Last edited by Fayderin : 02.Şubat.2009 at 02:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 02.Şubat.2009 at 03:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hepinize günaydın arkadaslar gerci saat 1.30 ama olsundewam ediyoruz ss ler gelecek az sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİGDE 14.HAFTA: EVİMİZDE RAHAT BİR OYUNLA 3PUANI ALDIK FORVETLER NE ZAMAN GOL ATACAK BAKALIM
macın adamı:Gökhan İnler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada arkadaslar adamların kaleci hariç hepsi sarı kart gordu yaw ama bi kırmızı olmadıresim anlatıo herşeyi
Last edited by Fayderin : 02.Şubat.2009 at 14:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
a_ quino ve keirrison 1er ay sakat...
LİGDE 15.HAFTA: SAKARYADA KOLAY BİR GALİBİYET ALDIK 2TOPUMUZU DİREKTEN DONDU VE YİNE ADAMLAR KALEYE GELDİ 1 GOL ATTI
macın adamı:Semih
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
marquinhos 1 ay emre 2hafta sakatlandı!!! takım revire dondu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arsenal macına 18kişilik kadroyu zor tamamladık tümer bile yedekte sakatlar yüzünden forvet kalmadı semihle burak oynıcak fark yeriz gibime gelio..
Last edited by Fayderin : 02.Şubat.2009 at 15:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
BUNUN ADI DESTAN!!! 18KİŞİLİK KADROYU BİLE ZOR TAMAMLARKEN TÜMERİ YEDEGE ALIP MACA CIKARKEN EVİMİZDE SANSSIZ BİR ŞEKİLDE YENİLDİGİMİZ ARSENALİ DEPLASMANDA DEVİRDİK!!! HİÇ BEKLEMEDİGİMİZ ANDA 2-0 ÖNE GECTİK 2-2 YAPTILAR SON SÖZÜ WEDERSON SÖYLEDİ![]()
macın adamı:Wederson
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 6MAC SONUNDA DEVLERİ YANİ ARSENAL VE VALENCİAYI GERİDE BIRAKTIKson durum 6mac sonunda
Last edited by Fayderin : 02.Şubat.2009 at 15:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gruptan cıkmıssın tebrikler
LİGDE 17.HAFTA: ANTEP KARSISINDA SHOW YAPTIK VE 3PUANI ALDIKBU ARADA BU MACTA 1SUT 1GOL GELENEGİ BOZULDU ŞAŞIRDIM
macın adamı:SEMİH
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
luganonun yerine oynayan yasin 1ay sakatlandı ama lugano iyileşti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.TUR EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU YİNE ÇOK ŞANSLIYIZ YAWBARCELONA CIKTI OFFF
Last edited by Fayderin : 02.Şubat.2009 at 17:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaslar şimdilik bu kadar dışarı cıkacam aksam gelince dewam ederiz gorusuruz...
kaç sakatın oldu senin ya???
Çok Güzel Gidiyosn..
Kardeş Rica Etsem Taktik Ve Antreman Programını Paylasırmısın ??
kardeşim nerelerdesin hadi ss bekliyoruz
boyna geziyosun hea![]()
geldim arkadaslar ama simdi arkadaslar aradı ortam warmıs oraya gidiyorum kusura bakmayınyarın aksam artık dewam edecez kariyere...gorusuruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bayaa sakat war ama devre arası iyileştiler kanka
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
daha onceki sayfalarda taktik ve antrenman yayınladım kardesim bi oraya bak takıldıgın yerde ben yarın aksam yardımcı olurum sana![]()
Last edited by Fayderin : 03.Şubat.2009 at 19:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yürü yürü Gamedays'e gidin![]()
Görüşürüz kardeşim
hadi len![]()
görüşürüz kardeşim .
dikkat et kendine
arkadaslar biraz gec oldu ama geldimss ler gelio şimdi
1 zahmet![]()
hadi hadi hala konusuo![]()
Last edited by Fayderin : 04.Şubat.2009 at 23:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 00:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)