Milan Puroviç hayırlı olsun. Umarım Gökhan kadar iyidir en az.
Cangele Aghahaowa Provic Mehmet Eren doldurur kesinlikle arkkalarında topuz olembe escobar saidou![]()
olembe sol bek oynamayacak mı?
Aslıl mevkisi Sol Kanat solbekte Toledo var
Daha Fatih Ceylan var çok alternatifli kadro oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PUROVİC KAYSERİ'DE!..
Kayserispor, Portekiz'in Sporting Lizbon takımından Karadağlı forvet futbolcu Milan Puroviç'i 1 yıllığına kiraladı.
Genel menajer Süleyman Hurma, Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, sezon başından beri santrfor arayışlarının sürdüğünü anımsatarak, Iglesias'ın mukavelesinin karşılıklı feshinden sonra Milan Puroviç'i renklerine kattıklarını kaydetti.
Futbolcudan memnun kalmaları durumunda opsiyonu kullanarak, Puroviç'in 4 yıl daha Kayserispor'da kalmasını sağlayacak şekilde sözleşme imzaladıklarını ifade eden Hurma, şunları söyledi:
''Milan Puroviç'ten çok umutluyuz. Genç bir oyuncu olmasına rağmen takımına ve milli takım formasıyla ülkesine önemli katkılar sağlamış. Kulübümüze kısa sürede adapte olup, hedeflerimizi gerçekleştirmemize katkı sağlar diye umuyorum. Kayserispor'a hayırlı olsun.''
Milan Puroviç de Kayseri'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, başka teklifler almasına rağmen Kayserispor'u tercih ettiğini söyledi.
Kendisinden bekleneni vereceğine inandığını ve bunun için çaba harcayacağını ifade eden Puroviç, ''Maçlarda bütün enerjimi ve performansımı sahaya yansıtacağım. Bu kulübün son yıllarda ligi 4. veya 5. sırada tamamladığını biliyorum. Sizlerle birlikte UEFA ve Şampiyonlar Ligi hedeflerine ulaşmak için çabalayacağım'' dedi.
Last edited by deniz.91 : 31.Temmuz.2008 at 15:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gökhanın ayrılmasının ardından böyle bir trasnfer bekliyordum.İyi bir trasnfer Purovic Kayseri için Aghahowa ve Cangele ile cok iyi işler yapar.Bi de bence ligin en iyi TÜrk oyuncusu Mehmet Topuz var tabi![]()
Kira mira harbiden iyi transfer Kayseri için. Hayırlı olsun..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
---------------------[Hamidou]--------------------
[Muslu]-----[Koray]-----[Aydın]-----[Toledo]
-----------[Escobar]----------[Saidou]-----------
[MTopuz]-------------------------------[M.Eren]
----------[Aghahowa]-------[Puroviç]-----------
Çok iyi bir kadro oldu elimzide Cangelede sahalar dönünce Aghahaowa ile değişmeli oynarlar artık
Bence Hamidou yetersiz bir kaleci Kayseri için, onun dışında alternatifli, iyi bir kadro oldu..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Bora Süper Lig'de oynayacak bir kaleci degil Hamidou'nunda Denizlide yedigi hatalı golleri herkes biliyor bence böyle bir kadroya çok daha iyi bir kaleci gerekiyor.Hala transfer olmadılarsa Sakarya'dan Martinez veya Rize'deki Kolombiyalı kaleci(adını unuttum) alınabilir ikiside oldukça iyi kaleciler İvankov'u aratmazlar.
Kayseri bir tane de kaleci alırsa işi bitirir. Bora Körk falan bu kadroya yakışmaz . Bence Daha kaliteli bir kaleci almalılar . Hamidou yoksa herşeyi batırabilir .
gtTs26 @
Bende öyle düşünüyorum. İyi bir kaleci şart bu kadroya..
Milan Purovic geçen sene 31 maçta,5 gol atmış galiba..Çokta formda bir isim değil gibi..
Yanlışın var.Geçen yıl oyuncu 15 maçta oynadı
04/05 26 maç 11 gol
05/07 64 maç 22 gol
07/08 15 maç 2 gol
Böyle bir istiatisiğe sahip.Oyuncu Liedson ve Djalo isimlerinin arkasında kaldı geçen yıl ama kafaalrı çok etkilil bir isim çok faydası olacak.Videolarında çok sert kafa golleri atıyor.Genç yaşına rağmen gayet iyi bir isim.Çok sevindim bu transfere açıçası.
Suleymanouya gelince bende sevmiyorum o adamı ama yapacak birşey yok artık.Tolunay Hoca bana güvenin Suleymanounun kefili benim dedi ona güveniyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca bu oyuncusu için yabancı basında Stuttgart, Rangers, Anderlecht ve Strasbourgunda istediğini ama kayserisporu tercih ettiğini yazıyor.Ayrıca Haziran ayında Beşiktaşta istemiş
Last edited by deniz.91 : 31.Temmuz.2008 at 17:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İmza Töreni Videosu Buda
http://www.sporx.com/video/tv.php?frm_id=11192
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cangele ilk 10 hafta olmayacağı için onu yazdım gelince yerini alacaktır
Last edited by deniz.91 : 31.Temmuz.2008 at 18:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
purovic iyi transfer kayseri turnayı gözünden vurdu yine.
Transferleri Güzel Kayserinin ama İvankov gibi Bir Kaleciyi Elinden Kaçırmanın Cezasını Mutlaka Çekeceklerdir..
Puroviç ve Aghahowa birbirlerini tamamlarlar..Forvet hattı iyi oldu Kayserispor'un.
Cangele'ye sol kanatta yazık olur Olembe'yi göremedim kadrolarda???
O benim yatığım kadro sadece 6 yabancı oynatabilme olduğundan yazmadım belkide saidou yedek kalır onun yerine ragı geçer sola olembe geçer belli olmaz.Tolunay Hocayı tatlı bir sıkıntı bekliyor kadro seçimi konusunda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gecen sene Lizbon formasi ile attigi ilk gol
http://videos.sportmultimedia.pt/spo....php?id=118856
Ayni macta kacirdigi bir baska pozisyon
http://videos.sportmultimedia.pt/spo....php?id=118858
Gecen sene Lizbon formasi ile attigi ikinci gol
http://videos.sportmultimedia.pt/spo....php?id=122968
Ayni macta kacirdigi bir baska pozisyon
http://videos.sportmultimedia.pt/spo....php?id=122938
Last edited by deniz.91 : 31.Temmuz.2008 at 18:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Purovic Karadag'da Zigic'in veliahtı olarak gösteriliyor..Fm dede özellikleri hemen hemen birbirine yakın..Bu arada Kayserispor'a iyi bir stoper lazım..
Forvette Cangel-Purovic bana daha mantıklı geliyor..Biris agır birisi hızlı..Purovic cangele'ye bos alanlar yaratır..Hakan şükür-Arif gibi![]()
Aydın, Koray, Ali Turan, Bayram Çetin, Eren Güngör yeter sanırım
Yeter yeter
Birde kaleci Bora Körkü alırsak kapaıyoruz
kayserı ıyı bı oyuncu daha aldı lıg cok kalıtelı hale gelıo oyuncuyu kıraldı sanırım ama 4 yıllık bonservıs alma hakkı kaysreıdeymıs ole bıse duydum oyuncu ıyı oynarsa kayserı alsın takıma
Cangelede olduğu gibi bir kontrat imzaladık.Beğenirsek bonservisini alacağız
Purovic hayırlı olsun Kayseri'ye.Aghahowa ile birlikte forvet hattında iyi bir ikili olacaklardır.Kayserispor bu sene çok iyi bir takım kurdu.Bundan sonra iş Kayseri halkına düşüyor,takımlarına sahip çıkıp maçlara gitmeleri lazım.