Kolay bir grup zorlarsa ancak Kanoute'li Mali zorlar derdimde yıllar geçti oda kalmamıştır![]()
Kolay bir grup zorlarsa ancak Kanoute'li Mali zorlar derdimde yıllar geçti oda kalmamıştır![]()
Kolay grup.O grubu yersin Ali sen
![]()
35 yaşında Kanoute Lille forma giyiyior
inşallahgana gibi olmasında
------------
Hazırlık Maçı [ 13 Şubat 2013 ]
İngiltere ile güzel bir hazırlık maçı oynadık.Tüm oyuncularıma şans vermeye çalıştım.O kadar da kötü oynamadık.Takımdan memnunum.Yavaş yavaş takımı tanımayada başlıyorum.Dünya Kupasına umarım katılırız.
Arkadaşlar bu arada tarihide yazmaya başladım çünkü kariyer karışmaya başladı.Zaten hep karışık
Başarılar dicemde Başarılı olmussun.nice başarılar
Güzel başlamışsın Ali,elemelere.İnşl. Dünya Kupasına katılrsın![]()
1 de 1 Hadi Ali Ayrılda Gel Kopta Gel Kardeşim![]()
Baştan sona hepsini teker teker okudum deli ötesi çoüu yerde neremle güleceğimi şaşırdımdevam devam Kupa istiyoruz :P
Vay be kanoute moruklaşmıştır sanıyordum
Grupta da güzel başlamışsın böyle devam etsin SS bekliyoruz![]()
inşallah
kupada gelecek bir gün inşallah
![]()
-----
FİFA Dünya Kupası Elemeleri AFRİKA [ 1 Haziran 2013 ]
Sri Lanka engelini de rahat geçtik yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.Mali maçı çok zorlu olacak.Mali Angolayı 4-1 mağlup etti.Şimdi kendi sahamızda Mali maçı var çok zor olacak.
Sri Lanka galibiyetiyle son sürat gidiyorsun![]()
Yürüve be 4ever yapmışsın![]()
2014 Dünya Kupasının ardından seni bir kulüp takımını çalıştırırken görmek istiyoruz Ali.![]()
Dünya kupasını al istifa et ve yeni bir klüp istiyoruz![]()
inşallah
-----------------
FİFA Dünya Kupası Elemeleri AFRİKA [ 7 Eylül 2013 ]
Mali karşısında kazanmamız geren bir maçta beraberlik elde ettik.Deplasmanda oynuyacağımız maçta yenmemiz gerek Dünya Kupasına katılmak için.
FİFA Dünya Kupası Elemeleri AFRİKA [ 11 Eylül 2013 ]
Sri Lanka karşısında 6 gol atarak averajımızı düzelttik.Böylece Mali ile aynı puanda olmamıza rağmen liderliğe yükseldik.Mali maçı grupta herşeyi belli edecek maç.
OOO 6 atmışsın bravo.Mali zaten sağlam takım 1 puanda iyidir
![]()
güzelllllllll![]()
Başarılar, bu kariyer çok hoşuma gitti aşka geldim kariyerimde istifa ediyorum![]()
İlerleyen maçlar için kadro seçimine kadar tatile git çok daha hızlı ilerler..
Bencede tatile git
Güzel gidiyorsun şu anda Afrika ve Dünya Kupasını al sonra salla dişleri![]()
Sri Lankaya 11 Eylül'de 6 Tane Atmak Vay BeAmerikanlılar Yas Tutarken Sen Gırgır Geçmişsin
![]()
![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sri Lankayı öttürmüşün tebrikler ali kupayı getir afrikaya![]()
Ali kardeş ben forumda yeniyim ve sana fildiinde başarılar diliyorum.Dünyada önemli transferler oldu mu? Türk takımları iyi transfer yaptımı? bu arada drogbadan gol bekliyoruz gerçi yaşlanmıştır ama![]()
ne iyisi ya deplasmanda yenemessek gidemeyebiliriz Dünya Kupasına
kötü mü örnek olduk ya şimdi
yok ya ne tatili oyunu takip ederek gidiyorum
![]()
dur bi önce katılalım sonrada alırız
inşallah
öncelikle hoşgeldin![]()
Dünyada pek transfer yok yani büyük oyuncular aynı takımlarda Benzema bile hala Lyonda
Türkiyede Beşiktaş çok arkalardaydı ligi 11. bitirmişti ama son sezon 2.oldular Fenerbahçe şampiyon olmuştu 10 puan farklaönemli transfer hatırlamıyorum bir tek Galatasaray Keita yı aldı lyondan
![]()
BJK hep öle Ali.Bende küme düşmüştü![]()
O da riskli tarafı ama her inişin bir çıkışı vardır yoksa tersimiydi bu deyimin![]()