Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 329 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Grup Kura cekimi

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Fenerbahçe de Beşiktaş ta adam gibi oynarsa Lider biLe çıkar.AşaLım artık bazı şeyLeri.Neyi tartışıyoruz ki ? Yok o iyi yok bu hoca daha iyi.4 takımLa Avrupa dayız Bayram yapıcağımza kavga yapıyoruz.
    4 takimla bayram yapmamak lazim Turkiye icin 6 takimla bayram yapilmasi lazim.. Bizde ki lig ve oyuncular ne Yunanistan ne Belcika ne Portekiz de vs. var..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Liverpool'un ve İnter'in formaları bu gruplardan çıkar...

Beşiktaş ve Fenerbahçe de adam gibi oynarsa ŞortLarı çıkar bu gruptan..BiLmem anLadın mı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

8 takımda adam gibi oynarsa o zmn olanlar olur..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by enesao View Post
    4 takimla bayram yapmamak lazim Turkiye icin 6 takimla bayram yapilmasi lazim.. Bizde ki lig ve oyuncular ne Yunanistan ne Belcika ne Portekiz de vs. var..
    KaLitese göreLim bakaLım ne kadar kaLiteyiz.İşte süper kuraLar çıksınLar adam gibi oynasınLar yeniden Avrupaya gözdağı versinLer.Şimdi 4 iLeride 6 neden oLmasın.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

KaLitese göreLim bakaLım ne kadar kaLiteyiz.İşte süper kuraLar çıksınLar adam gibi oynasınLar yeniden Avrupaya gözdağı versinLer.Şimdi 4 iLeride 6 neden oLmasın.
    insallah tekrar 6 takimla katilmaya baslariz..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Futbol ayakla oynanır
    3. lük başarısız olmaz ayrıca
    interi kötü gördüm bu sezon
    bende kötü gördüm inter 4. olur bana 4.lük daha mantıklı geliyor.

omer-faruk-14 Misafir

benim anlamadigim inter i nasil bu kadar kucumsemeniz... adamlar seri a sampiyonu ve ellerindeki yildizlari hatirlayin.. bencede fb ya uefa ya Turkiye
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Enes abiyede kesinlikle katılyıorum.

Abi inan böyle tiplerden çok kişi rahatsız.
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hayal güçleri pek kuvvetli. Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın İnter bu gruptan RAHAT ÇIKAR..2.muhtemelen PSV olur..
    Futbol ayakla oynanır ama bunun Fb'lilerin umutlanmaları için söylenmesi gerekir.İnter gibi bir takımı bu kadar küçümsemek fanatiklikten başka bir şey değildir.
    ben elle oynaniliyo saniyodum..
    ayrica 3.luk tabi ki basarisizlik sayilmaz o grupta.. ben Gs liyim fakat Fb nin Cl de iyi isler yapmasini cok istiyorum Turkiye icin
    1. Geçen sezon Inter Şampiyon oldu ama o ligde Juventus olsaydı ne olurdu?
    2. Inter bu sezon barca'dan 5 yedi. Üstelik Barca yedek ağırlıklı kadrosu vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş ve Fenerbahçe de adam gibi oynarsa ŞortLarı çıkar bu gruptan..BiLmem anLadın mı.

Kendimizi kandırmayalım.Çok gerideyiz onlardan çok...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BunLar hep merdiven.Bu yıL kimse takımLarından Avrupa da kupa bekLemiyor.Sadece biraz başarı bekLiyor.Avrupa adımızı unuttu nerede ise.Artık geri geLdik.Şimdi biraz başarı geLecek yıL biraz daha fazLa.En azından artık Avrupa takımlarının karşısına çıktığımızda biraz bizden çekinsinLer.GaLatasarayın başLatıp MiLLi takımın devam ettirdiği imajdan eser kaLmadı Avrupada.ÖnceLLikLi hedef bence en az grupLardan çıkmak oLmaLı ki iki takımımızda bence bunu başaracak güçte..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kimsenin gorusu bir olmak zorunda degildir , Bana gore Fenerbahce Lider cikar bu gruptan bazisina gore Sonuncu olur Turkiye'ye geri doner.Kimsenin yorumunu sorgulayamazsiniz.

Yanliz Bugune Bugun Avrupa'ya 4 takim gonderiyoruz ve mucadele veriyoruz sevinecegimiz ve hep beraber birlik olacagimiz yerde birbirimizi yiyiyoruz.Bazi seyleri asalim artik arkadaslar.

omer-faruk-14 Misafir

BunLar hep merdiven.Bu yıL kimse takımLarından Avrupa da kupa bekLemiyor.Sadece biraz başarı bekLiyor.Avrupa adımızı unuttu nerede ise.Artık geri geLdik.Şimdi biraz başarı geLecek yıL biraz daha fazLa.En azından artık Avrupa takımlarının karşısına çıktığımızda biraz bizden çekinsinLer.GaLatasarayın başLatıp MiLLi takımın devam ettirdiği imajdan eser kaLmadı Avrupada.ÖnceLLikLi hedef bence en az grupLardan çıkmak oLmaLı ki iki takımımızda bence bunu başaracak güçte..
    4 takımımız da yürekten oynarsa neden olmasın?

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    1. Geçen sezon Inter Şampiyon oldu ama o ligde Juventus olsaydı ne olurdu?
    2. Inter bu sezon barca'dan 5 yedi. Üstelik Barca yedek ağırlıklı kadrosu vardı.
    inter de yedek agirlikli idi ayrica o mac siradan bir macti bu mac Sampiyonlar ligi sampiyonalar ligi demek para demek gecen sezon juve olsun yine fark etmezdi sadece daha fazla cekisme olurdu.. hem interin ölusu Turk takimlarina yeter..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yürek,kaLp,ciğer ne varsa oynasınLar.O Ligde oynamanın anLamını önemini anLasınLar.Artık ben bir Türk takımı deyince Avrupanın titremesini istiyorum.Bu kadar geri kaLamayız onLardan.BişeyLer yapma zamanı geLdi ve geçti biLe.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten biz burada ne kadar konuşsak boş.Maç sahada oynanıyor.Bir bakarsınız biz Liverpool'u yeneriz,bir bakarız Fenerbahçe İnter'i yener.Olmayacak şey değil.İnşallah iki takımımızda gruplardan çıkarlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

OLur oLur herşey oLur.Yeterki iste ve inan.OLmayacak şey yoktur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Buna en güzel örnek Erciyesspor olsa gerek

omer-faruk-14 Misafir

inter de yedek agirlikli idi ayrica o mac siradan bir macti bu mac Sampiyonlar ligi sampiyonalar ligi demek para demek gecen sezon juve olsun yine fark etmezdi sadece daha fazla cekisme olurdu.. hem interin ölusu Turk takimlarina yeter..

Bu lafını beğenmedim. Inter Juve'nin Şampiyonluğunu aldı da bu Inter'in yanına kalacak. Güldürmeyin beni şimdi geçen sezon yoktu bu sezon var. Ayrıca Oluşu nasıl yeter? Fener'de o Galatasaray'da ki 2000 ruhu olsa Inter'den 6 puan alacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post

Aynen Tarık,BarceLona,ArsenaL,Manu

BunLar hep örnekLerdir.Yeterki isteyeLim.

omer-faruk-14 Misafir

Yürek,kaLp,ciğer ne varsa oynasınLar.O Ligde oynamanın anLamını önemini anLasınLar.Artık ben bir Türk takımı deyince Avrupanın titremesini istiyorum.Bu kadar geri kaLamayız onLardan.BişeyLer yapma zamanı geLdi ve geçti biLe.
    Zaten biz burada ne kadar konuşsak boş.Maç sahada oynanıyor.Bir bakarsınız biz Liverpool'u yeneriz,bir bakarız Fenerbahçe İnter'i yener.Olmayacak şey değil.İnşallah iki takımımızda gruplardan çıkarlar.
    Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    İnşAllah ve Amin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe her zaman kura çekimlerinde şanslı olmuştur.Yine bu devam etti. İki ekibimiz de çekebilecekleri kolay gruplardan birine düştüler. 3.lük için umutluyum. Eğer şansımız yanımızda olursa yani 1.torbadaki ekipler(inter-liverpool)dan puan(lar) alırsak 2.lik bile gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim fikstürümüz nasıl bilgisi olan var mı? Sadece ilk maçın deplasmanda olduğu söylendi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İlk maclar........
    Marsilya-Besıktas
    Fenerbahce-İnter.......

Arkadaslar besıktas ve Fenerbahce grubu ile ayrı konular acsak iki takımıda ayrı yerde konussak
    Bu sene Avrupa bütün takımlarımız cok iyi:

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ErtuğruL sağLam ın bu gruptan çıkacağız demesi yeter.Bu inanmanın azmin hırsın göstergesidir.Bunu sahaya da yansıtırsak oLay tamamdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk maç Marsilya ile deplasmanda olduğuna göre son maçta bizim evde Marsilya ile olur.Keşke son maçta Liverpool ile kendi evimizde oynasaydık.Puan alma şansımız artardı.Çıkmayı garantilemiş bir Liverpool karşısında geçen sene Gs'nin yaptığı gibi 3 puan alabilirdik.
    So what?
    Saike

İki takımımız da gruplardan çıkar diye düşünüyorum. 4. olmasın da iki takımımız, gerisi başarıdır zaten.

PSV Koevermans'ı transfer etti. Fenerbahçe ile adı anılıyordu Koevermans'ın, PSV aldı. Kone'nin boşluğunu dolduramaz. Defansta da Alex gitti. Farfan, Lazovic ve Koevermans tehlike yaratabilir, inşallah PSV maçlarından en az 4 puan alırız.

Inter maçları hiç belli olmaz, Inter ligin ilk haftasında berabere kaldı diye hatırlıyorum, öyle abartılacak bir takım değil, hepsi yıldız ama bireysel oynuyorlar, takım değiller. Vieira Materazzi'den nefret ettiğini söylüyor, yani böyle bir takım başarılı olabilir mi sizce?

Oyuncuları da cezalı birkaç tane, kaç maç ve hangi oyuncular, kesin bilgisi olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Deplasmanda Marsilya,
    Evimizde Porto,
    Evimizde L'pool,
    Deplasmanda L'pool,
    Deplasmanda Porto
    Evimizde Marsilya olsa gerek.

An itibariyle şanssız fikstür. Liverpool'un maçlarından biri 6.maç olsa çok daha iyi olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by THe MaNgLeR_ View Post
    Deplasmanda Marsilya,
    Evimizde Porto,
    Evimizde L'pool,
    Deplasmanda L'pool,
    Deplasmanda Porto
    Evimizde Marsilya olsa gerek.

An itibariyle şanssız fikstür. Liverpool'un maçlarından biri 6.maç olsa çok daha iyi olurdu.
    Evet sana katılıyorım Gökhan.Fikstür olarak pek avantajlı değiliz.İş tamamen futbolcularımıza kalıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İlk maç Marsilya ile deplasmanda olduğuna göre son maçta bizim evde Marsilya ile olur.Keşke son maçta Liverpool ile kendi evimizde oynasaydık.Puan alma şansımız artardı.Çıkmayı garantilemiş bir Liverpool karşısında geçen sene Gs'nin yaptığı gibi 3 puan alabilirdik.
    Sondan bir önceki maç Marsilya maçı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    D Marsilya
    E Porto
    D Liverpool
    E Liverpool
    E Marsilya
    D Porto
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

2 takımımızda grubtan çıkamaz.Fenerbahçe 3 olur Uefa Kupasına gider Beşiktaş sonuncu olarak elenir.

Marsilya'da Cisse ve Nasri'ye dikkat.

Porto'da ise Anderson vardı, onu sattılar, büyük kayıp Porto için...

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri