yav bu Trezguet'e uyuz oldum bunak hala 40metreden plase golü atıyor![]()
yav bu Trezguet'e uyuz oldum bunak hala 40metreden plase golü atıyor![]()
Yeni sezonda ufak sistem değişikliğine gidiyorum Artık biraz daha defansif oynamaya karar verdim çünkü 2 MC oynadığım ve o MClerden biri Stankovic olduğunda çok atak yiyoruz ve deplasmanlarda çok puan kaybediyoruz 2 DM sanki daha iyi olacak gibi Stankovic geçen sen yaptpığı hatadan gözümden düş zaten yedek beklesin biraz
Roma Agüero'yu almış. Ben de diyorum Roma nasıl bu kadar istikrarlı olur diye.
Kalou hariç transferlerini beğenmedim. Bu sene de umudu kestim Milan'dan.![]()
Abi Pato'yu niye kiraladın?Transferi noktalamadın dimi abi.Transferlerin devamını bekliyoruz.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Yok yok var bidene star transfer ama şimdilik sürpriz süpriz
Ömer Faruk Kalou yedek adam olacak hemde baya yerde oynuyor ... Downing'i de satıcaktım 10,5msterline Udinese alıyordu maaşda anlaşamadılar.Bu sene ikiside kadroda olucak olmadı ocak ayında satarız Kalou'yu ek gelir elde ederiz...
Yılmaz Pato gelişsin biraz ßbnde ßianchi-Gilardino olduğu yerde şans bulamıyor. Hem yeri geldiği zaman Kaka' yı forvet oynatırım porto'da fazla forma şansı bulacaktır...
Can abi sürekli beleş transfer yapıyon.Deniz favorim her zamanki gibi![]()
kalouyu bende almıştım bir oyunumda.bana hic bir yararı olmadı.çok dengesiz adam.umarım sana fayda sağlar![]()
Kalou çok gol kaçırıyor abi umarım fayda sağlar sana.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
üzgünüm can abi denizin yaptığı transferler seninkini 10 a katlar
süperstar bekliyoruz senden.
deniz her zamanki gibi döktürüyorsun transferler süper bol alternatifli süper bir kadron var.
bundan sonra can abinin taktik anlayışı devreye girmeli.
Dos Santos - Bedelsiz
Walcott - Bedelsiz
Weidenfeller - Bedelsiz
Hamsik - 9.75 milyon avro
Cavani - 18 milyon avro
Demichelis - 9 milyon avro
Deniz'in yaptığı transferler bile bu sene Fırat'ın önünde bitirir ligi.Ayrıca Kalou'yu bende aldım banada pek fayda etmedi.
Bekleyin bekleyin Milan büyük bombayı patlattı![]()
Çok iyi transferler yapmışsın Deniz.Fıratcan abi senden karşı hamlae bekliyoruz.Bu gidişle şampiyonluk çok zor gözüküyor.İnter'in kadrosu çok güzel oldu bu transferlerle.Fıratcan abi senden de Milana yakışır transferler bekliyoruz.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Kalou'yu ben de Milan'a bedavaya almıştım. Agüero'dan daha iyi oynuyordu.
Milan'ın büyük bombasını merak ediyoruz![]()
Avroya göre hesaplarsak 90 milyon avro ediyor...
Silva Milan'ı uçurur harika transfer
silva haarrikkaa transfer milan mükemmel bir iş başarmıs
Ben Silva'yı Milan'a 55 Milyon € aldım
Milan'ın kadrosu süper olmuş ama galiba takım sisteme uymuyor.Fırat aklında bulunsun Milan 4-4-2' de çok başarılı oluyor(ben 3 kupayıda aldım)
hakikaten milan bombayı patlatmıs silva cok ii topcu![]()
TariboWest