Sayfa 10 / 28 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

27.HAFTA

İlk yarı bizim 5/8 şut, onların 0/0. Skor 2-0
    İkinci yarı ilk iki şutları gol ve 2-2, üstüne kırmızı kart.
    İşte futbolun adaleti
    Yediğimiz goller ise tam bir komedi o da ayrı bir konu. Fm böyle istedi napalım

Şimdi önümüzde çok zorlu bir deplasman maçı var. Gittikçe yükselen, formda ManCity ile karşılaşacağız ve Alan Baro, Alberto Paloschi ile Razvan Ochirosii sakat, Bernard Mendy cezalı, Glauber statü gereği oynayamıyor. Saydıklarımın hepsi ilk 11 oyuncusu, yani ilk 11'den 5 eksikle maça çıkıyoruz, hayırlısı...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu arada bir dipnot: Massimo Neri gerçekten tam ideal bir Asistan Menajer. Basın toplantıları, maç içi tavsiyeleri, takım konuşmaları konusunda güvenilir bir isim. Özellikle basın toplantılarında verdiği cevaplar tam benim istediğim şekilde. Taktik tavsiyeleri ve maç konuşmaları ise ilk sezon takımı yeterince tanımadığından pek faydalı değil ancak ikinci, üçüncü sezondan sonra mükemmel oluyor. Oyuncular ve takımla ilgili raporları da son derece güvenilir.

Birde tanınmışlığı az olduğu için maaşı da çok düşük. Aylık sadece 1.600 euro.

9.0.1 ile 9.0.3 te özelliklerinde ufak farklar var. Benim oyunumda özellikleri aşağıdaki şekilde. Bir asistan için önemli olan sağ taraftaki özellikleri + Man Management (adam yönetimi) ve Working With Youngsters (gençlerle çalışma) özellikleridir:

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam bende aldım çok iyi bir asistan.Eski asistanımı aratmıyor 3. sezondayım King's Lynn ı yönetiyom onla birlikte L1 doğru çıkıyoruz.Az kaldı epl'ye

Abi Arsenal güclü takım ona yenilgine bişe diyemem Diğer maçta dediğin gibi Futbolun adaleti Ayrıca Abi zahmet olmassa senin bir konunda görmüstüm personel listesi koymustun gerçekten cok iyi personeller var Yazarmsn Zahmet Olmassa

abi bu fikstürden minimum zararla çıkarsan yakaladığın formla belki avrupa kupalarını bile zorlayabilirsin
    ingiltere ligi hiç belli olmuyor ilk devre dipten sıçrayıp ikinci devre uefaya giden çok takım gördüm

Fixtür zorlu olsada iyi puanlar alacagımıza inanıyorum.Kolay gelsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

28.HAFTA

Eksik kadroyla yıldızlar topluluğu karşısında bu kadar

29.HAFTA

Korner golüne teslim olduk

30.HAFTA

Dişimize göre takımlardan biriydi ama berbat oynadık

31.HAFTA

2-0'ı koruyamadık ama lidere kritik bir çelme taktık

32.HAFTA

Taktiksel hatalarımızın bedeli.

33.HAFTA

Şeytanın bacağını kırdık.

34.HAFTA

Güçlü rakip karşısında kritik galibiyet.
    Bu galibiyetle ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemiş olduk.

PUAN DURUMU

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ GENEL BAKIŞ

KALAN FİKSTÜRÜMÜZ

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu sene takımı geliştirirsen seneye uefa ya katılabilirsin

Lewandoski kendisini EPL de bile göstermiş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bu sene takımı geliştirirsen seneye uefa ya katılabilirsin

Lewandoski kendisini EPL de bile göstermiş

Evet, gelecek sezon için anlaştığım oyuncular var. Dirençli bir takım oluşturmaya çalışıyorum. Seneye çok daha iyi olacak bunu söyleyebilirim.

Bu sezon fazla detaylı ilgilenemedim zaman kısıtlamasından direk kadroyu koyup hazır taktiklerle maçlara çıktım.

Lewandowski'ye gelince zaten çok sevdiğim bir forvet ama daha ilk sezonunda 20 yaşındaki bir forvetten bu kadarını ben bile beklemiyordum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şu adama bi çalışma izni alamadım yaw hala da uğraşıyorum
    Last edited by Walter Sakana : 09.Eylül.2009 at 22:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Kritik Maçlarda Alınan Puanlar Müthiş Olmuş Hocam Ligde Biraz Şanssızlıkta Olsa Beklentilerin Biraz Altında Olmuş İlk 10'da Olmak İyi Bir Başarı Olacaktı Ama Seneye Kat Kat İyi Olacağın Aşikar Artık Takım Tam Anlamıyla Senin Eserin Oldu Seneye Ortasahadaki Yaşlı Ölü Kurtların Yerine Genç ve İstediğin Takımı Artık Takıma Katmaya Başlamışsın Eee Artık Senin Usta Mağrifetin Seneye Etkisini Gösterecektir Bundan Emimin Hocam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

kalan 4 maçtan en az 8 puan çıkarırsın hocam güveniyoruz hepimiz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Kritik Maçlarda Alınan Puanlar Müthiş Olmuş Hocam Ligde Biraz Şanssızlıkta Olsa Beklentilerin Biraz Altında Olmuş İlk 10'da Olmak İyi Bir Başarı Olacaktı Ama Seneye Kat Kat İyi Olacağın Aşikar Artık Takım Tam Anlamıyla Senin Eserin Oldu Seneye Ortasahadaki Yaşlı Ölü Kurtların Yerine Genç ve İstediğin Takımı Artık Takıma Katmaya Başlamışsın Eee Artık Senin Usta Mağrifetin Seneye Etkisini Gösterecektir Bundan Emimin Hocam
    premier lig tecrübesizliği ve zaman sıkıntısı diyelim her kariyer açışımda işler yoğunlaşıyor bundan sonra işler kesat olduğunda kariyer açacağım hep

kadro olarak kıyaslayınca aslında benim ilk 10 beklentim yoktu takımdan ama dediğin gibi biraz şansla ve taktik konusuna yoğunlaşmakla zorlayabilirdik. yetenekli gençler var takımda çünkü. keirrison zaman zaman kendini gösterdi, lewandowski çok büyük katkı sağladı, ochirosii'den ise hiç faydalanamadık. ara transferde aldıklarım umut verse de maçlara sezon bir an önce bitsin yeni sezona başlayalım mantığıyla çıktığımdan sonuçlar pek iyi olmadı.

kalecime (danut coman) ayrı bir paragraf açmak gerekir, Fm2009'da bugüne kadar ki en iyi kalecim oldu. refleksleri süper. koca sezon boyunca hani kaleci "mallığından" dediğimiz tarzda yediğim gol yok.

2.sezon çok daha iyi olacak...taraftarlara sözümüz olsun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erebosss View Post
    kalan 4 maçtan en az 8 puan çıkarırsın hocam güveniyoruz hepimiz
    Maalesef güvenleri boşa çıkartacağız gibi...yarı yarıya 4 puanda anlaşsak?
    artık pek takmıyorum maçları, sezonu bitirme derdindeyim. asıl düşündüğüm 2.sezon
    Last edited by Walter Sakana : 10.Eylül.2009 at 06:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

O zaman seneye UEFA ister bu taraftar abi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

O zaman seneye UEFA ister bu taraftar abi
    Bak onda anlaşabiliriz işte
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    35.HAFTA

36.HAFTA

37.HAFTA

PUAN DURUMU

Ligde son haftaya girilirken 4 takımın da matematiksel olarak şampiyonluk şansı bulunuyor. Liderliği uzun süre elinde tutan Chelsea son dönemde kaybettiği kritik puanlar ve diğer rakiplerinin müthiş form grafikleri sonucu hem liderliği kaptırdı hem de 3. sıraya kadar geriledi.

Diğer yandan ligden düşen 3 takım da belli oldu. Stoke'un ardından önce Middlesbrough ve bu hafta da Fulham Premier Lige veda eden ekipler oldular.

37.Hafta sonuçları ve Şampiyonluk Adaylarının Fikstürleri

Son dönemdeki puan kayıplarıyla liderliği Arsenal'e kaptıran Chelsea bu hafta rakibini deplasmanda mağlup ederek ligin son haftasına heyecan taşıdı. Arsenal'in bu puan kaybında önüne gelen altın fırsatı Newcastle'a kendi evinde yenilerek iten Liverpool ise büyük şokta. Diğer yandan Manchester United sahasında Middlesbrough'u yenerek haftanın en karlı takımı oldu.

İşte Chelsea'nin elindeki avantajı nasıl rakiplerine kaptırdığını gösteren sonuçlar.

Everton maçına kadar şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılan Chelsea, önce o maçta ardından Hull deplasmanında berabere kalarak 4 puan yitirdi. Daha sonra kendi sahasında Man Utd'a yenilerek çok kritik 3 puan daha bırakan Felipe Scolari'nin ekibi Fulham deplasmanındaki beraberlikle de bu 4 haftalık periyottaki puan kaybını 9'a çıkardı. Bolton galibiyetiyle kendine geldi denilen Chelsea, bir başka büyük maçta gene kendi evinde Lİverpool'a mağlup olarak elindeki tüm avantajı yitirdi. West Bromwich beraberliği ile havlu attı denilen Maviler bitime 1 hafta kala lideri deplasmanda devirerek umutlarını son maça taşıdı.

Chelsea'nin Maçları - (liderliği nasıl kaybettiler)

---------------------------------

Arsenal ise Chelsea'nin bu ikramlarını geri çevirmedi. Liverpool mağlubiyetinin ardından 9 maç üstüste kazanan Arsene Wenger'in takımı bu hafta Chelsea'ye kendi sahasında mağlup olarak son haftaya stresli giriyor. Ancak genede şampiyonluk için en avantajlı takım konumundalar.

Arsenal'in Maçları - (liderliğe nasıl ulaştılar)

---------------------------------

Tam 25 maçtır bileği bükülmeyen Sir Alex Ferguson'un takımı Manchester United bu müthiş seriye ve 37 maçta sadece 3 mağlubiyete karşın aldığı 9 beraberlikle toplam 18 puan kaybetti ve bir türlü liderliğe yükselemedi. O beraberliklerinden sadece birini kazansalar son haftaya Arsenal ile aynı puanda gireceklerdi. Ancak Arsenal'in son maçı Adriano'lu güçlü Aston Villa ile deplasmanda olduğundan hala umutlular.

Manchester United'ın Maçları

-------------------------------

Zirve inadından hiç vazgeçmeyen bir başka ekip ise tabi ki Liverpool. Rafael Benitez ile şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Liverpool'un bu rüyasının gerçekleşmesi son Newcastle maçındaki şok yenilgi ile oldukça zora girdi. Newcastle maçına kadar 15 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamışlardı.

Liverpool'un Maçları

İSTATİSTİKLER

Yenilmezlik Serisi - Man Utd tam 25 maçtır yenilmiyor

Kazanamama Serisi - Fulham ise 17 maçtır kazanamıyor

West Brom takımının enteresan sonuçları. 5 maçtır gol yemiyor, 4 maçtır gol atamıyorlar.

UEFA AVRUPA LİGİ FİNAL MAÇI

Şükrü Saracoğlu Stadında oynanan final maçı sonucunda

Kupa VALENCIA'nın.

Last edited by Walter Sakana : 10.Eylül.2009 at 21:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Şampiyonluk Hull'den geçiyoo

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Şampiyonluk Hull'den geçiyoo
    38.HAFTA

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

kim şampiyon oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Sezon Sonu İstatistikleri ve Genel Özet

Premier Lig Oyuncu İstatistikleri Genel Bakış

Takımların Seyirci Ortalamaları

Hull City A.F.C. Oyuncu İstatistikleri

Yönetim/Taraftar Memnuniyet Raporu Genel Bakış

Yönetimin Lig ve Kupalarla İlgili Memnuniyet Derecesi

Yönetimin Finansal Durum İle İlgili Memnuniyet Derecesi

Finansal Durum Genel Bakış

Hull City A.F.C. Genel Bilgiler

Menajer Yorumu : Yukarıdaki istatistikleri tek tek değerlendirirsek gol krallığı yarışında Lewandowski'nin yer alması bizim için sevindirici bir durum. Glauber ve McShane'in ligin en çok top kapan oyuncuları arasında olmaları da aynı şekilde. Geovanni'de asist krallığı yarışında 3.lüğü paylaştı. Ligde alt sıralarda yer alan bir takımın bazı oyuncularının ligde kendilerini bu şekilde göstermeleri oldukça güzel.

Benim için asıl sevindirici olan seyirci ortalamamız oldu. Stad kapasitemizi zorlayan bir seyirci ortalamasıyla oynamamız taraftarlarımızın takıma ne kadar büyük bir destek gösterdiğinin bir kanıtı. Bu takım için büyük bir şans.

Memnun kaldığım oyuncular; Coman, McShane, Glauber, Geovanni, Goossens ve Lewandowski oldular. Keirrison, Gardner ve Mendy genel olarak vasat üstü oynadılar ancak istikrarsızlıkları da oldu. Celso Borges orta alanda mücadele gücüyle ön plana çıktı ancak skora katkısı olmadı.

Takımın genel top kapma oranı iyiyken genel pas yüzdesi düşük kaldı. Bu konuda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.

Ligde 38 maçta 17 kez mağlup olduk. Bu beklediğimizden yüksek bir rakam. Diğer yandan ilk bakışta dikkat çekmiyor belki ama tam 21 maçta yenilmedik. Bu da aslında ilk sezon için gayet iyi bir rakam.

Yönetim ve taraftarlarımızı genel olarak memnun eden daha doğrusu beklentilerinin üstünde bir performans sergiledik. Ancak kendi beklentilerimizin altında kaldık.

Finansal açıdan iyi bir gelişim gösterdik. Klüp değerini ve finansal dengemizi yükselttik. Şu an itibariyle ortalama 46.5 milyon euro değeri olan zengin bir klübüz.

Bu sezon oyuncularımız için (özellikle de genç oyuncular için) iyi bir tecrübe oldu. Bir sonraki sezon için artık hangi oyuncularımızdan ne alabileceğimizi, rakiplerimizin genel taktiksel yaklaşımlarını ve daha iyi olabilmemiz için gerekli tüm tecrübeleri edindik. 2. Sezonun edindiğimiz bu tecrübeler, önceden anlaştığımız oyuncular ve belki bir kaç takviyeyle çok daha başarılı geçeceğine inanıyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sezonu kayıpsız geçtin, gelecek sene umarım Avrupa'ya gidebilirsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar ligi finali sürpriz olmuş. Diğer ligler hakkında bilgi vermen ise güzel bir fikir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yeni Sezon Hazırlıkları

2008/09 sezonunun sona ermesiyle birlikte Hull menajeri Gabi Huri gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarına başladı. Transfer komitesiyle görüşen ve stratejisini belirleyen genç çalıştırıcı ilk olarak takımdan gidecek oyuncuları belirledi. Buna göre;

Mattia Notari, Anthony Gardner ve Kamil Zayatte satış listesine kondular.

Sözleşmeleri sona eren kaptan Ian Ashbee ve Stelios Giannakopoulos serbest bırakılacaklar.

Daha önceden satış listesine konulan George Boateng ise satın alma opsiyonlu kiralık olarak forma giydiği Panathinaikos'tan teklif aldı ancak yapılan teklifi geri çevirdi. Bu oyuncu içinde yeni teklifler bekleniyor.

Hertha Berlin'e satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Peter Halmosi için bu klübün satın alma opsiyonunu kullanmasını bekleyen Hull, eğer bu beklenti gerçekleşmezse bu oyuncuyu da diğer takımlara önerecek.

Gönderilecek oyuncuları belirleyen Hull diğer yandan da gelecek sezon için tam 11 oyuncuyla anlaştı. 1 Temmuzda takıma katılacak bu oyuncularla yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan kaplanlar, transfer bütçesinin belirlenmesinden sonra kadronun durumuna göre başka transfer yapılıp yapılmayacağına karar verecek.

Geride bıraktığımız sezonda kadro olarak ligdeki rakiplerinden zayıf kalan Hull yeni sezona çok daha iddialı bir kadroyla girmek istiyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Bonservis ücreti ödemediğin oyunculardan verim alamadıklarını devre arasında satıp kendine çok sağlam bütçe oluşturabilirsin bence abi..bu yüzden esas çıkışını ikinci yarıya saklamalı , ilk yarı "zor yenilen" bir anlayış belirlemelisin bence

bu arada mimar olduğunu öğrendim profilinden , bende inş.müh. son sınıf öğrencisiyim abi.ilerde seninle aynı ofiste çalışsak hayal bile edemiyorum ne fm kapışırız yaa

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Şok Gelişme :

Hull menajeri Gabi Huri'nin favori oyuncularının listesi basına sızdı.

Genç menajerin transferdeki ilk tercihlerinden oluşan bu listenin yayınlanması Gabi Huri'yi çileden çıkarttı. Listeyi basına sızdıran kişinin mutlaka bulunmasını isteyen ve o kişinin klüple tüm ilişkisinin kesilmesi gerektiğini belirten Huri, basına karşı ise bir tepkisinin olmadığını ve böyle bir haberi yayınlamalarının son derece normal olduğunun altını çizdi.

İşte Hull menajerinin gizli transfer listesi:

Listenin transferleri son derece güç ve maliyetleri yüksek olan oyunculardan oluşması dikkat çekti. Listedeki en pahalı isimler Fransa ümit milli takımı kaptanı Mamadou Sakho ile Brezilya futbolunun yeni yıldızlarından Leo. Transfer edilebilme ihtimali en yüksek isimler olarak ise Drissa Diakite ile Thiago Gomes olarak gözüküyor. Hull menajeri, Borges'in eski takım arkadaşı Borbon için daha önce girişimlerde bulunmuş ancak bu oyuncu için çalışma izni alınamamıştı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bonservis ücreti ödemediğin oyunculardan verim alamadıklarını devre arasında satıp kendine çok sağlam bütçe oluşturabilirsin bence abi..bu yüzden esas çıkışını ikinci yarıya saklamalı , ilk yarı "zor yenilen" bir anlayış belirlemelisin bence

bu arada mimar olduğunu öğrendim profilinden , bende inş.müh. son sınıf öğrencisiyim abi.ilerde seninle aynı ofiste çalışsak hayal bile edemiyorum ne fm kapışırız yaa
    Evet doğru bir düşünce. Dediğin gibi ilk etapta eğer beklentilerimizin altında kalır yada uyum problemi çekersek ligin ilk yarısını o şekilde geçirmeye çalışmak en mantıklısı. 9.0.3 te aynı mı düzeltilmiş mi bilmiyorum ama yeni aldığın oyuncuları 1 sezon dolmadan kolay kolay satamıyorsun. Başka klüplere önerdiğimde (şimdi tam aklımda değil) "yeni geldiği için kalacak" gibi bir ifade çıkıyor.

Valla öyle bir ortama denk gelsek herhalde şirket iflas eder Ben zaten Fm hastasıyım, birde öyle bir çekişme olursa işi mişi bırakırım walla
    Last edited by Walter Sakana : 11.Eylül.2009 at 05:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

valla bende bırakırım yıkılsın şantiye
    yeter ki takım kazansın

bu arada 9.0.3 te ben birçok oyuncuyu 15-16 maç oynatıp aldıktan yarım sezon sonra sattım abi sanırım düzeltmişler o hatayı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

2008/09 Sezonu Genel Özet

Premier Lig Özeti

Evet, görüldüğü gibi beklentilerin üstünde performans sergileyen takım seçildik. Kalecimiz Danut Coman yılın en iyi transferi, Albero Paloschi ise en kötü transferi seçildiler.

Not : Danut Coman taraftarlarımız tarafından takımda yılın oyuncusu da seçildi.

Sponsorluk Gelirleri: Toplam 172 milyon euroluk pastadan en büyük pay 37.5 milyon euro ile Manchester United'ın oldu. Hull ise 180 bin euro ile en düşük sponsorluk geliri elde eden ekip oldu. Takım başına dağılımda ortalama sponsorluk geliri ise 8.5 milyon euro.

Lig konumumuzdan dolayı ise kasamıza 9 milyon euro girdi. Gelecek sezonun TV yayın hakları geliri olarakta 37 milyon euro aldık.
    -------------------------------------------------------------------

Lig Şampiyonları

İngiltere : Arsenal
    İtalya : AC Milan
    İspanya : Real Madrid
    Almanya : FC Bayern

Avrupa Kupaları

Şampiyonlar Ligi : FC Bayern
    UEFA Avrupa Ligi : Valencia
    Avrupa Süper Kupası (2008) : Manchester United

Dünya

Dünya Klüpler Şampiyonluğu : Manchester United

Manchester United bu sezon tam 7 farklı organizasyonda mücadele etti. 2008/09 sezonunu toplam 4 kupa kazanarak tamamladılar.

--------------------------------------------
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Paloschi neden en kötü transfer seçilmiş anlamadım :S

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arshavin de ikinci en kötü transfer seçilmiş. :S

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam anlatımın çok güzel eline sağlık

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

erebosss: Paloschi neden en kötü transfer seçilmiş anlamadım :S
    Hiçbir katkısı olmadı ki. 1 gol attı sadece.

ozidnz: Arshavin de ikinci en kötü transfer seçilmiş. :S
    Arshavin problemli bir sezon geçirdi ayrılmak istedi ve Barcelona ile anlaştı. Öyle bir kadro kurdular ki Arshavin'i bile doğru dürüst oynatamadılar

Haygary: Hocam anlatımın çok güzel eline sağlık
    Teşekkür ederim
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Sayfa 10 / 28 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri