Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 326 sonuç

Konu: Fenerbahçe Hazırlık Kampı 2009-2010

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Volkan'a yapılan bir ayıp var. Emre muhteşem bir futbolcu, ama kaptanlık verilmemeliydi, aynı şekilde R.Carlos'a da öyle.

Alex, Semih ve Volkan kaptan olmalıydı.
    Kesinlikle katılıyorum.

1.)Alex
    2.)Semih
    3.)Volkan

olmalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Volkan'a yapılan bir ayıp var. Emre muhteşem bir futbolcu, ama kaptanlık verilmemeliydi, aynı şekilde R.Carlos'a da öyle.

Alex, Semih ve Volkan kaptan olmalıydı.
    Kaptanlığın ne anlama geldiğini biliyormusunda Volkan'a ayıb diyorsun ?

ona buna küfür ederek boş yere kırmızı kartları gören adama değil kaptanlık ben olsam idman eşyası bile vermem

Default Edu sahaya çıktı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Macaristan'ın Honved takımıyla 6 Ağustos Perşembe günü yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.
    Samandıra'daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, kondisyon çalışmasının ardından hücum ve savunma organizasyonları çalışırlarken, son bölümde ise çift kale maç yaptılar.
    Sakatlıkları nedeniyle idmana katılmayan Roberto Carlos, Emre, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül, Kazım ve Semih'in tesislerde çalıştıkları, Onur'un ise genç milli takım kadrosunda bulunduğu bildirildi.

-EDU SAHADA-

Fenerbahçe'de, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Edu, bugünkü antrenmanda sahaya çıktı. Sarı-lacivertli futbolcunun çalışmalarını bir süredir salonda yaptığı belirtilirken, bugün ise kondisyoner Dolu Arslan ile birlikte takımdan ayrı olarak koşu ve yürüyüş gerçekleştirdi. Edu, takımının çalışmasını saha kenarından bir süre izleyen Roberto Carlos ile de sohbet etti.

-VEDERSON'A KUTLAMA-

Fenerbahçeli futbolcular, Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri TFF Süper Kupa'da maçın oyuncusu olarak Vederson'u seçtiler. Çalışma öncesi saha kenarında yanyana durarak Vederson'u önce alkışlayan takım arkadaşları, daha sonra omuzlarına alarak bir süre taşıdılar.

Diğer yandan, daha önce Fenerbahçe'de görev yapan kaleci antrenörü Murat Öztürk ile yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu, bugün yeniden göreve başladılar. Her iki antrenöre futbolcular çalışma öncesi alkışlarla ''Hoşgeldiniz'' dediler. Fenerbahçe, yarın öğle saatlerinde Honved maçı için Macaristan'a gidecek.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

5 Ağustos 2009 tarihli Vatan Gazetesi'nde "Topuz Fener'i karıştırdı" başlığıyla yer alan haber gerçek dışıdır.

Üst adalesindeki çekme nedeniyle Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçı kadrosunda yer almayan Mehmet Topuz ile Fenerbahçe teknik heyeti arasında herhangi bir sorun söz konusu değildir.

Bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Mehmet Topuz, sakatlığı devam ettiği için Honved maçı kadrosuna da alınmamıştır.

Futbolcumuzun, Denizlispor maçına yetiştirilmesine çalışılmaktadır.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Okçu yine kadroda

İspanya Milli Takımı teknik direktörü Vicente Del Bosque takımın 12 Ağustos'ta Skopje'de Makedonya ile yapacağı hazırlık maçı için aday kadroyu belirledi.

21 kişilik kadro içinde Fenerbahçe'de forma giyen İspanyol golcü Daniel Güiza yine kendine şans buldu. Kadro şu şekilde;

Kaleciler: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), Diego Lopez (Villarreal).

Savunma oyuncuları: Raul Albiol (Real Madrid), Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Joan Capdevila (Villarreal), Carlos Marchena (Valencia), Gerard Pique (Barcelona), Carles Puyol (Barcelona), Nacho Monreal (Osasuna).

Orta saha: Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Villarreal), Cesc Fabregas (Arsenal), Xavi (Barcelona), David Silva (Valencia), Juan Mata (Valencia), Albert Riera (Liverpool).

Forvetler: David Villa (Valencia), Daniel Guiza (Fenerbahçe), Fernando Torres (Liverpool).

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Bu hafta ile Rizespor'la hazırlık maçımız var, güzel bir fırsat yedek oyuncular için iyi bir şans.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bende onu soracaktım, sanırım Rize'nin yeni stadının açılış maçı olacak, milli takıma gitmeyen oyuncular için, son durumlarını görmek açısından iyi olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Cumartesi günü Rizeden yeni geldim stadın dışı sadece sıvalanmış şekildeydi içini bilmiyorum ama maç yapılcak gibi değildi eski stadda yapabilirler açılışı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bende geçtim oralardan da, o halini gördüm, sonra reklamın da sonuna yetişince tvde ne olduğunu anlamadım, bir ara gündemdeydi stad açılışı için Fenerbahçeyle maç yapılacağı. Net bilgisi olan yazar herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BeaT View Post
    Cumartesi günü Rizeden yeni geldim stadın dışı sadece sıvalanmış şekildeydi içini bilmiyorum ama maç yapılcak gibi değildi eski stadda yapabilirler açılışı.
    Önemli olan için, Fenerbahçe'nin stadının dışının bitmesi çok uzun süre almıştı.

Ozer takimla calismalara baslamis

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tam yazmak için girmiştim Tarık yazmış Özer takımla çalışmaya başlamış. Koch'la beraber form tutacaktır kısa zamanda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Profesyonel Futbol Takımımız Çaykur Rizespor'un stat açılışında özel bir maç yapmak için Rize'ye gitti.
    Özel bir uçakla Trabzon'a giden kafilemiz buradan da bir otobüsle 45 dakikalık yolculuk sonrasında Rize'ye vardı. Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'ne yerleşen kafilemizi Çaykur Rizespor Başkanı Halim Mete, yöneticiler Metin Kalkavan, Şükrü Cevahir, Bekir Mete, Ulvi Süvarioğlu ve AKP Milletvekili Hasan Kemal Yardımcı karşıladı. Milli takımda bulunan oyuncularımız dışında tüm futbolcularımız Çaykur Rizespor ile yapılacak özel maç için Rize'ye götürüldü. Kafilede Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz de yer aldı.

Oyuncularımızdan Alex, Roberto Carlos, Semih ve Emre Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nin idman sahasında saat 15.50'de özel bir çalışma gerçekleştirecek.
    Takımımız ise maç için saat 18.00'de stada hareket edecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rize'm inşallah kazanır ya moral bulur ama kazanabilecegini pek düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maç yayını: Star TV
    Saat : 19:30

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Profesyonel Futbol Takımımızın Çaykur Rizespor ile stat açılışı için yapacağı özel maçta sahaya çıkacak ilk 11'imiz şöyle:

Mert Günok, Bilica, Bekir, Vederson, Baroni, Selçuk, Deniz, Uğur, Ali Bilgin, Deivid, Mehmet Topuz.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

rize attı 6 fenerli arasından 1 rizeli attı golü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bari şu maçta Abdulkadir oynasa.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bu maçta bile ne Onur ne AbdülKadir ne de Furkan var.yazık..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

daum gençleri hiç bir zaman sevmemişti demekki önceki geldiğiyle aynı durumda hala

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Topuz ilk golünü attı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

topuz baya iyi gol attı haa

Mehmet Topuz macin yildiziydi muhtesem oynadi gercekten golu de superdi.Artik ilk 11`de gormek istiyoruz Mehmet`i.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çaykur Rizespor stat açılışı için Fenerbahçe'ye teklif getiriyor ve güzel bir açılış olmasını istiyor. Siz ise; Onur, Furkan diyorsunuz. En azından rakibe saygı adına tamamen as oyuncular olmasa da herkes tarafından bilinen oyuncular oynatıldı. Sıradan bir hazırlık karşılaşması olsaydı Onur'un, Furkan'ın oynatılması konusuna katılırdım fakat bu maç o tip bir maç değildi.

Mehmet Topuz'un sahaya kaptan çıkması da QTM'nin günlerdir sürdürdüğü saçma sapan kampanyalara cevap olmuştur.

Rizespor'a yeni stadı hayırlı, uğurlu olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=58wzdfq_bHg[/YOUTUBE]
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Özerin sakatlığını atlatmasına çok sevindim Bu maçtada sonradan girdi oyuna. Kazım'ın yerine o oynasa çok daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

bence özer de mehmet topuzda çok rahat kazımı keser nedense kazımı bir türlü sevemedim oynadığı oyunla bir türlü bekleneni veremedi

Mehmet Topuz ne oynadı yahu, müthişti! Kaptanlık da yakışmış, büyük moral olmuştur ona, takımın sahadaki lideriydi, kaptandı, golünü de attı. Her aldığı topu bir maestro gibi götürdü ileriye, bir lider gibi, mutlaka ilk 11 oynaması gerektiğini bu maçta gösterdi.

Özer'in de forma giymiş olması güzel, ben iyileşmemiştir diyordum ama iyileşmiş. Piyer Arzuman genelde ne derse onun söyleminin 1 ay sonrasında iyileşiyordu oyuncu, şimdi Özer için ligin 3. haftasına yetişir denilince açıkçası 7-8. hafta diye düşünmüştüm ama demek ki yeni sağlık ekibi gayet iyiymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dikkatimi çeken bir olay var, Özer ön liberoda görev aldı karşılaşmada. Umarım böyle devam etmez.

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri