bu adebayor'da cidden birsey var ingiltere liginde yeni kariyer actim sunderland'i yönetiyorum daha 2 mac oynadim adebayor 2 macta 8 gol atmis
bu adebayor'da cidden birsey var ingiltere liginde yeni kariyer actim sunderland'i yönetiyorum daha 2 mac oynadim adebayor 2 macta 8 gol atmis
6 günde 3 maç yaptık
![]()
şu yenı yamayı yukledım oyun cok kolaylastı ve sapıttı manısandan newcastle gıttım man cıty CR yi almis tottenham li david bentley portsmouth aldi ilginc seyler oluyo 10.2 gelsın dogru duzgun oynayalim
Geçmiş olsun iso abi. O strese girme bence. Oynat asistana.![]()
O oyuncu insan değil.Flair, passing ve tekniği yüksek olsa Pele'den farkı kalmaz hatta artısı bile olur.
![]()
adam defansta bile oynar bu özellikleriyle..
fenerbahce bu sefer turnayi gozunden vurmu$ galiba:
roma'daki bu arkada$ da insan olamaz heralde:
veee bu da sonuncusu:
![]()
regenler bu versiyonda resmen cosmaya basladi daha önceki versiyonlarda böyle adamlar yoktu![]()
romadaki adamin flairi ne alakasiz olmus![]()
Roma'nin muhtesem bir altyapisi var, senelerdir oyunda boyle adamlar cikariyolardi, gercek hayatta da oyle zaten![]()
Bu oyunun gerçekliği bazen beni şaşırtıyor. Yine Demirören paraları Gaziantepli oyuculara saçıyor. (Demirören Gaziantep'e başkan olsana!)![]()
http://img98.imageshack.us/img98/5708/adszjog.jpg
valla güzel bi ayaktan kafa golüydü![]()
hehehe güzel olmuş![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
ASLINDA İLGİNÇ BİR OLAY DEĞİL AMA HA OYUN HA GERÇEK
![]()
Sentugo.
o tema fm 2009'un teması muhtemelende o ss 2009'a ait.
Burada da küçük bir hata var.. Oyuncu değişiğinin dakikaları konusunda
![]()
Sentugo.
hee doğru bende şaşırmıştımHata falan yok burda
Estantane bile olur bu benim yaptığım
Sentugo.
Hey Maşallah tipe bak tosuncuk yahu![]()
boyu 1.94, kilo 99 hiç gerçekçi gelmedi yüzündensanki bikaç kilo daha eklemek lazım
![]()
kaleci dedigin kilolu olur yahu. (bkz: ben)
boy: 183 cm
en: 108 kg
![]()
![]()
Volkan'a 100 kilo diyenler bu adami görmemisler anlasilan![]()
Kariyer Liginden;
Oynadığım en renkli maçtı.
90+9 ne ya![]()
![]()
![]()
En pahalı TSL futbolcusu?(Bonservisine €17m küsür vermiştim, 1,5 sene oldu zaten geleli). Agüero, Messi ve C.Ronaldo'ya 10'ar milyon takmış durumda.
Değeri 42-43m bulunca birkaç kez scr almıştım. En son 46m olduydu, üstüne bir de ŞL kazandılar. Daha artacak mı bakalım.