ha? anlamadım? diyorum ve bana açıklamanı yarın yazmanı istiyorum çünkü yatmam lazım anam bagırıyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
HeheheSüpermiş tam hikayeyi bekliyorum Ferdi
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Hikaye yok Taylan Çorum'da bir anlık heyecanın sonucu bunları doğurdu
ŞL F Grubu 1.maç
Üstün oynadık bastırdık ama Lopez köpek gibi oynadı bulduğunu da attı adam affetmedi bizi
5.maç
Stoke savunmasını bir türlü aşamadık...
League Cup 3.Round
İpswich'i kolay yenerken maçın son anlarında Munêz sahneye çıktı
6.maç
Sunderland'i Martins'in golleriyle yıkıyoruz
ŞL F Grubu 2.maç
Maçın başında Owen'ın üstün becerisiyle attığı golle kazandık.Onun dışında önemli bir pozisyon yoktu maçta
2.maçlardan sonra grup şu durumda
Juve Porto'ya yenildi ama beni ilgilendiren bir durum yok benim hedefim 1.çıkmak.Deplasmanda Porto'yu yenebilirim.Juve'yi de evimde yenersem 1.olurum
Ligde 6.hafta sonunda puan durumu
Arsenal yine peşimdeSadece 2 gol yedim Asenjo farkını belli etti.İlerleyen haftalarda liderliğe oturup hiç inmemeyi planlıyorum
Bu arada Munêz performansıyla ayın genç oyuncusu seçildi
Munêz:Bunlar basit ödüller.Benim amacım dünyanın en iyi oyuncusu olmak.Ama herşey zamanla olacak.İlerleyen haftalarda performansımı artırarak bu ödülü hakettiğimi göstermem gerekiyor...
Yeni maçlar birazdan...
Goçum Munezbuldum getirdim köyden çocuğu, bak nasıl oynuyor hakkını vererek
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Santi'nin yaşını, adını tam doğru gireydiniz keşke
Santiago Muñez
Date of Birth 22 April 1982
Place of birth Tijuana, Mexico
Height 1.77 m (5 ft 9+1⁄2 in)
Playing position Attacking Midfielder/Striker
Neyse bize Santi'li bi kariyerde yeter![]()
Munez adamım ya![]()
Futbolcu Bilgileri
Abi hiyayeyi merak ettim ..![]()
Santi oyundada varmı?
Goal filminin başrol oyuncusu.![]()
Farkını belli ediyor bro
Munêz takımın yıldızı
Açıkladım ya işte Ali gerisine gerek yok basına yansımasın kariyerimi etkiler böyle şeyler
Var tabi Berkay facepack'i bile var
7.maç
Puan kaybetmememiz gereken bir maçta puan kaybettik.Geçen sezon da aynı şeyleri yaşamıştık şampiyonluk gitmişti daha fazla sürmez umarım
8.maç
Citizen'ları seyircimiz önünde mağlup ettik
ŞL F Grubu 3.maç
[FONT="Arial"]
[B]Kıran kırana bir 90 dk geçti.Son 20 dk 10 kişi kalmamıza rağmen Juve üstümüze gelemedi.Porto'da deplasmanda Zenit'e yenildi ve 5 puanla liderliğe yükseldim
9.maç
1-0 geriye düştük ama üstün oynmaya devam ettik daha çok asıldık ve maçı kazandık
Şuan maç fazlasıyla ligde liderim.Arsenal 2 puan gerimde.Bu sezon en büyük rakibim Arsenal.İnsandışı oynuyorlar şampiyonluk zor ama imkansız deil...
ŞL'de de hedef şampiyonluk...
Arsenal'in oyun tarzı bu yapacak bişey yok...hatta takımın komple uzaydan bi yerden geldiğini düşünüyorum
olsun bro! biz insan gibi oynarız, şampiyonda oluruz, geldikleri yere de geri göndeririz onları!
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ferdi iyi gidiyosun iyi munez coşturyo bu arada