem suanki sistemde balili cosar...Hiç olmassa o gelsin..Hızlı adam tam lincoln istedigi adam..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Erdem suanki sistemde balili cosar...Hiç olmassa o gelsin..Hızlı adam tam lincoln istedigi adam..

katılıyorum..en azından ligde onu kullanırız..avrupa içinde daha üst düzey bir oyuncu alırız...

aslında kalli dün serkanı kullanabilrdi...ankaragücü özellikle 2.yarı savunmada büyük boşluklar verdi..tam serkanın dakikalarıydı ama kalli en erken 70 te degişiklik yaptı,serkanı kullanmadı bile

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne Servet'le Nede Ugur'la yürümez bu iş...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Servet bire birde çok rahat geçilen bir oyuncu ..ama bu servetin suçu degil...linderoth geldiginde servet karşı takım forvetleriyle daha az bire bir pozisyonda kalacak..linderoth bu işi avrupada en iyi yapan oyunculardan biridir...

lincolnnnnün üstün topçu yok trkiyede yine attı yine susturdu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Ligde yürür ama avrupada zor..linderoth gelince daha cok rahatlarız..

Ayrıca ugur daha genc onun için zaman lazım ugur mac icerisinde sessiz degil bindirmeleri cok iyi..Ortası sabriden iyi
    Macları İzleyince görürsünüz ayrıca ugur hata yapmıyorkş gayet basarılı..Sonucta genc oyuncu.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Zamanında qaLatasaray youLa'yı aLmayarak bı hata yapmıstı
    şimdi bence baLiLi aLınabıLır ztn kotu adam deiL en azından turkıyedekı coğu yabancıdan iiidir
    yada su ana kdr qs'ye qeLen forvetLerden

Macıda ii oynayıp kazandık

ama ddğm qibi aciLen servetten kurtuLmamız lazım linderoth'da oLsa oLmaz
    servet futboLcu deiL__param oLsa Bonservisini aLıp dukkan acıp Tıcarete atıL sen dicem futboLLa İlqiLendirmicem biLe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Balili büyük takım oyuncusu degil gelirse görceksiniz zaten ...İnş daha faydalı olcak bir adam alırsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    Zamanında qaLatasaray youLa'yı aLmayarak bı hata yapmıstı
    şimdi bence baLiLi aLınabıLır ztn kotu adam deiL en azından turkıyedekı coğu yabancıdan iiidir
    yada su ana kdr qs'ye qeLen forvetLerden

Macıda ii oynayıp kazandık

ama ddğm qibi aciLen servetten kurtuLmamız lazım linderoth'da oLsa oLmaz
    servet futboLcu deiL__param oLsa Bonservisini aLıp dukkan acıp Tıcarete atıL sen dicem futboLLa İlqiLendirmicem biLe
    Suanda song la en iyi anlasan servet...Servet kısa mesafede kötü zaten iyi olsa real madridde oynar rıdvan dilmenin dedigi gibi servet uzun song ise kısa mesafede basarılır..Bouzid oynarsa daha cok pozisyon veririz..Ama suankşi sartlarda yeni stoper gelmez 2. yarı ve sezon sonunda belki..Servet ve song iyi anlasıyorlar hem farkındaysan yan toplarda hiç rakibe pozisyon vermiyoruz..Linderoth gelince ayhanda sola gececek.ozaman rakip kolay kolay kaleye gelemicek..Servet tomasdan suan basarılı..Koprinica macında belki bouzidi falan oynatır..Tek eksik suan forvet bizede desteklemek kaldı...

Servetden daha iyisi alınabilirServetin toplam oynanan 3 macta yüzde yüzlük goller cıkardıgını gördüm..Kalli zaten begenmesse Yeni trnasfer yapılır..

Kalli her zaman savunmaya önem verir bu bakımdan korkmaya gerek yok...

kallinin serkanı değerlendirmemesini anlamıyorum. ya hiç oynatmıyor ya da son 2-3 dkda oynatıyor. kalllinin sevmediğim tek yanı bu..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Koprinica macında ben kalede aykutu defansda bozuzidi forvette serkanı yedekleri bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by welet View Post
    Servet'i anladım da Uğurla ne alıp veremediğin var bence Uğur şuana kadar çok iyiydi ilerde daha iyi olacak Dün Lincoln'un golü ve oyunu muhteşemdi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

LinGOLn çok iyi.Linderoth'ta gelince savunma rahatlıycak..Birde forvet geldimi çok süper olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Galatasaray'a acilen son vuruslari iyi olan güclü bir santrafor lazim Hakan dün gece bir cok pozisyonu harcadi, Lincoln süperdi klasini konusturdu.Umarim onu ligimizde daha uzun seneler izleme firsatimiz olur

Yeter artik bu Kalli Servet`e nasil tahammül ediyor ? Bouzidi orada oturturken,futboldan cakmayan Servet`i oynatiyor.Günahtir yahu bu !

Birde yöneticilerin artik golcü bir forvet almasi gerekiyor,yoksa isimiz cok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baran inan bana bouzid ondan kötü....Ya yeni defans alacaksın yada emreasık alacaksın yada böyle devam edeceksin..

Servetin gelmesi ile yan toplarda cok rahatız rakibe hiç top vurdurmuyoruz kornerlerde bile tehlike yok ayrıca adamın yüz de ük cıkardıgı toplarda var..Mevcut kadro içinde en iyi ikili song ve servet

Linderoth gelince rakipler fazla cephedende gelemiyecek..Kanatlardan gelseler bile savunmamız uzun..

Song ile bouzid hiç anlasmıyor..Bütün hazırlık macında dened cok hata yaptılar hatta bolu macındaki hatalar neydi..Ama koprinica macında dedigin gibi oynatabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emrah abi hani Kalli varken kötü adam alınmazdı?(Bkz.Bouzid)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bouzid'i ilk geldiğinde çok övüyordunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İşiniz gücünüz dalga gecmek

Ya adam ligde oynadımı hiç yok..Ben hazırlık maclarına göre konusdum ...Bana kallinin getiripde türkiyede yıldız olan oyuncuları saydırma...

Agzımı actırmayın bana Diatta örnegi var

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bouzid'in 90 dakikalık onu bırakın 45 dakikalık hangi maçını izledinizde konuşuyosunuz
    I'm back...

GS nin maçlarını izliyorumda Necati neden yok diyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Konu başlığımız Galatasaray - Ankaragücü maçı... Eğer tartışma başka konulara sapacaksa konuyu kapatalım!

Ayrıca şuana kadar oynamamış bir oyuncunun neyini tartışıyosunuz onuda anlamadım!

Tekrar söylüyorum konu başlığı : Galatasaray - Ankaragücü

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Çağrı Abi haklısın ama nedense bir dalga edası sezdim
    Sonuç olarak iyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık..Şanslı olsaydı 3 hatta 4 -0 bitebilirdi maç ama olmadı 3'te 3 gidiyoruz...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben 2-0 bıter gollerıde Lincoln ve Hakan atar demıstım tutturamadım ama golu tutturdum
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz demedikki Bouzid kötü diye.Emrah abinin ta kendisi dedi.Aşağıdaki Servet-Bouzid ile ilgili mesajlarına bakınca bunu görebilirsiniz.
    So what?
    Saike

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri