2'side yattı.
Ben daha bişey demiyorum ya.İlk kupon Arsenal'den yatmış sadece.Diğer kuponda da tutan maç yok galiba.
Sağlık olsun benden bu kadar daha oynamıyorum kardeşim![]()
2'side yattı.
Ben daha bişey demiyorum ya.İlk kupon Arsenal'den yatmış sadece.Diğer kuponda da tutan maç yok galiba.
Sağlık olsun benden bu kadar daha oynamıyorum kardeşim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Konunun kapatilmasini rica ediyorum,bu konu bu bölüme ugursuz geldi,Murat´in yüzünden biz de tutturamiyoruz![]()
324 - Barça - Lyon Üst 1.55
325 - Manu - İnter 1 1.60
326 - Porto - At.Madrid 1 1.90
331 - Roma - Arsenal 2 2.80
Toplam Kazanç 13.19 TL
Oynayın bakalım.Bu akşam paralar cepte![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çamur atmayalım sayın yöneticim![]()
Bugünkü Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig maçlarından oluşan kuponum.
![]()
Harbiden banko bir kupon olmus. Tutma orani cok yüksek.
Bolu , Denizli ve Karşıyaka 3'üde berabere kaldı ve malesef yattık.
yeni kupon yap Murat abi bu hafta oynamayı düşünüyorum...![]()
549 - 1
552 - 0
554 - Ü
555 - 0
Bu akşamki kuponum.1'e 30 TL veriyo.
Kuponun bir maçtan yatmış Murat abi.Bakalım bende bugün 20 bastım Cimbom'a inşallah son haftaların zararını çıkartacağım bugün.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Aldığım maçların oranları ;
3.00 , 2.90 , 2.00
Yattığım maçın oranı ;
1.70
Gelde delirme şimdi kardeşim ya![]()
Evet Tunus tan yatar bencede banko kupon
Uzun bir aradan sonra oynadım belki de sürprizi kaçmasın diye paylaşmadım buyrun kuponum ;
Tottenham - Liverpool ÜST
Ankaraspor - Gençlerbirliği ALT
Fenerbahçe - Sivasspor ÜST
Marsilya - Lillie 1
Goias - Vitoria 1
Sandefjord - Lyn 1
6 maç 1'e 13,9 veriyordu 2 misli yaptım ve kazandım
Kankamdan aldım 4 maçı Ankara ve Marsilya'yı da ben ekledim ve kazandım.Teşekkürler Kanka
Bu arada FB ve GOİAS'ın golleri 90+'da geldiDoğum günü hediyesi oldu bana da
![]()
Tutmayan kuponları yaz buraya sonra tutan kuponu tuttuktan sonra yaz ne anladım o işten ben.![]()
Valla abi o tutmayan kupondan sonra iddaa oynamadım.
8 ay olmuş neredeyse.Bugün de oynamazdımya Baranla msnde konuşurken dün gece para aldığını biliyorum dedi ben kupon yatırmaya gidiyorum gelince konuşuruz dedim tüyo ver5 maç söyledi içinde Bursa maçı da vardı.Ben o maçı çıkarıp 2 maç daha yazdım ve hemen oynadım ve kazandım
Sonuç ortada
![]()
Beni cekemeyenler utansin, özellikle de El Barto.![]()
1 e 13 de kupon mu yahuben de kazandığım kuponu koydum . Oran görsün gözünüz
![]()
Bir Dost
Hellbells
Dün bir kupon daha yaptım ancak tek maçla yattık.
Kosice - Roma ÜST (3-3)
BATE - Litex 1 (0-1)
Everton - Sigma Olomuc ÜST (4-0)
Werder Bremen - Aktobe ÜST (6-3)
Galatasaray - Levadia 1 (Handikaplı) (5-0)
Genoa - Odense 1 (Handikaplı) (3-1)
Lazio - Elfsborg 1 (Handikaplı) (3-0)
Sion - Fenerbahçe 2 (Handikaplı) (0-2)
Baku - Basel 2 (1-3)
Şu kadar maç oynadım BATE maçına da geçen seneki performansını göz önüne alıp direkt oynadım ancak yatırdı bizi BATE.
Bekliyoruz Murat abi...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Buyur Alican sana özel banko kupon
Misli oynayın bu kupona
![]()
Gençler Benimkinede Bir El Atın Bakın İyimi Kuponlar![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...=1#post1532289
umarım banlanmam link vermek yasaksa bilmiyordum yasak değildir çünkü forum içi link yasaksada affedin![]()
![]()
Murat abi ingilitere kupasındaki bütün bankoları yazmışsın, bunlardan biri yatıcak maalesef. Bol şans tabikide![]()
Valla ben gittim yaptım misli kuponumu![]()
Apoel 10ç , Fiorentina 1 , Flamengo 1 , Dunfermline 1 , Tottenham Üst Bende şu kupona misli basıcam birazdan..
Fiorentina maçına belli olmaz.
Banko kupon adı gibi harbi banko olmus oynamakta yarar var.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Uzun aradan sonra sizlere banko bir kupon paylaşıyorum
Kaçırmayın bence...
![]()
Bencede banko maç olmuş abi.Tutabilitesi çok yüksek![]()