Sayfa 10 / 18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 517 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar

sakary Ali Misafir

süpersin abi çift kupa mükemmel tebrikler avrupada başarı bekliyoruz

abi artık süper lig sarmıyor.avrupada başarı bekliyoruz senden.sonra bide fener el atda bide şunları kurtar.hemde yabancı klasiğimizden kurtuluruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Hepinize teşekkür ederim beyler. Sizlerin de desteğiyle Kartalspor'u yüksekten uçurmak, en büyük kulüp yapmak için uğraş veriyoruz. Güzel günler geçirdik, inşallah çok daha güzellerinide yaşama fırsatı bulacağız hep birlikte.

kısa zamanda çok büyük işler yaptık geriye baktığımızda. geçen 4 sezon içinde Süper ligte kalıcı olmanın dışında, 2 lig, 2 türkiye kupası ve 1 türkiye süper kupasının sahibi olmayı başardık. Katmayada devam edicez, bundan şüpheniz olmasın

Şampiyonluk kutlamalarından sonra oyuncularım hakettikleri tatile kavuştular. Dinlenmek hakkı hepsinin, ama bana tatil yok. Gelecek sezon için daha büyük düşüncelerim var. Kulübün adını daha çok duyurmak, Avrupa'da önceki sezonlara nazaran daha başarılı olmak bunların başında geliyor. Ve bu doğrultuda transfer çalışmalarımı, hazırlık dönemini tamamladım.
    __________________________________________________ ____________
    •Sinan Bolat Glaskow Rangers'ta
    Son dönemde en iyi oyuncularımızın başında geliyordu Sinan, gerçekten takımın yıldızıydı. Sezon sonunda benimle görüşüp takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti. Ben ayrılması taraftarı olmadığımı, önümüzde daha büyük hedefler olduğunu, ona ihtiyacımız olduğunu uzun uzun anlattım. Bu arada Glaskow Rangers'tan kulübümüze teklif geldi genç file bekçimiz için. 11.25milyon ytl'lik teklifi çok iyi bulan kulüp başkanımız kabul edince bana yapacak birşey kalmadı. Yeni takımında başarılar dileriz Sinan'a.

Luis Martinez Kartalspor'da
    Türkiye'de geçirdiği 5 sezonun ardından Türk vatandaşlığına geçen Kayserispor'un yıldız file bekçisi Martinez tam aradığımız tipte, Sinan'ın yerini fazlasıyla doldurabilecek bir oyuncu. Bonservisi için büyük sayılabilecek bir rakamı gözden çıkardık: 13.5milyon ytl. Büyük şeyler yapabilmek için bazen fedakarlık yapmak gerekir. Gereken fedakarlığı yapmak zorundayız Kartalspor olarak. İnşallah uzun yıllar kalemizi güvenle koruyacak Martinez. Milli takımda bulunması sebebiyle hazırlık kampının ikinci döneminde takımımızla çalışmalara katılacak.

Volkan Yaman Kartalspor'la anlaştı
    Sol bekte yetenekli iki oyuncum var Türkiye ligi için yeterli seviyedeler ama Avrupa'da kaldıramıyorlar maçları. Birde Çağlar'ın ilerleyen günlerde takımdan ayrılması gündemde, transfer zorunlu o mevkiye. volkan her takımın kadrosunda görmek isteyeceği türden bir oyuncu. 7 milyon ytl bonservis bedeliyle kulübümüze katıldı ve 3 yılık sözleşmeye imza attı. Hayırlı uğurlu olsun yeni oyuncumuz.

•Kartalspor Hüseyin Çimşir'le sözleşme imzaladı
    Trabzonspor'la olan sözleşmesi sona eren tecrübeli oyuncuyu kadromuza katmış olmaktan dolayı çok mutluyum. geçen sezon sıkıntı çekmiştik ön libero mevkiinde. Hüseyin mükemmel oldu o bölge için. Hemde tecrübesiyle genç oyuncularımıza da örnek olacaktır.

Ramazan Özcan Kartalspor'da
    Kaleye ikinci takviyemiz G.Antepspor'un gurbetçi oyuncusu Ramazan oldu. 800bin ytl karşılığında bonservisini aldığımız oyuncu gelecek sezonda yedek için iyi bir tercih olacak. Ufuk Ceylan ile yolalrımızı ayıracağımızı düşünürsek gerekli bir transferdi, bitirdiğimiz için mutluyuz.

•Kartalspor Tamer Şahin'le anlaştı
    Manisaspor'un alt yapısında yetişen genç defans oyuncusu kulübümüze katılmış bulunuyor. 500bin ytl karşılığında 4 yıllık sözleşme imzaladı kulübümüzle ve umarım Manisa'da ki performansını devam ettirip uzun yıllar Kartalspor forması giyecek.

Transferlerimiz bu kadar, başka takviye yapmayı düşünmüyorum, kendi isteği dışında oluşacak durumlar haricinde tabiiki.
    Hazırlık kampı için ilk olarak Amerika'ya uçacağız. Bu tur kapsamında 3 hazırlık maçı yapılacak. FC Dallas, Redd Bull New York ve Los Angeles Galaxy takımlarıyla. Daha sonra Türkiyeye dönüş olacak. Bağlı kulüplerimizden Sakaryaspor'la bir dostluk maçımız olacak. son olarak 30-31 Temmuz tarihlerinde ilerleyen yıllarda devamınıda düzenlemeyi düşündüğümüz bir organizasyon olacak.

ISTANBUL CUP

İlk kez gerçekleşecek bu turnuvaya İngiltere'den Chelsea, İspanya'dan Real Madrid ve İtalya'dan Inter davetimizi kabul eden kulüpler. Böylesine büyük bir turnuvaya ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğu ve heyecanı şimdiden sardı beni

Ligten düşen Kasımpaşaspor'la kardeşi kulüp olduk. İki kulübünde çıkarları doğrultusunda iyi şeyler yapmayı düşünüyoruz. Ayrıca yönetimle yaptığımız görüşmeler sonrasında antreman ve alt yapı tesislerinin geliştirilmesine karar verdik. Stadyumunda kapasitesinin arttırılması düşünülüyor, tabii yerel yönetim yine engel olmazsa...
    Last edited by Knightmare : 10.Ağustos.2008 at 21:25
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

oww ıstanbul cupa bak sampıyonlar lıgı mubarek

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Transferler senin gibi bir kulup için sönük kalmış..Yeni sezonda başarılar ..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

hocam istanbuL xup şampiyonLuğu istiyoruz.

Transfer sönük kalmış olabilir ama yabancı oyuncu almayacaktın diye biliyorum takıma. Buna göre türk statüsünde oynayan iyi oyuncuları almışsın.

Artık iyi bir takımsın Kartal Spor destekçileri olarak bizler ligden ziyade avrupa da başarı bekliyoruz İnşallah bu sene başarırsın.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

bence coşacak
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

avrupa için yeterli değil gibi transferler. umarım yanılırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by vagabond35 View Post
    oww ıstanbul cupa bak sampıyonlar lıgı mubarek
    Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Transferler senin gibi bir kulup için sönük kalmış..Yeni sezonda başarılar ..
    Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    hocam istanbuL xup şampiyonLuğu istiyoruz.
    Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
    Transfer sönük kalmış olabilir ama yabancı oyuncu almayacaktın diye biliyorum takıma. Buna göre türk statüsünde oynayan iyi oyuncuları almışsın.

Artık iyi bir takımsın Kartal Spor destekçileri olarak bizler ligden ziyade avrupa da başarı bekliyoruz İnşallah bu sene başarırsın.
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    bence coşacak
    Teşekkürler arkadaşlar desteğinizi esirgemiyorsunuz sağolun. Aykut'çuum sen nasıl transfer bekliyordun? Nihat'ımı getirecektim elde olan imkanlar bunlar, en uygunu en iyiyi almaya çalıştım. Kariyer başında verdiğim söz olmasa bende bilirim Hüseyin yerine Makoun'u, Ayilla yı almayı
    --------------------------------------------------------------------------
    Ufuk Ceylan Manisaspor'a dönüyor
    Kulüpte mutsuz olduğu her halinden belli olan Ufuk için Manisaspor kapımızı çaldı. Bonservis konusunda anlaşınca engel olmadık oyuncuya ve eski takımına geri döndü. 1milyon ytl bonservis bedelinin yanında bir sonraki satışından %25 pay alıcaz.
    pek hoşunuza gitmeyebilir hazırlık dönemi ilk iki maçı yardımcı antrenörüme bıraktım, Martinez'de milli takımda olduğundan alt yapıdan kaleciyi oynatmış, diğer maçlarda takımın başında ben vardım.

Amerika Turu
    1.Maç

Amerika Turu
    2.Maç

Amerika Turu
    3.Maç

Dostluk Maçı

Istanbul Cup
    Yarı Final

Istanbul Cup
    3.lük Maçı

Istanbul Cup
    Final

Söylediğim gibi takımın başında bulunduğum maçlardaki performansımız ortada. Özellikle Inter maçındaki oyunumuz muhteşemdi. Emre Karaman bu sezonda gollerine devam edeceğinin sinyaliini verdi.
    Istanbul Cup'ın ilk kazananı Chelsea oldu. Kendilerini kutluyoruz, seneye yine bekleriz

yarın devam edicem kariyere ve sezon açılışını Türkiye Süper Kupası maçıyla yapacağız.

Beni izlemeye devam edin

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İnter Rezil Olmuş..Tebrikler..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

inter ne olmuş öyle ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kariyerini baştan sona okudum ve gerçekten çok beğendim Türk oyuncuları kullanman ayrı bir hoşuma gitti İnter galibiyeti süper başarılarının devamını dilerim ve takipçinim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi intere ne yaptın ya acı biraz (Aynı forma devam)
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Fena kaptırmışım kendimi oyuna haftalar hızla geçmiş topluca ligin 10.haftasına kadar oynadığım maçların ss'lerini sizlerle paylaşıcam. Tekrar bir düzene sokarız
    Bomba gibi bir haberle başlayalım yine
    Udinese'den Gökhan İnler Kartalspor'da!!!
    Uzun bir sakatlık döneminin ardından yeniden yeşil sahalara dönen Gökhan(6 aylık bir sakatlık geçirdi oyunda), Udinese'de gözden düşmüştü. Yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuçlar aldık, geriye tek Gökhan'ı ikna etmek kalmıştı. O da kulübümüzde mücadele etmek istedi ve kulübümüzle 2014 yılına kadar sözleşme imzaladı. 8milyon ytl bonservis ücreti 2 yıl içide taksitlerle ödenecek Udinese'ye. Yeni yıldızımız hayırlı olsun tüm Kartalspor camiasına
    Şampiyonlar Ligi'nde 3.ön eleme turunda Fenerbahçe Red Star takımına yenilerek UEFA yolunu tuttu. Biz ligi şampiyon tamamladığımız için direkt gruplara katılma hakkını kazanmıştık. R.Madrid, Sporting CP ve Shakhtar takımlarıyla aynı gruba düştük. işimiz zor gözüküyor...
    Türkiye Süper Kupa Finali

Manisaspor ile aramızdaki güç farkı ortada. Kazanmamız pek zor olmadı ve sezona kupayla başladık
    TSL 1.Hafta

TSL 2.Hafta

TSL 3.Hafta

TSL 4.Hafta

TSL 5.Hafta

TSL 6.Hafta

TSL 7.Hafta

TSL 8.Hafta

TSL 9.Hafta

TSL 10.Hafta

Puan Durumu

Ligte dolu dizgin devam ediyoruz. Trabzonspor maçı haricinde puan kaybı yaşamadık. Az gol yiyoruz, çok gol atıyoruz, maça hükmediyoruz...tam istediğim gibi bir takım olduk.
    FTK 2.Ön Eleme Turu

Beklentilere farklı bir skorla cevap vererek gruplara kaldık. Galatasaray, Sivasspor, K.Erciyes ve Elazığspor ile birlikte B grubunda çeyrek finale yükselme mücadelesi vereceğiz.
    Şampiyonlar Ligi
    1.Grup Maçı

Şampiyonlar Ligi
    2.Grup Maçı

Şampiyonlar Ligi
    3.Grup Maçı

Şampiyonlar Ligi
    Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez mücadele etmemize rağmen çok iyi maçlar çıkardık bana kalırsa. Özellikle Sporting CP deplasmanındaki oyun çok iyiydi. Shakhtar maçında elde ettiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik galip gelebilirdik, olmadı. Önümüzde 3 önemli maç daha var. umarım iyi oyunumuz sürer ve gruptan çıkmayı başarırız.
    Last edited by Knightmare : 12.Ağustos.2008 at 23:40 Reason: editted :P

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kartalspor'a bak.İnter'e 7 atmış. Çok iyi gidiyor kariyerin.Daha 5 sezon oynarsın sen Kasım abi

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Süper gidiosun da kadroya bakabilir miyiz
    Bide spartak moskova nasıl aldı clyi ?

transfe bütcesi ne kadardı bsarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

kadrom bu şekilde.
    Cumhur Ünal, Abdülkadir Durmuş, Ceyhun Taşkın ve Burak Çolak regen oyuncular.
    Spartak Moskow'un da ŞL.'yi nasıl kazandığıyla ilgili hala bir fikrim yok, azimli fare duvarı deler derler o tür birşey sanırım

transfer bütçem fazla değildi aslında 17.5milyon ytl ayırmıştılar, Sinan Bolat'ın satışıyla 11.25milyon ytl daha girdi, birzda taksit yapınca sorun olmadı ama ucu ucuna yetti paramız, tam 30milyon ytl harcamışım bu sezon başında transfere. Maaş bütçemde 16.15milyon ytl

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Açıklamaların için saol senin izinden gitmeye çalışıom kariyerde

abi senin verdiğin taktikle fb ile coşuyorum.ligde fb kariyeri yaptım 14 de 14 yatpım o takti ksayesinde.önceden hepnese.sercan yıldırım almış galiba eski formunu

devamını merakla bekliyoruz

Gokhan İnler Benim kariyerimde Arsenale Gitmişti 22 milyon Bonservisiyle Yani Süper Transfer Yapmışsın..

sakary Ali Misafir

iyi gidiyorsun abi ŞL de gruptan çıkarsan süper olacak başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mame Briam Diouf denen oyuncuyu mutlaka al. Bu adama insan diyemiycem 2 sezonda toplam 65 maçta 11 oynayıp 74 gol attı. 2012'ye kadar 26-27. maçlarda şampiyon olurken bu adam yüzünden 2 sezonda çekmediğim sıkıntı kalmadı. Kaleyede Ciprian Tatarusanu. Bu adamlar yüzünden oyundan soğudum 2 sezonda

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Mame Briam Diouf denen oyuncuyu mutlaka al. Bu adama insan diyemiycem 2 sezonda toplam 65 maçta 11 oynayıp 74 gol attı. 2012'ye kadar 26-27. maçlarda şampiyon olurken bu adam yüzünden 2 sezonda çekmediğim sıkıntı kalmadı. Kaleyede Ciprian Tatarusanu. Bu adamlar yüzünden oyundan soğudum 2 sezonda
    Arkadaşımız yabancı almayacağım dior

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

teşekkür ederim yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara
    Gökhan İnler transferi zamanlaması çok iyi oldu. geçen sezon ilk teklif yaptığımda 18milyon üstünde bir rakam istemiştiler, vazgeçmek zorunda kaldık. Uzun süreli bir sakatlık geçirince gitgide değeri düştü, antremanlara başladığı dönemde bir sorgulama daha yaptım 8milyon ytl istediklerini öğrenince hiç düşünmeden transferi gerçekleştirdim

taktikten memnun kaldığına sevindim Hekozja savunma tarafı biraz zayıftır ama atılan gol sayısı fazlasıyla kapatıyor o açığı

crespo009 sağol önerilerin için ama diğer arkadaşında dediği gibi sadece türklerle çalışıyorum başka kariyerlerimde tavsiye ettiğin oyunculara bakıcam.
    TSL 11.Hafta

TSL 12.Hafta

TSL 13.Hafta

TSL 14.Hafta

TSL 15.Hafta

TSL 16.Hafta

TSL 17.Hafta

Puan Durumu
    Ligte herşey yolunda. Bursapsor ve Manisaspor her sezon olduğu gibi belalı takımımız oalrak göze çarpıyor İkisi karşısında bir türlü şansımız yaver gitmiyor. Liderliği aldık yine bırakmak gibi bir niyetimizde yok

az sonra Şampiyonlar Ligi ve Fortis Türkiye Kupası maçlarının ss'leri gelecek...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FTK 1.Grup Maçı

-----------------------------------------------------------------------------
    FTK 2.Grup Maçı

Şampiyonlar Ligi
    4.Grup Maçı

Şampiyonlar Ligi
    5.Grup Maçı

Şampiyonlar Ligi
    6.Grup Maçı

Şampiyonlar Ligi
    Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi'nde güzel maçlar çıkardık yine. Shakhtar deplasmanında aldığımız galibiyet gerçekten süperdi. Mehmet Batdal yine coştu, kazanmamızda büyük katkıda bulundu. Sporting maçında alacağımız 1 puan yetiyordu gruptan çıkmamız için. Başa baş mücadelenin ardından 3-3 lük skor sonunda gülen taraf olduk. R.Madrid maçı zaten garantilemiş olduğumuzdan formalite maçı niteliğindeydi. Gol yollarında çok etkiliydi Madrid ve 5-1 gibi farklı bir skorla galip geldiler. Üst turda rakibimiz yine İspanyol devi Barcelona!
    Last edited by Knightmare : 13.Ağustos.2008 at 23:49 Reason: yanlış ss koymuşum :P

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tebrikler..Ligi Süpürüyorsun..Manisaspor Kupa'nın intikamını almış..

abi fbyi gsyi bjkyı interi sportingi ... yeniyorsun bursa noluyo ya geçen sene 5 yedin bu sene böle yenildin

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

bu golleri atan caner - caner altın değil demi?
    Football is simple,but Football Manager is not

Sayfa 10 / 18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri