Helal olsun hocam süper dönüş yapmışsın.
Helal olsun hocam süper dönüş yapmışsın.
malatyAdana!
Helal olsun Turgay Es-Es maçı dönüş maçın olmuş valla müthiş gdiosun kupayıda Urfaya getir artık...
hey gidi Sanlı Urfa Süper ligde fırtınalar estiriyo
TariboWest
harika gidiyorsun turgay durmak yok yola devam![]()
Saolasın Güzel Vede Yararlı Adamlar Aldık
İntikamımız Acı oLacakPapi44 Helal olsun hocam süper dönüş yapmışsın.
tarikko Helal olsun Turgay Es-Es maçı dönüş maçın olmuş valla müthiş gdiosun kupayıda Urfaya getir artık...
TEmennizmi O fakat Zor.. Ama İmkansız degil
talihsizler hey gidi Sanlı Urfa Süper ligde fırtınalar estiriyo
Kasırga desek tam yerine oturur tabirimiz.
AlexandrePato harika gidiyorsun turgay durmak yok yola devam![]()
Eyw.. Saolasın
ARKADAŞLAR OYUNU AÇMIŞ BULUNMAKTAYIM GAZAMIZ MÜBAREK OlSUN HADİ BİSMİLLAH
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
ARkadaşlar dün sitedeki sorundan dolayı ss atamadım ama bu gece bütün ssleri basacam inş.. sezon bitti sürpriz yerde tamamladık liginobre rekorlar kırdı daha fazlası gece ilerleyen saatlerde
Arkadaşlar Sslerin Coklugundan TOpLu Olarak Yorumsuz ATıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 19.Nisan.2009 at 06:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet ARkadaşlar Bu YıL Tsl Deki İlk Yılımız oLmasına Ragmen 2.Ligi Hakettik Bana göre Takımımıza Önümüzdeki YıL 5 Takviye Yaparak Avrupada Basarı Gelecek Bir Kadro Kurma Niyetindeyim Ayrıca Bu Yıl Fortis Türkiye Kupasını Finalde Gencler birligini Ezerek FarkLı Skorla Kazanıp Aldık
Takımımın BU YıLKi en ÖnemLi 4 Ası
Atak Sag KAnadımız Donneboom
Takıma Cok Yararlı oLdu Attıgı Ve Attırdıgı Kritik Gollerle Takıma ÖnemLİ katkı SAgladı
Oynadıgı Mevki Atak SAg Kanat AMR
Youssef Hersi
Takımdaki 2. KaptanLıgı Ve OYun kurucu Görevini Üstlendi .. Gayette Basarılıydı Kritik ANlarda GOl Attı Attırdı. Üstelik Cok Mükemmel Bir Şekilde OYuna Yön Verme Yetenegine SAhip.. Seneye Takımın KaptanLıgını Üstlenecek
Oynadıgı Mevki Atak Orta Saha Amc.
Lee Martin
Manchester United ALt Yapısından Yetişti. Ve Urfasporla Sözleşme Yapması Tüm Basını Şaşırttı Fakat Yaptıgı Asistlerle Takıma Hayat Verdi Ne DEnli Dogru Transfer Oldugunu Kanıtladı
Mevkisi Atak SOl Kanat AML
Ve KaPtanımız İstikrar Abidesi Mert Nobre..
Herkes Ondan Cok Sey Bekliyordu Ben DAhil Ve O nE Derece Dogru Bir Transfer oldugunu Attıgı 34 GoLLe KAnıtladı Seneye Takımın ASı Olacak.
Evet arkadaşlar yarın gece görüşünceye kadar kendinize iyi bakın
kardesim müthis sonuclar almıssın nobre ye hayran kaldım valla
TariboWest
Helal olsun sana kardes...
Transferlerini merakla bekliyorum...
Hocam Nobre bendede böyle patlama yapmıştı hakketen mükemmel oyuncu Çok iyi bi transfer.
malatyAdana!
Helal kardesim supersin Nobre de sov yapmis ya 2. sezon Avrupada basari gelir..Transferlerini bekliyorum bakalim neler yapacaksin
Eyw.. Kardesim.. Nobre Gercekten Tsl De en iyi Kafacı Forvetlerden Hemen Hemen Hepsini Kafa İle Attı![]()
scar face Helal olsun sana kardes...
Transferlerini merakla bekliyorum...
eyw.. KArdesim Transferlerim Arasında 3 Tane Dünya Capında İsim VarHerkes Şaşıracak
Eyw.. Kardesim Saolasın..Papi44 Hocam Nobre bendede böyle patlama yapmıştı hakketen mükemmel oyuncu Çok iyi bi transfer.Benim Oglum Gibi oLdu Her Aksam Beraber Yemek Yiyoruz
![]()
Kadro Yapısına Baktıgımız Zaman Hedef Şampiyonlar Ligi Finali Kardeşimtarikko Helal kardesim supersin Nobre de sov yapmis ya 2. sezon Avrupada basari gelir..Transferlerini bekliyorum bakalim neler yapacaksin
Evet arkadaşlar oyunu açtım ssler birazdan Sizlerle
bekliyorum transferleri cok merak ettim kardesim
TariboWest
Çeteler Bu YıL Transferde Çıldıracak
KOray ÇölGecen Cetelerde
Serdar Özbayraktar Yuvaya Döndü
Gianni Munari Urfasporda '
Schalke 04'ün Hırcın Oyuncusu Rafinha Resmen Cetelerde
BayrenLi Sosa Cetelerde
Newcastle Li Edgar Cetelerde
Dev kalecinin Oglu Schimeichel Cetelerde
Chelsea Li Jose Bosingwa Cetelerde
Az'li Demy De Zeuw Resmen UrfaDa
Bobo Resmen Urfada
Genc Gurbetcimiz Deniz Naki Cetelerde
Cani Cetelerde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transferlerimizde SOn Durum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türksell Süper Ligde Sampiyonluk Oranları
Ligdeki 2. Yılımız Olmasına Ragmen Tek Favori Biziz.. Bu Bizim İçin Sevindirici Medya Transferlerimizi Gayet Yerinde BuLdu
Last edited by MoNToLiVo_ : 19.Nisan.2009 at 21:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
De Zueew, Cani ve Rafinha mukemmel transferler. Urfaspor'da bu isimleri gormek ruyada bile mumkun degil![]()
ŞanlıurfaSpor Tarihindeki İlk Avrupa Macında İskoç Devi Rangers La Eşleşti
SanlıurfaSPor Avrupadaki İlk MAcında Tarih Yazdı![]()
Takım Cok Takır Top Oynuyo Rangers i Urfa Arenaya Gömdük Hedefimizi Bu Mactaki OyunLa Final Olarak KOyduk
Macın Video Linki
İndirip İzlemelisiniz
http://ul.to/043mgx
Gecen sezon nobre almıs sırtlamıs her mac 2 3 atmısbu sezon transferlerin gercekten cok güzel şampiyonlugun en büyük adayısın
avrupada ve ligde başarılar
![]()
Eyw.. saolasın Nobre Sırtlamaya Devam EdiyoGercekten Cok Profesyonel Yapmıslar oyunda
Oynayan Bizdik Fakat Tecrübesizlikten Hezimet Yasadık Fakat üst Tura Biz Yükseldik Mutluyuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Fixtürü
Rakib Rus Devi Cska Moscova Hedefimiz Gruplara KAlmak
Last edited by MoNToLiVo_ : 19.Nisan.2009 at 22:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rangers a 5 atman olay olmus ama o 5 inn peşine 4 yemen başlı başına bir olay![]()
Kardesim İlk Macın Save Sini İndir İzle. Gercekten Gol Olarak Bir Resital Nobrenin 30 Metreden Kafa Asırtması Nakinin 40 Metreden Füzesi Serdarın Kezaa 25 Metreden Attıgı Goller Gercekten Süper
2.Macta ise Rangerse Ezilmedik Fakat ATtıkları İceriye Girince Öyle Bir Sonuc Olustu Yinede TAkımın OYnundan Memnunum
Kalecin kim ?
Cska Yı SAhamızda Kolay Yendik Fakat Gol Atma Becerisi Gösteremedik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye Süper Kupası
Galatasarayla Başa Baş Oynadık Galip Gelerek Kupayı Aldıgımız İcin Mutluyuz
Last edited by MoNToLiVo_ : 19.Nisan.2009 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Takımı bu sezon baştan kurmuşsun yakısır![]()
CSKA ile deplasmandaki mac ne oldu?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CSKA ile deplasmandaki mac ne oldu?
Last edited by MaliKaya : 19.Nisan.2009 at 23:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)