Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 335 sonuç

Konu: TSL 5.Hafta | Ankaraspor-Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bariz bir golü verilmedi Beşiktaş'ın.Ancak kendimizi yırtmaya gerek yok bence.Sonuçta maç oynandı, ve bitti. Futbol bu, herşey olabiliyor.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte o esnada kameranın açısına yardımcı giriyor ve elini kaldırıp cebini yani sarı kartı gösteriyor. Yardımcı gol olduğunu düşünce o hareketleri yapmazdı en azından.

Ortada gitmiş 2 puan var. Artık ilerleyen haftalarda bunu dengeleyelim diye maç yönetmez hakemlerimiz umarım. Çünkü bunları zamanında çok yaptılar.

Ertuğrul Hoca, Marsilya karşısında da bu sistemle çıkacak sanırım. Onun provasını yaptı. Çift ön libero oynadı. Delgado girebilir belki Bobo'nun yanına.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serkan bilemiyorum vallahi ,

çoğu basın organı yan hakem vermedi golü gibilerinden yazıyor.Resime bakarak da ben tam tersi diye düşünüyorum ama...

Bu arada dediğin gibi umarım bu maçı telafi etmek için hakemler ilerleyen haftalarda saçmalamaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

buyrun

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=E2vsHeiWP1U[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dakika 90 artı, Beşiktaş iyi oynamış ya da kötü oynamış, salı gecesini düşünüyormuş. Onlar ayrı bir konu. Ancak eğer sen üst düzey bir hakemsen, rakip oyuncuların o pozisyondaki hareketleriyle zaten golü verirsin. Çünkü bir taraf seviniyor, biri de başı ellerinin arasında kalecisine bakıyor. Tribünden yardımcı hakem Adil Sinem’e bakıyorum. Hiçbir tepki yok. Kısacası Vedat Yüksel eyyam yaptı ve buz gibi golü yedi. Defans sağlamdı tamam da, puanı gole veriyorlar. Tabi hakem gölünü yemiş. Puanı da alamıyorsun.
    Nobre, Bobo ve Higuain... Golcülerin iyi olabilir. Ama onları da pozisyona sokacak ustaların kulübüde. Oyuna 80. dakikada girdi. Sahadaki takım kimliğini buldu. Ama iş işten de geçmişti. Lig, kupa, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı müsabakalarda kesinlikle bir sonraki karşılaşmayı düşünmeyeceksin. Önce önündeki maçı kazanacaksın. Ankaraspor ligin dibine demir atmış. Necati, Orhan Ak ve milli takım moralli Emre ile güçlenmiş. Kısacası yoluna taş koyacak bir görüntü içinde. Higuain ve Bobo daha sonra Nobre, ne kadar çapraz koşular yapsın, defansın arkasına kaçarsa kaçsın, topu alamadıktan sonra neye yarar. Ama iyi bir kumaş.
    Diatta hakkında sağlıklı bir karar vermek için, onu sıkıştıran forvet karşısında görmek lazım. Topu oyuna sokuşu iyi, hava hakimiyeti fena değil, dengeli bir oyuncu. Ankara’nın en çok sevdiğim yönü İstanbul’a dönüşü. Huzurlu döneceğimi düşünüyordum. Ama Vedat Yüksel’i hiç düşünmemiştim. Onu da Başkan düşünmeli. Kurulların oluşumunda söz de etkili olmak değil, özde etkili olmak lazım. Yani yumruğu vurmak lazım Cemal Aydın gibi.

Yemen Ekşioğlu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Daha neyi tartışıyorsunuz anlamadım gitti ? Verilmeyen bir gol, hakemler dışında razı olan herkes.Olay bitmiştir..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tarık bişey tartışmıyoruz ya

Sadece konuşuyoruz.

Yorumsuz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

"Yüreği olsa verirdi golü"

Beşiktaş, Olympique Marsilya takımıyla 18 Eylül Salı günü deplasmanda yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu ilk maçı için Fransa'ya gitti.
    Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, takımın hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Olympigue Marsilya takımı ile zorlu bir maç yapacaklarını hatırlattı. Bu maça moralli bir şekilde çıkmak istediklerini, ancak Ankaraspor ile dün yaptıkları maçta talihsiz bir olayın yaşandığını ifade eden Engin, şunları söyledi:
    ''Dün bildiğiniz gibi Ankara'da talihsiz bir gece yaşandı hakem adına. Biz hakem camiasından bir özür bekliyoruz. İki puanımız kaybedildi, gasp edildi diyebiliriz.
    Hakem camiası çıkıp özür dileyecek, biz bunu bekliyoruz. Bundan sonra hakem arkadaşlarımızın daha dikkatli olmaları gerekiyor. Özellikle son saniyede bu kadar kolay bir bayrak kaldırmak, bu kadar kolay bir düdük çalmak... Şampiyonluk yarışında önemli 2 puan kaybettik. Kimseden yardım istemiyoruz. Sadece hakemlerimiz gördüğünü versinler. Olmayan bir şeyi, neyin bayrağını kaldırıyor, neyin düdüğünü çalıyor? Dolayısıyla bu konuda üzgünüz.''
    Maçtan sonra sakin şekilde değerlendirme yaptıklarını kaydeden Engin, ''Biz ne zaman, kiminle nasıl konuşacağımızı çok iyi biliyoruz. Tabii daha değişik yollarla telefonla da bunu yapabiliriz. Onun için hakem camiası daha dikkatli olsun. Bundan sonra Beşiktaş maçı yönetecek hakemler çok daha dikkatli olsunlar. Gözlerini çok iyi açsınlar. Bundan sonra hata kabul etmiyoruz. Çünkü dün başkanımızın söylediği gibi tavrımız bundan sonra daha sert olur'' diye konuştu.
    ''HAKEM ODASI CENAZE EVİ GİBİYDİ''
    Engin, takımın moralinin nasıl olduğunun sorulması üzerine de şöyle dedi:
    ''Biz moralsiz değiliz, daha moralli ve keyifli olabilirdik ama bu bir maratondur. İki puanımız elimizden alındı. Üzgünüz ama futbolcularımız bu konuyu kapattı. Bundan sonra hakemler doğru karar versinler. Maçtan sonra ben hakemi gördüm, çok üzgündü. Hakem odasına gittim tam bir cenaze evi gibiydi. Bu hadiselerin bir daha yaşanmasını istemiyoruz. Bir daha söylüyorum; hakem camiası acilen özür dilemeli ve hemen bu hatayı kabul etmesi lazım. Yanlış bir düdükle Beşiktaş'ın 2 puanının alındığının söylenmesi lazım.''
    Sinan Engin, bir daha böyle bir hata ile karşılaşırlarsa tavırlarının ne olacağının sorulması üzerine de ''İnşallah böyle bir hata yaşanmaz. Yaşanırsa biz de ona göre önlemlerimizi alacağız'' dedi.
    ''BEŞİKTAŞ CAMİASININ KÜKREMESİ ÇOK FARKLI OLUR''
    Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner de yaptığı açıklamada, Ankaraspor maçında çok iyi oynamadıklarını belirterek, ''Ama futbolda iyi oynayıp oynamamak değil, atılan gol neticeyi tayin ediyor. Hakem golü yakın olmasına rağmen vermedi'' ifadesini kullandı.
    Hakemin bu golü vermeyişinin nedenini bir türlü anlayamadıkları vurgulayan Öner, Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmeyecekleri söyledi. Geçen yıl Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nda yaptıkları maçtan sonra tur atladıklarını hatırlatan Öner, bu karşılaşmadan sonra üzerlerinde hakem camiasının baskısının oluştuğunu iddia etti.
    Öner, ''Türk futbolunun fair-play çerçevesinde ilerlemesi için çok ses çıkartmıyoruz. Ancak Beşiktaş camiasının kükremesi çok farklı olur. Beşiktaş camiası yumruğunu masaya vurursa çok farklı olur. Geçmişte bir çok değerli hakemimiz Beşiktaş'a istemeyerek yaptıkları hatalar yüzünden çok zor durumda kaldılar. Hakemliği bırakmak zorunda kaldılar. Bu iki puan yıl sonunda şampiyonluğu etkilerse bunun hesabını kim verecek? Sayın Vedat Yüksel bunun altından kalkabilecek mi? 20 milyonluk camiaya hesap verebilecek mi?'' diye konuştu.
    ''YÜREĞİ OLSAYDI VERİRDİ O GOLÜ''
    Başkan Yıldırım Demirören'in dün akşam maçtan sonra yaptığı açıklamaların sonuna kadar arkasında olduklarını kaydeden Öner, ''Başkanımız uygulayamayacağı şeyleri söylemez, sonuna kadar kendisinin arkasındayız'' dedi.
    Kenan Öner, ''Hakemlik yürek, cesaret, adalet ister'' derken, bir basın mensubunun ''Vedat Yüksel'in yüreği yok muydu' sorusu üzerine, ''Yüreği olsaydı verirdi o golü'' yanıtını verdi. Bu konunun takipçisi olacaklarını da ifade eden Kenan Öner, ''Bu haftaki maçta bunu en iyi şekilde protesto edeceğiz. Biz sahada ayrıcalık istemiyoruz. Hakem adil olsun yeter'' dedi. Beşiktaş futbol takımı özel uçakla saat 16.00'da Marsilya'ya hareket etti.
    FRANSA KAFİLESİ
    Siyah-beyazlılar, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman yaptı. Ankaraspor maçında forma giyen oyuncular koşu yaparken, diğer futbolcular ise toplu ısınmanın ardından 5'e 2 ve tekniğe dayalı çalışmalar yaptılar. Antrenman küçük sahada çift kale maçla tamamlandı.
    Çalışmaya tedavisi süren Gökhan Zan dışındaki tüm oyuncular katılırken, Gökhan Zan ile birlikte cezalı olan Ali Tandoğan, Marsilya maçı kamp kadrosunda yer almadı.
    Siyah-beyazlıların Fransa'ya giden kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:
    İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, Baki Mercimek, İbrahim Kaş, Koray Avcı, Ricardinho, Serdar Kurtuluş, Delgado, Tello, İbrahim Akın, Mehmet Yozgatlı, Serdar Özkan, Nobre, Burak Yılmaz, Atilla Özmen, Diatta, Cisse ve Higuain.

16.09.2007
    Kaynak : AA

Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, son dakikada attığımız golün iptal edildiği Ankaraspor karşılaşmasının ardından şu açıklamayı yaptı:

Öncelikle maçı izleyenlerden ve stada gelenlerden özür dilemek istiyorum. Her iki takım da kötü bir futbol sergiledi. Biz böyle bir futbol oynamamalıyız. Şampiyonlar Ligi veya benzeri hiçbir bahane bunu örtemez. Hocamızla ve futbolcularımızla görüşerek bu durumu çözeceğiz.

İkinci olarak; Beşiktaş Camiası çok büyük bir Camiadır. Yumruğunu bir indirirse kimse altından kalkamaz. Hem federasyon hem de hakemler dikkatli olmalı. Bu gidişata bir dur denilmezse biz de gerekeni yaparız. Gerekirse takımı sahaya da çıkartmayız. Herkes haddini bilecek.

Helal olsun başkan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet bu kare bize herşeyi anlatıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    -

Evet gol kesinlikle gol gol gol gol.

Ama Bobo da Ankara kalecisine yaptığı hareketten sonra normaldır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu 2 puanı ileride çok aramayız inşallah.Bu hakemede bir daha görev falan vermesinler.Buz gibi golü hiç etti.Şampiyonluğa oynarken belki bize bütük avantajı olacak 2 puanımızı gasp etti.Gitsin 2.ligde görev yapsın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

şemsiciğim o 2 puanı şimdiden arıyoruz bence zirvenin 2 puan gerisine düştük ve galatasaray a dur diyecek yok gibi....

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

delgado kesinlikte her mac ilk on birde olmali bence higuainnen iy anlasilar belki.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DiyeLim ki sezon sonu GS 72 Beşiktaş 71 PuanLa bitirdi sezonu.O zaman bunun hesabını nasıL vericekLer onu açıkLAsınLar bana.Bir emekLe bu kadar aLay ediLmez.Görmemişmiş.Ankarasporun Teknik direktöründen FutboLcusundan taraftarına kadar tv de izLeyene kadar herkes gördü de sen nasıL görmüyorsun.Yazık..11 puan önde oLduğumuz sezon akLıma geLdi..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Şu anda GS ile birlikte liderdik ama olsun ne diyelim olan oldu başka bir şey Nobre nin mücadele hırsı bir kez daha çıktı ortaya sonuna kadar gol peşinde bence kadro da olması lazım gol atamasada fazla sürekli ordan oraya gidiyor yerinde durmuyor rakip savunmayı zorluyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Skandal başka yazacak bişey bulamam bu konuya...

Bu puan umarım son haftalarda 1-2 puanlık 1 farkla şampiyonluğun kaçmasına neden olmaz...Gerçekten skandal olur o zaman
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Ankara Puan Alır Demiştim Aldı Hakem ŞansıyLada Olsa

Bnce ŞampıonLuk Yarışını EtkıLemez Bu PuanLar Eğer TakımLar Bole Gıderse

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Atakan umarım etkilemez.

Az buz bişey de değil 2 puan

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

İnşaLLah EtkiLemez Murat.

2 Puan Ddğn Nedirki Dicem Ama FutboLda Denmio

Ben EtkiLemez Die Düşünüorum Ama Tam Tersi Olursa Hem Sizin Emeğiniz Boşa Gıder Hemde Türk FutboLu TartışmaLarı Bıtmek BıLmez

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Atakan umarım etkilemez.

Az buz bişey de değil 2 puan
    Etkilemez Muratcim etkilemez.Yani karalar baglanamanin manasi yok.Bu ligde daha cok hakem hatalari yapilacak,ve daha cok puan kaybedecek bu 3 büyükler hakem hatalari yüzünden.Bu hakem hatalari sadece size oluyor gibi davranmanin lüzmu yok,abes kaciyor.Bunlar ne ilk,ne de son malesef...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Etkilemez Muratcim etkilemez.Yani karalar baglanamanin manasi yok.Bu ligde daha cok hakem hatalari yapilacak,ve daha cok puan kaybedecek bu 3 büyükler hakem hatalari yüzünden.Bu hakem hatalari sadece size oluyor gibi davranmanin lüzmu yok,abes kaciyor.Bunlar ne ilk,ne de son malesef...

İLk bize oLmuyor doğru..Ama nedense en kritikLeri her zaman bize oLuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arkadasım bize o kadar cok yapıldı İlk defa sesimizi cıkarıyoruz ! Diger klupler faul verilmiyo penaltı verilmıyo diye isyan ediyo.Bizde net bi golumuz verilmedi 2 puanımız gitti diye isyan ettik.Cokmu gördün bunu !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BJK'li arkadaşlarım artık yapacak birşeyimiz yok.Gitti puanımız ama ne yapalım...
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zaten bu zamana kadar başımıza ne geLdi ise ne yapaLım ne yapaLım demekten doLayı geLmedi mi.Federasyon verecek bunun hesabını veremiyorsada çıksın gitsin.Kapı orda.

Quote Originally Posted by welet View Post
    Arkadasım bize o kadar cok yapıldı İlk defa sesimizi cıkarıyoruz ! Diger klupler faul verilmiyo penaltı verilmıyo diye isyan ediyo.Bizde net bi golumuz verilmedi 2 puanımız gitti diye isyan ettik.Cokmu gördün bunu !

Penalti,verilmeyen gol,kirmizi kart ayni sey.3ü de macin kaderini direk etkileyen kararlardir.

Gecen sene Galatasaray`in nasil puanlari gitti,hakem hatalarindan dolayi ? Al en basidinden,Fb-Gs macinda penaltimiz calinmamisti,ne oldu yenildik.1 puanimiz gitti.Hatirlarsan zamaninda Luciano`nun smaci vardi son saniyede,penaltimiz verilmemis,o macta galibiyetimiz gitmisti.Yani anlamak istedigim su;bu hakemler hep böyle.Rezil hakemlerle oynuyoruz.Bunlarin yüzünden ben bazen futboldan tiskiniyorum,yeter diyorum,icine ediyorlar futbolun.Ama disaridan da yabanci hakem getirecek durumumuz yok.Eldekileriyle devam etmeliyiz.Yani onlarin iyi olmasini beklemekten baska caremiz yok ne yazikki.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Baran bir penaltı verilmesi gereken bir pozisyonla bunu bir tutamazsın.Orta geliyor kaleci tutamıyor ve gol oluyor.Ama orada hakemlikle görevlendirilen beyimiz kafasından golü iptal ediyor.Bir penaltı verilmeyebilir.Çünkü o hakemin takdirine kalmıştır ki her penaltının gol olma olasılığı yok.Bizimki buz gibi golümüzü beyimiz görmediği için iptal ediyor.

Ayrıca 2 puanın değeri çok fazla.Geçen sezon biz Fenerle şampiyonluk yarışı yaparken eğer 2 puan daha fazlamız olsa Fenerbahçe ile eşit puanda olup şansımız dahada artabilirdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yan hakemin bulunduğu açıdan pozisyona bakınca, sanki elle müdahele varmış gibi görünüyor, hakem o nedenle haklı olabilir..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Yan hakemin bulunduğu açıdan pozisyona bakınca, sanki elle müdahele varmış gibi görünüyor, hakem o nedenle haklı olabilir..
    Yan hakem buLunduğu açıdan eL görüyor ama Aykut kocaman buLunduğu açıdan goL görüyor.Bu da demek oLuyor ki kim nasıL görmek isterse öyLe görüyor

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri