8 takımda adam gibi oynarsa o zmn olanlar olur..
1. Geçen sezon Inter Şampiyon oldu ama o ligde Juventus olsaydı ne olurdu?
2. Inter bu sezon barca'dan 5 yedi. Üstelik Barca yedek ağırlıklı kadrosu vardı.
BunLar hep merdiven.Bu yıL kimse takımLarından Avrupa da kupa bekLemiyor.Sadece biraz başarı bekLiyor.Avrupa adımızı unuttu nerede ise.Artık geri geLdik.Şimdi biraz başarı geLecek yıL biraz daha fazLa.En azından artık Avrupa takımlarının karşısına çıktığımızda biraz bizden çekinsinLer.GaLatasarayın başLatıp MiLLi takımın devam ettirdiği imajdan eser kaLmadı Avrupada.ÖnceLLikLi hedef bence en az grupLardan çıkmak oLmaLı ki iki takımımızda bence bunu başaracak güçte..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kimsenin gorusu bir olmak zorunda degildir , Bana gore Fenerbahce Lider cikar bu gruptan bazisina gore Sonuncu olur Turkiye'ye geri doner.Kimsenin yorumunu sorgulayamazsiniz.
Yanliz Bugune Bugun Avrupa'ya 4 takim gonderiyoruz ve mucadele veriyoruz sevinecegimiz ve hep beraber birlik olacagimiz yerde birbirimizi yiyiyoruz.Bazi seyleri asalim artik arkadaslar.
Yürek,kaLp,ciğer ne varsa oynasınLar.O Ligde oynamanın anLamını önemini anLasınLar.Artık ben bir Türk takımı deyince Avrupanın titremesini istiyorum.Bu kadar geri kaLamayız onLardan.BişeyLer yapma zamanı geLdi ve geçti biLe.
Zaten biz burada ne kadar konuşsak boş.Maç sahada oynanıyor.Bir bakarsınız biz Liverpool'u yeneriz,bir bakarız Fenerbahçe İnter'i yener.Olmayacak şey değil.İnşallah iki takımımızda gruplardan çıkarlar.![]()
So what?
Saike
OLur oLur herşey oLur.Yeterki iste ve inan.OLmayacak şey yoktur.
Fenerbahçe her zaman kura çekimlerinde şanslı olmuştur.Yine bu devam etti. İki ekibimiz de çekebilecekleri kolay gruplardan birine düştüler. 3.lük için umutluyum. Eğer şansımız yanımızda olursa yani 1.torbadaki ekipler(inter-liverpool)dan puan(lar) alırsak 2.lik bile gelebilir.
Bizim fikstürümüz nasıl bilgisi olan var mı? Sadece ilk maçın deplasmanda olduğu söylendi.
So what?
Saike
İlk maclar........
Marsilya-Besıktas
Fenerbahce-İnter.......
Arkadaslar besıktas ve Fenerbahce grubu ile ayrı konular acsak iki takımıda ayrı yerde konussak
Bu sene Avrupa bütün takımlarımız cok iyi:![]()
ErtuğruL sağLam ın bu gruptan çıkacağız demesi yeter.Bu inanmanın azmin hırsın göstergesidir.Bunu sahaya da yansıtırsak oLay tamamdır.
İlk maç Marsilya ile deplasmanda olduğuna göre son maçta bizim evde Marsilya ile olur.Keşke son maçta Liverpool ile kendi evimizde oynasaydık.Puan alma şansımız artardı.Çıkmayı garantilemiş bir Liverpool karşısında geçen sene Gs'nin yaptığı gibi 3 puan alabilirdik.
So what?
Saike
İki takımımız da gruplardan çıkar diye düşünüyorum. 4. olmasın da iki takımımız, gerisi başarıdır zaten.
PSV Koevermans'ı transfer etti. Fenerbahçe ile adı anılıyordu Koevermans'ın, PSV aldı. Kone'nin boşluğunu dolduramaz. Defansta da Alex gitti. Farfan, Lazovic ve Koevermans tehlike yaratabilir, inşallah PSV maçlarından en az 4 puan alırız.
Inter maçları hiç belli olmaz, Inter ligin ilk haftasında berabere kaldı diye hatırlıyorum, öyle abartılacak bir takım değil, hepsi yıldız ama bireysel oynuyorlar, takım değiller. Vieira Materazzi'den nefret ettiğini söylüyor, yani böyle bir takım başarılı olabilir mi sizce?
Oyuncuları da cezalı birkaç tane, kaç maç ve hangi oyuncular, kesin bilgisi olan var mı?
Deplasmanda Marsilya,
Evimizde Porto,
Evimizde L'pool,
Deplasmanda L'pool,
Deplasmanda Porto
Evimizde Marsilya olsa gerek.
An itibariyle şanssız fikstür. Liverpool'un maçlarından biri 6.maç olsa çok daha iyi olurdu.
2 takımımızda grubtan çıkamaz.Fenerbahçe 3 olur Uefa Kupasına gider Beşiktaş sonuncu olarak elenir.
Marsilya'da Cisse ve Nasri'ye dikkat.
Porto'da ise Anderson vardı, onu sattılar, büyük kayıp Porto için...