TSL 22.HAFTA
FENERBAHÇE : 6 - 0 : KONYASPOR
Beşiktaş maçlarından sonra çift forvete geçmek için birr hamle yaptık ve yeni bir taktik oluşturduk.Riskli bir taktik oldu ancak bunu Konya maçında ilk kez denedik ve güzel bir skor aldık.
UEFA KUPASI
1.MAÇ
FENERBAHÇE : 4 - 2 : CSKA
Yeni taktiğimizi bu maçta da kullandık. 3-0 öne geçtik maç bir anda 3-2 ye geldi son dakikada penaltıdan attığımız golle 4-2 kazandık. Deplasmanda da 2 forvet oynamayı düşünüyorum eğer erken gol bulursam tur gelir..
Bir Dost
Hellbells
Tsl 22.Hafta / Beşiktaş: 2 - 0 :Ankaraspor
Güzel bir oyun ve müthiş iki goller rakibimizi saf dısı bırakıyoruz...
Tello 1 ay sahalardan uzak kalacak...
Tsl 23.Hafta / Konyaspor: 0 - 0 :Beşiktaş
Çok iyi bir futbol ortaya koyamadık ,ama konya'nın kalecisi devleşti Konya'nın atak girişimi bile olmadı..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Turkcell Süper Lig Puan Durumu
UEFA KUPASI
2.MAÇ
CSKA : 0 - 1 : FENERBAHÇE
Bursa maçında kaybettiğimiz 2 puandan sonra bu maça klasik tek forvetimizle çıktık. Amacımız maçı kontrol altında tutmaktı.Yavaş oyun oynadık ve top sürekli bizdeydi.Bu şekilde fazla sıkıntı yaşamadan maçı devam ettirdik.Son dakikalarda bulduğumuz golle de ülkemize fazladan puan kazandırmış olduk.
UEFA KUPASI
1/16 TURU EŞLEŞMELERİ
Çeyrek finalden önceki turda rakibimiz İtalya'nın güçlü temsilcisi Sampdoria oldu. Cassano'nun varlığı bizi ürkütüyor.Hedefimiz en iyi şekilde savaşarak çeyrek finale çıkmak.Umarım başarırız.
Bir Dost
Hellbells
Arkadaşlar yeni ss'ler birazdan eklenecektir...
Lig heyecan kazanmış herkesi tebrik ederim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ama şampiyon şimdiden belirlenmiş diyebiliriz.Aramızda 5 puan var ve Fener 'in puan kaybetmeyecegini aksine benim puan kaybedicegimi düşünüyorum.İnşAllah Yanılırım![]()
Hayırlısı ne ise o olsun...Bence fener alır ama
Şampiyon Belli 2.kim ???????
Bir Dost
Hellbells
Umut abi polemik başlatmasan olmuyor yani![]()
Hmm.O zaman Umut Abi'cim.Sizide görücez Uefa'da neyse atışmayalım , sahada konusalım![]()
Yeni ssler ne zaman gelecek![]()
En yakın zamanda gelebilir![]()
Devamını bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
çok eğlenceli bir kariyer oluyor herkese başarılar...
umut abi bana kornerden atamssın.bu arada maçın yıldızı fener kalecisi volkan seçildi senin 17 şutun çoğu boş şutlar![]()
TÜRKİYE KUPASI
YARI FİNAL 2.MAÇ
FENERBAHÇE : 2 - 0 : BEŞİKTAŞ
Deplasmanda 3-2 yenilidiğimiz maçta evimizde 2 farklı kazanarak yarı finale yükseldik.Maç ortadaydı ve kısır bir mücadeleydi.Çok pozisyon yoktu ama oyuncularım kalitelerini gösterip gereken skoru elde etti. Ali'yi kutluyorum mücadelesinden dolayı.
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL EŞLEŞMESİ
Yarı finalde yine ezeli rakiplerimizden birisiyle eşleştik.Rakibimiz Trabzonspor ve çok zor maçlar oynayacağız. Trabzonspor'un ligde durumuna bakılırsa UEFA için tek hedefleri bu kupa ve işimiz çok zor. Mustafa'ya şimdiden başarılar diliyorum.
Bir Dost
Hellbells
Tsl 24. Hafta / Beşiktaş: 2 - 1 :Manisaspor
Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar üstündük firikik golü ile geriye düştük,Manisa 10 kişi kaldı,Martinez devleşti,Stoperlerim gol atarak 3 puanı aldık ...
FTK'DA YOKUZ !!!
Maç ortadaydı,Penaltıdan yedigimiz golle geriye düştük . Bir anlık kademe hatasından 2. golü yedik ve elendik genel olarak bakınca bireysel faktörler maça etki etti şansızdık.Umut abi'ye bir dahaki maçlarında başarılar dilerim...Delgado 1 ay sahalardan uzak kalacak..