Sayfa 10 / 142 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zico'nun son talibi Manchester!

MYNET SPOR SERVİSİ --ÖZEL--
    Fenerbahçe ile hala sözleşme yenilemeyen teknik direktör Zico'nun talipleri her geçen gün artıyor. Adı geçtiğimiz haftaya kadar Portekiz'in Benfica ve Brezilya'nın Sao Paulo takımlarıyla birlikte anılan sambacı teknik adama son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City kanca attı. İsveçli teknik direktör Seven Goran Eriksson ile yollarını ayırmayı planlayan Ada ekibinin alternatif isim olarak Zico'da karar kıldığı belirtildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Manchester ekibinin öncelikli olarak Portekiz Milli Takımı'nın teknik direktörü Scolari ile anlaşma zemini aradığı vurgulanırken, bu isimle anlaşma sağlanamaması halinde Zico'nun takımın başına getirileceği vurgulandı. Bilindiği gibi teknik direktör Zico'da daha önce teknik direktörlük yaşamını Avrupa'da sürdürmeyi planladığını dile getirmişti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fener'in Adriano planı

Kanoute’yi hazırda tutan F.Bahçe, Brezilyalı için Figer’i devreye soktu
    Dünya çapında forvet arayan Kanarya, B planı olarak Inter’in ‘sorunlu’ golcüsüyle ilgileniyor. Figer, alkol sorunu olan Adriano’yla görüşmek için gelecek hafta Brezilya’ya gidiyor
    PERDE ARKASI
    Kezman kalsa da gitse de önümüzdeki sezon için dünya çapında bir santrfor transfer etmeyi hedefleyen F.Bahçe’de alternatif sayısı çoğalmaya başladı.. Sevilla’nın 31 yaşındaki golcüsü Frederic Kanoute ile imza aşamasına gelen sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, hafta başından beri İstanbul’da bulunan Alex, Edu, Lugano, Maldonado ve Deivid’in menajeri Juan Figer ile görüş alışverişinde bulundu.. Bu görüşme medyaya “Aziz Yıldırım, Kezman ve Appiah’ın satışı konusunda Figer’den yardım istedi” şeklinde yansıdı ama gerçeklerin bununla ilgisi yoktu..
    FIGER BİLE ŞAŞIRDI
    Vatan'daki habere göre; Aziz Yıldırım’la Figer arasındaki görüşmenin perde arkasında, yeni alınacak golcü konusunda strateji arayışı yatıyordu.. Yıldırım’ın Figer’e Interli Adriano’yu sorduğu ve “Son 1 yılda bazı sorunlar yaşadı ama F.Bahçe’de aradığı huzuru bulur. Normalde yanına yaklaşamayacağımız yetenekte bir yıldız. Şu anki durumunu onu transfer etmek için bir fırsat olarak görüyorum” dediği öğrenildi. Figer ise F.Bahçe Başkanı’na şu uyarıyı yaptı: “Adriano son 1 yıldır çok kötü günler geçirdi. Brezilya’ya döndüğünde inanılmaz kilo almıştı. 105 kiloydu. Ancak şimdi de 90 kilonun üstünde. Ama ben yine de görüşmelerde bulunur, teklifinizi iletirim
    BREZİLYA SEFERİ
    Evet, Adriano sorunlu ve problemli bir oyuncu ama Zico, Alex ve Roberto Carlos’un oynadığı takımda bulunmak ister. Onların vereceği referansla Adriano’nun gelmesi kolaylaşır.” Figer ayrıca “Mourinho geldikten sonra Inter Adriano’yu satmak isteyecek.. Ve bonservis rakamı 15-20 milyon Euro’yu bulabilir. Kiralama formülüne de yanaşmazlar. Bu rakamları karşılar mısınız?” derken, başkan Yıldırım “Bizim A ve B planlarımız zaten var. Gereken çalışmayı yapalım, iş bonservise kalsın” direktifini verdi. Önümüzdeki hafta Brezilya’ya gidecek olan Juan Figer’in Adriano ile yapacağı görüşmelerde Roberto Carlos’tan yardım talep edeceği, onun da görüşmelere katılıp Türkiye ve F.Bahçe’yi bizzat anlatmasının yararlı olacağını düşündüğü bildirildi.
    SON 6 AYLIK KARNESİ
    Brezilya'nın en büyük golcülerinden Adriano çalışma etiği olmadığı gerekçesiyle Dunga tarafından Milli Takım’a alınmadı. Aşırı alkol tüketimi ve gece partileri yüzünden kilo ve kondisyon problemi yaşıyor. İdmanları canı sıkılınca terketme alışkanlığı var. Inter, Adriano ile başa çıkamayınca geçen sezon Sao Paolo’ya kiraladı. 10 Şubat’ta çıktığı lig maçında rakip oyuncuya kafa attığı için 2 maç ceza aldı. 29 Şubat’ta idmana geç geldi ve hocayla tartışıp idmanı terketti. Babasının ölümünden sonra ağır depresyon geçirdi. Brezilya basınına göre intihar etme eğilimi bile var. Ama süper bir yetenek!
    Last edited by a.arıcı-11 : 29.Mayıs.2008 at 15:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

fener acaba hangi yabancilari ne sekilde yollayacak ben onu merak ediyorum... Deivid alex maldonado edu lugano gitmez zaten
    kezman ve appiah ayrilmiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Arkadaşlar eğer siz fotomaç,fanatik gibi yalan haberlere inanmıyorsanız. Burayada koyup laf kalabalıgı yapmanın hiç mantıklı bir tarafı yok.Anca birbirinize girersini okadar. O yüzden gerekiz yani,boşverin kolpa asını.
    Sende haklısın ama onlarda başkada doğru dürüst düzenli olarak haber yapan bir kaynak olmadığından koyuyoruz.Yani biraz mecburiyetten

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    "Tekke ile takas olurum"

Fenerbahçe’den aldığı yüksek transfer ücreti nedeniyle gönderilmesine zor gözüyle bakılan Sırp golcü Mateja Kezman, Rusya’da futbol oynamak istediğini açıkladı. Akşam Gazetesi'nin haberi:

Rus Sport Express gazetesine konuşan Kezman, “Fatih Tekke’nin Fenerbahçe’ye, bunun karşılığında da benim Zenit’e transferim konusunda haberler çıkıyor. Ancak gelişmelerden haberim yok. Herşeyle menajerim ilgileniyor. Eğer kulüpler anlaşırsa benim için sorun olmaz. Rus Ligi’nde oynamak isterim. Rus futbolu Türkiye’den daha ileri seviyede ve ayrıca Ortodoks bir ülkede daha iyi yaşayacağıma inanıyorum” dedi. Dinlenmeye ihtiyacı olduğunu ve gelişmeleri beklediğini kaydeden Kezman, bir ya da iki ay içinde her şeyin belli olacağını da söyledi.

"TÜRKİYE’YE ŞANS TANIMADI"
    Fenerbahçe’de oynamaktan mutlu olduğunu ve Sarı-Lacivertli kulüple iki yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ancak Rusya’da da hiçbir sorun yaşamayacağını kaydeden Kezman, “Türkiye’ye yabancı yıldızlar ancak yaşlandıkları zaman geliyor. Rus kulüpleri ise yetenekli ve genç futbolcuları kolaylıkla transfer edebiliyor. Rus Ligi’nin Türkiye’den daha üst seviyede bir lig olduğunu biliyorum. Özellikle Zenit’in UEFA Şampiyonu olması da bunun bir göstergesi. Türkiye’de Fenerbahçe dışında Avrupa’da başarılı olan bir takım yok” ifadesini kullanırken, EURO 2008’deki favorilerini ise Almanya, Hollanda, Fransa ve İtalya olarak sıraladı. Kezman, Türk Milli Takımı’na ise Avrupa Futbol Şampiyonası’nda şans tanımadı.

şuraya bak begenmıyosan gıt kardesım sankı senı sıteyen var .bu adamın yerınde baska ıyı bı adam olsaydı fener clde fınal oynar belkı kupayı bıle alabılırdı böyle adamları hala takımda tutuyolar turkıyeden ıyı degılmıs sankı onun yorumunu yapmak ona dştü

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

appiah ve kezman gitmek istemiyor gerçekten.ozaman aziz yıldırım demeç verir 9+2 yabancı istiyorum diye federasyondan istekte bulunur

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bıraksın bu yabancı kontenjanı ayagını pıyasada bırsusru yetenklı adam var turk alsın ıste

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    bıraksın bu yabancı kontenjanı ayagını pıyasada bırsusru yetenklı adam var turk alsın ıste
    Piyasada yetenekli Türk futbolcumu bıraktık

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Bizde keyfimizden yabancıya gitmiyoruz.Hangi Türk oyuncuya el atsak hemen başkları(!) da el atıyo fiyat artıncada vazgeçiyoruz.Hem bu gün Kayserispor Mehmet Topuz'u satmıyor ne yapalım yani kontratı bitene kadar adamımı bekleyeceğiz.Mecburen yabancıya gidiyoruz.

Duydugum kadariyla Emre Belözoglu Fenerbahce ile anlasmis,yillik 3.5 m € karsiliginda.
    Eger bu haber dogrusa yaziklar olsun...

Futbol hayatını İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United'da sürdüren Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile transfer konusunda bir anlaşma yapmadıklarını söyledi.

Bulut, yaptığı açıklamada, Emre Belözoğlu'nun kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğunu dile getirerek, milli futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olduğu şeklinde basına yansıyan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını kaydetti.

Futbolda transferin her zaman olabileceğini söyleyen Ahmet Bulut, ''Transfer dönemi 31 Ağustos'a kadar sürecek. Gelişmeler de olabilir. Ancak Emre'nin Fenerbahçe ile anlaşması söz konusu değil'' ifadelerini kullandı

Emre transferi çok gereksiz olur.Ayrıca Fotomaçın haberlerini koymayın.Ben hergün bakkalın önünde bakalım fener bugün kimi almış diye bakıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar tamam ciddi kaynaklardan haber yok diye qtm nin haberlerini koyuyorsunuz ama o haberlerin neyine yorum yapacaksınki hepsi uydurma.Yorum yapıldığındada bi manası olmuyor.Çünkü haber doğru değilki..

Misal..

şuraya bak begenmıyosan gıt kardesım sankı senı sıteyen var .bu adamın yerınde baska ıyı bı adam olsaydı fener clde fınal oynar belkı kupayı bıle alabılırdı böyle adamları hala takımda tutuyolar turkıyeden ıyı degılmıs sankı onun yorumunu yapmak ona dştü
    Al işte.Basın uydurmuş Kezman böyle dedi diye.Böyle bir şey demediği %99 ortada.Anlamsız oluyor yani..Ha belki şunlar konuşulabilinir.Kanoute gelse bizim takımda iş yapar mı? veyahut en çok şunun gelmesini isterim felan.Fenerbahçe yönetiminin izlediği politikada ortada zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Default Önder Turacı Kararını Verdi

Önümüzdeki sezon için Rusya’nın FK Moskova takımı ile anlaşan ancak resmi imzayı henüz atmayan Önder Turacı, tatil sürecinde son kararını verdi.

Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşme sonrasında kafası karışan ve yeniden Fenerbahçe’de devam etme aşamasına gelen tecrübeli savunma oyuncusu, Zico’nun kalma ihtimalinin yükselmesi üzerine geri adım attı. Genç oyuncu ligde zor günler geçiren Moskova ile şartlı imza atacak. Rus kulübü ligden düştüğü taktirde serbest kalma garantisi isteyecek.

Kaynak: Sporx
    Last edited by Universal : 29.Mayıs.2008 at 18:04 Reason: Başlığı eksik yazmışım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

En çok Vagner Love'ın gelmesini istiyorum.

Nesil
    2006

Vagner Love bu takım için çok iyi olacaktır; ama takım Güney Amerika takımı olma yolunda ilerliyor. Güney Amerika'dan çok fazla oyuncumuz var gelen oyuncular yabancılık çekmeyecektir ama; bu yıl yapılacak yabancı transflerinin Avrupa Ülkelerinden olmasında yarar olacaktır. Avrupa Kökeni olan oyuncular transfer etmemiz gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Önümüzde ki sezon daha çok ısıran,basan bir takım olmamız lazım bu oyun Brezilyalılarla olmaz Avrupalı oyuncualr lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Vagner Love bu takım için çok iyi olacaktır; ama takım Güney Amerika takımı olma yolunda ilerliyor. Güney Amerika'dan çok fazla oyuncumuz var gelen oyuncular yabancılık çekmeyecektir ama; bu yıl yapılacak yabancı transflerinin Avrupa Ülkelerinden olmasında yarar olacaktır. Avrupa Kökeni olan oyuncular transfer etmemiz gerekiyor.
    Katılıyorum.Takım Güney Amerika karmasına döndü.Avrupalı oyuncuları kadromuza katarsak daha başarılı olabiliriz.Sonuçta onlar kapalı ve prese dayalı futbola alışkın ligimizde daha rahat oynarlar.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Hakkaten ya.. Şu Emre, Maniche, Kezman, Fatih Tekke gibi kolpa haberleri koymayın şuraya, bi de ciddiye alıp beddua edenler de war

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Hakkaten ya.. Şu Emre, Maniche, Kezman, Fatih Tekke gibi kolpa haberleri koymayın şuraya, bi de ciddiye alıp beddua edenler de war
    katılıyorum vallahi...

Ayg.22 Fun Club's

Emre olayi dogru olabilir,uA da bir kisi baya kaynak cok saglam diyordu,ayrica gazetecidir kendisi.Menejeri 31 Agustosa kadar zaman var diyo,bakacaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

yalanlamış galiba Emre'nin menajeri.

Resmi siteden yalanlama gelmedi bu kadar süredir Emre transferi ile ilgili, hadi bakalım hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Resmi siteden yalanlama gelmedi bu kadar süredir Emre transferi ile ilgili, hadi bakalım hayırlısı.
    Yarın toplu bi yalanlama gelir Mert.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yarın toplu bi yalanlama gelir Mert.

emrenin menejerinden yalanlama geldi bile

Ayg.22 Fun Club's

İnsanın az olsun ümitlenesi geliyor, hoop bir yalanlama. Sabit bir başlık altında toplansın Fenerbahçe'nin yalanladığı haberler diye

Şaka bir yana 2 Haziran'a kadar bekleyeceğiz mecbur.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

296 mesaj yazılmış buraya ama çoğu transfer haberi ya Fenerbahçe kulubü tarafından ya da oyuncuların managerleri tarafından yalanlanıyor. Bence daha sağlam ve yerinde haberleri buraya yazsanız , girip okuyanlar için de daha sağlıklı olur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yönetim şu ana akdar hocayla anlaşmadı bu da transferi kilitliyor.Hocanın kim oalcağı belli olsa bence birkaç transfer açıklanabilir.Bu sezonda hoca+transferler şampiyonadan sonraya kalırsa yeni sezon pek iyi geçecek görünmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bizim transferler konusunda dediğin gibi sağlam haberler hiç çıkmıyorki ne yapsınlar
    Evet haklısın ama yinede bazı belirli gazeteler hariç sağlam haberleri olan yerlerde var takip edebilmek için. Fotomaçı ilk çıktıkları zaman Fanatik'le birlikte ikisinide alıyordum ama zamanla çizgilerinden çıktılar ve iyice sapıtma yoluna gittiler özellikle F.Bahçe ile ilgili olan haberlerinde

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Evet haklısın ama yinede bazı belirli gazeteler hariç sağlam haberleri olan yerlerde var takip edebilmek için. Fotomaçı ilk çıktıkları zaman Fanatik'le birlikte ikisinide alıyordum ama zamanla çizgilerinden çıktılar ve iyice sapıtma yoluna gittiler özellikle F.Bahçe ile ilgili olan haberlerinde
    Fotomaç'ı hazırlayanlar o yazıları yazanlar geceleri nasıl uyuyorlar merak ediyorum zaten.

Sayfa 10 / 142 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon

Mesaj Yetkileri