Erdem suanki sistemde balili cosar...Hiç olmassa o gelsin..Hızlı adam tam lincoln istedigi adam..
Erdem suanki sistemde balili cosar...Hiç olmassa o gelsin..Hızlı adam tam lincoln istedigi adam..
katılıyorum..en azından ligde onu kullanırız..avrupa içinde daha üst düzey bir oyuncu alırız...
aslında kalli dün serkanı kullanabilrdi...ankaragücü özellikle 2.yarı savunmada büyük boşluklar verdi..tam serkanın dakikalarıydı ama kalli en erken 70 te degişiklik yaptı,serkanı kullanmadı bile![]()
Ne Servet'le Nede Ugur'la yürümez bu iş...
Servet bire birde çok rahat geçilen bir oyuncu ..ama bu servetin suçu degil...linderoth geldiginde servet karşı takım forvetleriyle daha az bire bir pozisyonda kalacak..linderoth bu işi avrupada en iyi yapan oyunculardan biridir...
lincolnnnnün üstün topçu yok trkiyede yine attı yine susturdu![]()
Ligde yürür ama avrupada zor..linderoth gelince daha cok rahatlarız..
Ayrıca ugur daha genc onun için zaman lazım ugur mac icerisinde sessiz degil bindirmeleri cok iyi..Ortası sabriden iyi
Macları İzleyince görürsünüz ayrıca ugur hata yapmıyorkş gayet basarılı..Sonucta genc oyuncu.
Zamanında qaLatasaray youLa'yı aLmayarak bı hata yapmıstı
şimdi bence baLiLi aLınabıLır ztn kotu adam deiL en azından turkıyedekı coğu yabancıdan iiidir
yada su ana kdr qs'ye qeLen forvetLerden
Macıda ii oynayıp kazandık
ama ddğm qibi aciLen servetten kurtuLmamız lazım linderoth'da oLsa oLmaz
servet futboLcu deiL__param oLsa Bonservisini aLıp dukkan acıp Tıcarete atıL sen dicem futboLLa İlqiLendirmicem biLe
Balili büyük takım oyuncusu degil gelirse görceksiniz zaten ...İnş daha faydalı olcak bir adam alırsınız.
Suanda song la en iyi anlasan servet...Servet kısa mesafede kötü zaten iyi olsa real madridde oynar rıdvan dilmenin dedigi gibi servet uzun song ise kısa mesafede basarılır..Bouzid oynarsa daha cok pozisyon veririz..Ama suankşi sartlarda yeni stoper gelmez 2. yarı ve sezon sonunda belki..Servet ve song iyi anlasıyorlar hem farkındaysan yan toplarda hiç rakibe pozisyon vermiyoruz..Linderoth gelince ayhanda sola gececek.ozaman rakip kolay kolay kaleye gelemicek..Servet tomasdan suan basarılı..Koprinica macında belki bouzidi falan oynatır..Tek eksik suan forvet bizede desteklemek kaldı...
Servetden daha iyisi alınabilirServetin toplam oynanan 3 macta yüzde yüzlük goller cıkardıgını gördüm..Kalli zaten begenmesse Yeni trnasfer yapılır..
Kalli her zaman savunmaya önem verir bu bakımdan korkmaya gerek yok...
kallinin serkanı değerlendirmemesini anlamıyorum. ya hiç oynatmıyor ya da son 2-3 dkda oynatıyor. kalllinin sevmediğim tek yanı bu..
Koprinica macında ben kalede aykutu defansda bozuzidi forvette serkanı yedekleri bekliyorum..
LinGOLn çok iyi.Linderoth'ta gelince savunma rahatlıycak..Birde forvet geldimi çok süper olacak.
Galatasaray'a acilen son vuruslari iyi olan güclü bir santrafor lazim Hakan dün gece bir cok pozisyonu harcadi, Lincoln süperdi klasini konusturdu.Umarim onu ligimizde daha uzun seneler izleme firsatimiz olur![]()
Yeter artik bu Kalli Servet`e nasil tahammül ediyor ? Bouzidi orada oturturken,futboldan cakmayan Servet`i oynatiyor.Günahtir yahu bu !
Birde yöneticilerin artik golcü bir forvet almasi gerekiyor,yoksa isimiz cok zor.
Baran inan bana bouzid ondan kötü....Ya yeni defans alacaksın yada emreasık alacaksın yada böyle devam edeceksin..
Servetin gelmesi ile yan toplarda cok rahatız rakibe hiç top vurdurmuyoruz kornerlerde bile tehlike yok ayrıca adamın yüz de ük cıkardıgı toplarda var..Mevcut kadro içinde en iyi ikili song ve servet
Linderoth gelince rakipler fazla cephedende gelemiyecek..Kanatlardan gelseler bile savunmamız uzun..
Song ile bouzid hiç anlasmıyor..Bütün hazırlık macında dened cok hata yaptılar hatta bolu macındaki hatalar neydi..Ama koprinica macında dedigin gibi oynatabilir..
Emrah abi hani Kalli varken kötü adam alınmazdı?(Bkz.Bouzid)![]()
![]()
So what?
Saike
Bouzid'i ilk geldiğinde çok övüyordunuz![]()
İşiniz gücünüz dalga gecmek
Ya adam ligde oynadımı hiç yok..Ben hazırlık maclarına göre konusdum ...Bana kallinin getiripde türkiyede yıldız olan oyuncuları saydırma...
Agzımı actırmayın bana Diatta örnegi var![]()
Bouzid'in 90 dakikalık onu bırakın 45 dakikalık hangi maçını izledinizde konuşuyosunuz![]()
I'm back...
GS nin maçlarını izliyorumda Necati neden yok diyorum...
Konu başlığımız Galatasaray - Ankaragücü maçı... Eğer tartışma başka konulara sapacaksa konuyu kapatalım!
Ayrıca şuana kadar oynamamış bir oyuncunun neyini tartışıyosunuz onuda anlamadım!
Tekrar söylüyorum konu başlığı : Galatasaray - Ankaragücü
Çağrı Abi haklısın ama nedense bir dalga edası sezdim
Sonuç olarak iyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık..Şanslı olsaydı 3 hatta 4 -0 bitebilirdi maç ama olmadı 3'te 3 gidiyoruz...
I'm back...
Ben 2-0 bıter gollerıde Lincoln ve Hakan atar demıstım tutturamadım ama golu tutturdum![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Biz demedikki Bouzid kötü diye.Emrah abinin ta kendisi dedi.Aşağıdaki Servet-Bouzid ile ilgili mesajlarına bakınca bunu görebilirsiniz.
So what?
Saike