yorum Yokmu Arkadaşlarrrr
Kennedy şow War
iyi gidiyorsun.Milan ile karşılaman iyi olmamış ama geçersin güveniyoruz sana![]()
TSL 21.HAFTA
BEŞİKTAŞ : 3 GAZİANTEPSPOR : 1
MAÇIN ADAMI : DİEGO BUONANOTTE(7.8)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.TUR İLK MAÇI
İTALYAN DEVİNE İNÖNÜDE DERS VERDİK.....
MİLANLI FUTBOLCULAR ÇİMLERE BOGULDU......
KARTAL YUKSEKTEN UÇAR......
BEŞİKTAŞ : 2 MİLAN : 1
GALİBİYETTEN DOLAYI ÇOK SEVİNÇLİ VE MUTLUYUZ.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 22.HAFTA
BEŞİKTAŞ : 2 ÇAYKUR RİZESPOR : 0
MAÇIN ADAMI : ALEX (7.6)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FTK YARI FİNAL İLK MAÇI
DEV DERBİDE BERABERLİK....
FENERBAHÇE : 1 BEŞİKTAŞ : 1
![]()
Last edited by yahoo17 : 22.Aralık.2008 at 17:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TSL 23.HAFTA
SİVASSPOR : 0 BEŞİKTAŞ : 1
MAÇIN ADAMI : KEİRRİSON(7.9)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AZ SONRA BİRAZ SONRA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI MİLANODA OYNADIMIZ MUTHİŞ MAÇ BİRAZDAN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDENN.....
Last edited by yahoo17 : 22.Aralık.2008 at 17:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi gidiyorsun.Fener maçı yakışmamış.Milan maçında gol yemeseydin iyi olurdu fakat deplasmanda skoru korumanın yollarına bak![]()
ÇOK SAGOL ARKADAŞIM.....FENER MAÇINI RÖVANŞTA ALIRIZ YA MERAK ETME KARDEŞİM...MİLAN MI SADECE GÜLÜYORUMMM....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÇEYREK FİNALDEYİZ...
MİLAN MİLAN OLALI KENDİ SAHASINDA BÖLE EZİK OYNAMAMIŞTI....
MİLANODA KARTAL ÇOK YUKSEKTEN UCTU....
KARTAL İTALYA DEVİNİ KÜÇÜLTTÜ.....
BEŞİKTAŞ MİLANI BEŞLEDİ....
MİLAN : 3 BEŞİKTAŞ : 5
MAÇIN ADAMI : FİLİP HOLOSKO(8.6)
BU BUYUK GALİBİYETTEN DOLAYI OYUNCULARI VE BUYUK BJK TARAFTARLARINI KUTLUYORUM..ARKADAŞLAR..
![]()
Last edited by yahoo17 : 22.Aralık.2008 at 18:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
vay helal olsun artık hedef Fİnal![]()
GİR KARDEŞİM GİR ŞAMPİYONLUK BİZİMDİR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
İSPANYOL BOĞASIYLA EŞLEŞTİK....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 24.HAFTA
BEŞİKTAŞ : 3 BURSASPOR : 0
MAÇIN ADAMI : MİRANDA(8.2)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 25.HAFTA
KONYASPOR : 0 BEŞİKTAŞ : 1
MAÇIN ADAMI : MURAT SÖZGELMEZ(7.4)
![]()
Last edited by yahoo17 : 22.Aralık.2008 at 19:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HADİ AMA YAAA
bu sefer işin zorŞPLne elveda
![]()
Last edited by yahoo17 : 22.Aralık.2008 at 19:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by yahoo17 : 22.Aralık.2008 at 20:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadasım öncelikle tebrik ederim başarılarından dolayı.
oyunu nasıl türkçe yaptın???
barca da l'pool gıbı dız cokecek kardesımm merak etme sen =) ınsallah gecersın turu ..
şampiyonluğun hayırlıolsun Barca maçı kötü olmuş
ama demiştim
![]()
tebrikler abisi çok güzel ve zevkli maçlar yasamıssın belli ki. yalnız bir sorum var. o kullandığın taktik ve takım komutları ''the role theory'' taktiği ile aynı değil mi?
şampiyonluk güzel olmuş Barcelona'yı nou camp'Ta yenecek değilsin özür dilemene gerek yok.
çok sağol kardeşim benim wallla barca yı nerdeyse deviriyodum 87.dk batuhanın topu direkte patladı yıkıldım yaaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BEŞİKTAŞ FENERBAHÇEY LE UST USTE İKİ MAÇ YAPACAK İLKİ FTK YARI FİNAL RÖVANŞI İKİNCİ HAFTA SONU LİG MAÇI BAKALIM BU İKİ MAÇ NASIL SONUÇLANACAK..
KALBİ OLAN MAÇLARI HASTANEDE İZLESİNNN
MAÇLARI KİM KAZANIR BJK Mİ ? FB Mİ?
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 15:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)