DisCo
Hellbells
Evet Umut abi geçen seneye nazaran bu seneye daha güzel başlamışsın.İsaksson biraz daha iyi olsaAma defanstada sorun olabilir abi stoperde kim var?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
At Arzo'yu abi al Barzagliyi![]()
![]()
PRİMİERSHİP
11.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 0 : BOLTON
Çok önemli bir maçtı. Orta sıralardan uzaklaşmamak için kazanmak zorundaydık. Maça çok iyi başladık ve golü bulduk. Ancak aynı sorunumuz devam ediyor. Öne geçtiğimizde baskı yiyoruz.Bu sorunu bir türlü çözemedik. Sanırım oyuncularda güven sorunu var ve bu yüzden geri çekiliyorlar.
Bir Dost
Hellbells
MiddLesbrough kör topaL Allaha emanet gidiyor sonu hayır oLsun inşaAllah![]()
PRİMİERSHİP
12.HAFTA
MAN.CİTY : 3 - 0 : MİDDLESBROUGH
Çok kötü oynadık!!
CARLİNG CUP
4.TUR
SCUNTHORPE : 2 - 1 : MİDDLESBROUGH
Hata bendeydi.Rakip kolay olduğundan taktiksel denemeler yapmak için sahaya çıktık. Bambaşka bir diziliş denedik pek başarılı olmadı yine de turu atlayabilirdik ama mucizevi bir gol yiyip elendik.
İlk golü penaltıdan yedik. Mağlubiyet golünü ise resimde gördüğünüz yerden frikikten direk kaleye giden topta yedik!!!
Bir Dost
Hellbells
PRİMİERSHİP
13.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 0 - 3 : ARSENAL
Rakibin kaleyi tutan 4 şutunun 3'ü gol oldu.
PRİMİERSHİP
14.HAFTA
PORTSMOUTH : 2 - 4 : MİDDLESBROUGH
1-0 öne geçtik 1-1 oldu. 2-1 öne geçtik 2-2 oldu.Ardından sonradan oyuna aldığım Mido peş peşe 2 gol attı ve 3 puan aldık. Kolay gol yemeye devam ediyoruz.
Bir Dost
Hellbells
Mükemmel gidiyorsunuz.Burak abi bu sene ligde kötü gidiyor.Umarım toparlanır.Umut abi ise müthiş
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ıkınız arasında pek bı fark yok ama 8. sıradkının 14 6 puan fark fgazla ıngılterede ama daha lıgınde bası
Bu save game hala çökmedi mi
Şaka bir yana beyler biraz canlanma vakti değil mi ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
BPL 15. Hafta
Everton 0 - 1 Porstmouth
Uefa Kupası Grup 3. Maçı
Everton 3 - 0 Levski
BPL 16. Hafta
Everton 1 - 3 Reading
Ben böyle kaleci görmedim. Ricardo diye aldık gerçi son ana kalmasa paramı hayatta ziyan etmezdim de geleni içeri alıyor yahu. 1000000000000 şut atıyorum rakip kaleciler birini yemiyor bizimkisi kaleyi bulan her topu içeri alıyor. Offf offff bu kaleciyle bu lig bitmez. Bahane bulmiyim diyorum ama her maç böyle her maç böyle birini kurtarsa berabere kalacaz yada yenecez ama yok yok. Neyse lütfedip bir tane penaltı kurtarabildi bu maçta.
Last edited by DisCo : 16.Haziran.2008 at 13:52
PRİMİERSHİP
15.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 1 - 1 : NEWCASTLE UTD.
Lig 2.si ile sahamızda karşılaştık.Müthiş oynadık ardı ardına pozisyonlara girdik ancak farkı bir türlü açamadık ve bir anlık hatadan yediğimiz golle 1 puana razı olduk.
PRİMİERSHİP
16.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 3 - 1 : BRİSTOL CİTY
Maça müthiş başladık.Ard arda pozisyonlar kaçınca yine fark açma sorunu yaşayacağımızı düşünmüştüm.Ancak müthiş baskımız sonuç verdi ve goller gelmeye başladı.Bakmayın rakibin 9 şut attığına yarısını 3-0 dan sonra çektiler o şutların.Takımımızın oyunu iyiye gidiyor. Son 3 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik aldık ki berabere kaldığımız maç şanssız bir maçtı.
Bir Dost
Hellbells
Everton ligde kayıp.M'Boro eh işte.
Bu arada save game' sağlam![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Puan durumunun geçen seneden farkı yok![]()
PRİMİERSHİP.
17.HAFTA
READİNG : 0 - 1 : MİDDLESBROUGH
Çok zor 4 hafta geçireceğiz. Üst üste 4 maç deplasmandayız ve bunların ilkini 3 puan ile kapattık. Geriye peş peşe 3 deplasman kaldı.
Maça gelirsek erken bulduğumuz gol yüzünden baskı yemeye de erken başladık. Ancak çok iyi direndik. Özellikle rakip hava toplarında çok üstündü. Çok fazla korner kullandı ve bu kornerlerin hepsinde kafayı onlar vurdular. Bazılarını İsaksson kurtardı bazıları auta gitti. İsaksson bu hafta maça damgasını vuran isimdi. Doğru bir şeçim yaptığımızı haftalar ilerledikçe görüyoruz. Bizim de baskı yerken yakaladığımız 3 tane karşı karşıya pozisyon vardı ancak değerlendiremedik.
PRİMİERSHİP
18.HAFTA
A.VİLLA : 2 - 1 : MİDDLESBROUGH
Zor bir maçtı. Ortada bir oyundu. Bir ara gözüm oyuncu puanlarına kaydı maç 2-1 idi. Baktım takımda 7 den aşağı rating ile oynayan yok. Ve gerideyim. Şaşırmıştım ancak maçtan sonra puan durumuna baktım ki A.Villa zaten bu haftaya 2.sırada girmiş. Benim de rating i kötü oyuncum olmadığına göre takımın gücü bu kadarmış diyebilirim ancak.Haftaya Everton deplasmanındayız. Burak'ın takımı ile çok zor bir maç yapcağız. Şeva bizi korkutuyor. Önlem almak zorundayız ancak sanırım adam markajı verirsek o zaman durum daha kötü olur çünkü rakip 3 AMC ile oynayacak
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by The.Crow : 16.Haziran.2008 at 15:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
Çok istikrarsız gidiyorsunuz ligde.Tebrikler Burak abi gruptan iyi bir konumda çıkmışsın.
Toparlanmalısınız bir an önce..Burak abi biraz daha iyi gidiyor sanki.![]()
Everton- Boro macını merakLa bekLiyorum.
BPL 19. Hafta
Everton 2 - 1 Middlesbrough
BPL 20. Hafta
Aston Villa 1 - 4 Everton
Fa Cup
Swensea 1 - 5 Everton
Bir sonraki rakip Man Utd.
Carling Cup
Reading 2 - 1 Everton
Attığımız bir gol kendi evimizdeki maçta avantaj sağlayacaktır.
BPL 21. Hafta
Everton 0 - 1 Chelsea
İyi oynuyoruz pozisyon buluyoruz ama kazanamıyoruz.
Transferler
Vincent Enyeama Everton'a imza attı. 1.9 MN
Tebrikler Burak abi müthiş bir seri yakalamışsın.
PRİMİERSHİP
19.HAFTA
Everton ile deplasmanda karşılaştık. Öne geçmemize rağmen rakip çok baskılı oynadı. 80 dakika rakip baskısındaydık. Geriye düştükten sonra son 10 dakika pozisyonlar bulduk ancak sahadan yenik ayrıldık.
PRİMİERSHİP
20.HAFTA
CHELSEA : 1 - 1 : MİDDLESBROUGH
Deplasmanda Chelsea ile karşılaştık. Ortada bir maçtı. Her iki taraf ta kazanabilirdi. Öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık ve sahadan 1 puanla ayrıldık.
ANDREW TAYLOR GİTTİ
Başarılı sol bek oyuncumuz 5.5 M € karşılığında A.Villa'ya transfer olmuştur.
F.A CUP 3.TUR
MİDDLESBROUGH : 1 - 1 : BRİSTOL CİTY
Kupa maçında evimizde berabere kaldık ve iş uzamış oldu. 2.Maçı yapmak zorunda kalacağız.
BENOİT ASSOU-EKOTTO MİDDLESBROUGH'DA
Giden sol bek oyuncumuz Taylor'ın yerine Tottenham'dan 1.8 M € karşılığında kulübümüze transfer olmuştur.
GÜLE GÜLE AFONSO ALVES...
Önemli golcü oyuncumuz Alves bize gelip takımdan ayrılmak istediğini daha büyük bir takımda futbol oynamak istediğini belirtti.Biz de onayladık ve 21 M € karşılığında Tottenham'a transfer oldu. Takımımıza yaptığı katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz. En kısa zamanda onun yerine kaliteli bir isim getirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımız sürüyor.
PRİMİERSHİP
21.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 0 : WİGAN
Kendi sahamızda net bir galibiyet aldık.
Bir Dost
Hellbells
Beraberlik takımı olmuşsun abi ama son galibiyet iyi olmuş.
Walla Yunus geçen sezon taktiğimize göre transferler yapmadık mahvolduk. Bu sezon taktiğimize uygun transferler yapmaya başladık.Geçen seneye göre iyiyiz. Beraberlik takımı olduk doğru ama bu sezon yenilmemeyi öğreniyoruz seneye daha iyi olcaz yavas yavaşBu arada aldığım beraberliklerin %90'ında önde olduğum maçları berabere kapattım.Bir de skor korumayı öğrenirsek tamamdır.
Bir Dost
Hellbells