kimse karistirmadi zaten ben soleyim dedim![]()
kimse karistirmadi zaten ben soleyim dedim![]()
Antep her sezon iyi transferler yaparlardı bu sezon suskunlar.Üsteki oyuncuyuda tanımıyorun inş. iyidir.
senijad ibricic'i de alıyorlarmış.
(/s)
Hayatım Futbol @HayatimFutbol
Gaziantepspor asbaşkanı Mehmet Kızıl, Lokomotif Moskova'dan Senijad Ibricic'in 7 Milyon €'ye transfer edildiğini duyurdu. (@Mehmetkizill)
7 m € mu ? bunlar krizde değil miydiler ? wagnere de 5 verip bedavaya yollamışlardı galiba o kadar iyi oynamasına rağmen
4.5 milyona gelip teknik heyetle tartışıp alacaklarına karşılık gitmişti heralde. Bonservis varmıydı hatırlamıyorum.
eto'o bitmiş.
Vay arkadaş ya ne transferler dönüyor yahu Bursa harici diğer takımlar sağlam transfer yaptı hemen hemen...
Amr Zaki'yi de alıyorlarmış.
Ayrıca İBB'nin yeni transferi Kemal Tokak Carvalhal ile tartışmış, takımdan ayrılacakmış ve Gaziantepspor ile anlaşmak üzereymiş.
Gaziantepspor, yazılan tüm isimleri alabilirse (veya aldıysa), müthiş başarı elde eder transfer konusunda ve benim de ilk 4 için en büyük adaylarımdan biri olur Anadolu takımları içinde.
hikmet hoca varsa heleki bu kadroyla rahat ilk 6"ya girerler. tabi zaki , ibricic ve assaiti gelirse.
Assaidi değil beyler karıştırmayın bir ara fm efsanelerinden olan İsmail Aissati(Ajax)
Amr Zaki için sorunlu oyuncu diye yazıyorlar. Alınırsa bu oyuncular gerçekten Antep Hikmet Karaman ile ilk beşi zorlar. Anadolu takımları çıtayı yükseltmeye başladı.
Aissati beyler adamın adı. Amrabat tarzında bir adam Türkiye'de iş yapacaktır. İbricic'te geldi diyorlar o da bir iki sene önce adı Galatasaray ile anılan bir futbolcuydu.
Amr Zaki'yi Blackpool denemeye çağırmıştı geçen gün. Gitti mi denemeye bilmiyorum ama biraz kafadan problemliymiş kendisi. Mido gibi olabilir bu arkadaş.
bi ara premier lig de oynarken gol kralligina oynuyorduiyi bir golcü gelirse antepe faydali olur.
Kemal Tokak Gaziantepde 5 yillik imza atmis.
http://www.gaziantepspor.org.tr/tr/haber-detay.asp?Sayfa=KEMAL%20TOKAK%20GAZ%DDANTEPSPOR'DA &Id=3496
İbb ile anlaştı diyorlardı![]()
Büyükşehir Belediye'ye transfer olmamış mıydı bu arkadaş? Yeni transferlerle birlikte toplu fotoğraf bile gördüğüme eminim.
Carvalhal'la tartışınca alındığı fiyata Gaziantepspor'a satılmış.
Last edited by Rsa : 04.Ağustos.2012 at 06:43
Artik Demirorenli BJK bile yokki seneye 8 milyona satsinlar. Kemal iyi bir potansiyele sahip akkili olursa kendini daha buyuk takimlarda bulur.
Kemal kendini gösterirse büyük takımlara gidebilir bence de.
Kemal Tokak'tan hiç bir şey olmaz. Küme düşmemeye oynayan takımlarda ancak oynayabilir. Gaziantep Dany'nin yerini dolduramaz onunla.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bank Asya'da güzel işler yapıyordu ancak Süper Lig'i kaldıramadı. Bu sene eğer Gaziantepte dikiş tutturursa belki iyi yerlere gelebilir.
Geçen sezon Samsunspor'u çoğu maçta yaktı çok abartılıyor. Sanmıyorum ilerde iyi noktalara gelsin.
Samsunda geçen sezon herkes kötüydü Kemal en azından elinden geleni yapıyordu. Hayırlı olsun. Bizim Akhisar çok durgun yahu umarım kalabiliriz ligde.
Futbolda hata lüksü en az olan mevki stoper. Forvet oyuncusu 10 pozisyondan dokuzunu kaçırır , birini atar maçı kazandırır. Ama stoper oyuncusu bir hatasında maçı kaybettirir. Kemal Tokak geçen sezon bir çok maçta hatalı oynadı. Geçen sezon 2-0 'dan 4-2 Galatasaray'a kaybettikleri maçtaki hataları hala aklımda.
Hep ekstra şeyler yapmak istediği, açıkları kapamak istediği için bu kadar göze çarptığını düşünüyorum. Ben beğeniyorum ve başarılı olacağına inanıyorum Kemal'in.
Ivelin Popov Rusya'nın Kuban Krasnador takımına transfer oldu.
Kaynak:Sporx
İyi bir performans sergilemişti ülkemizde.Bulgar milli takımında da iyi oynuyordu.Rusya yerine İspanya'ya falan gitseydi daha iyi olabilirdi belki.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?