Turkcell Süper Lig 26.Hafta
![]()
Baran Altuntas yönetimindeki Kayserispor daha basarili olur
Murat Özdemir yönetimindeki Sivasspor daha basarili olur
Malesef ikisi burada da basarili olamazlar
![]()
Büyüklere ders vermeye devam ediyoruz ve ligde yeniden 2.sırayı ele geçiriyoruz Kayseri'den
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe ne yapmış öyle yaİkinci üçüncü yarışı çok iyi geçiyor , Murat abi'nin Trabzon zaferi de baya iyi olmuş
![]()
TSL 27.Hafta
Kimse artık bizi durduramaz....
Fenerbahçe'nin ligde tek mağlubiyeti var o da bize karşı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tahmin ettiğim gibi Fenerbahçe kopmuş gitmiş..2.lik için kıyasıya bir yarış var.İlk sezon için aslında fena sayılmaz bu performans.Bakalım kim 2.olacak?
So what?
Saike
2. ben olacağım buna kesinlikle inanıyorum ve elimden geleni yapacağım.Yeni taktiğimiz de oturdu ve durdurulamaz düzeye geldi.
Bu arada kankam eklememiş ama Trabzonspor 2-0 Kayserispor 27.hafta maçındasonuç.
Galiba 28 yada 29.haftada da Sivas - Kayseri maçı var![]()
Böyle lig olmaz olsun...
Cimbomuma bak yaa nerelere düşmüş![]()
vaaay müthiş bir sezon olmuş . kıyasıya 2.lik yarışı var . bir dahaki sezon anadoludan şampiyon çıkabilir . bu arada ne biçim yapay zeka bu ? skibbe bile 4.yaptı takımı![]()
Murat Abi Bu Sene İkincilik Seneye Şampiyonluk Çok Ama Çok İyi Gidiyorsun
TSL 28.Hafta
Müthiş Maç Az Sonra....
Sivas kazanır gibime geliyor![]()
Berabere biter.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
TSL 28.Hafta
![]()
Tebrikler , Murat abi süper galibiyet olmus.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Baran o ne Len5
Tane fazla olmuş gibi sanki (:
TebrikLer Murat![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tebrikler Murat abi.Bari biraz acısaydın 5 tane de atılır mı.Geçmiş olsun Baran abi telafi edersin ilerki haftalarda inşallah.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Baran abi biraz fazla olmuş ama neyse,acısı artık seneyeTebrikler Murat abi.
Turnuvadaki performansını buradada bekliyoruz..
Harika Bir Galibiyet Almışsın Murat Abi
Çok ağır bir yenilgi gerçekten Baran adına.Fakat telafisi mümkün.Sezon sonunda Sivasspor'un üstünde bitirme şansı devam ediyor.Rövanşı ancak böyle alabilirsin kanka..(Galatasaray misali)
So what?
Saike
TSL 29.Hafta
TSL 30.Hafta
![]()
TSL 29.Hafta
TSL 30.Hafta
FTK Yari Final - Rövans maci
Türkiye kupasinda yari finalde elendik.Lig de kötü sonuclar aliyoruz,oyuncularimizin moralleri cok kötü oldugundan dolayi.Son eses macini kazandik,bakalim cikisa gecebilecek miyiz ?
TSL 31.Hafta
![]()
İkinizde iyi gidiyorsunuz ama Sanki Murat abi biraz daha önde gibi..
malatyAdana!
Ligi tamamladık arkadaşlar ancak ss'leri alamadık dün gece.
2. olarak tamamlayarak Şampiyonlar Ligine gidiyoruzSon 3 maçta da tatile aldık 2.liği garantilediğimiz için
SS'leri ekleriz oyuna girince.
Yeni sezonda bomba gibi transferlerimiz olacak takip edin![]()
Merakla Bekliyoruz Murat Abi
Buğra bu transfer senin için
Segundo Alejandro Castillo
Son 4 macimiz ...
Ligi 7.bitirdik,dedigim gibi takimi kurtaramadim.Oyuncularin moralleri cok kötü oldugundan ne taktik yaptiysam islemedi ve sonucunda 2.siradan 7.siraya geriledik ...
Son 3 maçımız
![]()
Sivas darmadağın etmiş ortalığı, tebrikler.
Galatasaray ne hallerde öyle yahu ?![]()
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Şampiyonlar Ligi'nde Rakibimiz ;
Feyenoord.