Pana bu turuda geçicek bence.
Hatta Pana'dan daha büyük süpriz bekliyorum bu sezon.
Diğer maçlarda tahmin ettiğim gibi İngiliz üstünlüğü ile bitti.
Pana bu turuda geçicek bence.
Hatta Pana'dan daha büyük süpriz bekliyorum bu sezon.
Diğer maçlarda tahmin ettiğim gibi İngiliz üstünlüğü ile bitti.
Koskoca Real Madrid 2-3 oyuncunun kişisel becerilerinden başka gol atma yolu bulamıyorsa ortada büyük bir problem var demektir. Higuain ve Robben'den adam eksilterek gol pozisyonu üretmesi bekleniyordu Real Madrid kanadında fakat Liverpool çok iyi savunma yaptı. Higuain'e doğru düzgün top göstermediler, Robben ise zaman zaman iyi işler yapsa da çok top öldürdü. Raul ileride yalnızları oynadı. Real Madrid'te Lassana Diarra iyi oynadı, güçlü Liverpool ortasahası ile gayet iyi mücadele etti. Bu maçta beni en çok şaşırtan ise Sergio Ramos oldu. Takımının ve belki de sahanın en kötüsüydü. ŞL Real Madrid için bitti denilebilir.
Sporting Lizbon'un Bayer Münih'e kaybetmesi sürpriz değil fakat bozguna uğraması sürpriz.
Chelsea beklenildiği gibi sahasında Juventus'u devirdi.
Villarreal'in kendi sahasında gollü beraberliği büyük dezavantaj. Deplasmanda onları ateşli yunan seyirciler ve diri bir Panathinaikos bekliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Real'e de güle güle. Şansızlık Real için bizimle eşleşmişlerdi. Yine 2. turda elenecekler ...![]()
bence okadar emin olma, realde robben sakatlanmadigi sürece ümit bitmez onlarda![]()
Hatırlatırım Anfiled'taki maçta büyük olasılıkla Steven Gerrard'ta oynuyucak bu maçta sonradan oyuna girdi sakatlığı nedeni ile Anfield'ta Liverpool Real Madride unutulmaz bir ders verir diyorum.
Munih maçın cok güzel maçta bol pozisyonlu bol goolü bir maçtı özetini izledim.Sporting'te güzel oynadı asılında ama şansızlık girmedi ikinci yarıda fark acıldıkca kacan gooler Sportingin morelini bozdu.
Chelsea kendi sahasında 1-0lık bi sonuç aldı ama ikinci maçta ne olucagını kimse bilemez cunkü iki takımda'da oyunun akısını değiştirebilicek futbolcular var(Lampard,Del Piero...)bu gibi futbolcular herhan patlıyabilir o yüzden kesin bi fikrim yok.
Villareal cok iyi oynuyamadı kazandıkları penaltı bana göre penaltı değil gibiydi ama Pana cok daha istekli.Pananın sahasında Villareali cok zor bi maç bekliyor olucak aslında Villareal kağıt üstünde cok daha iyi bir takım en zevkli maçlardan biri olucağına inaniyorum bu macın
Bu ne futboLdur, bu ne rakibi boğmadır, bu ne insan üstü oyundur. Bu LiverpooL gerçekten manyak bir takım yahu. AdamLar tam bir ŞL takımı.
MükemmeL oynadıLar, ReaL i sahadan siLindir gibi ezerek siLdiLer. AyLar sonra gözLerimin pası siLindi bir futboL mücadeLesini izLerken.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Adamlar tam anlamıyla kusursuz bir futbol oynadılar ya.Vallahi helal olsun Liverpoola.
2-0 iken uyumuşum gözümü bir açtım 4-0 olmuş...
Messi'ye bir röportaj da soruyorlar şampiyonlar liginde favori kimi görüyorsun diye hiç düşünmeden Liverpool cevabını vermişti dünde sebebini gördük neden bu cevabı verdiğini.
Bir zamanlar Şampiyonlar Ligi denildiğinde akla ilk olarak gelen bir iki takımdan biri olan Real Madrid şimdi çeyrek final yüzü göremiyor. Dün Liverpool maça muhteşem başladı adeta topa tuttu Real Madrid kalesini. Eğer Real Madrid'de Casillas yerine sıradan bir kaleci olsa fark daha da fazla olurdu. Liverpool'da Mascherano, Maradona'nın '' kadroyu Mascherano + 10 olarak kurarım '' söylemini ne kadar hakettiğini gösterdi. Real Madrid'in ciddi bir revizyona ihtiyacı var. David Villa, Silva, Ronaldo, Aguero gibi oyuncuları paraya kıyarak takıma kazandırmaları halinde Real Madrid'in eski şatafatlı günlerine dönebilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Lizbon ilk maçta oldugu gibi Polga ve Patricio iş başındaydı bu hataları biz halısaha macında bile yapmıyoruz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Liverpool CL takımı ligteki durumları hiç önemli değil adamlar CL de takır takır oynuyorlar.Bu senede Finale kadar giderler.
Liverpool dün süperdi ya nefas aldırmadılar madride önleri açık şlde kanımca
Casillas olmasaydı maç rahat 6-7 olabilirdi. Tek kelimeyle: "This Is Anfield !"
Dip Not: Şampiyonlar Ligi'nde şuan gol kralı 7 golle Steven Gerrard. Geçen sene Ronaldo'nun tüm maçlarda oynadığını ve 8 golle gol kralı olduğunu düşünürsek bir ortasaha için müthiş bir rakam. Kaptan yine büyük maçların adamı olduğunu gösterdi.
Kuralar ne zaman çekilecek ? Liverpool'u eleyecek olan takımı sabırsızlıkla bekliyorum.(:
Barcelona eleyemez Liverpool'u ..
Manchester EleyeCek bence..![]()
Yalnız iyi güzelde , harika oynadıda hakem faktörünüde unutmayalım yine Atl.Madrid maçındaki gibi olmayan bir pozisyonda penaltı verilirse 5-0da olur 10-0 da olur.
Anca beklersiniz zaten![]()
Diğer bir Madrid ekibi de ezik bir futbolla Şampiyonlar Ligi'ne veda etmek üzere.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yahu Porto at bi tane cık rahatca ceyrek finale...
Lopez Fener'e atmayı biliyor..1 GOL yüzünden kaybettk işte.
Liverpool-Barca
Barca-Manu Utd finali olabilir bu sene benden söylemesi..
Liverpool-Chelsea finali bekliyorum ben bakalım..
İnter sayesinde berbat zevksiz bir maç izledik. 90 dk. sahada kalıp hiçbirşey yapmaya tenezzül etmeyen İbrahimovic sayesinde İnterin hücumda etkili olamadığını gördük.
Alican sağolsun
yanılttı bizi.Yazık oldu Roma'ya...
Last edited by scar face : 12.Mart.2009 at 01:33
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hsoUxNCEv_0[/youtube]
ben bu golü sabaha kadar izlerim yahu.
Son çeyrek finalist Arsenal oldu.
Yazık oldu Roma'ya 4 İngiliz takımı yine yoluna devam ediyor , valla penaltılarla elenmek daha bi koyar insana yahu![]()