Dünya Yıldızı Messi kesin.
Dünya Yıldızı Messi kesin.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Geleceğini Bilsem Bütün Finansı Önüne Dökerim Ama Gelmezki![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gerçi Bütün Finans Messinin 1 Aylık Kazancıdır Galiba![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 08.Temmuz.2009 at 21:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
sami hyypia olabilir genelde bu yıllarda anadolu takımlarında oluyor moriantesde olabilir 36 yaşında felan oluyolar ama faydaları oluyo bn almıştım çankırı belediyeye birde karşıyakada oyunun başlangıcında bir solbek vardı yakubu die duruyosa onuda al ii topçu![]()
Teşekkür Ederim Bakıyorum Kardeşim Hemen![]()
O hocam hayırlı olsun görmeyeli beya ilerlemişsin.
Kardeşim yavaş git arayı açmışsın
Kariyerin iyice tatlandı farkında mısın? Artık forumu açınca önce kendi kariyerime ardından senin kariyere bakıyorum ilk, bi gelişme varmı diye.
Herkes gibi bende transfer gelişmelerini sabırsızlıkla bekliyoum, dünya yıldızı dediğin (tahminlerim pek tutmuyor ama neyse) Roberto Carlos olabilir, bendede serbest kaldı ama gelmiyor. Belki sana gelmiştir. 37 yaşında ama hala biçok solbekten iyi.
Regen oyuncu iyi gibi, yerli transferler iyi olmuş kadro derinliği artar. Şöyle bir dünya turuna çıksan diyorum, yeni regenleri keşfetmek için. Benim Sylla gibi belki sende öyle bir yetenek keşfedersin.
Bide Almanya'yı es geçme, ordan çok sağlam Türk regenler çıkıyor bazen, her sezon başı bütün Alman takımlarını Altyapı kadroları dahil incelemeni öneririm.
Bu sene Avrupa'da gidebildiğin kadar gidip para kazanmalısın bence. Sezon başı primlerin ayarlamasınıda iyi yapmak lazım, en çok neyi hedefliyorsan o hedefe yüksek prim ver. Mesela lig diyosan lig primi yüksek, avrupa normal, kupa düşük. Bu tür bir denge kurmak lazım.
Enaz 2-3 çok iyi transfer bekliyorum senden, takipteyim.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Evet hocam ssleri bekliyoruz.
Mehmet abi yeni sezonda büyük basarılar bekliyorum. Transfer için verdikleri para cokmus![]()
TariboWest
Kardesim Uzun Bir Aradan Sonra Okumaya Calıstım Ama BakalımBu Sezon Genclere Yönelmeni Tavsiye Ediyorum Bence
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Evet Dediğin Gibi Canım
Seni Görmek Çok Güzel Hocam Valla Seni Gördüm Ya İyice Keyiflendim Artık Tekrar Hoşgeldin
Senin Yanında Çok Yavaşım Abicim
Sen Yanımdasın Ya Hocam Ondandır
Yok Hocam Artık Geride Kaldı O Dönem Pili Biten Yaşlı Almayacağım Artık
Evet Dünyanın Dört Bir Yanında Oyuncuları Arıyorum Dikkatimi Benim Pek Sevmem Ama İsrailler Çok Çekti Güzel Yetenekler Var Ya Cazip Kılıyor BeniYine Bir İsrailli Kattık Kadroya Bir de Alex Tarzında Süper Bir 10 Numara Aldık Bakalım Ne Kadar Faydasını Göreceğiz
Gurbetçileride Artık Yavaş Yavaş Yeni Sezondan İtibaren Kadroya Katmaya Başladım Devamı Gelecek Güzel Oyuncularımız Var Gerçekten Yurt Dışında Özellikle Brinden Çok Ama Çok Umutluyum
Artık Güncellemeler Başlasın Hocam Kadroya Gelenler Acayip Bir Uyumlu Oldu Valla Tadından Yenmez Artık Bu Takım Baktıkça Bakasım Geliyor Ya Oyuna Girince Hele Birde O Squad Hormany'i Görünce Keyifleniyorum Hiç Bu Kadar Yüksek Görmemiştim Mübarek Minik İspanya Olduk Yav![]()
Evet Hocam Geliyor Şimdi Sen İstersinde Ben Seni Kırarmıyım Hiç![]()
Evet Çok Keyifliyim Ya O Kadar Uyumlu Takım Oluştuki Güzel Takım Oluştu
Canım Kardeşim Senin Varlığın Yeter YaNe Demek Hocam Dediğin Gibi Bayağı Genç Oldu Takım
Sanırım Finansımız En Çok 1 Sene İçinde İyi Para Görür İnşallah Serkan Kardeşime Yapılan Saygısızlık Banada Yapılmaz Yönetim Tarafından
Valla Kötü Olur Ya Birde Yaşadığım Yer
Evet Ss'ler Geliyor Arkadaşlar Hemen![]()
Benimde kariyerlerimde yönetim adamı satıyordu parayı görünce yapıcak birşey yok hocam.![]()
Transferlerden ve Takım Durumundan Önce Bir İlginçliği Paylaşmak İstiyorum Belki Biliyorsunuzdur Sizde Ama Ben Dünya Turunda Yeni Gördüm Paylaşmak İstedim Takımın İsmi ve İtibarı Dikkatimi Çekti Birde Efsaneler Arasında Kişide Fenerli Bir Oyuncu Olunca Yayınlayım Dedim
Güney Amerikan Bir Takım Ama Farklı Kılan Takımı Sanırım Birleşmiş Milletlerin Resmi Takımı Olması
[IMG][/IMG]
YENİ SEZON HEDEFLERİNİN AÇIKLANMASIYLA VE DE ÖNEMLİ KAYNAK OLUŞMASIYLA BONSERVİS ANLAMINDA İLK CİDDİ TRANSFERİMİZİ ALEX TARZINDA BİR OYUNCU ALARAK BAŞLADIK ŞUANDA OYUNCU UKRAYNANIN ARSENAL KİEV TAKIMINDA TOP KOŞTURMAKTA YAVAŞ OLMASI OYUNCUNUN DEZAVANTAJI AMA GENELDE BREZİLYALI OYUNCULARIN İSTİSNALARI HARİÇ GENELDE AĞIR YAPIYA SAHİP OLDUKLARI GÖRÜLÜYOR AMA TEKNİK VE YARATICILIK KONUSUNDA VE DE DURAN TOPLARDA BAYAĞI İŞİMİZE YARAYACAK BİR OYUNCU 10 NUMARAYI KENDİSİNE VERDİK TAKIMIMIZA HAYIRLI OLSUN TARAFTARLAR BU TRANSFERDEN ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLDU
Transfer güzel ama fiziksel olarak eksiği var
güzel transfer olmuş tam bir 10 numara![]()
KArdesim Birleşmiş Milletler Olarak Görünüyo Ama Takımın Adı Başkaydı Daha ÖncedenMaldanado Da o takımda Yetiştigi İçin Favori Eleman
Bu arada Transferin Güzel oLmus
Genç Oyunculardan Devam Ediyoruz Aracı Siteden Kaynaklanan Sorun Nedeniyle Ssleri Siteye Eklemekte Biraz Sorun Yaşadığımdan Dolayı Yavaş Kaldık Bazen Bu İmageshack Sinir Ediyor Beni:mad
Evet Sıradaki Transferimiz Galatasaray'ın Önemli Genç Oyuncularından ve İlerde Adını Sk Duyuracağına da İnandığım ve Bir Forvet Oyuncusunda Olması Gereken Ne Varsa Hepsinin Mevcut Olduğu Hızı Tekniği Agresifliği ve de Dönen Toplardaki Fırsatçılığı ve Sağ Ayağını Muhteşem Kullanması Onu Emin Adımlarla A Takımda Yer Edinmesini Sağlayacaktır. Evet Bahsettiğimiz Oyuncu CEM SULTAN Kendisi Artık Kırıkkalespor Formasını Terletecektir Uzun Yıllar Başarılı İle Mücadele Edeceğinden Şüphem Yoktur Hayırlı Olsun Camiamıza
Cem SuLTan Güzel Transfer Kardesim ama Takıma En Az 3 Tecrübeli Adam Monte Et.![]()
Cem transferi çok iyi.Sana birde resim upload sitesi söyleyeyim.Piceye.com.Çoklu upload da yapıyor
![]()
Takım uyumu iyiyse transfer edeceğim adamlara da çok dikkat et, bastonla oynayanlar değil tabi ki de ama kadroda deneyimli oyuncu sayısını da arttırma gibi bir planın var mı?
"YÜCE ATATÜRK"
Teşekkürler Daha Bitmedi Arkadaşlar
Bu Arada Tolgacım Saolasın Deneyecem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir Kaç Oyuncu Var Hocam Deneyimli Onlarıda Kattık Bu Transfer Sezonu Çok İyi Oldu![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 12.Temmuz.2009 at 03:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hakan şükürü takımda görmek istiyoruzbastonla oynayanlar![]()
Varisi Olmaz mı HocamGökhan İyi Hakan Şükür Olur
Evet İsrailden Yine Bir Oyuncumuz Oldu Maccabi Haifanın Son Olarak İsrail Vitrine Kazandırdığı Yıldız Adaylarından İsrail Tarafında Geleceğin Oyuncusu Olarak lanse Ediliyormuş EYAL GOLASABakalım Bizde Napacak Ama Görünüyoki Gelişmeye Açık Bir Oyuncu
İsviçre Genç Takımında Oynayan ve İsviçre Tarafında Hakan Yakın ve Kubilay Türkyılmaz'ın Yeni Jenerasyonu Olarak Lanse Edilen ve İsviçrede Oynayan Türk Oyuncuları Arasında En İyi Genç Oyuncu Seçilen Gurbetçi Oyuncu Çiçek Tunahan da Kadromuza Katılmıştır Hayırlı OlsunKendisini Geliştirmesi İçin Hemen Pilot Takımıza Balıkesirspor'a Yolladık Pişmesi İçin
Son transferler de iyi, yıllar geçtikçe bu oyuncuların gelişmesiyle sağlam kadron olacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Geçtiğimiz Sezonda Milan'dan Kiraladığımız Sol Bek Oyuncumuz Marcus Plinio Takıma Çok Katkı Sağladığı İçin Bonservisini Sözleşmeside Bittiği İçin Bedava Aldık Tanıdığımız Oyuncuydu SonuçtaArdından Ankaraspor İlk 11 Garantisiyle Kiralamak İsteyince Bizde Oyuncumuza İzin Verdik Ondan Boşalan Yabancı Kontenjanımıza Çok Önemli Bir Rus Gençle Anlaşmak Üzereyiz Yıldız Transferimizi Rusyadan Yana Kullandık Çok Ufak Ayrıntılar Kaldı Kadroya Katılması An Meselesi Çok Büyük Transfer Olacağı Şüphesiz
REGEN GENÇLERİMİZİDE TAKDİM ETMEKTEN ONUR DUYARIM
Fenerbahçeden Kadromuza Kattığımız Kaleci Jeffersondan Sonra 2.Kalecimiz Olacak Kendisi
Son 5 Oyuncuyu 20 Yaş Altı Takımımız İçin Düşünmüştüm Ama Telekomspor'un Kiralama Teklifinden Dolayı Diğer Oyuncularıda Kiralık Olarak Göndermek İstedim Bir Anda
Gönder kiralık deneyim kazansın keratalar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Last edited by BaGa TaRKaN : 12.Temmuz.2009 at 05:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eh, çok iyi biri değil ama kadronda bu kalitede orta saha yoksa alabilirsin.
"YÜCE ATATÜRK"