Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 15.63%
  • Fenerbahçe

19 59.38%
  • Berabere

8 25.00%
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 272 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Rahat kazanacağımızı yazmıştım ama silinmiş galiba mesaj.. Neyseki umduğum gibi stres altında kolay bir galibiyet kazandık... M.Topuz,Lugano çok beğendim ikisinide...

Bu maçtan önce ortaya atılan iddialar çok çirkindi. Bunu ispat etmeyip sadece sallama ile birilerini zan altında bırakmak ve bunun neticesinde de maç kazanmayı hayal etmek ters tepti.. Ben buraya yazmıştım kolay kazanacağımızı düşündüğüm bir maç diye.. Çünkü bu stresli maçı bizim oyuncularımız daha iyi kaldırabilir ve daha sakin oynayabilirlerdi.. Böylede oldu.. Şike vb. ile ilgili ne belgeler varsa savcılığa yetkili mercilere şuç duyurusunda bulunulmalı. Eğer ispat edilirse bizde gerekli mesajı başkana veririz. Bizim başkanı bırakın, En kötü taraftarın bile bi teneke parçası için FENERBAHÇE adını şike ile kirletmek isteyeceği düşüncesini aklına, beynine getireceğine %0.1 ihtimal vermiyorum ki bu işler bu kadar basitmi maçın hakemini ayarlayıp, ligi satın almak ortada delil olmadan bir camiayı kirletmeye kalkıyorsun... Neyse Son haftaki maçımıza odaklandık...

Bursaspor her ihtimaldede en kötü ön eleme oynayacak CL için.. iyi transferlerle bence katılabilir.. Katılamasada A.L'nde yoluna devam eder... Önemli olan şuanki değil gelecek yıllar içinde bu sıraları korumanın planlarını yapmak.. Her Anadolu takımını böyle yüksek mertebelerde görmek isteriz..

Aziz Yıldırım'ı ve takımımızı kutluyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bu arada Cristian o golü attiya seneyede takimda yeri garanti ön libero transferini unutun..

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri