Acaba FM2008de de çalışır mı?
Acaba FM2008de de çalışır mı?
ben herşeyi yaptım v4 sildim ama gene oyunda gözükmüyoo yardımcı olursanız sevinirim
Neredeyse Fm2010 => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V4 dosyasını Rapidshare üzerinden indirme işlemi, Rapidshare üzerinden dosyayı bilgisarınıza indirin.
download linkine tıklayınca bu yazı geliyo nasıl download edebilirim??
Reklamların üst kısmında İndir yazıyor, ona tıkladığında indirmeye başlar.
"YÜCE ATATÜRK"
öncelikle ellerinize sağlık ama TSL'de vatandaşlığa geçme süresi 10 yıl bildiğim kadarı ile bu olay federasyonda 5 yıl bunu nasıl düzeltebiliriz tekrar teşekkürler!
çok güzel olmuş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben neden indirme tuşunu bulamıyorum
Last edited by ulas_oner79 : 23.Eylül.2009 at 18:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Üye girişini yaptıktan sonra yanda dowland tuşu çıkıyor.Ona tıkla ve açılan sayfada indir ibar.esi var ona tıkla iniyor
arkadaşlar rapid linkini verebilecek olan varmı? siteden indirilmiyor malesef![]()
Emeğine sağlık , teşekkürler Defoe..
Ellerin dert görmesin saolasin.
dosya görünmüyor
bende 9.03 yüklü değil yeni oynuyorum. 2010 güncelleştirmesini yapamadım yardımcı olabilirmisiniz
Degerli kardesim cok tesekkürler.
tesekkurler
çok merak ettim nerden indircez bunu linki goremedm
Ellerine sağlık kardeş
elllerine sağlık üstad.
teşekkürler
çok sağol ellerine sağlık iyi oyunlar...
eline sağlık
9.0.1 versionu 10. yılımdayım barcelona ile o yüzden ilgilenmedim yenilerle
Tesekkürler Defoe. Gecen sene de calısmaların olmustu. Fakat bu seferki daha kaliteli gibi duruyor. Eline saglık..
TariboWest
Güncellemeler cok iyi fakat Türkiyede bazı oyuncularda performans degişiklikleri olabilirdi. Özellikle Fenerbahcede yeni gelen yabancılar Türkiyede bile zor oynacak kalitede.. Fakat senin bunla ugrasman da gerekmez tabi. Ama en iyisi 2010 u beklemek![]()
TariboWest
Eminim güzel olmuştur ancak ben dosyayı indiremedim
cok gzl olmus eline saglik...tek kötü olan yeni managerlerin(rijkaard,daum....) tarihlerine islenmemis, su andaki olduklari takimlar..ama yinede süper eline saglik
yeni oyuna başlamadan önce , 9.0.3 ü mü seçicez yoksa fm 2009 2010 u mu ?
bi buldurun be
fm 2009 2010'u seçeceksin.