Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 45.24%
  • Kayserispor

18 42.86%
  • Beraberlik

5 11.90%
Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 304 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ TSL 6. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aragones giderse çok şey değişir. Türk futbolcuları yakından tanımayan birisi. Emre, Maldonado ve Selçuk'u aynı anda oynatıp, tek forvette Güiza'yı bırakan bir hoca. Yerine gelecek hoca taktiğinde daha çok hücum adamı kullanıp en azından Süper Lig'de maç kazanabilecektir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazım Uğur Maldonado gibi oyuncular ilk 11de olduğu sürece Guiza tek kalmaya mahkum , İlhan Burak var yedekte onlarında nasıl performans gösterdiğini görüyoruz Uğur en son ne zaman şut atmıştır mesela ? Kazım en son ne zaman soldan açılan bir ortaya kafa vurmuştur . . . Maldonado Deniz 11de ise bu oyuncuların ofansa çıkmasını bekleyemezsin Selçuk olduğu sürece ofans anlamda verim alamazsın ee yapabilecek başka ne var ki ? Semih Kazım Güiza Alex Uğur Emre vs. kadroda iken Antep Partizan maçlarını yaşayıp gördük

Aragones giderse takımda bi kıpırdanma olur ama köklü bir değişiklik olmaz Ortada yüklü bir tazminat var bu parayı çöpe atacağımıza Ocakta çok iyi transferler yapabiliriz Bunu diyorum bende yoksa Aragones'ten memnun olduğumdan değil keşke istifda etse gitse ...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Dün Anadolu kulübü Bursa Galatasaray maçına çift forvet arkasında Yusuf başladı.Biz ise 9 savunmacı,Kalenin önüne gitmeyen Emre ve Güiza ile oynadık.Helal olsun diyorum sana Aragones.Aragones kadar korkak bir teknik adam bu ülkeye gelmemiştir.

Aragones istifa etmiycek belli bari kovun şu adamı.Getirin F.Bahçe'ye yıllarca emek vermiş Rıdvan'ı,Bülent'i,Aykut'u bundan iyi olacağı kesin.Zaten bundan kötüsü artık küme düşmek gibi gözüküyor.

Ayrıca bu takımda büyük bir revizyonun zamanı gelmiştir bana kalırsa.Bu takım F.Bahçe için misyonunu tamamlamıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Dinamo Kiev maçında yenilmek için dua etmiştim. Aragones sindiremez istifa eder diye. Ancak etmedi. Kayseri maçı umudumdu yenilirsek sindiremez istifa eder diye. Hem Kadıköy'de hem de 1-0 2-1 değil 4-1 yenildik ancak hala gülümsüyen 70 yaşında çok tecrübeli!! bir hoca..Olmadı.. İstifa etmedi..

Fenerbahçe'de kadroda eksik bir taraf yok!! Giderse her şey değişir. Bir-kaç örnek. Uğur Boral,Gökhan Gönül ayakta duramıyorlar!! Geçen sezon değil miydi CL'de kanatları çökerten oyuncular bunlar ? Şimdi neden ayakta bile duramıyorlar?? Sebeb basit!! Aragones kondüsyon ve güç idmanı yaptıramıyor. Oyuncular bırakın kötü oyunu ayakta bile duramıyorlar ve her maç en az 1 sakat bu nasıl antreman sistemi?? Milli takımda bu tür antremanlara gerek yok . Oyuncular zaten hazır geliyordu sadece taktik antremanı... Tamam belki Aragones taktik kısmını iyi biliyor ancak taktik ayakta kalan güçlü oyuncularla uygulanır ve o bunu bilmiyor.. Giderse çok şey değişir hem de çok..
    Last edited by goosfraba : 06.Ekim.2008 at 18:12 Reason: büyük font kurallarımıza aykırı :)
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Abartmıyorum dün 3.30 a kadar uyuyamadım.Takımın halini gece haberlerinde izleyince gözlerim doldu bu takım Mayıs ayında Yarı finali zorladı Şampiyonlar Liginde...Artık Aragones denen adamı takımın basında görmek istemiyorum elbet bitecek bir gün bu kabus....

Avrupa şampiyonu hocayı bu kadar ağır eleştirmek büyük haksızlık. Luis Aragones Avrupa'nın en iyi hocalarından birisi, fakat sorun hocadan ziyade futbolcularda, yönetimde. Bir yerde bir eksik var, bunu Aziz Yıldırım daha iyi biliyordur. Nerede ne eksik varsa çözmesi gerekiyor bir an önce. Takımın konsantrasyon, motivasyon veya başka bir eksiği mi var, yoksa taktik, teknik ve idman eksiği mi? Yoksa futbolcuların yetenekleri mi sınırlı, bu kadarını mı yapabiliyorlar? Bunları bilecek olan başkan, ben başkana sonsuz güveniyorum, ne kadar yanlış yaparsa yapsın bu sorunları düzeltecektir.

Luis ile sonuna kadar devam etmeliyiz, umarım acemilik yapıp da sözleşmesi feshedilmez. Lorant zamanından farksız olmayız Luis gönderilirse. Luis gider, Önder Özen gelir, sonra o da gider, Rıdvan Dilmen gelir, o da gider başkası gelir, sonuçta 1-2 yıl kaybedilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bende Aragones'ten çok futbolcuların ve Aziz Yıldırım'ın bu seneki transfer politikasının eleştirilmesinden yanayım...

Ama Aragones Avrupa'nın en iyi hocalarından birisi demek son derece yanlış.Ne Hocalar var.Aragones ilk 20'i ye bile giremez neredeyse...

İspanya'yı Avrupa şampiyonu yapmak mı başarıdır.Türkiye'yi,Rusya'yı yarı final oynatmak mı?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Avrupa şampiyonu hocayı bu kadar ağır eleştirmek büyük haksızlık. Luis Aragones Avrupa'nın en iyi hocalarından birisi, fakat sorun hocadan ziyade futbolcularda, yönetimde. Bir yerde bir eksik var, bunu Aziz Yıldırım daha iyi biliyordur. Nerede ne eksik varsa çözmesi gerekiyor bir an önce. Takımın konsantrasyon, motivasyon veya başka bir eksiği mi var, yoksa taktik, teknik ve idman eksiği mi? Yoksa futbolcuların yetenekleri mi sınırlı, bu kadarını mı yapabiliyorlar? Bunları bilecek olan başkan, ben başkana sonsuz güveniyorum, ne kadar yanlış yaparsa yapsın bu sorunları düzeltecektir.

Luis ile sonuna kadar devam etmeliyiz, umarım acemilik yapıp da sözleşmesi feshedilmez. Lorant zamanından farksız olmayız Luis gönderilirse. Luis gider, Önder Özen gelir, sonra o da gider, Rıdvan Dilmen gelir, o da gider başkası gelir, sonuçta 1-2 yıl kaybedilir.
    Yerler öyle avrupa şampiyonu hocayı. Bırak allah aşkına daha bu adamın yaptığı bir tane doğru hareket bir tane mantıkı kararını görmedim.
    Semihten AMC Alex'ten DM bile yaptı bunlar yetmedi Emre'yi MR yaptı

Nesil
    2006

O kadroyu sokaktan geçen adama verseler şampiyon yapardı. Tek kusursuz kadroydu. Zaten Raul'u almayışından belliydi bir gariplik olduğu...

Tabii ondan daha iyisini getirseler yani bir teknik drektörü İspanya'yı gol yemeden şampiyon yapardı.

Adam gelemeden İspanya'da demeç vermişti bu yaştan sonra böyle duygusal teklif alamazdım(!) adam ne için geldiği ortada askerlik yapmak için gelmiş iki yıl kalıp gidecek sonra bak emekliliğinin keyfine ölene kadar cebinde ki para yeter...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu sezon 3 kulvarda da başarısız.Yönetim-Hoca-Futbolcular.Bunlar zincirleme olarak kötü durumdalar.

Dün Aragones muhabirin ne yapacaksınız gibisinden sorusuna 'Petrol çıkarmayacağız elimizdeki bu'.gibisinden bir cevap verdi.Yani kadroyu yetersiz görünüyor.Aragones'in de yanlışları var ama bence de en son yüklenilmesi gereken isim o.Aragones hata yapmıyor mu yapıyor ama Zico'da zaman zaman yapıyordu ama elindeki kadronun kalitesi de ona yardımcı oluyordu.Aragones maçı çevirmek istese yedek kulübesinde öyle bir oyuncu yoktu.Ali Bilgin-Gürhan-Burak-Deniz-Yasin-İlhan vs.

Kalede artık Demirel kesilmeli bence Babacan'da ısrar edilsin ilk 2 golde saçma sapan çıktı kaleyi boş bıraktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe’nin Kayserispor karşısında aldığı yenilgi İspanyol basınında da geniş yer buldu.

As gazetesi, İspanyol Aragones’in çalıştırdığı Fenerbahçe’nin yenilgisini, “Kaysersispor, Aragones’i kovulma noktasına getirdi” başlığı ile okuyucularına duyurdu.

Maraton'un derlediği habere göre; Gazete, Aragones’in Türkiye macerasının kötü bir şekilde bitme noktasında olduğunu, Kayseri’nin Fenerbahçe’ye 4 golden çok daha fazlasını atma şansını yakaladığını da belirtti.

Şükrü Saracoğlu’nda yapılan protestoların Aragones’i yaraladığını da ifade eden As gazetesi, “Fenerbahçe bundan daha kötü olamazdı” diyerek Sarı lacivertlilerin futbolunu eleştirdi.

İspanya’nın bir diğer önemli spor gazetesi Marca da “Kayseri, Aragones’i nakavt noktasına getirdi” şeklinde benzer bir başlık kullandı.

Aragones’in Fenerbahçe’deki geleceğini “karanlık, çok karanlık “ olarak niteleyen Marca, İspanyol teknik adamın, Türkiye macerasının artık bitme noktasında olduğu görüşününe katıldığını da belirtti.

İnternethaber

--

Yıllar sonra yönetimin koltuğu bile tartışılıyorsa Aziz Başkan'ın arkaya dönüp '' ben şurda hatalıydım '' demesi gereken bir yer var demektir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

İspanyollar bile farkında teknik adamımız olmadan çıkalım razıyım. İspanyolların Yılmaz Vural'ı valla bizim başımıza Vural gelse daha iyiydi. Hiç olmassa paramız Türk'e giderdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Öncelikle takımda oynayan tüm oyuncuları burdan öpüyorum hepside çok iyi mücadele ettiler tabi aghahowayı ayrı tebrik ederim Eskişehir maçından sonra bu adam açılır dmeiştim öylede oldu umarım gollerine devam eder artık.Takımımız iyice oturmaya başladı uyum sürecini aştık sayılır.Birçok eksiğimize rahmen buraya kadar gelmemiz bence çok iyi takımımız daha iyi olacal.

FB ise dün çok kötü oynadı yazık taraftarına gerçekten kayseri tarihi farkı kaçırdı açıkçası.

Bu arada Turgayı ise son iki maçta çok iyi gördüm.Helal olsun o adamada milli takımada seçildi performansıyla

İspanya'yı kime versen şampiyon yapardı da madem niye bu takım 20 küsür yıldır şampiyonluk yaşayamadı?

Luis Aragones değil miydi İspanya Milli Takımının futbolcuları tarafından kucaklara alınan, İspanya başbakanının bile kalması için çaba sarfettiği kişi?

Bizim Türkiye'de işler böyle ne yazık ki, Avrupa şampiyonu hoca ikinci sınıf bir hoca olup çıkıyor, stajyer Zico da süper hoca oluyor, Yılmaz Vural iyi hoca oluyor, bütün dünya futboldan anlamıyor, Türkler anlıyor zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aragones son yıllarda Fenerbahçe ye gelen en tecrübeli en kaliteli hocalardan birisidir fakat şu hep konuşulmaktadır :
    eldeki kadroya göremi taktik yapılır yoksa taktiğe göre takım mı kurulur (transferler vs) ..
    Fenerbahçe yönetimi iki ortamı da hazırlayamadı Aragones e..şimdi kaldırıp suçu Aragones e atmanın bir anlamı yok bence..elbette onun da hataları var ama bence aslan payı biz her şeyi çok iyi biliriz edasıyla olaylara yaklaşan Fenerbahçe yönetimindedir..

Amacım kimseyi kışkırtmak değildir..Saygılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Aragones bence iyi bir hoca değil çünkü takıma göre taktik yerine taktiğe göre takım yapmaya çalışıyor.Bu taktiği ispanya milli takımında tuttu ve kupayı alması bildi zaten ispanya son zamanların en formda kadrosuna sahiptı turnuva öncesi

Sen Senna'yı veya Xabi'yi alsaydın, kadroyu sağlam tutsaydın verseydin Luis'in eline o zaman başarısız olunduğunda faturayı kesebilirdin; fakat sen geçen yıl şampiyonluğu kaçırmışsın inanılmaz puan kayıpları ile, elindeki en istikrarlı ve değerli futbolcuyu (Aurelio) gönderip yerini dolduramıyorsun, üstelik Deivid gibi kilit futbolcun sakatlanmış sezona başlayamıyor ve gerekli takviyeleri yapıp kadroyu güçlendirmiyorsun.

Luis'in isteği ile bir tek Güiza alındı, bir de Josico (gerçi son tercihiymiş listedeki). Luis sanıyorum ki sol kanat da istedi (Riera olabilir). Emre, Burak, bunlar Luis'in isteğiyle mi alındı sanki?

Aragones'in suçu çok fazla yok, dün söylediklerinde haklıydı, yönetimin suçu var ama bu hatadan dolayı da yönetim gitsin diyemem, bu sene kayıp olabilir belki, gerçi kayıp demek için çok erken ama mutlaka telafi edilmeli, önümüzdeki yılın planları yapılmalı.

Nesil
    2006

İspanya'yı kime versen şampiyon yapardı da madem niye bu takım 20 küsür yıldır şampiyonluk yaşayamadı?

Luis Aragones değil miydi İspanya Milli Takımının futbolcuları tarafından kucaklara alınan, İspanya başbakanının bile kalması için çaba sarfettiği kişi?

Bizim Türkiye'de işler böyle ne yazık ki, Avrupa şampiyonu hoca ikinci sınıf bir hoca olup çıkıyor, stajyer Zico da süper hoca oluyor, Yılmaz Vural iyi hoca oluyor, bütün dünya futboldan anlamıyor, Türkler anlıyor zaten.
    En iyi Takım derken EURO 2008'de ki en iyi takım dedim. Fransa, İtalya zaten başlamdan bitmişlerdi. İngiltere yoktu, Almanya desen biraz şansımız olsa biz eliyorduk. İspanya ise en oturmuş kadro idi ve şampiyon oldu.

Fransa ve İtalya'nın kadroları İspanya'dan da iyi veya denk, Hollanda vardı, Almanya gibi bir ekol vardı ama o takımlar arasından İspanya şampiyon oldu, üstelik o kadar yıl sonra. Aragones'in payı büyük.

Nesil
    2006

Nedense o payı Fenerbahçe'de göremedik. İyi kadro ile başarı yakalamak kolay iyi bir teknik adamsan bu tarz kadrolar ile başarı yakalamalısın en azından bu tarz maçlarda evinde dört gol yememlisin. Geleceğe umut dolu futbol oynatmalısın. Ama hiç biri yok şu ana kadar hiçbir maçından memnun olmadım bundan sonrada olacağını sanmıyorum bu onun ne kadar başarılı olduğunu gösterir zaten 70 yaşına kadar bir şampiyonluk görmüş teknik adamın ne kadar başarılı olduğu tartışılır zaten başarılı olsaydı zamanında R.Madrid Barcelona alırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aragones'i beğenmesem de başarısının küçümsenmesi yanlış. Kadrosu en iyi olanlar hep zirvede tamamlasaydı futbolun ne zevki kalırdı ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ona bakarsanız brezilya yıldızlar topluluğu
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones suçlu olabilirde..Sahada futbolla ilgisi olmayan bir Fenerbahçe vardı..Geçen sene Zico yumaşak böyle oluyor dendi Aragones geldi daha beter oldu..Bence futbolcularla arası iyi değil Aragonesin..Türk futbolcusunun arası sert hocalarla arası iyi değildir zaten..Yinede sakatların iyileşmesi ve Kaliteli bir ön libero ve solaçıkla düzlüğe çıkar Fenerbahçe..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa defol git artık ne yüzsün adammışsın arkadaş. 6 milyon euro versin kardeşim Aziz başkanda biz forma alırız yine çıkarırız o parayı yeter acı çekiyorum artık maçları izlerken.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe ligde sezon başladığından beri deplasmanda kaybedip,evinde kazanıyordu fakat bu dünki maçla beraber sona erdi.İşler çok kötü gidiyor gerçekten.Bunda bir numaralı sorumlu kesinlikle Fenerbahçe yönetimidir.Geçen seneden sonra bu sezonun planlamasını iyi yapamadılar ve sonuç ortada.Aziz Yıldırım sezon başında çıkıp ben futbolu iyi bilirim demesini biliyordu.Bakalım bilmediğinin farkına varmış mı? Bunu hep beraber zamanla göreceğiz..

Dünkü maçın hangi sonuçla biterse bitsin fazla gol olacağını sanmıyordum.Bunu söylememde Kayseri'nin dünkü maça kadar 2 gol atması ve Fenerbahçe'de Alex ve Semih gibi önemli hücum silahlarının olmamasıydı.Fakat dün Kayseri farklı bir galibiyet elde etti.Kritk ofsayt hataları olmasa dahada farklı olurdu skor.Bu skordaki temel neden savunmanın ileride kurulması.Kayseri'de arkadaki boş alanları akıllıca kullanmasını bildi açıkcası.Aghahowa gibi kontra topçusuna sen böyle açık alan verirsen dünkü gibi çıkar hat-trick yapar böyle.Belki bu adam sezonu 7-8 gol civarında tamamlacak..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçların sonuçları ne olursa olsun genelde mesajların hepsini okurdum ama bu sefer okumuyorum. Gecenin benim için en güzel anı sahaya Ay Yıldız ile çıkmalarıydı oyuncularımızın, bizim açımızdan başka da güzellik yoktu.

Kendi sahamızda Milan maçından sonra bu kadar farklı kaybettiğimiz bir maç hatırlamıyorum, dibe vurmuş durumdayız. Artık daha da beteri olmaz herhalde, inşallah...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

http://www.izlesene.com/video/tv-ne-olacak-bu-fenerin-hali/561233 2 sene önceki Avrupa yakasından sanırım görüntü izleyin özetlemiş durumu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cidden öyle yahu Kaleci alıyoruz forvet yok sağ bek var sol bek yok orta saha var defans yok Okeye dördüncü arar gibi Daha çok ararız biz.

Fenerbahce'nin kadrosu iyi olmayabilir haklısınız ama su anki ölüsüyle fenerbahce bu maçları kazanırdı.Asıl sorun oyuncuların aragonesi sevmemesi.Turk futbolcusu ve fazla profesyonel olmayan futbolcular(kazım gibi) hocayı cok sevmezlerse abi kardeş baba ogul ilişkisi kuramazlarsa iyi oynamazlar kendilerini paralamazlar.Fenerbahce dogru taktikle sahaya cıkıyo 4-4-1-1 zico da boyle cıkardı unutmayalım lutfen.Asıl sorun takımın yeterince mucadele etmemesi taşın altına elini hiçbie futbolcunun koymaması muthiş disiplinsiz bir futbol oynanması.Sorun bence taktik değil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

aynen yuzde yuz katılıyorum!
    ayrıca ispanyayı simdi gorucez bakalım.Kesinlikle aragonesin cok katkısı vardı + olarak rakipleri de kotuydu biz bile o kotu futbolla yarı final oynadık az daha finale cıkıoduk.
    Last edited by davidvilla : 07.Ekim.2008 at 19:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Dün Anadolu kulübü Bursa Galatasaray maçına çift forvet arkasında Yusuf başladı.Biz ise 9 savunmacı,Kalenin önüne gitmeyen Emre ve Güiza ile oynadık.Helal olsun diyorum sana Aragones.Aragones kadar korkak bir teknik adam bu ülkeye gelmemiştir.

Aragones istifa etmiycek belli bari kovun şu adamı.Getirin F.Bahçe'ye yıllarca emek vermiş Rıdvan'ı,Bülent'i,Aykut'u bundan iyi olacağı kesin.Zaten bundan kötüsü artık küme düşmek gibi gözüküyor.

Ayrıca bu takımda büyük bir revizyonun zamanı gelmiştir bana kalırsa.Bu takım F.Bahçe için misyonunu tamamlamıştır.
    cok sacma bir dusunce cunku;

bursanın elindeki oyuncular alex deil ugur boral değil kazım değil maldonado değil.Ne anlamda değil şöyle:
    Adriano ve sercan forvetti dimi
    arkalarında yusuf
    romaşenko mustafa bekirozan

burada gordüğün iki oyuncu dışındaki diger 4 oyuncu butun maç boyunca öyle pres yaptı ki öylesine koştu ki takım savunmasını hep beraber mukkemmel bir yere taşıdılar.İlla ki diziliş diyorsan gs topu aldıgı zaman bursa şu dizilişe gecti:
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,yusuf
    adriano,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,sercan
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,maxim bekirozan
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mustafa
    yani 4-5-1.. kısaca cift forvet ile cift forvet oynatmak arasında cok fark var neye gore kime gore?Aragonesin elindeki oyuncular cift forvet oynuyacak yapıda değiller.ki zaten aslında alex guiza cift forvet gibi oynuyorlar alex zorunluluktann gerilere kadar geliyor top almaya oyun kurma becerisi olmadıgı için arka tarafın.
    takım savunmasını ayarladıgın elindeki oyuncuların yapısına teknigine gore istedigin dizilişle cık.Hangi hocaya sorarsan sor sana formasyon onemli değildir der.Hep roportajlarda böyle derler dikkat edersen

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri