genç oyuncular tecrübe kazandığında bu kadronun temeli sağlam şampiyonluk görecektir...![]()
genç oyuncular tecrübe kazandığında bu kadronun temeli sağlam şampiyonluk görecektir...![]()
Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 15:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gollü galibiyet olmuş hocam yeni yılı nerde kutluyoruz?![]()
gollü galibiyet olmuş hocam yeni yılı nerde kutluyoruz?![]()
hun fu ku 2-0 denizli
Denizli tarihinin fenerbahçeyi şampiyonluktan ettği maçtan sonraki en iyi maçı![]()
hocam koyu gs liyim ama gs galibiyeti harbiden sağlam olmuş.çocuklara ders diye okutmak lazım....
yalnız takımın durumu fena acil servis gibi mübarek yokmu alt yapıdan genc kızancıklar![]()
Sezon öncesi numara vermedim diye kaydedemedim ama gençler utandırdı beni trabzonsporu lideri kendi evimizde hırpaladık tony sylva yı 84te zaferle geçebildik. Zirveye yaklaşır gibi olduk Puan durumu birazdan önce trabzon maçı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gökhan Akdenizli Kariyerinin 100cü teknik adamlık maçına çıkıyor. Show birazdan!!
İşte puan durumumuz...
![]()
Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 17:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
vay be lig düşersin diye düşünüyordum.utandırdın beni![]()
Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 17:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar süper ligde funku yapıyosun![]()
![]()
Denizliye Gökhan Akdenizli Büyüsü...!
YOGANIN FAYDASI...
Kapalı defansı açamadık. Frikikten bulduğumuz gol bize 3 puanı getirdi. ÇİNlli topçumuzda bu sene baya verim sağladı. Japon kalecimizde olağan üstü form sergiliyor..
Kaldı 5 hafta liderle aramızda 4 puan...
Denizlispor Şampiyon olabilir mi? Bir mucize gerçekleşebilirmi ?
süpersin daha söylicek bişi bulamıyorum
___gursugur___
harikasın... şampiyon olursun inşallah.
31ci haftada rakiplerimizin puan kaybını iyi değerlendirdik ve kazandık liderle aramızda 2 puanlık fark kaldı. son 3 maça giriyoruz heycan dorukta işte 31 ci hafta toplu sonuçlar ve puan durumu..
galatasary maçını 1 gün önce yaptığı için yok oda 1-1 berabere kaldı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ediyorum şansım yok diyodum ama bi anda rakiplerim beni ortak etti inanılmaz bir mücadele var zirve için
Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 19:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İşte 32.ci hafta Maçları..
Benim maçım zirve için çok önemli yenersem birini ekarte etmiş oluyorum rakiplerimin puan kaybetmesini bekliyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte maça ait bilgiler... Her yönden müthiş bir maç bizleri bekliyor.Enazından beni:M
Geçen senenin gol kralı bugun kocaelide yok bizdede biçok oyuncu milli takım kampında olduğu için ilk 11 de yer alamadı ..
Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 20:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by meterden : 31.Aralık.2008 at 20:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kalan maçlarımı Yılbaşı kutlamaları sebebiyle yarına bırakıyorum merakla bekleyin : )
valla heyecan dorukta..bende cankırı belediyeyle son 2 hafta gs den almıstım sampiyonlugu..süperbak ne yap biliyomuusnn liderin menejerini eleştir o haftaki rakibinide ov..kesin puan kaybediyor.
Gokhan Hocam 2 gun kariyere bakmadik dokturmusun![]()
2oo9 un ilk maçını yapalım öyleyse kaldığımız yerden. Başım çatlıyor ya