hadi bakalım süper kariyer oluyor bu arada ikinizede tebrikler
Togiii
Alicanfmfan
hadi bakalım süper kariyer oluyor bu arada ikinizede tebrikler
İki Rakip Takım Olunca Bir Yönetim Ne Yaparsa Diğer Yönetimde Onu Yapıyor![]()
TSL
27.Hafta
Beşiktaş'ı ezdik , tek kelime ile bu ama golü bir türlü atamadık derken Makukula son dakikada çıktı sahneye , Rüştü hayatının maçını çıkardı...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ikinizi de tebrik ediyorum fener her zaman favori ama galatasaray da transferleriyle yine son haftalarda can yakabilir![]()
Alican veya BuraK abi Puan Durumunun SS sini koyarmsınız
TSL
28.Hafta
Ss'e bakar mısınız
TSL
29.Hafta
Ss'e tekrar bakıp gülelim
Ftk
Yarı Fina Rövanş Maçı
Finaldeyiz.
TSL 28.Hafta
Kocaeli'yi eski kalecimize 4 gol atarak,eski forvetimizden 1 gol yiyerek 4-1 macı galip tamamlıyoruz
Güiza macta 3 gol atarak gol krallığında öne geçiyor.Manu menajerini Alex Ferguson'un ilgisini çekiyor ama biraz zor onu almakn.h alır hatta
Tek sıkıntımız Vicente'nin sakatlanması...Ama onun yerıne oyuna dahil olan Uğur 3 asist yaptı..Her sey cok güzel gidiyor....
Puan Durumu
TSL 29.Hafta
Maça iyi baslıyoruz ama Cenk'i bi gecemedikDenizli Araştırmacısına selamlar.Ama Deivid'e çare yok...2 haftada 6 puan alırsak şampiyon oluyoruz....
Bu gidişle Fenerbahçe şam. . . ..
Aman Tanrım dilim varmıyor . . Alican bişeyler yap![]()
Ali Abi Ne yaptın YaNe Diyor Bunlar
![]()
istifaa istifaa Alican hoca istifaaa![]()
Abi Hayallerimi Yıktın![]()
Helal olsun Burak.![]()
GoOoOoOoL![]()
TSL 33.Hafta
Şampiyon Ankara'da G.Birliği'ni 4 golle mağlup ediyor.Puanını 93e çıkarıyor...Gol kralı olması için oynatılan Güiza 3 gol atıyor.Emre'de bütün sezon yatmasına rağmen 1 gol atıyor
Keyfim gıcır harika bi kariyer oldu(Avrupa dısında)
Alican süper transfer yaptı,cok keyif aldım geceli gündüzlü oynadım.Sizlerde kariyeri sevdiniz,beğendiniz
TSL 34.Hafta
Ve son macımızda Bursa'yı Güiza'nın 2 golüyle geçiyoruz...96 puan ve namağlup şampiyonluğun kutlamasını balkonda sigara içerek kutluyorum
Sezonun detaylı istatiklerini Alican ekleyecek bilginize...
Tesekkurler Alican kardesım!!!
Tsl 30.Hafta
Son haftalarda tatile gittik
Tsl 31.Hafta
Tsl 32.Hafta
Tsl 33.Hafta
Tsl 34.Hafta
Ftk Final
ss'e bakalım mı
Tsl Puan Tablosu
Ligi 2. bitirdik her maçta harika oynadıgımızı düşünüyorum , şanşımız olsa şampiyonduk ama olmadı tebrik ediyorum Burak'ı
Tsl İstatistikler
Acayip Zevk Aldım , 10-0 yenilsemde nekadar ballı olsada , Kardeşim Burak'ım benim, dostluk baki'dir
Yeni Heyecanlar sunmaya devam edecegiz size...
Seneye Galatasaray'dan Şampiyonluk Bekliyoruz...
Seneye inş kovulursun Alican![]()
yerine daha ballı bi hoca gelsin . .
![]()
![]()
![]()
Burak nagmaglup bitirdi ligi yalnız ; 34 maçta = 31 galibiyet , 3 beraberlik![]()
Tebrikler Burak, namağlup şampiyonluk harika olmuş.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
kariyeri baştan sona okudum ilginç olan transferde ve istatistiklerde şov yapan GS ama puan tablosunda şov yapan FB![]()
BUrak abi mükemmel bir sezon geçirmişsin tebikler
Servet kendi kalesine 8-10 tane attı sanırım ya inş. seneye şutlarsın çok gol yemişsin alican defansta sorunlar var
Football is simple,but Football Manager is not
Burak tebrıkler kardesım baya ıyı bır sezon gecırmıssın gs pas olayında yıkmıs lıgı ya one ole![]()
Sakarya yükseldi mi?![]()
Gercek hayattaki gibi gs guzel transferler yapmıs güzel gidiosnz basarılar diliyorum hepinize takipcinizim
Fenerbahçe için rahat bir şampiyonluk olmuşTebrikler...
Alican sende Avrupa'da iyi gittin,kupada final oynadın ama sezonu kupasız tamamladın.Gelecek sene başarılar ikinizede.