Umarım daha büyük başarılarada imza atarsın![]()
Umarım daha büyük başarılarada imza atarsın![]()
Hani ssler nerelerde Amasya nerelerde![]()
malatyAdana!
evet bekliyoruz walla ss leri heyecanla
tebrik ederim... başarılar devam eder umarım
Bekliyoruz çabuka ara ver![]()
malatyAdana!
:d saol tamam ama biraz bekleyek sonra oyundan iyice soğuruzaz daha
şey arkadaşlar yönetici mod arkadaşlar kariyeri kapatmadım devam edicem sadece birazcık ara verdim söleyimde kapatmayın
Sen konuşacağına oyununu oynasan,şimdiye 2099'daydık![]()
malatyAdana!
Arkadaşlar ısrarlar çok olduğu için Kariyere yavaş yavaş devam edicem 2 günde bir falan ss'leri ekleyecem... yeni ss'ler az sonra
Bekliyoruz Fifacan.![]()
geliyor şimdi kardeş
Fifacan Ssler Nerede Beah..Gözlerimiz YoLDa kAldı
![]()
Tbrikler Fifacan..![]()
saol kardeş
ooo fifacan baslamissin yine kariyerine.yeni ss leri merakla bekliyoruz ozlettin kendiniii.
süper lige kötü başlangıç olmuş ama takma kafana...toparlarsın...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fifacan MErak Etme. Ya. Düzelir İLerleyen Haftalarda Taktigini Degişmeni Tavsiye Ederim..
aynen fifacan.kafana takma demicem gerci ben.tak cunku takim boyle gitmemesi icin bisiler yapman gerek.en azindan taktigi bana kalirsa sezon ortasina kadar degistirme.devre arasinda eksik bolgelere takviye yaparsin belki..ve hazirlik maclarinda taktik degistirebilirsin. hasan huseyin abinin taktik paketi ise yarayabilir ben kullaniyorum cok guzel...
evet kardeş kötü başladık ama sezon arasından sonra açılırız
kardeşim taktiği şuandan itibaren değiştirdim zaten son bursa maçındada kendi gs ile oynadığım taktiğe geri döndüm daha önce nannar kardeşinkiyle oynuyodum uymadı..
evet kardeş doru diyosun bencede takmam lazım taktiği değiştirdim. inş. sezon arasından sonra takım oturacak diye düşünüyorum tüm yabancıların başına bi türk oyuncu verdim. yabancıların en yaşlısı 22-23 yaşın birazda bundan kaynaklanıyo sorunlar
VE BİRAZ DAHA İLERLEYELİM..
YIKILDIK.....
KUPA'DA İLK MAÇ RAHAT..
BOL GOLLÜ BİR MAÇ AMA KİMSEYA YARAMADI..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AMASYASPOR'UN ÜSTENDE "KARABULATLAR" ESİYOR..
HACETTEPE...
TATSIZ MAÇ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KARADENİZ DERBİSİNDE....HAMSİİ
ELİMİZDEN KAÇIRDIK BU SEFER.
GEÇEN SEZON 4 PUAN TOPLADIĞIMIZ BJK'YE... +2 YETTİŞTİ
Last edited by fifacan : 19.Şubat.2009 at 17:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)