Çok teşekkürler tekrar.Ellerinize sağlık.Bende Vistacıyım.Biraz daha bekleyeceğim.
Çok teşekkürler tekrar.Ellerinize sağlık.Bende Vistacıyım.Biraz daha bekleyeceğim.
Ufak sorunları da çözdünüz ve bize güzel bir oyun sundunuzTeşekkürler
Bi saygısızlık yaptıysak kusurumuza bakmayın
Fm aşkına :P
Kolay gelsin ... İyi çalışmalar ...
biz teşekkür ederiz,
lütfen yamanın gelişimi için gördüğünüz cümle çeviri hatalarını ilgili başlık altında yazarak yamanın gelişimine destek olun
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
biliyodum tam 1 haziranda yayınyalayacağınızı gece 02:00 a kadar bekledim emeği geçen herkese çevirmen ekibine turksportal yöneticilerine ve turksportal ailesini çok teşekkür ederim..
Teşekkürler yama için uğraşan herkeze...
Teşekkürler Herkese
ellerinize saglık henüz daha indiremedim cafedeim eve gidince indiricem
yamada tüm emeği gecenlere tekrar teşşekürler inşallah sizin sayenizde %100 türkçede oynarız
Yamada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Hadi Hayırlı Olsun...Vista için beklemedeyim..![]()
saolun saolun saolun, emeği geçen herkeze burdan teşekkürü bir borç bilirim. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.
çok çok teşekkürler..
Yamada emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Bize Türkçe FM oynama keyfini yaşatanların hepsine emeği geçen herkese teşekkürler..
Çok teşekkürler hepinizin eline emeğine sağlık...
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.Yalnız gördüğüm bazı yerler ingilizce duruyordu.Sakın eleştiri sanmayın.İleriki güncellemelerde bunlar Türkçe olacakmı?
allah bu yamada emeği geçen herkesden razı olsun.gerçekten büyük bir iş kolay değil.emeklerinize ve yüreğinize sağlık....SAYGILAR...
Aa! Yama çıkmışÇok teşekkürler arkadaşlar .. Bu aralar FM'den soğumuştum açıkcası ve efsane oyun CM 3/4 ' ü oynuyordum . Şimdi tekrar FM ' e dönebilirim
![]()
Yamayı yapan herkese teşekkürler.
Size sonsuz teşşekürlerimi sunuyorum ama gelen mesajların çoğu ingilizce. Eğer isteseniz bende yardım edebilirim bunları çevirmek için.
arkadas lar ben bu rap den indiremiyorum kodlar 5 harfli ben 4 harf yazabiliyorum baska bi servere uploud etme sansimiz yokmu ?
zaten 4 hafli yazıcan kedi resimli harfleri 4 ünde kedi var..
yama %82 oranında Türkçe'dir. geriye kalan %18'lik kısım bile yaklaşık 3 bin kelimeye tekabül etmektedir.
oyunu kapatıp açtığınızda İngilizce kelime sayısında artma varsa cache dosyasını silmeniz gerekli.
rapidde kedi amblemli kodları girmeniz gerekiyor. bazılarında köpek var. kedili olanları girmeniz gerekli.
benim kinde 5 harf cikiyor ve kabul etmiyor yapamadim kac aydır bunu bekliyorum simdide indiremiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kedileri Buldum İndirdim Yapimci Arkadaslardan Allah Razi Olsun Bizleri Düsünüp Gecelerini Gündüzlerine Katip Oyunu Türkcelestirdikleri İcin
Last edited by lsx1234 : 01.Haziran.2008 at 17:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tüm yamada emeği gecen türksportal ekibine sonsuz teşekürlerimi iletiyorum sağolun...
hazırlayanların ellerine sağlık...
Bundan sonra Rapidden dosya indirip kasmak istemeyenler Kulüp Turksportal'a üye olup Turkiye'de ki sunucularımızdan hızla dosyada indirebilir (Reklamın iyisi kötüsü olmaz)![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
İndirdim oynadım ve beğendim.Hazırlayanların emeğine sağlık.Bizle için gecenizi gündüzünüze kattınız sizlere teşekkür ediyorum.
Yalnız yamayı yükleyince oyunda bir yavaşlama gördüm.Yamayla ilgili bir durum mu bu?
Evet bende de oyun yavaşladı gibi.
yama oyuna herhangi bir yavaşlama katamaz cache klasörü ilk etapta silinip tekrar oluşturulduğu için ilk başta bir yavaşlama oyundan dolayı kaynaklabilir
Mustafa BudakTurksportal