Sayfa 10 / 20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 575 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

işte bu bir gelişmedir transferleride geç kalmadan bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

F.Bahçe'de gizli transfer planları!

Fenerbahçe yönetimi, uzun süredir ısrarla 'Gündemimizde transfer yok' açıklamaları yapmasına karşın sarı-lacivertli kulübün transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kanarya'nın daha önce Ronaldo, Alves, Denis gibi oyuncularla ilgilendiği haberleri çıkmış ancak F.Bahçe Kulübü, bu oyuncularla ilgilenmediğini belirtirken, transfer çalışması yapmadıklarının da altını çizmişti.
    ALVES KENDİSİ AÇIKLADI
    Üstelik bu oyuncularla ilgili haberlerde kaynaklar, bizzat yıldızların kendileri olmasına karşın... Ve bu konuda gelen son haber, Fenerbahçe'nin Olimpik Lyon'un Brezilyalı forveti Fred ile ilgili... Sarı-lacivertli yönetim en son yaklaşık 20 gün önce bu oyuncuyla ilgilendikleri yönünde haberi internet sitesinde yalanlamıştı.
    KOLOT: BİR-İKİ TRANSFER VAR
    Ancak Fransız kulübünün başkanı Jean- Michel Aulas, önceki gün Canal +'ya yaptığı açıklamada tam tersi konuştu. Aulas, Fred'e talip olan kulüpleri, Paris SG, F.Bahçe, Middlesbrough, Duisburg ve Benfica olarak sıraladı. Lyon Başkanı, transferde önceliğin ise Paris SG kulübünde olacağını belirtti. Bu arada daha önce Beşiktaş yönetiminden istifa eden Celal Kolot, önceki akşam FOX TV'de katıldığı programda ilginç açıklamalar yaptı: "Bazı F.Bahçeli yöneticilerle yakın ilişkilerim var. Şu anda yönetimde olan bir arkadaşım, bu dönemde bir veya iki transfer yapacaklarını söyledi."
    Kaynak:Sabah

............

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Appiah'ın kontejyanı dondurulduğuna ve Kezman'da gideceğine göre 2 yabancı transfer yapıcaz anlaşılan

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mateus'da suan fenerbahce'nin oyuncusu,ankaraspor kontratını fesh etmiş..
    http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html

mateus acaba baska takımamı kiralanacak sonra bonservisi ile bir takımamı verilecek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Appiah'ın durumu hakkında
    15 Ocak 2008 Salı

Kulübümüz, bir süredir sağlık sorunu nedeniyle sahalardan uzak kalan Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah'ın doktorlar tarafından verilen raporlarda "futbol oynayamama" durumu söz konusu olduğundan, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuş ve 1 yabancı oyuncunun transferinin yapılması konusunda olumlu cevap alınmıştır. Yapılacak transferle ilgili çalışma başlamış, gelişmeler resmi yayın organlarımızdan kamuoyuna duyurulacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Haber resmi olarak duyruldu. Bir hafta içerisinde yabancı transferini yapmış oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir hafta değil ben 1-2 gün içersinde bekliyorum. Tabi Kezman'ın da durumu var, onun da gitmesi beklenebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Appiah'ın sözleşmesinin askıya alınması ile ilgili Futbol Federasyonuna başvuruda bulunan Fenerbahçe'nin talebini federasyon yönetim kurulu olumlu karşıladı. Sözleşmenin sezon sonuna kadar askıya alınması talebinin değerlendiren ve halen toplantıda olan Futbol Federasyonu Yönetim kurulu görüş birliğine varmış durumda. Toplantı bitimi ile bu konu ile ilgili resmi açıklamanını yapılacağı ifade edildi.
    Bu arada sarı lacivertliler Appiah'ın yerini dolduracak ismi buldu. Fenerbahçe yönetimi Brezilya'nın Santos takımında forma giyen Şilili ön libero Cláudio Andrés Del Transito Maldonado Rivera'yu kadrosuna katmak istiyor. 28 yaşındaki futbolcu daha önce Colo - Colo, Sao Paolo ve Cruzeiro formaları giydi. Halen Brezilya'nın Santos takımının formasını giyen Maldonado, Satos takımındaki tek yabancı oyuncu olma özelliğini taşıyor. Şilili orta saha oyuncusu milli takım formasını 39 kez giydi.

Kaynak: DHA

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by Venom View Post
    Zaten hepi topu 15 gün kaldı 15 gün sonra ne birileri yalan haber yapabilecek nede yönetimin yalanlayacak birşeyleri kalacak.. Kim geldi kim gitti göreceğiz.. En geç 15 gün sonra herkes muradına erecek

Tahminimce bir forvet birde ön libero gelir.. Forvetin Fred olmasını isterim.. Ön libero için herhangi bir oyuncu ciddi anlamda gündemde değil şu an sanırım..

Maldonado gündemde galiba abi...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Maldonado'yu alabilir Fenerbahçe, isabetli bir adım olur..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Evet resmi sitede de gördümneyse appiyi seneye kadar göremicez yani.Maldonado gibi savascı,yırtıcı bi defansif orta sahaya ihtiyacımız var...

Nesil
    2006

Appiah ile yolları kısa süre ayırmamız akılcı bir durum, yapılması gereken buydu.

Artık kontejanımızda bir açıklık var, bana göre şuanda oyuncumuz olan Metaus'un takıma alınmasına yarar var. Çünkü ofansif sağ kanatta bize baya fayda sağlayabilir. Çevik ve hızlı oyuncu. Takıma ayak uydurması gerçekten güzel olur. Yaşınında genç olması zaten cabası.

Transfer gerekli olursa mutlaka forvet almalıyız, yoksa bu mevkide çok ağlarız. Belediye maçında sonuç ortaya çıktı, eğer oyun kurucumuz yok ise Semih zorlanıyor. Kendi poz. yaratamıyor. Bu yüzden kendi poz. yaratabilecek bir oyunucu lazım. Artık kim olursa olsun mutlaka alınmalı.

Sheriff Misafir

Ofansif sağ kanatta Kazım ve Deivid oynayabiliyor.. Bu nedenle Mateus'a gerenk yok..(hatta birde Ali Bilgin var) Forvet ve bir ön libero.. Maldonado ve Fred kulağa hoş geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu gelişmeler mutlaka transfer yapılacağına işaret.Kezman'da giderse 2 transfer olacaktır.Fener yönetimi bulmuştur kesin birilerini.Bekleyip görecez.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Transferin bitmesine 2-3 gün kala Bombayı patlatır gibi gelio çünkü hep Aziz başkan transferin son günün bekledi Maldanado ismi geçio ama geçenlerde Zico'nun açıklamasımı bilmiyorum ama bir yazı okumuştum avrupa'da oynayan DÜNYA'ca ünlü bir BREZİLYALI oyuncu almak üzereyiz demişti benim aklımdan RENATO geçio ama oda avrupa'da oynayamaz inş. Maldanado yararlı olur takıma ayrıca Portekizce Bilmeside avantaj

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Gilberto Silva'da olabilir.. Kezman Portsmouth'a gidiyor galiba.. Appiah'in yerine Maldonado, Kezman'ın yerine de Love veyahutta Fred.. Güzel olur

Sheriff Misafir

Love ve Fred ŞL'de oynadılar, yalan olur.. Afonso Alves formalarınızı almaya başlayın ufaktan..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aslında orta saha için çok iyi bir isim var ama bize geleceğini daha doğrusu İngiltere'deki rahatını bozacağını pek sanmıyorum Tim Cahill.Niko Kranjar'da var beğendiğim biraz ofansif ama, Maldonado'yu bir maç izledim aslında iyi bir oyuncu çok koşuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

fmsmyrna Tim Cahill'in gelmesini bende çok isterm çünkü müthiş oyuncu ama sakatlık problemi var ayrıca Fenerbahçe Aurelio'yu rahatlatacak oyuncu alacak çünkü selçuk veya kemal oynadığında bir türlü ileri gidemiyo Aurelio Deniz onu rahatlatıodu çünkü geride kalıodu genelde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bugün basında çıkan haberlerde Maldonado ve Fred ismi geçiyor. Resmi site bu isimleri henüz yalanlamadı, gün içersinde de yalanlama gelmezse bu oyuncular için anlaşmaya çalışıyor diye anlayabiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar Mateus Ankarada kiralık deme??? Ankaraspor kontratını fesh etmiş sanırım..Bence su mateusuda gönderilsin..Gereksiz kontejan dolduruyor..Bedava bir kulübe verilsin en iyisi..
    Last edited by Emurafu : 16.Ocak.2008 at 15:59

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar Mateus Ankarada kiralık deme??? Ankaraspor kontratını fesh etmiş sanırım..Bence su mateusuda gönderilsin..Gereksiz kontejan dolduruyor..Bedava bir kulübe verilsin en iyisi..
    Emrah bu önceki sayfalarda konuşuldu. Mateus zaten Ankaraspor'da forma giymedi bu sezon ve 1 ay kadar önce de Ankaraspor bıraktı onu. Şu anda takımla birlikte mi bilmiyorum ama kontenjan doldurmuyor kendisi. Çünkü Fenerbahçe ona lisans çıkarmadı. Belki yine kiralık verilebilir, belki Brezilya'ya dönmüştür bilmiyorum.

Tek bildiğim Fenerbahçe'nin sözleşmeli oyuncusu fakat lisans çıkartılmadığı için kontenjana bir etki etmiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün bir transferhaber sitesinde Mateus ' u Brezilyanın Coritiba Takımında oynadığını yazmışlar Büyük ihtimalle kiralık çünkü Kontrat Bitiş tarihi 30.06.2008

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin Appiah'ın yerine düşündüğü Şilili Maldonado'nun hocası, 'Maldonado İspanya'ya gidiyor' şeklinde konuştu.

Sezonu kapatan ve sözleşmesi askıya alınan Stephan Appiah'ın yerine, Şilili Maldonado'yu düşünün Fenerbahçe'ye kötü haber, Maldonado'nun takımı Santos'tan geldi.

Eski Brezilya Milli Takımı'nın kaptan kalecisi ve Zico'nun arkadaşı, şimdilerde de Santos'un teknik direktörü olan Emerson Leao, Maldonado'nun Santos'ta değil, İspanya'da oynamak istediğini söyledi.

Leao, 'Maldonado'ya teklifimizi yaptık. Fakat artık Santos'ta oynamayı düşünmüyor. Bana İspanya'da oynamak istediğini söyledi' dedi.

Leao ayrıca Maldonado'nun şimdiden İspanya'da bir takımla anlaştığını ve Santos'un bu transferden 1 milyon euro kazanacağına da iddia etti.

Şilili futbolcu, 2006 yılında geldiği Santos'ta 84 maçta forma giymiş ve 1 gol atmıştı.

Tumspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sagol serkan,Hep bedava bıraksınlar ondan iyi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Edmilson diyn gazetelerde var ama ben pek inanmadım.Ayriyetten Kezman'ın ayrılacağınıu düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Son günlerde gerek yazılı basında, gerek televizyonlarda, gerekse internet sitelerinde oyuncumuz Mateja Kezman'ın İngiltere Premier Ligi'nde çeşitli kulüplerle görüştüğü, hatta anlaştığı yönünde haberler yer almaktadır.

Bu haberler doğru değildir, kulübümüze Kezman ile ilgili ulaşan resmi bir başvuru ya da talep yoktur.

Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kezman iyi bir teklif gelirse ayrılacak gibi geliyor bana.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kezman ile ilgili haberler
    16 Ocak 2008 Çarşamba

Son günlerde gerek yazılı basında, gerek televizyonlarda, gerekse internet sitelerinde oyuncumuz Mateja Kezman'ın İngiltere Premier Ligi'nde çeşitli kulüplerle görüştüğü, hatta anlaştığı yönünde haberler yer almaktadır.

Bu haberler doğru değildir, kulübümüze Kezman ile ilgili ulaşan resmi bir başvuru ya da talep yoktur.

Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bu arada Palermo'da oynaya Simplicio ile ilgileniyormuşuz.. Hadi hayırlısı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Maldonado karar aşamasında

Fenerbahçe'de Maldonado transferi için geri sayım sürüyor. Appiah'ın sözleşmesinin Futbol Federasyonu tarafından askıya alınmasının ardından çalışmalarını sürdüren Sarı-lacivertli kulüpte, düşünülen ilk isim Santos'ta forma giyen Şilili orta saha oyuncusu Claudio Maldonado.
    İspanyol ekipleri başta olmak üzere birçok kulübün peşinde olduğu Şilili futbolcu, Fenerbahçe'yi tercih edip etmeyeceği ile ilgili kararı 1-2 gün içinde verecek. Fenerbahçe'li Alex ve Lugano'nun da menajerliğini yapan Juan Figger'in oyuncusu olan Maldonado, bugün menajeri Juan Figger ve yardımcısı Christian ile biraraya gelecek. Maldonado bu görüşme sonrası transfer olacağı kulüp konusunda kararını verecek.
    Figger'in yardımcısı Christian'da DHA'ya telefon ile yaptığı açıklamada Maldonado'ya bir çok farklı ülkeden tekliflerin olduğunu, Fenerbahçe'nin de bu futbolcuya teklif yaptığını ancak, son kararın Maldonado'ya ait olduğunu söyledi.

..........

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yav ben bu adamı niye hiç duymadım çokmu iyi adam,bu kadar istiyoruz.

Sayfa 10 / 20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri