Juve Trezeguet i satarsa hangi forveti alıcak merak ettim?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bir Agüero iş yapar aslında Juve'de ama para durumunu tam bilmiyorum Juventus'un Trezeguet'yi eğer uygun bir fiyata satabilirlerse Agüero bence ideal![]()
Devre arasının yaklaşmasıyla kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan İtalyan devleri transferde müthiş bir takas yapmaya hazırlanıyor.İtalyan devi İnter'in Milanın süperstarı kakayı transfer edebilmek için Milan kulübüne bonservis bedeli olarak Zlatan İbrahimovic + Para önerdiği Milan kulübünün ise bu teklif karşısında karasız kaldığı öğrenildi.Eğer bu transfer gerçekleşirse tüm dünyada büyük bir yankı uyandıracak
Le gazetta Delle Sport
26 sut olmuş3 gol az .
Tebrikler Mertcan güzel galibiyet.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bence Milan Kaka'yı vermesin... Kaka Milan'ı sırtlayan isimdir kendi fikrimce Schalke maçı güzel olmuş:3-0
Kaka konusunda çok kararsızım.Sene başından beri hiç bir katkı sağlamadı takıma.İbrahimovic+yüksek bir para karşılığında belki satarım,ama şu anda pek satma düşüncesinde değilim.
İbo ve Kaka ben hiç adlarını duymadım bu kariyerde 2'side istikrarsız karar sizin...
Beraberlik her iki takımında istedigi bir skor deildir herhalde.Mertcan biraz daha baskılı oynamıs gibime geldi
80 dk ortada bir futbol vardı,son 10 dk inanılmaz bir baskı kurduk düzgün bir forvetimiz olsa son 10 dakikada 2-3 gol atabilirdik,son 10 dk Gilardino kazması girdiği %100 lük 3-4 pozisyonu değerlendiremiyince 1 puana razı olduk.
Maçın geneline baktığımızda çok da baskılı değildi.Son 15-20 dakika biraz açıldılar,saldırdılar ama gol bulamadılar.
Juventus olarak bu beraberlik de yarıyor bize.Kazanmak istiyorduk gerçekten ama olmadı..
Vicenza ile oynayacağımız kupa maçının hazırlıklarına birkaç gün içinde başlayacağız..
Ibrahimovic - Kaka takası Milan'ın yararına olur, eğer olursa..
Ama üstüne birazda para alıp vermeli bence kaka'yı direk ibo ile eşdeger deil çünkü...
Bence para+İbo bir Kaka eder... Hemen takas yap.. Gerçi Kaka tek başına bir takım ama![]()
İkinizide tebrik ederim 1-1 güzel sonuç.Kardeş payı olmuş puanlar![]()
Maçlarınızı bekliyoruz Arkadaşlar.Bu arada lig tablosu isteriz![]()
Mertan takas teklifini kabul et.Dinle kankanı![]()
Serie A 15.Hafta | İnter 2 - 1 Torino
SS SONRA EKLEYECEM
Maç boyunca üstün olan taraf bizdik birçok pozisyonu harcadık şanssız bir gol yeyip geriyede düştük ama sonuçta kazanmasını bildik.
Mertcan takası kabul et..
Kariyeri baştan sona keyifle okudum.Zevkli ve heyecanlı bir kariyer.Juventus akıllıca transferler yapmış aynı şekilde Milan'da geleceği parlak yıldız oyunculara yönelmiş ve epeyde bir para harcamış.Çekişme son haftaya kadar devam eder, şampiyon km olur bilinmez ama gönlüm Juve'den yana..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
İbo+para, Kaka için fazla bile. Kaka+para=İbo'dur bence.(oyunda)
Tebrikler Deniz abi güzel bir galibiyet.
ne olursa olsun ibrahimovici verme bence ayrıca kaka nın performansı hiç ii degil benim oyunlarımda da...
Camoranesi satılabilir o bölgede kim oynuyor ???
Camorenesi satılır mı Mert iyi misin sen.Camorenesi mevkisinin en iyilerindendir.Bir de 4m$ a satıyorsun.Ben Juve ile oynarken en iyi oyuncularımdan biriydi.Yerinde olsam 30a bile satmam![]()
Arkadaşlar oyunumuzu bir haftadır bazı nedenlerden dolayı oynamadık bir türlü bir araya gelemdik yavaş ilerlediğimizden dolayı üzgünüz ama yinede iyi kötü ilerliyoruz![]()