Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

22 44.00%
  • Galatasaray

24 48.00%
  • Berabere

4 8.00%
Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 312 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray Maç Kritiği

Hybrid View

Quote Originally Posted by partizans2005
    bide ben suna katılmıyorum arkadaslar yok işte bunlar genç daha pişmeleri gerek falan tuncayda gençti emrede gençti sergeninde gençligi ortada bi futbolcu iiiyse bunu zaten gençligindede gosteriyo zaman tanıma falan bos iş geliyo bana bu ferhat ugur hiç galatasarayda oynıcak futbolcular diiil galatasaray yanlsı yapıyo bilmem siz ne dusunuyosunuz arkadaslar
    Sana sadece şöyle diyim..

Hiç futbol oynadın mı ?? ( Profesyonel olarak )

Ya da çok maç seyrettin mi ??

Umarım yanlış anlamazsın..

Futbolculuk öyle bir meslektir ki bir bakarsın birgün harikalar yaratıyorsun, bir bakarsın oynayamıyorsun ...

Hakan Şükür veya bir çok 25-26 yaş üstü profesonel oyuncunun buralara kadar nasıl geldiğini bilebilirmisiniz??
    Genç iken üstüne gidilmiş veya ok maçta oynatılıp tecrübe kazandırılmış..

Şu anda Ferhat'ta bu yok..Ferhat sezon başından beri ilk 11'de oynasa idi şimdi onun neler yaptığını konuşurduk..Yani "pişme" mevzusu 2 maçta olacak şey değil..Zaman gerektirecek uzun bir mevzudur..
    -

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Sana sadece şöyle diyim..

Hiç futbol oynadın mı ?? ( Profesyonel olarak )

Ya da çok maç seyrettin mi ??

Umarım yanlış anlamazsın..

Futbolculuk öyle bir meslektir ki bir bakarsın birgün harikalar yaratıyorsun, bir bakarsın oynayamıyorsun ...

Hakan Şükür veya bir çok 25-26 yaş üstü profesonel oyuncunun buralara kadar nasıl geldiğini bilebilirmisiniz??
    Genç iken üstüne gidilmiş veya ok maçta oynatılıp tecrübe kazandırılmış..

Şu anda Ferhat'ta bu yok..Ferhat sezon başından beri ilk 11'de oynasa idi şimdi onun neler yaptığını konuşurduk..Yani "pişme" mevzusu 2 maçta olacak şey değil..Zaman gerektirecek uzun bir mevzudur..
    hakan şükür 25 26 yasında buralara geldigini yaz mıssın kusura bakmada futbolu bilmeyen sensin hakan 88 li yıllardan beriii iibi futbolcuydu yanii 18 yasında falanken bana bi ornek verki 25 yasına kadar hiç bişey oynamasın sonra çossun senin futbol bilgin bu kadar bide sen hiç futbol oynadımmı sorusuna gelince minik takımdan basklamak uzere yıldızlarda 12 14 ve 14 16 grubu olmak uzere paf takımdada 1 yıl oynadım futbol oynadım ya sen ne yaptında bana akıl veriyosun?maymunCUK efendi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Eric Gerets tarihndeki en büyük hatayı yaptı böyle bir maça böyle bir kadroyla çıktı bu kadar emeği boşa harcadı şimdi bu çocukların moralleri ve psikoljik açıdan sorun yaşayacaklar maçı bizim sayemizdemi kaybettik die belki bu oyuncular 2-3 yıl sonra vazgeçilmez olacaklar ama dün oynatması büyük bir hataydı
    katılıyorum... solda ergün, sağda cihan oynayacaktı. ortada tomasla song iyi zaten. ama ısrarla ferhatı uğuru oynattı. tamam oynat birşey demiyorum. iyide yapıyor. gençlerin önünü açıyor. ama FENERBAHÇE MAÇINDA ŞART MIYDII???? Fener maçında oynatma git istediğin her maçta oynat. ama bu kadar önemli, belkide şampiyonluk turuna çıkacağımız bir maçta böyle bariz bi hata yapılırmı. biz kadıköyde 7 tane bile yerdik bu kadroyla. ne diyim resmen REZİLLİK.

ama benim şampiyonluk umutlarım tükenmedi. galatasaraya hala güveniyorum. bu iş fener maçında bitmedi diye düşünüyorum

Quote Originally Posted by LaKe
    katılıyorum... solda ergün, sağda cihan oynayacaktı. ortada tomasla song iyi zaten. ama ısrarla ferhatı uğuru oynattı. tamam oynat birşey demiyorum. iyide yapıyor. gençlerin önünü açıyor. ama FENERBAHÇE MAÇINDA ŞART MIYDII???? Fener maçında oynatma git istediğin her maçta oynat. ama bu kadar önemli, belkide şampiyonluk turuna çıkacağımız bir maçta böyle bariz bi hata yapılırmı. biz kadıköyde 7 tane bile yerdik bu kadroyla. ne diyim resmen REZİLLİK.

ama benim şampiyonluk umutlarım tükenmedi. galatasaraya hala güveniyorum. bu iş fener maçında bitmedi diye düşünüyorum

Dostum sana şunu söliyim..

Ergün ve Cihan ile başlasaydık ve değişiklik yapğmadan maçın sonuna kadar gitseydik Tarih tekerrür eder 6-0 veya daha fazla bir sonuç olurdu..

En iyi tercih aslında Solda Ferhat veya Heinz ( şimdi nereden çıktı demeyin Ergün ve Orhan Ak'tan daa iyi oynar orada )
    Sağda ise Sabri [ Bi ara (4-5 maç önce) düzenli oalrak oynuyordu hatta iyi de oynuyordu ama sonra ne olduysa kesik yedi ]

Tabi bunların hepsi benim düşüncem..Diğer fikirlere de saygım var..
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet haklısın hatta tuncay 6-0 lık maçta parladı. ama bu gençlerin özellikle ferhatın şansı yoktu dün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

aynen öyle kerem ii açıklamış. fener 7. olduğu sezonda en büyük karını tuncayla yaptı. bu nedenle loranta bi teşekkürümü daha sunuyorum saolasın lorant

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    aynen öyle kerem ii açıklamış. fener 7. olduğu sezonda en büyük karını tuncayla yaptı. bu nedenle loranta bi teşekkürümü daha sunuyorum saolasın lorant
    benden hatırlatması o sene 7. değil 6. olduk

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

lorantın tuncayı kazanması veya keşfetmesi gibi durum söz konusu değil. adam zaten sakaryasporda kendini tüm türkiyeye göstermişti. o yüzden onu transferide hareketli geçmiş ve fenerbahçe kazanmıştı.

galatasaray'ın genç oyuncularının böyle stressi yüksek bir karşılaşmada kullanılması ne kadar doğrudur bunun sorulması gerekli tabi, ama üst mesajlardada yazılmıştı bu oyunculardan verim almak için yanında oynayan abilerinin onların belli açıklarını kapatmaları gerekmekte. dün gece oynanan maçta GS ın pişkin oyuncuları iyi değildiki gençleri iyi olsun. siz genç oyuncunun ayağına top atıp boş alana kaçmayıp onu yalnız bırakırsanız bu pyuncu haliyle hata yapacaktır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

fenerbahçeyi tebrik ediyorum sezonun en iyi futbolunu oynarak malup ettiler bizi.gerçekten müthiş oynadılar ezildik...

geretsin gençleri oynatması hata.ama şu açıdan hata.ikisi de uzun süredir forma giymemiş adamlar.maç eksikleri olmasa tamam oynat ama eksikleri vardı.

geretsle ilgili olumsuz eleştrilere katılmıyorum.bu hafta bu malubiyete bu kadar üzülmemiz bile onun sayesindeydi.buraya kadar onunla geldik.hasanı ümiti saidouyu kazandırdı...

emir arkadaşımız bir kıyaslama yapmış futbolcu pozisyon ilişkisi falan.çok mükemmel bir tespit tebrik ediyorum.bizde oyuna kurtarıcı olarak heinz giriyo fenerde adam sakatlanınca anelka giriyo.heinzın topla buluşma sayısı 3,anelka gol atıyo attırıyo şov yapıyo...

galatasaraylı futbolcuların hepsini tebrik ediyorum.bu kadroyla ancak bu kadar oluyo.yıl boyunca gösterdikleri azim hırs ve istek için alkışlıyorum onları tebrikler...

appiahı bi işe yaramaz diye gönderenler umarım dün kızarmışlardır.

fenerbahçe umarım avrupada da böyle oynar...

bu arada mutlee de bu sayfada sürekli izliyo ya cezalı olduundan yazamıyo.attılar 4 tane içi gidiyodur şimdi yazmak için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by comandante
    fenerbahçeyi tebrik ediyorum sezonun en iyi futbolunu oynarak malup ettiler bizi.gerçekten müthiş oynadılar ezildik...

geretsin gençleri oynatması hata.ama şu açıdan hata.ikisi de uzun süredir forma giymemiş adamlar.maç eksikleri olmasa tamam oynat ama eksikleri vardı.

geretsle ilgili olumsuz eleştrilere katılmıyorum.bu hafta bu malubiyete bu kadar üzülmemiz bile onun sayesindeydi.buraya kadar onunla geldik.hasanı ümiti saidouyu kazandırdı...

emir arkadaşımız bir kıyaslama yapmış futbolcu pozisyon ilişkisi falan.çok mükemmel bir tespit tebrik ediyorum.bizde oyuna kurtarıcı olarak heinz giriyo fenerde adam sakatlanınca anelka giriyo.heinzın topla buluşma sayısı 3,anelka gol atıyo attırıyo şov yapıyo...

galatasaraylı futbolcuların hepsini tebrik ediyorum.bu kadroyla ancak bu kadar oluyo.yıl boyunca gösterdikleri azim hırs ve istek için alkışlıyorum onları tebrikler...

appiahı bi işe yaramaz diye gönderenler umarım dün kızarmışlardır.

fenerbahçe umarım avrupada da böyle oynar...
    walla arkadaşım şu an yanında olsam gelir alnından öperdim seni. gerçekten tebrikler. ben diğer gs li arkadaşlardan da bu sözleri beklerdim ama beklediğim gibi olmadı. tertemiz bi galibiyete gölge düşürme için ellerinden geleni yaptı(lar). walla bu sözleri anlayan anlamıştır umarım. daha fazla propoganda konusu açmasın lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

hakkaten ya süper bi tesadüf yada uğur. sen avrupa maçlarına gitmedin galiba

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

off abi yaa söz bilet paraların benden seneye tüm avrupa maçlarına git sen oldu mu

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

İlk dakikalarda gol bulabilse Galatasaray belki işin rengi değişirdi..
    lakin fenerbahçe golü bulduktan sonra hallaç pamuğu gibi attı galatasarayı... bunda geretsin inanılmaz kötü oyuncu tercihlerinin de etkisi var ..

Alexin ve Anelkanın direkten dönen toplarının attıkları gollerden kat ve kat güzel olduğunu belirtmek gerekecek ..
    Aslını söylemek gerekirse zaten yenileceğimiz için sinemaya gittim, ice age 2 baya güzel tavsiye ederim ..reklamları izlediniz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet ya sen gitsene o maça

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

FenerBahceLi, burada bir sürü GS'li arkadaşımız sizi kutladı, kutlayanlar hazmedemeyenlerden çok daha fazlaydı, lütfen değerlendirirken biraz daha dikkatli ol, burada büyüklük örneği göstermiş bir sürü gs'li arkadaşımı es geçme..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bilmiyorum ben konuyu açtığımda ilk onun msj ı gözüme çarptı. eğer comandante gibi düşünen arkadaşlar warsa onlardan özür diliyorum ve bende onları tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

işte böle arkadaşlar son mesjları okurken keyiflendim böle atışalım keyfimizi bulalım niye sinirlerimi geriyoz ki....

bu arada mod lardan biri jesus için kampanya başlatırsa destek olalım son üç maça da gitsin kaybetmeyelim
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet yaa pamuk eller cebe beyler allah rızası için jesusa yardım boş geçmeyelim cemaat

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ya tmm beyler maç geçti bitti işte daha fazla münakaşaya gerenk yok

Nesil
    2003
    Yer

jesus u trabzon giresun sınırında durdurmam için para lazım bana da ..
    hadi arkadaşlar pamuk eller cebe ..
    jesus maça gitmesin , fener şampiyon olamasın ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    jesus u trabzon giresun sınırında durdurmam için para lazım bana da ..
    hadi arkadaşlar pamuk eller cebe ..
    jesus maça gitmesin , fener şampiyon olamasın ..
    Banka hesap numarasını söyle abi havale yapıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

benimde senin onu durdurmaman için seni durdurmam lazım pamuk eller cebe beyler

Nesil
    2003
    Yer

bu gidişle ne milletin cebinde para kalacak ne istanbulda gsli fbli..

tüm taraftar gözlüğümü kenara bırakıp şunu diyebilirim ki, fb nin futbolu mest etti..
    trabzon rizeye 6 tane attı ; onlar da formda..

son 3 hafta çok ateşli olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    bu gidişle ne milletin cebinde para kalacak ne istanbulda gsli fbli..

tüm taraftar gözlüğümü kenara bırakıp şunu diyebilirim ki, fb nin futbolu mest etti..
    trabzon rizeye 6 tane attı ; onlar da formda..

son 3 hafta çok ateşli olacak..
    Trabzon'un 6-1'lik galibiyeti umut veriyor.

Tarık trabzona gitmeye kalkarasan bizim arkadaşları arar eşgalini veririm maça giremezsin!!!

oguzhanisci Misafir

GERETS'İN yanlış kadro seçimi(Ferhat ve uğur yerine İLİç ve ERGÜN oynamalıydı),SAİDOU,GalataSaraylı futbolcularımızın akılcı oynayıp defans yapmak yerine yüreklerinin sesini dinleyip atak oynamaları yüzünden yenildik!AMA ŞUNU UNUTMAYIN! CİMBOM HİÇ Bİ ZAMAN (FENERİN KUPA RÖVANŞINDA ALİ SAMİ YENDE İLK MAÇIN SKORUNUN ÜSTÜNE YATTIĞI GİBİ) İLK MAÇIN AVANTAJININ YADA LİDERLİĞİN AVANTAJININ ÜSTÜNE YATMAZ! ÇIKIP ASLANLAR GİBİ OYNAR,SALDIRIR!!!

28. Default

fenerbahçe gerçekten çok güzel oynadı , 4 gol + 3 direk

haftaya fener alır- cimbom berabere kalır

[quote=atakangezer]haftaya fener alır- cimbom berabere kalır[/qurüyamda gördüm fener 2-0 kaybediyor biz 3-1 alıyoz

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri