Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 330 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç | Fenerbahçe - Chelsea

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Eheheh farklı olmadı ama olsun.. sıtamfort biriç te fark atarız gibime geliyor

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by 16,5_İnegöl View Post
    İngiltere'de olacakları düşünmek bile istemiyorum...

Çok rahat harcanacak Fener...
    Euro cinsinden mi? yoksa dolar mı? aa sterlinde olabilir
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben dediğmin arkasındayım,görüşürüz.
    Peki görüşürüz
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Euro cinsinden mi? yoksa dolar mı? aa sterlinde olabilir
    Valla bilemem,Türk Lira'sı da olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Valla bilemem,Türk Lira'sı da olabilir.
    Senin böyle düşünmen gayet normal.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bugünü alınan zaferi konuşalım derim.

Rövanş günü geldiğinde fikri olan belirtir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ayıp oluyor .İlla ki şu güzel günde bana uyarı mı verin demeye getirip artistlik yapıyorsun. Ya da ben mi yanılıyorum. Biraz medeni olun. Gidip ecnebi takımlarını tutacaksan olnlarında forumları var. İngilizceni konusturarak halledersin. 2-1 'de hatırlat.Unutmadan
    Coşkun bırak bırak böyle adamlar çok eğlenceli oluyor biraz keyfimize bakalım

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ayıp oluyor .İlla ki şu güzel günde bana uyarı mı verin demeye getirip artistlik yapıyorsun. Ya da ben mi yanılıyorum. Biraz medeni olun. Gidip ecnebi takımlarını tutacaksan olnlarında forumları var. İngilizceni konusturarak halledersin. 2-1 'de hatırlat.Unutmadan
    Coşkun,artistlik?

çok iyi oldu maçın böyle bitmesi. üst oynamıştım

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu arada kareografiler her zamanki gibi süperdi

Diğer 3 tribünden fotoğraflar daha yüklenmedi. Yüklenince koyarım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

The Rising sun over europe yazan pankartın tam altında kaldım diğer tribünlerde olan hiç bir şeyi göremedim maratonda da çok güzel anlamlı işler yapılmış tribünler her açıdan çok iyiydi bugün

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

16.5 İnegöl. İnegöl hiçbir zaman şehir olamaz diyorum. Sinirlen lütfen.

Empati-sempati.

Yarın cezalara gelir gençlik. Bugün hastayım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahceye gercekten helal olsun. Turkiyenin gururu oldular bu sene.

inegollu arkadas ise bisey demiyom. Cok komik oluyor bu yazilar.

Fenerbahce buyuk ihtimal pazartesi gunu buraya haraket etcektir ve buyuk ihtimal Luton havalimanina geleceklerdir. Ben bi aksilik olmasa karsilamaya gidecem TRABZONSPOR formam ile. Ins bi kac resim alirim.

Ingilterede yasayan bi TURK olarak, FB nin burdaki bi takimi yenmesi beni cok mutlu etti. Yarin sokaga gururla cikacam.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben açıkçası fanatik bir Fenerliyim. Ama maç için hiçbir heyecanım ve endişem yoktu. Çünkü kazanacağımıza inanıyordum. Deivid kendi kalemize golü attıktan sonra kendi uğurumu yaptım ve kazandık. Bir sonraki maçtada aynı uğuru yapıcam. Bu sene yaptığım her maçta tuttu. İnş. Stamford Bridge de de tutar.

Öncelikle ben başkan Aziz YILDIRIM ı tebrik etmek istiyorum. 10 yılda takımı nerelere getirdi.

Sonra Zico ile devam etmek istiyorum ve ediyorum.Avrupa da Fener e nasıl futbol oynaması gerektiğini öğretti ve Avrupa da Fener e çağ atlattı.

Şampiyonlar liginin prensi Deivid de yine jeneriklik bir gol attığı için kutluyorum.

Eren ve Sekopej yönetici arkadaşlarım turu geçmiş gibi konuşuyorsunuz. Bende inanıyorum. Ama birde 2. maç var. Temkinli olmamız gerek.

Fenerbahçe oradaki maçtada defansını böyle geride kurmaması gerekir. Çünkü böyle olunca oyunun kontrolü Chelsea de oluyor. Defansın arkasına attığımız toplar ile etkili olabiliriz. Bence Uğur un yerine Kazım tercih edilebilir. Deivid sol tarafa geçebilir.

Fenerbahçe ye rövanş maçında başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ARKADASLAR sizden bi istek, buraya yaziyorum cunku teker teker msj cekemem.

Fenerbahce resmi sitesine bakanlar icin, ben ingiltereye gidis gununu ve saatlerini goremedim, bi zahmet goren veya bi bilgisi olan varsa bana ozel msj dan link veya saatleri soyleyebilirmi.

Ben burada Fenerbahceyi karsilamaya gitmek istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arkadaşım maça 1 hafta var. Gideceği gün bellidir de saat olarak belli değildir. Belli olunca zaten açıklama yaparlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    Ben açıkçası fanatik bir Fenerliyim. Ama maç için hiçbir heyecanım ve endişem yoktu. Çünkü kazanacağımıza inanıyordum. Deivid kendi kalemize golü attıktan sonra kendi uğurumu yaptım ve kazandık. Bir sonraki maçtada aynı uğuru yapıcam. Bu sene yaptığım her maçta tuttu. İnş. Stamford Bridge de de tutar.

Öncelikle ben başkan Aziz YILDIRIM ı tebrik etmek istiyorum. 10 yılda takımı nerelere getirdi.

Sonra Zico ile devam etmek istiyorum ve ediyorum.Avrupa da Fener e nasıl futbol oynaması gerektiğini öğretti ve Avrupa da Fener e çağ atlattı.

Şampiyonlar liginin prensi Deivid de yine jeneriklik bir gol attığı için kutluyorum.

Eren ve Sekopej yönetici arkadaşlarım turu geçmiş gibi konuşuyorsunuz. Bende inanıyorum. Ama birde 2. maç var. Temkinli olmamız gerek.

Fenerbahçe oradaki maçtada defansını böyle geride kurmaması gerekir. Çünkü böyle olunca oyunun kontrolü Chelsea de oluyor. Defansın arkasına attığımız toplar ile etkili olabiliriz. Bence Uğur un yerine Kazım tercih edilebilir. Deivid sol tarafa geçebilir.

Fenerbahçe ye rövanş maçında başarılar.
    Gökhan varken Deivid'in içeri katetmesi o kadar sorun olmaz, Gökhan çok hızlı, çift taraflı oynuyor, çizgiye kadar iniyor.

Önder hem ilk yarı çok yalnız kaldı, hem de yavaş olması nedeniyle topla çıkamadı, top ezdi, ofansa da hiç yardım edemedi.
    Deivid zaten içeri kateden bir oyuncu, beki de öyle olursa hiç oynanamaz.

Deivid ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu, o yüzden çıkartmak olmaz.Ayrıca çok teknik, topla dribbling yaparak oyunu açıyor, top saklıyor, şut çekiyor, hava topu alıyor, bilimum katkısı var oyuna ...

Çift taraflı oynadığı zaman Fenerbahçe, Chelsea zorlanabilir (2. yarı gibi defansı maç içinde öne çekmek lazım ilk 20.dkdan sonra).Zira Uğur'u markaja aldılar, Vederson zaten çıkamadı, hiç gelemedik kanattan.

Kazım çok formda (sağda harikalar yarattı), Deivid'i sola alınca top hakimiyetimiz arttı (ters ayakla Essien'in kademeye girişlerini bozdu), Vederson da biraz öne çıktı, eh idareten, topu ileride tutmayı başardık.

Maç boyu topu 3. bölgeye taşıyamadık, taşıdığımız pozisyonlarda çok etkili olduk.
    Özellikle kontralarda ceza sahası çevresine gelince pozisyon da bulamasak sete aktarınca orada çıkamadılar, kitlendiler, garanti paslarla çok zorladık o anlarda.

Önemli olan topu 3. bögleye kadar getirebilmek, oraya getirince zaten çok etkiliyiz, sorun yok o andan sonra.

Malouda içeri kateden bir sol açık, daha çok forvetsi bir sol açık.Çok kötüydü, Joe Cole çabaladı ama pas alamadığı için yetersizdi.

Ballack çok yönlü bir oyuncu, Bayern'i çift forvet oynatan da oydu, o fiziğe rağmen hem oyun kurucu oynuyor, hem de önlibero gibi alan kapatıyor fiziği ile.

Ballack - Lampard
    --- Makalele -- üçlüsü çok etkili pas kanalı tıkıyorlar, pres gereksiz artık günümüz futbolunda.
    O yüzden Galatasaray yanlış oynuyor diyorum, fiziği maç boyu eritiyorsun o şekilde oynarsan.
    Halbuki o sınırda pas atacak adamları markaja alarak dar alanda pres yaparsan pas hatasına zorlarsın.Chelsea'nin en çok sevdiği şeydir, Barcelona da aynı şekilde muazzam yapar bunu.

Pas atacaksın, bakıyorsun herkesin peşinde biri var, verirsen kaptıracaksın, dön geri.
    1 ileri 2 geri, sonra zorluyorsun kontra geliyorlar.

Bunu aşmanın yolu;
    * Oyun kurucunu geri çek (ki denedi Alex), bire iki çabuk+ara paslarla ileride saklamaya taşı -başarısız-
    * Kanatlardan kaçan oyunculara bireysellik ver, hızlı oyuncuları koy, fizik ve hızla saklasınlar, içeri kateden oyunculara pas ver -kanatlar iyi değildi-
    * Defansı öne çek, garanti çabuk pas yap, direkt oynamaya çalış ama temkinli paslarla. -sonunda-

Kezman çok yıprattı sağa sola çekerek, Semih de fiziği ile son darbeyi vurdu.Semih ile boğuşurken Terry-Carvalho çok boş alan bıraktılar.

Volkan müthişti, alkışlamak lazım, havalarda dolandı, ceza sahası dışında Drogba'nın ayağından aldığı top inanılmaz, müthiş konsantre olmuş.
    Ardından Aurelio geliyor, müthiş oynadı, her ayağına aldığın saklayarak dribbling yaptı, oyunu açtı, kademeye girdi, harika da bir asist yaptı

Deivid'in şutu yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
    O nasıl bir şuttur, olağanüstü.
    20 cm topu ittir, sonra 10 metreden vurur gibi topa vur, mesafeye gel 45 metre! Olağanüstü bir şey of offfff.

Çok fazla kritik yazmaya gerek yok, Stamford Bridge'de ilk 25-30 dk. gol yemezsek şansımız çok yüksek.
    Last edited by Cengo : 03.Nisan.2008 at 04:16
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    Arkadaşım maça 1 hafta var. Gideceği gün bellidir de saat olarak belli değildir. Belli olunca zaten açıklama yaparlar.
    Bizim sitede fazla haber olmuyo, hemen ucus saatleri gorunuyo ama Fenerbahce sitesi daha iyi yani hemen gunceleniyo. Benim istegim gorenler bana ozelden yazsinlar

Nesil
    2006
    Yer
    -

Süper bir galibiyet , hak eden kazandı. Ama tabi biz Chelsea'yı destekleyen Galatasaraylı arkadaşlar gibi kalpsiz değiliz. Çok üzüldüm onlara.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün hayatımın en güzel günüydü.Ertem şener'den gittim biletleri aldım.Fenerium tribününde protokulun hemen önünde izledim maçı.
    Yanımda Daum.Arkamda Hakan Ural ve eşi.2 sıra önümde Uğur Dündar.Ve Fenerbahçe yöneticileri...
    Süper bir gündü.Ayrıca Çelsi'yide yenince tuz biber oldu. !.Tura inanıyorum.Çelsi'yi deviririz.
    2-3 Resim benden...

Daha bir sürü resim ve video var.Sonra eklerim onlarıda..

ben migrostaydım bagırmaktan ses mes kalmadı fotoda cekemedim sadece macın basında bı fotoyu cekebildim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim tribünde hiç bağırmadı deli oldum......
    Migros gibisi yok.En çok oralar bağırıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yönetici üye ayırt etmeden konuşuyorum.Yine birilerinin bir kulağından girip diğerinden çıkacak hadi neyse.

Şöyle tüm yazıları gözden geçirdim.sevinmesini bilmiyorsunuz üzülmesini bilmiyorsunuz,yaptığınız tavırların arkadaşlarınızı ne kadar üzeceğini bilmiyorsunuz,dışarıda olup bitenleri foruma taşıyıp birbirinizle didişiyorsunuz,farklı takımdan olan başka takım iyi sonuç aldı mı tebrik etmesini bilmiyo garip bir tavır alıyo,tebrik etmesini bilenleride bu sefer başarıyı kazanmış takımın forumdaki tutanları iğneliyo çocukları tebrik ettigine edecegine pisman ediyor.

Soruyorum size nereye kadar gidecek bu?

İlla anti-demokratik olalımda FB-GS-BJK-TS ile ilgili konulara sadece o takımın taraftarları mı girsin bunu mu istiyorsunuz?Sitede tanıdığınız sevdiğiniz insanları bir spor adı üzerine bir "SPOR" karşılaşması için kırmak gücendirmek mi istiyorsunuz,birbirinize mi düşmek istiyorsunuz.

Eğer öyle ise durmayın aynen devam edin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hakikaten muhteşem bir maçtı.İlk yarı kötü bir oyun oynadık tabi bunda Chelsea'nin alan daraltan yerini kaybetmeyen orta sahasının payı vardı.2.yarı Kazım girince biraz hareketlendik.Gol gelince artık iyice kontrolü elimize aldık.Chelsea sanırım ilk golü atınca devamınında geleceğini düşündü attıkları golden sonra pek etkili olamadılar.Bu Deivid nasıl bir adamsa duruyor,kötü oynuyor çıkıyor gol atıyor .Kezman'ın tek forvette etkili olamadığını ve Semih'in sonradan girince daha fazla savaşabildiğini gördük bir kez daha.Zico yine çok iyi zamanla çok doğru oyuncuları değiştirdi.Artık burdan sonra turu vermemeliyiz.

Gerçektende muhteşem bir galibiyet aldık.

Maçın ilk yarısında oynanan futbol iç açıcı değildi.Ne bir pres,ne de bir atak vardı.Chelsea elini kolunu sallaya sallaya kalemize geliyordu.Bunlara 13.dakikada kendi kalemize attığımız golde eklenince moralimiz sıfır oldu.

İlk yarıda chelsea'nin de fazla baskılı oynamamasını ben fenerbahçe için bir şans olarak görüyorum.

Devre arasında zico oyuncularına ne söylediyse bilmem.Ancak 2.yarı bambaşka bir Fenerbahçe vardı.Rakip sahada pres başlamıştı ve bunu verimide alınmaya başlandı.Baskımız arttırdık ve en nihayetinde golü bulduk.Beşiktaş maçında da mükkemmel oynayan kazım kazım hazırlanışı itibari ile çok güzel bir gol attı.

Bu maçı kazanmak için oynadığı göstern Fenerbahçe hız kesmeden 2.golü aramaya başladı.Tabi bu arada chelsea'nin atakları olmuyor değildi.Ancak kalemizde öyle bir isim vardı ki.Chelsea'ye gol izni vermedi.

Dakikalar 78'i gösterdiğinde sevilla maçı aklıma geldi tam bu dakikalarda bulduğumuz bir gol ile turu geçmiştik.Böyle düşüncelere dalmışken deıvıd'in atmış olduğu o muhteşem o olağanüstü golle yerimden fırlamam bir goldu.Gerçektende mükemmel bir goldü.

Karşılaşmayı 1-0 yenik durumdan chelsea gibi bir dev karşısında 2-1'e çevirmek gerçektende her takımın harcı değil.

Güzel bir galibiyet ve avantajlı bir skor elde ettiğimiz için çok mutluyum.Takım elinden geleni yaptı ve bizlere Türk Milletine tarihte ender rastlanır bir galibiyet armağan etiiler.

Hala chelsea'yi savunan arkadaşlara bir kere daha düşünmelerini öneriyorum.Biz dün akşam Dünya'ya bir kere daha Türk Ulusu'nun büyüklüğünü gösterdik.Artık böyle maçlarda bırakın bu fanatizmi.Fenerbahçeli arkadaşlar ve dün Fenrbahçe'yi destekleyen arkadaşlar siz bu arkadaşlarla muhatap olmayın.ZAFERİN KEYFİNİ SÜRÜN.TEBRİKLER FENERBAHÇE...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Avrupa da 21 maçtır yenilmeyen Chelsea yi Şükrü Saraçoğlu na gömdük. Tüm yabancı kanalları izliyorum Chelsea nin unbeaten record unu Fenerbahçe bitirdi yazıyor. Ne kadar güzel bir duygu tüm dünya artık Fenerbahçe yi daha çok ve daha iyi tanıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Chelsea elenecek

Dünkü Fotomaç'ta nedenlerini de tek tek sıralayarak, çok net yazmış ve sonucu söylemiştim: F.Bahçe, Chelsea'yi yenecek... İddaalı Futbol ekibimle beraber bu takımın tam 40 maçını izlemiş ve yazımın sonunu "F.Bahçe bu takımı analizin gücü ve inancı ile yenecek" diye bitirmiştim. Chelsea, klasik düzeninin biraz dışında; tek ön libero Makelele, önünde dörtlü bir blok ve en önde Drogba ile çıkmıştı. Sağ bek yokluğundan Essien'i oraya monte etmişti. Çok pas yapıp, ters tarafa ani dönüşle savunma dengemizi bozmayı amaçlıyorlardı. Biz ortada iyi pas yapamayınca onlar topa daha çok sahip oldular. Dikine ve öne de oynayınca biz içeri gömüldük. Bu sefer de kanatlarımız boş kaldı ve İngilitere'de bazı maçlarını neredeyse orta yapmadan bitiren takım ilk 20 dakikada bizi kanat ataklarına boğdu. Klasik hastalık hortladı, Deivid de golü attı. Ama yanlış kaleye.

Analiz tecrübesi
    Fazla yana geriye oynayınca baskı yedik. Fark gayet basitti. Onların sanrtforu Drogba idi ve futbolda topu önde tutmanın, hücuma gitmenin tek yolu da topu attığınız santrforun onu tutması ve kaybetmemesiydi. Drogba bunu yapıyordu ama Kezman'dan korkan F.Bahçeli oyuncular ya topu ona atmadılar ya da "Nasılsa kaybeder" diye öne çıkmadılar ve F.Bahçe kolay hücum edemedi. 2. yarı bu kez "Takım hücumunu" başlatan F.Bahçe, Kazım'ın girmesiyle hem fizikleniyor hem de orta sahaya yakın oynayan rakip savunmaya Aurelio'nun nefis pası ve Colin'in nefis vuruşuyla cezayı kesiyordu. Geç kalmasına rağmen Kezman-Semih değişikliği ise F.Bahçe'yi güçlendiriyor, buna hamle olarak gelen Lampard-Mikel değişikliği bile Deivid'in, kötü kaleci Guddici'ye şahane bir gol atmasını engelleyemiyordu. Dr. Gürkan diyor ki; "Gruptan 12 puanla çıkar, Sevilla'yı eler, Chelsa'yi yener" dediğimde her söylediğimin altında yılların analiz tecrübesi yatıyordu. Şampiyonlar Ligi'nde 2 gol yemiş takıma 15 dakikada 2 gol atan F.Bahçe için görüşüm net: F.Bahçe, Chelsea'yi eleyecek!..

Dr. Gürkan KUBİLAY

Fenerli arkadaşlar bu yazarı takip etmenizi öneririm. Yaptığı tahminler tamamen analize dayalı ve bu sezon tüm tahminleri tuttu. Fotomaç ta yazıyor.
    Last edited by shadowrefree : 03.Nisan.2008 at 15:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

the_imam912 yerin fiyakalıymış valla bu arada Star Tv'de işler kötü galiba Ertem Şener Biletx te işe başladığına göre

Kadıköyde yediğimiz 4 golün 3 ünü biz attık diğerinide yerken Carlos nerdeyse şehit düşütordu gazi olarak yırttı ilginç

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar dünden beri tekrar tekrar Deivid'in gölünü izliyorum millet gerilmeden penaltı atamaz bu adam gerilmeden 35 metreden vurup topu 90'a çaktı inanılmaz bir gol.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İman gücü olabilir mi hocam gizliden?

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri