Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Teşkkürler Uğraşların İçin zannettigim gibi Dosyaları Silerken Fazla Silmiş Olmalıyım Yeni Bir Cd ve Yeni Bir Kurulum Herşeyi Çözdü Yaşasın 802

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

gecmis olsun o zmn

Nesil
    2007
    Yer
    34

Teşekkürler

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

önceki versiyonları pek oynamadım ama bu yamada beni rahatsız eden iki şey var. birincisi şutların veya kanatlardan yapılan ortaların çok fazla defansa çarpması. belki benim taktiğimle de alakalı olabilir ama gerçek hayatta çekilen şutlar, çizgiden yapılan ortalar bu kadar fazla savunma oyuncularına çarpmıyor.
    ikincisi ceza sahasına doğru gönderilen korner vuruşlarında top üstten dışarı çıkınca yüzde 80 kafayı defans oyuncusu vurmuş oluyor.. bundan dolayı da üst üste çok fazla korner kullanılıyor. maç motorundan pozisyona baktığımızda o şekil vurulmuş bir kafanın forvet oyuncusu tarafından yapılması gerekiyor gibi geliyor. ama bakıyorum tekrar korner olmuş. sanki savunma oyuncuları kornerden gelen topları kafayla ileri doğru değilde kendi kalelerine doğru savuşturuyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

benimde bi sorum olacak..Şimdi ben 8.02 yi yükledim oyunda da görünüyor yüklü oldugu..fakat bütün klüplerde transfer bütçesi 0 olarak görünüyor..Hiçbir klüp ilk sene için transfer bütçesi ayırmıyor.talepte edemiyorum .Trabzonspor'dan Real Madrid'e kadar..bunun nedenini bilen varmı ? bazı arkadaşlara sordum onlarda böyle bi sorun yok

yok mu konu hakkında bilgisi olan..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    benimde bi sorum olacak..Şimdi ben 8.02 yi yükledim oyunda da görünüyor yüklü oldugu..fakat bütün klüplerde transfer bütçesi 0 olarak görünüyor..Hiçbir klüp ilk sene için transfer bütçesi ayırmıyor.talepte edemiyorum .Trabzonspor'dan Real Madrid'e kadar..bunun nedenini bilen varmı ? bazı arkadaşlara sordum onlarda böyle bi sorun yok

yok mu konu hakkında bilgisi olan..
    Kardeş ya oyun korsan oLdugu için oLabiLir ama pek sanmıyorm böyLe bişey oLdugunu yada akLıma tek bişey geLdi şuan onLa aLakası nedir ne değiLdir biLemiyorum yanLız sadece fikrim..

oyunu kurarken

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

Örneğin bu resimde (yukardaki arkadaştan yararLanaLım ) gerçek oyuncuLar kuLLan Allow Transfer Budget gibi bişey var..bu Sende tıkLı mı bu tıkLı değiLse oLabiLir diye düşündüm yanıLıyor da oLabiLrim başkada bi biLgim yok bu konuda umarım çözüLür sorunun..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

evet ''Allow Transfer Budgets in First Window'' seçeneğinin yüzündenmiş teşekkürler GebzeLi1907

Nesil
    2006

Bu yenilenen paketin linki olan arkadaş var mı? Sitede ki dosya sunucularında ki değişmeden yükleyemiyorum. Elinde olan bir upload sitesine yükleyip buraya linki koyabilir mi?

Kotalı Olmak Kötü İşte Ama İndirmeyi Düşünüyorum Ne Zaman İner Bakalım

Link kırık ya . Link verecek olan var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eleştirileri ve yorumları bende başından beri okudum,bende yaklaşık 9 yıldır managerlik oynuyorum, taaa İngiltere Premier Ligi oyunu ile başlamıştım bu maceraya,burda eleştiren arkadaşlar gerçektende oyunu artık bir oyundan çok simülasyon olarak görmeye başlamışlar bu bir yandan oyun yaratıcıları için olumlu bir gelişme,ancak oyuna kendinizi fazla kaptırmayın,ve eleştirilerin dozunu kaçırmayın,bu işte 100 lerce insanın emeği var,keza biz cm2000 oynadığımız,o ilkel oyunu oynadığımız günlere bir bakacak olursak oyunun inanılmaz geliştiğini görebilirsiniz,eksikler yokmu var,ama onlarda zamanla düzeltilir,oyuncu özelliklerine gelince,tek tük bazı oyuncular dışında genelde gerçekçi,bunun dışında maç motorunun yapay zekası bana göre yeterli değil,umarım bunlar düzeltilir.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

ben cm 2 oyunundan beri yani yaklaşık 12-13 yıldır bu oyunu oynuyorum. evet çok büyük gelişmeler gösterildiği ortada ama bariz eksiklerin de çok yavaş şekilde düzeltildiği açık. maç motoru vs konularını bir şekilde anlarım çünkü oyun teknolojisi belki de onun mükemmel olmasına yetecek kadar henüz gelişmemiştir ama çok işe yarayacak ufak ve kolay detayların her sene 1er 2şer yerleştirilmesi burada sorun.

bence bazı eksiklik ve detayların oyuna tek seferde konması şirket için yapılabilecek bir olay fakat her şeyi aynı anda tam istenilen gibi yaparlarsa bir yerden sonra tıkanırlar ve oyun satışları durur. onun için seri oyunlarının bir yanı hep eksik kalacaktır bence. bu dediğim sadece fm için değil fifa serisi için de nba serisi için de pes serisi için de geçerli.

Nesil
    2007
    Yer
    türkiye

arkadaşlar bu en gücncel versiyonumu?=

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Delirium View Post
    arkadaşlar bu en gücncel versiyonumu?=
    Evet son yama 802.

evet maalesef çok basit hatalar bile hala var ama ben gelişme ve gelişmenin hızından memnunum.hatırlarsanız fm 2007 de 100 den fazla yenilik gelmişti ve dvrim gibi bir şey olmuştu.aynı şekilde 2008 tema değişikliği,maç sırasındaki deişiklikler ve en önemlisi oyunun save ve oynarken hızlanması çok önemli değişikliklerdir.ama maalesef hala bazı şeylere (rakibin 1 kere gelip atıp sizi yenmesi,rakip kalecinin size karşı her maç 10 la oynaması)çözüm bulamaması bir çok kişinin soğumasına yol açıyor.umarım diğer serilerde bunlar da düzelir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    evet maalesef çok basit hatalar bile hala var ama ben gelişme ve gelişmenin hızından memnunum.hatırlarsanız fm 2007 de 100 den fazla yenilik gelmişti ve dvrim gibi bir şey olmuştu.aynı şekilde 2008 tema değişikliği,maç sırasındaki deişiklikler ve en önemlisi oyunun save ve oynarken hızlanması çok önemli değişikliklerdir.ama maalesef hala bazı şeylere (rakibin 1 kere gelip atıp sizi yenmesi,rakip kalecinin size karşı her maç 10 la oynaması)çözüm bulamaması bir çok kişinin soğumasına yol açıyor.umarım diğer serilerde bunlar da düzelir.
    tamam da bu bir kere gelip gol atma gerçekte de oluyor bkz.kasımpaşa-gs maçı
    hatta tüm küçük takımlar büyük takımlara karşı bu sekilde oynar.puan veya puanlar almalarını sağlayan ataklar da 1 ya da 2 tanedir.sinirimizi bozduğu kesin ama gerçekte böyle bir şey var

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    hatta tüm küçük takımlar büyük takımlara karşı bu sekilde oynar.puan veya puanlar almalarını sağlayan ataklar da 1 ya da 2 tanedir.sinirimizi bozduğu kesin ama gerçekte böyle bir şey var
    tabii ki oluyor ama bu kadar sık olmuyor.aynı şekilde korner hataları,bu bahsettiklerim oyunda çok sık olan ve çoğu kişinin şikayet ettiği sorunlar.ama yine de en gerçekçi oyun fm.oyun oynarken maç sonuçları,transferler,sezon sonu sıralamalar,oyuncu ratingleri ve istatistikleri gerçeğe çok yakın.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

tabi haksızlık da yapmiyim fm oyununa. fm şu anda hatalarına rağmen hala dünyanın en iyi menejerlik oyunudur. belki fifa manager gibi grafik veya detay sunmaz bize ama atmosferi en çok bu oyun yaşatır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_91 View Post
    gerçekte de oluyor ama sezon içinde kaç kere olduğu önemli bence. galatasaray kaç kere yenildi bu sezon bu şekilde. ama oyunda çok sık olan bir şey. gerçek hayatta bukadar sık olmuyor. fm'de de bunun olduğu maç sayısı az olsa daha gerçekçi olurdu. hiç olmasın demiyorum çünkü hiç olmazsa da gerçekçi olmaz.
    Last edited by Coupet : 23.Nisan.2008 at 14:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    fm

bir de şöyle bir şey var yıllar geçtikçe bazı anadolu takımları çok güçleniyor. avrupa kupalarında başarılar kazanıyorlar veya ligde büyük başarılar alıyorlar. 3 büyükler de çok kötü durumlara düşebiliyorlar küme düşmekten son anda kurtulabiliyorlar ama gerçek hayatta bu ikisi de çok çok nadir oluyor. yani mesela sivasspor şu an şampiyonluğa oynuyor fakat en son hangi anadolu takımı böyle şampiyonluğa oynamıştı ligde ya da 3 büyüklerden biri en son ne zaman küme düşmemeye oynamıştı. fm'de bunlar çok sık oluyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    mesela bir örnek vermek gerekirse son oyunumda çaykur rizespor şampiyonluğu son anda kaçırmıştı 2. sezonunda oyunun ama gerçek hayatta küme düşmemeye oynuyor şu an.
    Last edited by Coupet : 23.Nisan.2008 at 14:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by goalkeeper1 View Post
    bir de şöyle bir şey var yıllar geçtikçe bazı anadolu takımları çok güçleniyor. avrupa kupalarında başarılar kazanıyorlar veya ligde büyük başarılar alıyorlar. 3 büyükler de çok kötü durumlara düşebiliyorlar küme düşmekten son anda kurtulabiliyorlar ama gerçek hayatta bu ikisi de çok çok nadir oluyor. yani mesela sivasspor şu an şampiyonluğa oynuyor fakat en son hangi anadolu takımı böyle şampiyonluğa oynamıştı ligde ya da 3 büyüklerden biri en son ne zaman küme düşmemeye oynamıştı. fm'de bunlar çok sık oluyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    mesela bir örnek vermek gerekirse son oyunumda çaykur rizespor şampiyonluğu son anda kaçırmıştı 2. sezonunda oyunun ama gerçek hayatta küme düşmemeye oynuyor şu an.
    +açık olan ülkelerin milli takımları inanılmaz oluyor ileride

bir sorum olacak:
    ben bunu indirip oynamaya başladığım zaman sonra yine orjinalini oynama şansım varmı? yani oyunu silip tekrar mı yüklemem gerekecek? ben bu tür yamaların oyunun orjinalini bozduğuna inanıyorum ama yinede bu yamayı denemek istiyorum...

Arkadaşlar merhaba...
    Bir sorum var.
    FM 2008 orjinal oyunu aldım. Oyuna başlamadan önce bu resmi yamaları yüklemek istiyorum. 8.0.1 ve 8.0.2 yamalarını sırasıyla mı yüklemem gerekiyor. Yani 8.0.1 yamasını yüklemeden sadece 8.0.2. yi yüklesem aynı işi görür mü?
    Çok teşekkürler...

direk 8.0.2 yi yükleyebilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Küçükçekmece

Bu yamaların MAC versiyonu var mıdır?

Arkadaşlar ben yamayı kurdum fakat daha önce yüklediğim turksportal masaüstü ile türkceleştirme olayından faydalanamıyorum... Oyun yarı türkce yarı ingilizce oldu...ve üstte de versiyon 8.0 diyor halen ne yapmamız gerekiyor bilen var mı ? Eminim benim gibi hatayla karşılaşan vardır...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 06.Temmuz.2008 at 03:30 Reason: korsan oyun ile ilgili yardım istenenemez.

8.0'la 2015'te bırakmıştım ama burdan indirdigim 8.0.2yle kasımda hata alıyorum varmı böyle bişey yaşayan yardımcı olabilecek biri???

arkadaşlar bunu indirdikten sonra kayıtlı oyuna etkisi oluyor mu?yoksa yeni oyun mu açmalıyız?

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

beyler ben bu yamayı indirdim fakat sanırım bu yamayı bir fenerli arkadas yapmıs<<<işin şakası tabiii
    galatasarayla oynarım hep ve cok az yenilirdim ligde 3ü4ü gecmezdi.galatasarayla oynuoyorum yine ve galatasaray olmayacak takımlara yenilmeye basladı bir sacmalık var bu yamada die düsünüorum.ligde cok kötü durumda takımım besiktasa bakıorum oda benim gibi nasıl oluorda böyle oluyor anlamadım)2.ci senem biticek nerdeyse.uefada cok iyiyim ama süper ligde berbat.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    21 maçta 6 kez yenildim ve 8 beraberlik var bu beraberliklerin 3-4ü son dk attıgım gollerle oldu.taktikte sorun var desem daha önce oynadıgımda böyle birseyle hic karsılasmadım.
    Last edited by xuq : 18.Temmuz.2008 at 01:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by xuq View Post
    beyler ben bu yamayı indirdim fakat sanırım bu yamayı bir fenerli arkadas yapmıs<<<işin şakası tabiii
    galatasarayla oynarım hep ve cok az yenilirdim ligde 3ü4ü gecmezdi.galatasarayla oynuoyorum yine ve galatasaray olmayacak takımlara yenilmeye basladı bir sacmalık var bu yamada die düsünüorum.ligde cok kötü durumda takımım besiktasa bakıorum oda benim gibi nasıl oluorda böyle oluyor anlamadım)2.ci senem biticek nerdeyse.uefada cok iyiyim ama süper ligde berbat.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    21 maçta 6 kez yenildim ve 8 beraberlik var bu beraberliklerin 3-4ü son dk attıgım gollerle oldu.taktikte sorun var desem daha önce oynadıgımda böyle birseyle hic karsılasmadım.

sen gene uefa da iyimişin 2008 felaket bozmuş.. sebepleri;

Gs- fb ilk maç 1-0 yenildim. Fb 10 kişi kalmıştı, ben tek kale oynuyorken gol yedim, yenildim.

GS-Fb 2. maç deplasmanda 3-0 yenildim alex 3 ünüde frikikten attı bütün fm leri oynamışımdır, ben böle bişi görmedim. Böle oyunmu yazılır..

hemen hemen bütün sistemleri denedim, birtürlü tutturamadım..

1.6 versiyonu kullanıyom, biri çıksın 2008 in püfnoktaları diye bi topic açsın.. Bilmediğimiz bişi var galiba

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri