Fenerbahçe bugün çok iyiydi kazanmasına çok sevimdim.Tebrikler Fenerbahçe..
Maçın oyuncusu Colin-Kazım Richards![]()
Bence maçın oyuncusu Deivid oldu, Alex'i de beğendim..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Alex her maç böyle oynasa heralde uçarız. Bide iyi bir forvet.![]()
Bravo Fener...
Maçtan önce Fenerbahçe'ye başarı dilemiştim, umarım kazanır demiştim yüzümü kara çıkarmadılar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Alex-Carlos en iyilerdi... Önder ilk yarı Deniz ikinci yarı Kezman bütün maç kötüydü![]()
asıl tebrik etmek istediğim oyuncu aurelio gerçekten kusursuz oynadı yani şöyle söyliyeyim aurelio'yu brezilya milli takımından kapmışız![]()
İnter ne zaman tek kale oynadı ki , adamlar 5 dakikada bir geliyolarda ondada kaptırıp gittiler.
Bu gün fenerbahçe'de kezman hariç herkes iyi oynadı . Özellikle Alex'in pasları , carlos ve vederson sol kanatta iyi oynadılar , aurelio her zamanki gibi orta sahada nefes aldırmadı , lugano- edu ikilisi yine oynatmadılar zlatan'la suazo'yu . Deivid yine öyle , bi tek kezman sahadaki fenerbahçe'ye yakışmadı o kadar.
Açıkçası inter'den böyle bi futbol beklemiyodum , bu futbolu eksikle bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum ama bu gün inter çok kötüydü diyemicem çünkü fenerbahçe çok iyiydi . Tebrikler fenerbahçe , umarım Ertuğrul Sağlam bu fenrbahçeden biraz feyz alırda adam gibi futbol oynatır.
Çok iyi bir galibiyet.Aferin.Gerçi bu galibiyette her ne kadar Fenerbahçe iyi oynasada İnter'in katkısı çok büyük.Adamlar resmen labali oynadılar.İbrahimovic topu alıyor kendi başına gidiyor.Falan filan.Neyse önemli olan Fenerbahçe'nin kazanmasıydı.Böylece Zico'nun kredisi arttı.En azından sezon sonuna kadar.Ama Kezman'ın bu takımda bileti kesildi gibi.Büyük bir patlama yapması lazım ki şimdiye kadar yaptıkları bunu vaad etmiyor.Alex çok iyiydi.İşte Alex'ten beklenen oyun bu.Tebrikler Fenerbahçe.
So what?
Saike
şapka çıkardık şapkaa.
Ömrümden bi 10 yıl gitti bu maçta. ama gitsin bu oyun, bu takım için gitsin.![]()
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZPj6Xqj0qEs[/YOUTUBE]
yazıııkk..adamların atağı yok
KOŞMAAYAN ALEX..
Dengesiz deniz..
ahmak deivid..
kpk üstüne kpk QTM al sana..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Helal olsun hepinize,11 kanarya yürekliinsan ! Aferin size ! Muhtesemdiniz,koskoca Inter`i samaroglanina cevirdiniz.Ezdiniz macta ! Gercekten ben bir Türk olarak cok gurur duydum,cok keyiflendim macta,cok zevkli gecti,o Inter dua etsin ki mac böyle bitti.En az 3-0 bitmeliydi,ama sansizliklar yakamizi birakmadi.Olsun,herkes gördü,Inter`i ezdik ! 1-0 oldu,bizim oldu
Deivid,Alex,Carlos,Vederson costular bugün ! Harikaydiniz.
Kezman,Deniz,Önder cok kötüydüler.Kezman artik taraftarlarin sabrini tasirdi,ilk devre arasinda yollanmali,kaliteli bir golcüye ihtiyac var.
İnter 1. torbanın en kek takımıydı o da fenerbahçe'ye denk geldi bu kadar basit.
Aygün saçmalama.İnter EZİLDİ bugün.Bu arada Teraviden sonra dua etmiştim Fener kazansın diye.Kabul oldu.![]()
![]()
So what?
Saike
Tek kale değil bi 5-6 dk baskılı oynadılar ondada net gol pozisyonuna giremediler bence ezdi resmen Fenerbahçe...
yahu herkes alex,deivid diyor ama kilit adam aurelio'ydu vallahi eksiksiz pörfekt oynadı resmen![]()
Bence Fener böyle oynarsa İnter i deplasmanda da yener.
AS kadrosu ile Meazza da yenmesi çok çok zor...Ama CSKA v PSV maçları için çok büyük moral bu galibiyet takımın güveni arttı...