Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 393 sonuç

Konu: İstanbul Yanıyor..! [Ortak Kariyer]

Hybrid View

Galatasaray'dan Akinfeev Bombası

Galatasaray yılın bombasını patlatmak üzere! Habercilikte ilklere imza atan Egemen Işık, yine bir ilke imza atıyor ve Galatasaray'ın çok yakından ilgilendiği dünya yıldızını açıklıyor!

De Sanctis'le yolları ayırmayı planlayan Galatasaray, CSKA Moscow'un ve Rusya Milli Takımının kalesini koruyan genç file bekçisi Igor Akinfeev ile her konuda anlaştı. Bu transferle bizzat ilgilenen Adnan Polat, akşam Rusya'ya uçarak bu transferi noktaladı. Bonservis ücreti hakkında bilgi edinilemezken, geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen Akinfeev ile bir iki gün içinde sözleşme imzalanması bekleniyor. Bize göre yılın transferini sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

NOT: Galatasaray'ın ilgilendiği İspanyol forvet kim? Çok yakında yine Egemen Işık öğreneceksiniz!

ÖZEL HABER / EGEMEN IŞIK

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fernando Meira Sunderland'de

Oda Lincoln gibi tedavi kurbanı oda fedakarlık yapmayıp kariyerini ilerletmeyi tercih etti ve Galatasaray ile yollarını ayırdı , Meira'yı İngiliz kulübü Sunderland'a 7.5 Milyon Euro bonservis bedeli ile satan yönetim adeta fedakar olmayı şart kostu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Andriy Rusol Galatasaray'da

Galatasaray Servet'in yeni partnerini buldu , Meira'ın satısından gelen para ile stoper mevkisini güçlendirmeye calısan Galatasaray aradıgı kanı buldu , bonservisi için Dnipro kulübüne 6 Milyon Euro'nun ödendigini acıkladı , ayrıca bir cok genç oyuncu pilot kulübü Beylerbeyi'ne kiralandı.

Bosko Jankovic Galatasaray'da

Galatasaray Palermo takımını oyuncusu olan Bosko Jankovic'i kadrosuna kattı ,bu transfer için kasasından bir kurus bile cıkmayan Galatasaray yönetimi cok akıllıca bi hamle yaptı bu hamle Lincoln'ün yerine Alessandro'yu koyup , Alessandro'nun yerinede Jankovic'i monte edip parayı yeni bir Lincoln için harcamayacak ayrıca bu transfer Danko Lazovic'in referansları sayesinde gerçeklemiş oldugu gelen iddialar arasında...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben diyorum ki Alican kaleyi tanıdık bir isime emanet eder De Sanctis falan kolpa haber bunlar

SON DAKİKA!

Galatasaray savunma oyuncusu Andriy Rusol ile anlaştı. Ukraynalı yıldız futbolcu yarın İstanbul'a gelerek kendisini sarı kırmızılı formaya bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

ÖZEL HABER / EGEMEN IŞIK

beşiktaşa bol şanslar...Sizede başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Albert Riera, Juan Manuel Mata ve Stewart Downing adlı oyuncuların kulüpleriyle yaptığımız bonservis görüşmelerinden sonuç alamadık. Riera için 35 M TL, Mata için 33 M TL ve Downing için 30 M TL'lik tekliflerimiz reddedildi. Alternatif isimlerden olan Hatem Ben Arfa'ya yöneldik. Ben Arfa'nın kulübü Marsilya ile 34 M TL karşılığında anlaşmaya vardık, İstanbul'a gelen Ben Arfa ile anlaştık fakat kasamızda 34 M TL olmadığından bu transferi gerçekleştiremedik.

Şu an Perulu bir yıldızın peşindeyiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray , De Sanctis'in Bonservisini Aldı

Geçen sene takımda kiralık olarak forma giyen İtalyan filebekçi'nin bonservisini Galatasaray kaptı peşinde Barcelona,Roma gibi kulüpler olmasına ragmen geçen sene forma giydigi Galatasaray'ı tercih etti, Cimbom bu transfer için bonservis bedeli ödemez iken Morgan De Sanctis ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mauro Zarate Fenerbahçe'de !

22 yaşındaki genç Arjantinli Avrupa'nın Everton, Atletico Madrid, Fiorentina gibi takımlarını reddederek Fenerbahçe'yi seçti. Fenerbahçe bu transfer için Zarate'nin kulübüne 9 M TL ödeyecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar 2.Ön elem turundaki akip yine Panathinaikos....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daniel Güiza Sunderland'e Gitti !

Sol kanat için kaynak yaratma arayışında olan Fenerbahçe İspanyol golcüsü Daniel Güiza'yı 15 M TL karşılığında Sunderland'e sattı.

________

Yönetim paranın yarısına el koydu sadece 8 M TL transfer bütçesine aktarıldı. Sol kanada alacağımız bomba için 12 M TL'lik kaynak bulmamız lazım. Yönetimin satılan oyunculardan gelen paranın da yarısına el koyduğu düşünülürse yaklaşık 20-25 M TL'lik oyuncu satmam lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

transferler güzel ama de santctis yerine daha iyi bir yabancı kaleci alabilirdin sebebsız yere kontejyan doldurmussun gibi gldi bana ama bu senın fikrin fenerbahçenin transferleri çok daha kaliteli ŞL de ben çeyrek final görüceklerini inanıorm galatasaray lincoln un yerini doldurmaya çalısması lazım

sunderland da artıkları topluyo maşalahh
    favorim BJK

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transferler güzel özellikle Zarate FB için iyi olmuş.Alican De Santctis'in yerine keşke yeni bir kaleci alsaydın.Rusol transferi güzel olmuş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Transferler Çok İyi

Zarate süper olmuş abi.Chevanton'da gereksiz gibi geldi bana ama bakalım neler yapacak..

Default Vargas Fener'e !!

Sol kanat oyuncusu arayan Fenerbahçe'de Muhammed Kaptan'ın Perulu bir yıldızın peşinde olduklarını söylemesiden sonra Juan Manuel Vargas'ın peşinde olduğu öğrenildi.Vargas'ın menajerinin bugün klüp binasında Aziz Yıldırım'la görüştüğü bildirildi.T.D Kaptan'ın Vargas'ı çok istediği söyleniyor.İki takımın anlaşması an meselesi..

Kaynak: Fotomaç

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Zarate süper olmuş abi.Chevanton'da gereksiz gibi geldi bana ama bakalım neler yapacak..
    Ucuz olduğu için iyi bir alternatif olur diye düşündüm Tarık. ( 2.8 M TL )
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kaptan Zarate mükemmel olmuş .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Razvan Ochirosii'yi alabilirsin aslında sol açık için ideal bir adam bonserviside 1-2 M € falandır ama sen illa dünya yıldızı istiyorsan bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir oyuncuyla anlaştım ama bonservis bedelini toparlamaya çalışıyorum. Parayı tamamlayabilirsem çok kaliteli bir sol kanat oyuncusu gelecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

sakary Ali Misafir

Zarate enfes transfer gerçekten harika

Hatem Ben Arfa İçin Geri Sayım

Yaptığı haberlerle kamuoyunun takdirini kazanan Egemen Işık yine özel bir haberle karşınızda! Galatasaray'ın Rusol transferini ilk kez duyuran, Fenerbahçe'nin ilgilendiği yıldızları açıklayan Egemen Işık şimdi de Fenerbahçe'nin anlaşmak üzere olduğu sol kanat oyuncusunu açıklıyor.

Fenerbahçe sol kanat için birçok yabancı futbolcu ile görüşmüş ancak anlaşma sağlayamamıştı. Riera, Downing ve Mata transferlerinden sonuç alamayan Fenerbahçe yönetimi şimdi de rotayı Fransa'ya çevirdi. Asbaşkan Ali Yıldırım bugün sabah Hatem Ben Arfa transferini noktalamak üzere Fransa'ya uçtu. Fransız yıldız ile her konuda anlaşan Ali Yıldırım, oyuncunun kulübüyle bonservis sorununu çözmek için yoğun bir mesai harcıyor. Marsilya kulübünün yetkililerinden bonserviste indirim isteyen Ali Yıldırım'ın bu transferi en geç yarına kadar bitirmesi bekleniyor.

22 yaşındaki Fransız sol kanat Hatem Ben Arfa, geçtiğimiz yıl Lyon'dan Marsilya'ya 12 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

ÖZEL HABER / EGEMEN IŞIK

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Akinfeev 15 milyon euro , Zapata 8 Milyon Euro , Howad 12 Milyon euro , Gomes 22 Mİlyon Euro istedi kulüpleri hiçbir kaleceyie bu kadar vemem bedavaya iyi bir kaleci aldıgımızı düşünüyorum.

Kaptan muhteşem transferler yapıyor. Zarate süper bir transfer, daha önce Fenerbahçe kariyerimde onu almıştım ve şov yapmıştı ligde ve Avrupa'da. Sol kanat için de iyi bir isim alındığında bence takım tamamlanacak.

Galatasaray da iyi transferler yapıyor. Akinfeev alınsa çok iyi olacaktı ama olmadı.

Bekliyoruz bomba transferlerinizi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mahamadou OUT Alou İN

İstanbul'a ve Türkiye'ye bir türlü alışamayan Mahamadou Diarra takımdan ayrılmak istiyor.

Sezon başında Real Madrid'den transfer edilen ancak beklenilen performansı bir türlü sergileyemeyen ve bunun altında İstanbul'a alışamamasını söyleyen Diarra Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor.

Bunun üzerine harekete geçen Fenerbahçe yönetimi transfer listesine koyduğu Mahamadou Diarra'yı gözden çıkardı.Teknik Direktör Muhammed : "Diarra'nın belli bir karşılığı var.Bu ücreti getiren bir kulübe Diarra'yı satabiliriz." dedi.

Diarra'ya İngiliz devi Liverpool'un talip olduğu kulağımıza gelen haberler arasında.

Mahamadou Diarra'yı gözden çıkaran Fenerbahçe yönetimi hemen yerine Alou Diarra'yı almayı hedefliyor.Teknik patronun direktifleri doğrultusunda Alou Diarra'nın peşine düşen Fenerbahçe'li yöneticiler bu transferin gerçekleşmesi için Mahamadou'nun elden çıkmasını bekliyor.

MHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sercan Yıldırım Artık Galatasaray'da

Galatasaray Lazovic-Saviola ikilisine alternatif olacak genç Türk forvet Sercan Yıldırım'ı kadrosuna kattı bu transfer için 5.5 Milyon Euro bonservis bedeli ödenmiş oldugu gelen haberler arasında böylelikla Galatasaray transferi noktalaması oldu bir süpriz olmadıgı takdir de daha transfe yapılmayacak.

Daniel Güiza: "Kaptan bana gereken değeri vermedi."

İngiltere'nin Sunderland takımına transfer olan Daniel Güiza, geçen sezon Fenerbahçe'de sakatlıklardan dolayı fazla şans bulamamaktan yakındı ve Muhammed Kaptan'ın kendisine gereken değeri vermediğini iddia etti. Uyum sürecini çabuk atlatamadığını söyleyen İspanyol golcü, "Bana bir yıldız futbolcu gibi davranılmadı ve gereken değer verilmedi. Semih'e benden çok daha fazla değer verildi. Kaptan'ın şampiyonlukta payının ne kadar fazla olduğu inkar edilemez ama yıldız futbolcularla iletişimi çok zayıf." dedi. Gelecek yıl Sunderland'de çok iyi bir sezon geçirmeyi ve İngiltere'de gol kralı olmayı hedeflediğini söyleyen Daniel Güiza, Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcu Alberto Zapater ile ilgilendiğini de iddia etti. İspanyol futbolcu, "Zapater geçtiğimiz hafta beni aradı ve Fenerbahçe hakkında benden bilgi istedi. Ben Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu, İstanbul'un da muhteşem bir şehir olduğunu söyledim. Sanıyorum ki Fenerbahçe Zapater ile ilgileniyor. Bana göre Zapater Fenerbahçe orta sahası için inanılmaz bir transfer olur. İspanya La Liga'da çok iyi işler yapmış bir orta saha oyuncusu, hem defansif hem ofansif yönü kuvvetli, Diarra'dan çok daha başarılı olacağını düşünüyorum." diyerek Zapater konusu ile ilgili görüşlerini açıkladı.

ÖZEL RÖPORTAJ / EGEMEN IŞIK

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme rakibimiz İnter oldu

Eger panatinahiakos u elersek rakibimiz İnter olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlhan Parlak Kayseri'ye Döndü !

Fenerbahçe'de bu sezon iyi bir grafik çizen İlhan Parlak maddi sıkıntılar nedeniyle Kayserispor'a verildi. Kayserispor cephesinden yapılan açıklamada İlhan için Fenerbahçe'ye 6 M TL verileceği söylendi.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Alican Sercan çok kaliteli bir transfer fakat İnter'in çıkması kötü olmuş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri