işte bu bir gelişmedir transferleride geç kalmadan bekliyoruz.
işte bu bir gelişmedir transferleride geç kalmadan bekliyoruz.
Kaynak:SabahF.Bahçe'de gizli transfer planları!
Fenerbahçe yönetimi, uzun süredir ısrarla 'Gündemimizde transfer yok' açıklamaları yapmasına karşın sarı-lacivertli kulübün transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kanarya'nın daha önce Ronaldo, Alves, Denis gibi oyuncularla ilgilendiği haberleri çıkmış ancak F.Bahçe Kulübü, bu oyuncularla ilgilenmediğini belirtirken, transfer çalışması yapmadıklarının da altını çizmişti.
ALVES KENDİSİ AÇIKLADI
Üstelik bu oyuncularla ilgili haberlerde kaynaklar, bizzat yıldızların kendileri olmasına karşın... Ve bu konuda gelen son haber, Fenerbahçe'nin Olimpik Lyon'un Brezilyalı forveti Fred ile ilgili... Sarı-lacivertli yönetim en son yaklaşık 20 gün önce bu oyuncuyla ilgilendikleri yönünde haberi internet sitesinde yalanlamıştı.
KOLOT: BİR-İKİ TRANSFER VAR
Ancak Fransız kulübünün başkanı Jean- Michel Aulas, önceki gün Canal +'ya yaptığı açıklamada tam tersi konuştu. Aulas, Fred'e talip olan kulüpleri, Paris SG, F.Bahçe, Middlesbrough, Duisburg ve Benfica olarak sıraladı. Lyon Başkanı, transferde önceliğin ise Paris SG kulübünde olacağını belirtti. Bu arada daha önce Beşiktaş yönetiminden istifa eden Celal Kolot, önceki akşam FOX TV'de katıldığı programda ilginç açıklamalar yaptı: "Bazı F.Bahçeli yöneticilerle yakın ilişkilerim var. Şu anda yönetimde olan bir arkadaşım, bu dönemde bir veya iki transfer yapacaklarını söyledi."
............
Appiah'ın kontejyanı dondurulduğuna ve Kezman'da gideceğine göre 2 yabancı transfer yapıcaz anlaşılan
Mateus'da suan fenerbahce'nin oyuncusu,ankaraspor kontratını fesh etmiş..
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html
mateus acaba baska takımamı kiralanacak sonra bonservisi ile bir takımamı verilecek..
Haber resmi olarak duyruldu. Bir hafta içerisinde yabancı transferini yapmış oluruz.Appiah'ın durumu hakkında
15 Ocak 2008 Salı
Kulübümüz, bir süredir sağlık sorunu nedeniyle sahalardan uzak kalan Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah'ın doktorlar tarafından verilen raporlarda "futbol oynayamama" durumu söz konusu olduğundan, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuş ve 1 yabancı oyuncunun transferinin yapılması konusunda olumlu cevap alınmıştır. Yapılacak transferle ilgili çalışma başlamış, gelişmeler resmi yayın organlarımızdan kamuoyuna duyurulacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bir hafta değil ben 1-2 gün içersinde bekliyorum. Tabi Kezman'ın da durumu var, onun da gitmesi beklenebilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Appiah'ın sözleşmesinin askıya alınması ile ilgili Futbol Federasyonuna başvuruda bulunan Fenerbahçe'nin talebini federasyon yönetim kurulu olumlu karşıladı. Sözleşmenin sezon sonuna kadar askıya alınması talebinin değerlendiren ve halen toplantıda olan Futbol Federasyonu Yönetim kurulu görüş birliğine varmış durumda. Toplantı bitimi ile bu konu ile ilgili resmi açıklamanını yapılacağı ifade edildi.
Bu arada sarı lacivertliler Appiah'ın yerini dolduracak ismi buldu. Fenerbahçe yönetimi Brezilya'nın Santos takımında forma giyen Şilili ön libero Cláudio Andrés Del Transito Maldonado Rivera'yu kadrosuna katmak istiyor. 28 yaşındaki futbolcu daha önce Colo - Colo, Sao Paolo ve Cruzeiro formaları giydi. Halen Brezilya'nın Santos takımının formasını giyen Maldonado, Satos takımındaki tek yabancı oyuncu olma özelliğini taşıyor. Şilili orta saha oyuncusu milli takım formasını 39 kez giydi.
Kaynak: DHA
Maldonado'yu alabilir Fenerbahçe, isabetli bir adım olur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Evet resmi sitede de gördümneyse appiyi seneye kadar göremicez yani.Maldonado gibi savascı,yırtıcı bi defansif orta sahaya ihtiyacımız var...
Appiah ile yolları kısa süre ayırmamız akılcı bir durum, yapılması gereken buydu.
Artık kontejanımızda bir açıklık var, bana göre şuanda oyuncumuz olan Metaus'un takıma alınmasına yarar var. Çünkü ofansif sağ kanatta bize baya fayda sağlayabilir. Çevik ve hızlı oyuncu. Takıma ayak uydurması gerçekten güzel olur. Yaşınında genç olması zaten cabası.
Transfer gerekli olursa mutlaka forvet almalıyız, yoksa bu mevkide çok ağlarız. Belediye maçında sonuç ortaya çıktı, eğer oyun kurucumuz yok ise Semih zorlanıyor. Kendi poz. yaratamıyor. Bu yüzden kendi poz. yaratabilecek bir oyunucu lazım. Artık kim olursa olsun mutlaka alınmalı.
Ofansif sağ kanatta Kazım ve Deivid oynayabiliyor.. Bu nedenle Mateus'a gerenk yok..(hatta birde Ali Bilgin var) Forvet ve bir ön libero.. Maldonado ve Fred kulağa hoş geliyor..
Bu gelişmeler mutlaka transfer yapılacağına işaret.Kezman'da giderse 2 transfer olacaktır.Fener yönetimi bulmuştur kesin birilerini.Bekleyip görecez.
So what?
Saike
Transferin bitmesine 2-3 gün kala Bombayı patlatır gibi gelio çünkü hep Aziz başkan transferin son günün bekledi Maldanado ismi geçio ama geçenlerde Zico'nun açıklamasımı bilmiyorum ama bir yazı okumuştum avrupa'da oynayan DÜNYA'ca ünlü bir BREZİLYALI oyuncu almak üzereyiz demişti benim aklımdan RENATO geçio ama oda avrupa'da oynayamaz inş. Maldanado yararlı olur takıma ayrıca Portekizce Bilmeside avantaj
Gilberto Silva'da olabilir.. Kezman Portsmouth'a gidiyor galiba.. Appiah'in yerine Maldonado, Kezman'ın yerine de Love veyahutta Fred.. Güzel olur![]()
Love ve Fred ŞL'de oynadılar, yalan olur.. Afonso Alves formalarınızı almaya başlayın ufaktan..
Aslında orta saha için çok iyi bir isim var ama bize geleceğini daha doğrusu İngiltere'deki rahatını bozacağını pek sanmıyorum Tim Cahill.Niko Kranjar'da var beğendiğim biraz ofansif ama, Maldonado'yu bir maç izledim aslında iyi bir oyuncu çok koşuyor.
Bugün basında çıkan haberlerde Maldonado ve Fred ismi geçiyor. Resmi site bu isimleri henüz yalanlamadı, gün içersinde de yalanlama gelmezse bu oyuncular için anlaşmaya çalışıyor diye anlayabiliriz.
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadaslar Mateus Ankarada kiralık deme??? Ankaraspor kontratını fesh etmiş sanırım..Bence su mateusuda gönderilsin..Gereksiz kontejan dolduruyor..Bedava bir kulübe verilsin en iyisi..
Last edited by Emurafu : 16.Ocak.2008 at 15:59
Emrah bu önceki sayfalarda konuşuldu. Mateus zaten Ankaraspor'da forma giymedi bu sezon ve 1 ay kadar önce de Ankaraspor bıraktı onu. Şu anda takımla birlikte mi bilmiyorum ama kontenjan doldurmuyor kendisi. Çünkü Fenerbahçe ona lisans çıkarmadı. Belki yine kiralık verilebilir, belki Brezilya'ya dönmüştür bilmiyorum.
Tek bildiğim Fenerbahçe'nin sözleşmeli oyuncusu fakat lisans çıkartılmadığı için kontenjana bir etki etmiyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'nin Appiah'ın yerine düşündüğü Şilili Maldonado'nun hocası, 'Maldonado İspanya'ya gidiyor' şeklinde konuştu.
Sezonu kapatan ve sözleşmesi askıya alınan Stephan Appiah'ın yerine, Şilili Maldonado'yu düşünün Fenerbahçe'ye kötü haber, Maldonado'nun takımı Santos'tan geldi.
Eski Brezilya Milli Takımı'nın kaptan kalecisi ve Zico'nun arkadaşı, şimdilerde de Santos'un teknik direktörü olan Emerson Leao, Maldonado'nun Santos'ta değil, İspanya'da oynamak istediğini söyledi.
Leao, 'Maldonado'ya teklifimizi yaptık. Fakat artık Santos'ta oynamayı düşünmüyor. Bana İspanya'da oynamak istediğini söyledi' dedi.
Leao ayrıca Maldonado'nun şimdiden İspanya'da bir takımla anlaştığını ve Santos'un bu transferden 1 milyon euro kazanacağına da iddia etti.
Şilili futbolcu, 2006 yılında geldiği Santos'ta 84 maçta forma giymiş ve 1 gol atmıştı.
Tumspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sagol serkan,Hep bedava bıraksınlar ondan iyi
![]()
Edmilson diyn gazetelerde var ama ben pek inanmadım.Ayriyetten Kezman'ın ayrılacağınıu düşünmüyorum.
Son günlerde gerek yazılı basında, gerek televizyonlarda, gerekse internet sitelerinde oyuncumuz Mateja Kezman'ın İngiltere Premier Ligi'nde çeşitli kulüplerle görüştüğü, hatta anlaştığı yönünde haberler yer almaktadır.
Bu haberler doğru değildir, kulübümüze Kezman ile ilgili ulaşan resmi bir başvuru ya da talep yoktur.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kezman iyi bir teklif gelirse ayrılacak gibi geliyor bana.
Kezman ile ilgili haberler
16 Ocak 2008 Çarşamba
Son günlerde gerek yazılı basında, gerek televizyonlarda, gerekse internet sitelerinde oyuncumuz Mateja Kezman'ın İngiltere Premier Ligi'nde çeşitli kulüplerle görüştüğü, hatta anlaştığı yönünde haberler yer almaktadır.
Bu haberler doğru değildir, kulübümüze Kezman ile ilgili ulaşan resmi bir başvuru ya da talep yoktur.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu arada Palermo'da oynaya Simplicio ile ilgileniyormuşuz.. Hadi hayırlısı![]()
Maldonado karar aşamasında
Fenerbahçe'de Maldonado transferi için geri sayım sürüyor. Appiah'ın sözleşmesinin Futbol Federasyonu tarafından askıya alınmasının ardından çalışmalarını sürdüren Sarı-lacivertli kulüpte, düşünülen ilk isim Santos'ta forma giyen Şilili orta saha oyuncusu Claudio Maldonado.
İspanyol ekipleri başta olmak üzere birçok kulübün peşinde olduğu Şilili futbolcu, Fenerbahçe'yi tercih edip etmeyeceği ile ilgili kararı 1-2 gün içinde verecek. Fenerbahçe'li Alex ve Lugano'nun da menajerliğini yapan Juan Figger'in oyuncusu olan Maldonado, bugün menajeri Juan Figger ve yardımcısı Christian ile biraraya gelecek. Maldonado bu görüşme sonrası transfer olacağı kulüp konusunda kararını verecek.
Figger'in yardımcısı Christian'da DHA'ya telefon ile yaptığı açıklamada Maldonado'ya bir çok farklı ülkeden tekliflerin olduğunu, Fenerbahçe'nin de bu futbolcuya teklif yaptığını ancak, son kararın Maldonado'ya ait olduğunu söyledi.
..........
Yav ben bu adamı niye hiç duymadım çokmu iyi adam,bu kadar istiyoruz.