Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 10 / 39 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son maçımızı da 2-0 kazanarak sezonu tamamladık.

Lig Tablosu

Sivasspor ligin 2. yarısı gösterdiği çıkışla ligi 4. sırada bitirdi. Önümüzdeki sezon Karşıyaka Süper Lig’de mücadele edeceği için, tüm desteğimizi Karşıyaka’ya vereceğiz.

Ligde sezonun en iyi oyuncusu Kezman oluyor.

Genel olarak da takımın en iyi oyuncusu Alex ve Kezman. Kezman oynadığı 49 maçta 37 gol atarak yıldızlaştı. Alex ise hem attırdı hem attı. 50 maçta 15 gol attı, 25 asist yaptı.

Kadromuz çok geniş, şu anda A seviyeye ulaşmış oyucularımızla birlikte 44 oyuncumuz var. Transferlere başlamadan önce önümüzdeki sezonun taktiğini oluşturmam gerekiyor. Şu anda kullandığım taktiğimden memnunum ama hem Carlos’u hem de Guilherme’yi aynı anda oynatabilmek için 4-4-2’ye dönebilirim. Hazırlık kampında 44 oyuncuyu da deneyeceğim ve ondan sonra transfere karar vereceğim.

Yönetim eğer yüksek bütçe verirse bir yıldız oyuncu alabiliriz. Aksi halde mevcut takımla devam edeceğiz.

Böylece anketin sonucu ortaya çıktı

Tebrikler SerkaN Abi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Serkan abi.Sana ve Kayserispor'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serkan abi başlıktan anladığımız kadarıyla çok mütevazisin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet çok mütevaziyimdir.

Basın bizi Manchester’ın başına geçirmek istiyor, bu yüzden de haber yapmışlar. Buradan anlaşılıyor ki işimi fazlasıyla yapmışım. Zico’dan iyi olmuşum

Bu arada Sivas ve Karşıyaka ile olan anlaşmalarımız aynı ligde oynayacağımız için iptal edildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

KAYSERİSPORA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ

Bu arada sanada dilerim serkan abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

şampiyonlar liginde başarılar....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa Süper Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek hazırlık maçlarını güçlü ekiplerle yapacağız. Sonuçlar önemli değil.

1 yıldız oyuncu getirebiliriz. Edu'yu da satıyorum, yabancı kontenjanından dolayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu yıldız kim acaba merak konusu

Bence Drogba

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hazırlık maçlarının sonuçları pek iç açıcı olmasa da, oyuncularımın son durumunu görmek açısından faydalı oldu.

Genç oyuncuları kiralık olarak gönderdik, yıldız oyuncu işi bazı şartlar oluşmadığı için şimdilik gerçekleşmiyor.

Süper Kupa'da Trabzonspor'a kaybediyoruz ve 2 oyuncu transfer etmek için kolları sıvıyoruz. Yabancı sorunu nedeniyle 2 Türk oyuncu alacağız. İkisi de direk 11'de oynayacak kalitede.

ŞL 3. Ön Eleme turundaki rakibimiz de Genk oluyor. Bu sene gireceğiz bu lige.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yıldızı merak ettim abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yabancı oyuncunun mevkii ne??

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yabancı yok arkadaşlar, eldekileri çıkaramıyorum ben.

Lugano, Appiah, Guilherme, Carlos, Sergio Mota, Alex ve Kezman. Carlos'tan daha faydalanmak istediğim için başka yabancı almayacağım şimdilik.

Türk oyuncular için ise Nihat'a minimum bedel olan 26 miilyon dolar teklif ettik. Bakalım Nihat sözleşmeyi kabul edecek mi?

abi bi muhteşem yıldız getirsen süper olurdu
    ama tsl şanssızlıgı işte 6 yabancı kuralı war:S ne kadar cok paran da olsa oyuncu da istese son anda alamıosun
    ama olsun yıldızları sen kendin yaratırsın o zaman o güç var sende

ayrıca taktiğini de cok beğendim ve şu anda benim elimde bulunan oyuncular tamda o taktiği uygulayabileceğim düzeyde
    abi bi de senden nacizane ricam
    taktiğinin komutlarını benimle paylaşman
    komutları versende vermek istemesende canın sagolsun
    başarılarının devam etmesi dileğiyle:d
    (kadeh kaldırır gibi oldu bu beaa)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler, taktiğe buradan ulaşabilirsin;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54229

Ligin ilk maçında zorlansak da Konyaspor’u Kezman’ın golleriyle geçiyoruz. Rakibin 10 kişi kalması, ardından penaltı kaçırmaları maça ortak olmalarını engelledi. Sonuçta kazandık, 3 puanla başladık, mutluyuz.

İkinci hafta İzmir’deyiz. İzmir’de bulunmak güzel. Farklı kazandık ama ben çok mutlu değilim, Karşıyaka kötü başladı lige.

Bu arada transferlerimiz de gerçekleşti. Genoa’dan Serhat Akın’ı, PSG’den Gökhan İnler’i transfer ettik. Serhat’ı forvete, Gökhan’ı da orta sahaya monte edeceğim. Aurelio artık yüksek performans sergileyemiyor.

Genk ile deplasmanda karşılaştık ve 0-0’lık skorla Türkiye’ye dönüyoruz. Kazanamasak da gol yemeden deplasmandan dönmek tur için avantaj.

Kezman’ın yine 2 gol attığı karşılaşmada Gençlerbirliği’ni rahat geçtik. Gökhan ilk maçında ortalama bir oyun sergiledi.

Serhat Beşiktaş’ı sever. Deplasmanda oynadığımız maçın yıldızı oldu. Önce Alex’e çok güzel bir asist yaptı, sonra da 90. dakikada kendi hazırladığı pozisyonu golle sonuçlandırdı ve maçı 2-0 kazanmamızı sağladı.

Aurelio’ya 2 maç yedek başlamak yaramış. Genk maçında 11’de şans bulunca golünü attı. Taraftarımızın müthiş desteğiyle maçtan 3-0 galip ayrıldık ve ŞL gruplarına kaldık. Artık kolay rakiplerin çıkmasını bekleyip 2. tura çıkabilmek için mücadele edeceğiz.

Bu arada Trabzonspor maçı sonrası oynadığımız 6. maçtan da gol yemeden ayrıldık. Şimdi Milan maçı var, zor ama Süper Kupa’yı almak istiyoruz…

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Türk yıldızları merakla bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni sezona güzel başlamışsın abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kalın da yazdım ama arada kaynamış sanırım. Serhat ve Gökhan İnler'i aldık. Gruptan ilk 2'ye girip çıkarsak avrupada oynatabileceğimiz yabancılar alabiliriz.

Gruplar da belli oldu. 2. seri başı olarak girmiştik, Milan’ın ardından 2. olarak da çıkarız diye düşünüyorum.

Süper Kupa maçından sonra moralim bozuldu. İlk devre Amauri’nin golüyle Milan öne geçti. 2. devre risk aldık, son dakikalarda iyice defans güvenliğini bıraktık ve 2 gol yedik maç biterken. Bu sonuçla moralim bozuldu, grupta 3. olup UEFA’ya gitmek daha iyi mi olur diye düşünmeye bile başladım.

nyse serkan abi milan büyük takım bi de ilk golu onlar atınca cok daha etkili oluyorlar ben eğer ilk golu atarsammm macı kazanabiliyorum
    sende ordan 1 puan almaya bak diğer takımları geçip 2. cıkabilirsin hem uefaya gitsende üzülmegecen gittin kazandın geldin türk takımlarının su sıralar cl de tecrübe kazanması daha önemli gruptan cıkınca her takım milan gibi olucak ilerlemek zor ama senin oyuncular gruptan cıkarsa bi oranın havasını solurlar alışırlar diye düşünüyorum
    hemen 1-2 senede cl de basarı biraz sen uefayı kazandın o şu an için büyükk basarı
    moralini bozma önümüzdeki maclara bak
    ben basaracagına inanıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gruptan 2.olarak çıkarsın abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Gruptan 2.olarak çıkarsın abi
    Evet abi katılıyorum.Çıkarsın Serkan abi 2.olarak.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bence lider çıkarsınn

bencede kadron geniş hem milan kimdi ben öyle bi takım bilmiyorum
    şaka bi yana milan macını unutup bi galibiyet serisi olusturabilirsen ben 1. olarak cıkacagına inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Milan'dan süper kupanın intikamını grup maçlarında alacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Serkan abi o gruptan rahat çıkarsın.Banik Ostrava kim sen kim?Celta'yı bile rakip olarak görmüyorum sana.Ezer geçersin

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

maçları bekliyorum abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Milan mağlubiyetinden sonra morallerimiz bozulmuştu. Maçı ben de iyi okuyamadım, yediğimiz tek golle mağlup olduk.

Milli maçlar için verilen ara iyi oldu. Bu arada tekrar toparlandık. Zorlu maçlarda kullanmayı düşündüğüm bir taktik üzerine çalıştık. İçerde oynadığımız Bursa maçını Kezman’ın 2 golüyle kazandık.

Banik Ostrava deplasmanında bu kadar zorlanacağımızı beklemiyordum. Çok katı savunma yaptılar, aşmakta zorlandık. Galibiyet golü 87. dakikada Kezman’dan geldi. Ve gruba 3 puanla başladık.

Ligde bir mağlubiyet daha aldık. Taktikte oynamalara gitme vakti geldi, artık rakipler taktiği çözdü ve ona göre önlem alıyorlar.

Hafta içi Milan maçımız var. Bu maçı da düşünerek Kayserispor deplasmanında tek forvet ve 3’lü orta saha ile oynadık. İlk yarı golleri bulduk ve işi bitirdik.

Şimdi Milan’dan intikam alma zamanı…

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İnş.İntikamı alırsın abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Futbolda intikam olmazmış, bunu anladım. Milan evimizde de yendi bizi.

Erken gol bulup öne de geçmiştik ama skoru koruyamadık. Milan az ve öz geldi, gol yapıp gitti. 3’lü orta sahadan vazgeçiyorum. Gol yememek için bu düzene geçmiştik ama olmadı.

Milan yenilgisinin acısını Gaziantep’ten çıkardık. 2 forveti FR ve FL yaptım, ortaya ok çektim, AMC’yi de forvete doğru yönlendirdim. Bu sayede kanatları daha çok kullanabiliyoruz ve Alex daha çok pozisyona giriyor.

Bu yeni dizilişle topa sahip olma oranımız da arttı. Trabzonspor’u da 2-0’la geçtik. Goller Semih ve Alex’ten geldi.

İzmir’de Altay’ı gole boğduk. Alex 4 gol atarak yıldızlaşırken, 1 maçta en çok gol atan oyuncu unvanının da sahibi oluyor.

Şampiyonlar Ligi’nde 3. maçımızdan galibiyetle ayrıldık. Deplasmanda 1-0 geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık ve Alex’in 2 golüyle kazanmasını bildik. Alex son haftalarda formunun zirvesine çıktı.

OFTAŞ maçına yedeklerle çıktık. Yedekler beni mahcup etmedi. Vederson, İlhan ve Uğur’un golleriyle kazandık. Maç boyunca da bu üçlü diğerlerine göre daha ön plandaydı. A takımda düşünme vakti geldi artık bu arkadaşları…

Türkiye Kupası grup maçında Kayserispor ile karşılaşıyoruz. Yine yedeklerle maça başladık. Vederson yine maçın yıldızı oldu, yedekler bu sezon gruptan çıkacaklar sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Milan'a yenilmen kötü olmuş..Ama Türkiye'de fırtına gibisin abi...

Sayfa 10 / 39 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri