Bu transferin gerceklesceni sanmiyorum. Teknik direktor gelmeden transfer konusmak yersiz
Bu transferin gerceklesceni sanmiyorum. Teknik direktor gelmeden transfer konusmak yersiz
Yıldıza 3 var!
Takım 3 maç sonunda Devler Ligi´ne kalırsa yönetim kesenin ağzını açacak. Bordo-Mavililer, bonservisi elinde bir dünya yıldızı almakta kararlı
Trabzonspor’da her şey ligin sonunda takımın ulaşacağı noktaya endekslenmiş durumda. Yönetim bu durumu dillendirmek istemese de planların tamamı bu doğrultuda yapılıyor. Hoca konusunu sezon sonuna bırakan Bordo-Mavililer’in izleyeceği transfer politikası da Şampiyonlar Ligi’ne katılıma bağlı. Karadeniz temsilcisi şimdiden Avrupa’yı tarıyor, bonservisi elinde orta saha ve forvet oyuncuları arıyor. Amaç; hem camiayı havaya sokmak hem de ‘yıldız’ hasreti çeken taraftarlara yeni sezon armağanı sunmak.
Şimdilik saklanıyor
Karadeniz temsilcisi, Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olmanın bu yolda elini güçlendireceğini biliyor. Ayrıca başarıyla birlikte yükselen marka değerinin yeni sponsorlar getirmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Şimdilik bu plan sır gibi saklansa da önümüzdeki 3 haftalık sürecin istenen şekilde tamamlanmasıyla beraber Trabzon’da hareketli saatlerin yaşanacağı kesin.
.
.
.
.
.
.
![]()
Last edited by Trabzonspor : 15.Mayıs.2009 at 14:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ikiside gelmez.. balon haber.
Bencede Pantelic ve Matu iyi olur ama ş.l olmassa bu liste hayal.
İlk sezonunda Trabzonspor formasıyla harika bir performans sergileyen Cale için bir çok Alman kulübü sıraya girmiş durumda.
Trabzonspor'un sezon başında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer ettiği Hrvoje Cale, Alman kulüpleri tarafından paylaşılamıyor. Hırvat oyuncunun peşine Hoffenheim'ın yanı sıra Wolfsburg, Shalke ve Köln de düştü.
Sezon başında Dinamo Zagreb'ten 1 milyon 300 bin avro karşılığında Trabzonspor'a transfer edilen genç oyuncunun şimdiki değerinin ise 3,5 milyon avro olduğu belirtiliyor.
İstikrarlı performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncuyu bırakmak istemeyen bordo-mavili yönetimin ayrıca gelecek sezon şampiyonluk için iddialı bir takım kurmaya hazırlandığından Hırvat oyuncuyu kaptırmamak için elinden geleni yapması bekleniyor.
Goal
quaresma nasıl boşa çıkıyo onu anlamadım![]()
Şuan transferde somut bir adım yok.Lig bitmenden de çalışma başlamaz..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Trabzonsporlu bir yönetici, radyospor'da Şenol Güneş'le anlaşma noktasına geldiklerini açıkladı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Buyuk ıhtımalle o olcak sanırım ama inşallah olmaz.
Kaliteli türk medyası işte İnter'le olan sözleşmesine bakmadan sadece Chelsea ile olan kiralık kontratına bakarak haber yapmışlar.
Bu arada maroton.com.tr haberine göre ts 4 futbolcuyla anlaşmış.Gelen t.d ye göre izma atılaçakmış.Sadri Şener'in açıklaması.
Ve artık Şenol Güneş Trabzonspor’a çok yakın. Bordo-Mavililer, “Bir an önce Seul ile anlaş, sezon biter bitmez bekliyoruz” dedi, deneyimli hoca ‘okey’ verdi. Başkan Sadri Şener de, “Önceliğimiz Şenol Güneş’tir, iyi haberlerini bekliyoruz” diyerek transferin bitmek üzere olduğunu onayladı.
fanatik.com.tr
Trabzon Arango'yu bitirdi
![]()
Real Mallorca'nın yıldızı için yoğun girişimlerde bulunan bordo-mavili ekip mutlu sona ulaştı. Transfer komitesi başkanı Özkan Sümer, 3 milyon euro isteyen İspanyol kulübünün yöneticilerini 2.5 milyon euro'ya ikna etti.
Arango tamam
İspanyol kulübüyle anlaşmaya varan Özkan Sümer "Yeni hocamız gelsin, imzayı atarız" diye konuştu.
Trabzonspor, İspanya 1. Ligi ekiplerinden Mallorca'nın yıldızı Arango'nun işini bitirdi... Futbolcu ve menaceriyle yenen yemekten sonra İspanyol kulübünün yetkilileriyle bir görüşme yapan transfer komitesi başkanı Özkan Sümer, Mallorca'dan "3 milyon euro'yu getirin, Arango'yu verelim" yanıtını aldı. Kırmızı-siyahlı kulübün yöneticileriyle sıkı bir pazarlık yapan Özkan Sümer'in bu fiyatı 2.5 milyon euro'ya çekmeyi başardığı bildirilirken, işin resmi imzaya kaldığı bildirildi.
Fenerbahçe iddiası
İspanyollara, "Şu an takımın başına yeni bir hoca getirmek üzereyiz" diyen Sümer'in, "Sizden 15 günlük bir süre istiyoruz. Bizim sözümüz söz. Yeni hocamız da muhakkak Arango'yu isteyecekti. İşi bitmiş sayıyoruz" dediği ifade edildi. Bu arada, İspanya'nın As Gazetesi, Fenerbahçe'nin de Venezuellalı yıldıza teklif götürdüğünü yazdı.
Arango kimdir?
Doğum tarihi: 17 Mayıs 1980
Doğum yeri: Venezuella
Mevkii: Orta saha
Boy-kilo: 1.79 m - 74 kg
2000/02 - Monterrey (45 maç / 6 gol)
2002/03 - Pachuca (51 maç / 16 gol)
2003/04 - Puebla (36 maç / 8 gol)
2004/09 - Mallorca (181 gol / 45 gol)
Venezuella Milli Takımı (81 maç / 17 gol)
Haberler doğruysa baya iş yapacak bir isim bence.İspanyada çok iyi oynuyor.
Kaynak ne ?
Adı Fenerbahçe iLe anıLıyordu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Pardon Fotomaç'mış yanlış söyledim![]()
Cale için 3.5M€ verdi yazıyor gazetelerde.Yönetim akıllıysa satmaz.23 yaşında bir adamı alıp bir sezon sora satmak aptallık olur.İleride daha iyi para edebilir heleki avrupa kupalarında oynuyacaz burda kendini daha iyi gösterirse.
Arango'yu fanatik.com.tr de Fenere bitirttiler![]()
Mallarco'nın durumu ne ligde parasını verdimi kesin alınır kötü durumdalardalarsa hele ş.l olursa kesin gelir.
Baskan konustu 2 yabanci 2 yerli oyuncu ile anlasmak uzereymisler
Isimde verdi, Atiba Hutchison ve Perisic
Onlar kim yahu
Atiba Hutchinson, 25 yaşında, Danimarkada Kobenhavn'da oynuyor. Ortasaha, Kanadalı.
Perisic, 19 yaşında, Sochaux'un ortasahası. Hırvatistanlı.
Athiba Hutchison Kopenhag'da ortasahanın ortasında oynuyo. Çok savaşçı bir oyuncu. 2 sene önce Manchester'la oynadıkları maçta sanırım izlemiştim etkili oyuncu. Perisic için hiçbir fikrim yok hiç izlemedim ama Özkan Sümer'se onu izleyen iyi transferdir.
Birde Trabzon'un sorunu MC pozisyonunda değilki. Zaten orda oynayacak Hüseyin - Selçuk - Ceyhun - Colman gibi 4 tane adamı var. Faty Papy için çok şey bekleniyo ee daha MWV takımından gelecek olan genç oyuncu var. Papy en azından A takıma çıkarılıp tecrübe kazandırılabilir. Veya Trabzon Karadenizspor'un son durumunu pek bilmiyorum ama oraya kiraya yollanabilir.
Mevlüt Erdinc'e sormak lazim Perisic'i![]()