Helal olsun hepinize!Eğer 2008'e kalırsak genç bir kadroyala gitmeliyiz çünkü kaliteli bir nesli geliyor.
Ya herşeyden önce bu gaLibiyet süper oLdu ama .. Şimdi Bosna , Macaristan , MaLta, Norveç Li grupta bu kadar zorLanmamız normaL mi ? Şimdi bu maçı aLdık ya yeter anLayışı çok yanLış.. Neden bu maça kadar Bırak 1.Liği 2.Liği garantiLemedik tartışıLması gerekıLen bu.. Hep beraber gördük Norveç te hiç bişey yok. Hava topLarı hariç hıcbırsey yok.. Ha Football Manager de aLırsın Norveç i dünya Kupasına oynarsın.. Iversen sıçrama 19 kafa 19 değİl günümüz futboLu.. iLker Yasin tarih yazdık diyor.. Keşke bu durumLara düşmeseydik.. garantileseydık .. ama daha Bosna maçımız var.. Yusuf'un miLli takımda işi yok ayrıca.. az kaLsın yakıyordu bizi.. Onun yerine yavaş değiLde Hızlı bir oyuncu girse Gökdeniz gibi kontra yaKalamamız içten değiLdi neyse emeği geçen herkese tşkLer.. miLli takımın artık değişmesi gerek.
herkes yüreğiyle oynadı...Gerisi yalan..![]()
defol git Fatih Terim ! ne demek yahu
neyin kompleksidir bu, neyin haykırışı ?
istemediğimiz kişilere karşı duygularımızı bu şekilde kusabildiğimizi burda bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.
içimizdeki irlandalı olma eğili midir nedir bunun tarifi ?
maç için diyecek kelam yok.
başka topiklerde defol git ... , canın ceheneme ... tarzı söylemlerle görüşmek dileğiyle, selametle..
takım rengi, futbolcu ismi ayırmaksızın sen saldır Türkiyem !!!
Bütün oyuncularımızı can-ı gönülden tebrik etmek gerekir. Ancak Gökhan Gönül ve Emre için ayrı bir parantez açmak gerekecek sanırım.
Tebrikler 11 aslan yürekli TÜRK tebrikler imparator hepsinin alnından öpüyorum....
H.Balta-G.Gönül çok iyilerdi... Arda biraz fazla kaldı gibi sahada ama olsun sonuçta yendik artık son maç Bosna o maçııda kazanıp 2oo8 Grubunu bekliyeceğiz...![]()
Ben daha birşey demiyorum!!! Eğer şuanda Yenilmiş olsaydık herkes Benim yazdığımı yazacaktı..Ama yendikya günü kurtardıkya tamam sorun yok..Biraz ileriyide düşünerek konuşalım..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Harikasınız Cocuklar
Gökhan, Emre, Emre Aşık, Servet, Semih, Volkan, Hakan, Mehmet, Nihat, Arda, Hamit, Tuncay, İbrahim, Yusuf hepinize helal olsun. Bekle İsviçre seni düzenlediğin turnuvada hezimete uğratacağız....
Tam umutlar tükenmeye başlarken Emre'nin süper golü herşeyi değiştirdi.
İbrahim Kaş,Semih,Emre Aşık tercihleri yanlıştı.
En iyi adamlar Emre,Nihat,Gökhan Gönül'dü.
Son dakikalarda ecel terleri döktüm.Rıdvan Dilmen bile dayanamayacağım dedi.Ama kazandık ya işte daha ne olsun.Bütün oyuncuları alnından öpmek geliyor içimden...
Ya burası miLli takım Kım oynarsa oynasın iyi kötü bizim oyuncuLarımız.. zaten burada gereğinden çok fanatikLik yapıLıyor bari miLli takıma karşı mesafemizi koruyaLım
Bari Milli Maçta ortalığı Fenerbahçe-Beşiktaş-Galatasaray muhabbetine dönüştürmeyin yazık be yazık!!
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kötü oynayınca yerden yere vurmasını biLiyorsunuzda Kazanınca tebrik etmek mi zor geLiyor.Herkes asLanLar gibi oynadı.Benim kızdığım böyLesine güzeL bir gün de kaLkıpta böyLe yorumLar görmek.Herkesi tebrik edin edeceksiniz.Hepsi bunu hakediyor.Fatih Terim biLe 10 maç sonra iLk defa o da oyuna yerinde zamanında müdahaLede buLundu.Geçmiş geniş oLarak tartışıLır o ayrı.Ama biz şimdi bu zaferi tartışıyoruz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Nihat-Emre gerçek futbollarını oynuyor bu moralle 3 atarız Bosna'ya...![]()
Emre,Gökhan gönüL ve Hakan baLta çok güzeL oynadı o ayrı.Ama hepsi müthişti.ÖzeLLikLe uzun zaman sonra soL bekte yerinde hamLeLer yapan bir adam görmek,yerinde pas atmasını biLe kademeye giren bir soL bek görmek beni çok mutLu etti yahu![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
fatih terim ilk defa dersini dogru yapti o da son sansimiz oldugu icindir.
Takım olarak süperdik, galibiyeti hakettik. Hakan,Gökhan,Arda,Emre,Servet,Volkan,İbrahim,Tunca y ve hepsi..
Aslan parçaları, alnınızdan öpiyoruz..
macın kilit adamı mehmet ti
Emre Aşık Hayatının futbolunu oynadı..Bunu Aksini söyleyen yoktur sanırım..Kalli nasıl bi yanlış yaptıgını görmüştür bu maç
iyi goremedim ama son dakkalarda carew volkanla attisiyordu orda nolmustu?
Emre Aşık çok iyidi bana göre. Servet'te fena değildi.
Carew doğru düzgün top alamadı.
Stoperlerimiz başarılıydı, Hakan Balta ve Gökhan yeterince iyi oynadılar.
Gruptan alnımızın akıyla çıktık..
Emre ve Nihat'ın golleri gercekten güzeldi.Güzel oynadık..