Yok yok sizin oyununua gelmeyeceğim, size inat 2100'e kadar oynayacağım bu oyunu, sadece Türkiye'de dolaşıp duracağım, görürsünüz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ıyyyy ne sıkıcı bir kariyer olur.2101 yapamaz ki yapamaz ki.
![]()
Şeytan diyor gaza gel, sabah akşam oyna yap 2101 ama elime ne geçecek ki? Sadece Emre'yi sevindirmiş olacağım, değer mi? Sanmam.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ayıp ayıp kırdın kalbimiGidiyorum ben kal kariyerinle başbaşa.
![]()
Ohh be kurtuldum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
yeni ss yok mu arkadaşım nerede kaldın hadi ooo bu ne böyle kağnı gibi böyle kariyer mi olur?![]()
Serkan sen şu sondaki geyik içerikli mesajları siler misin kafeye mi taşırsın bilmem ama gençlere kötü örnek olmayalım Milletin kariyerini baltalayıp bizi örnek göstermesinler.
Adımız çıkar vallahi.![]()
Size laf yetiştirmekten oyun oynayamıyorum maalesef arkadaşım.
Sezon bitti dur yahu, neyin sssini istiyorsun?Ama gelecek yakında bekleyin...
"YÜCE ATATÜRK"
Başarların devamını diliyorum deyip bağlamak istesem sadece başarılar diye mesaj yazmak kabahatmiş gibi kızıyorsunuz birde utanmadan.
Neyse sana başarılar ozamanYeni ssler gelince lafı gediğine koyarız yine... Kalbini ferah tut.
Kotayı geçmiş olsakta buralardayız.
![]()
Ve yeni bir yüz sahnede.Serkan Özışık'tan gelen istek üzerine Arrigo Sacchi Kayserispor takımını yönetmek üzere Türkiye'ye hareket etti.Takımın kontrolünü de eline aldı.Merak ediyoruz acaba kim bu Sacchi?
Not:Ben Serkan abinin maçını izlemek için kariyere girmiştim arkadaşı gördüm.Ben de merak ediyorum kim acaba![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Abi tebrik ederim trrabzon başarındna dolayı yeni adam kim acaba![]()
Valla Sacchi ben değilim :O
Bir Dost
Hellbells
kim bu Sacchi??![]()
Sacchi Benim!...
Hayır, benim!
hayır, ben!
Hayır karamurat benim! pardon sacchi![]()
Sacchi benim eski arkadaşım olur, sağolsun kırmadı beni geldi Türkiye'ye. Kayserispor'un başarısı için çalışacak bu sene. Kimse değil, orjinali bu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ben anlamadım Sacchi kim?![]()
Çocuğun kanına girmiş yazık.![]()
Bence Emre abiBöyle gizemli işlerden Emre abi çıkabilir
![]()
bence Fernandes
tüm özeLLikLeri 10 eminmiyiz orjinaL oLdugundan![]()
Bu kesinlikle Emre dir, boyle islerden kesinlikle Emre cikar. Kendisi Galatasaray yonetimi gibi cok gizli calisir. Ondan kendisine gizli bir kod [isim]vermisdir. Buda Sacchidir.
Saachiye basarilar dilerim. Insallah Kayserisporu cok guzel yerlere getirir. Ama bu Saachi kesinlikle mafya ile is ortakligi yapar size soyleyim.![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
ooo yeni biri daha katıldı kariyere biriniz hikmet karaman biriniz yılmaz vural olursunuz artık![]()
tebrikler serkan abi bu arada yeniden süper lig'desin.bırakmazsın inşallah bu sefer![]()
Burak ben kesinlikle değilim. Bu arkadaşla ortak kariyer yapacağıma Banu Alkan'ı dansa kaldırırım ben
![]()
Hala merakla bekliyoruz meçhul menajerin ismini![]()
bencede fernandez olacak oda bu aralr böyle işlerle uğraşıyo![]()