Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 66.67%
  • Young Boys

11 24.44%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 284 arası toplam 284 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Young Boys | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2.Maç

Alex yüzünden çift forvet oynanamıyor senelerdir. Aykut Kocaman da bunun farkında olduğundan Alex'i takımdan kesecek. Hızlı takım isteniyorsa bu Alex ile Baroni ile olmaz. Orta sahaya takviye lazımdı, yapılmadı. Birçok takviye lazımdı, hiçbiri yapılmadı.

Ne desek boş. Sorunun çözümü radikal revizyon. Köklü değişim yedekleri yollamakla olmaz. Volkan Babacan gidecek falan deniliyor, gencecik çocuk gitse ne olur gitmese ne olur? Göndereceksen, as oyuncuları, önemli oyuncuları yollayacaksın. Andre Santos hariç tüm Brezilyalıları yollayacaksın. Mücadele etmeyen yerlileri yollayacaksın. Altyapıdan adamları koysan daha çok mücadele ederler.

Artık şu sorunları çözün. Çözemiyorsanız gidin. Takım ruhsuz, mücadele etmiyor, peki yönetim sen ne yapıyorsun?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

volkan babacan neden gönderiliyor. takıma iyi tezahurat yapmamış mı komedi ya oyuncu göndericez deyip yedeği gönderiyor.Başka kimi alıp yedek oturtucan orda

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

FB ye gerekli 3 sey var

Emrenin yanina onun kadar mucadele edicek , teknigi onun kadar iyi bir mc

Forvete arkaya sarkabilicek son vurusu cok iyi guclu bir forvet

defansa hizi ortalama ve ustu , kademesi iyi olan kesici bir defans

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    FB ye gerekli 3 sey var

Emrenin yanina onun kadar mucadele edicek , teknigi onun kadar iyi bir mc

Forvete arkaya sarkabilicek son vurusu cok iyi guclu bir forvet

defansa hizi ortalama ve ustu , kademesi iyi olan kesici bir defans
    Abi bence ilk önce bizim topçuların kafa yapılarını değiştirmeleri lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz ve Emre beraber oynarsa ortasaha yükünü kaldırabilirler. Defansif konuda kendilerini geliştirirlerse neden olmasın ki

Şimdi yeni çıkan Palamut forma güya Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkarsak satışa sunulacaktı,daha gruplara bile kalamıyoruz.Bakalım hangi akla sığacak pazarlamaya yöntemi ile satışa çıkaracaklar merak ediyorum.

Fenerbahçe'de görev aldığı 13-14 ay boyunca yaptığı gözlemlerden bahseden Aykut Kocaman, "Doğrusunu söylemek gerekirse birikmiş sorunlarımız var. Bunlarla yüzleşmek zorundayız. Gol sorunu ve gol yeme sorunu her zaman olabilir. Bir takım için 'Çok gol yiyor' veya 'Atamıyor' denilebilir. Her zaman söylenen klişelerdir bunlar. Ancak, Fenerbahçe'deki 13-14 aylık serüvenim içinde dışarından da gördüğüm şey; birikmiş sorunlarımız var ve bunlarla yüzleşme zamanımız geldi. Geçen sene veya Daum'dan dolayı oldu diye asla demiyorum. Genel olarak söylüyorum bunları. Bunları tespit ve tedavi etmesi gereken de benim. Bunu söylüyorum en azından" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Young Boys'un Fenerbahçe galibiyeti İsviçre basınında geniş yer bulurken, kışkırtıcı başlıklarıyla bilinen Blick gazetesi yine döner göndermesi yaptı.

CENEVRE - Fenerbahçe karşısında önemli bir galibiyete imza atarak Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükselen Young Boys’un bu başarısı İsviçre basınında önemli yankı buldu.
    Ülkenin en çok satan gazetesi Blick, “Young Boys Fenerbahçe’den kebap yaptı” yorumunda bulundu. Aynı gazete daha önce de Euro 2008 sırasında eski milli takımı teknik direktörü Fatih Terim’den döner yapılması konulu bir kolaja imza atmıştı.
    Gazetenin internet sayfasındaki yorumdaysa ‘Dün gece Fenerbahçe için döner çok sıcaktı’ ifadeleri kullanıldı. Fenerbahçe taraftarının maçtan sonra ıslık çalıp, protestolarda bulunmadığını ve sahada bir şey atılmadığını belirten Blick, taraftarların Young Boys’u alkışladığını ve Türkiye’deki atmosferin olumlu olduğundan bahsetti.

Tages Angeizer ‘Fenerbahçe taraftarı Young Boys’u alkışlarla uğurladı’ manşetini atarken Schaffhauser Nachrichten de İsviçre takımlarının İstanbul’da kazandığı ‘ilk’ galibiyete Fenerbahçe önünde ulaştığını okurlarına aktardı.Mücadeleye resmi internet sitesinde yer ayıran UEFA ise, ‘Young Boys (genç çocuklar) Türkiye’de reşit oldu’ başlığını kullanarak İsviçre temsilcisinin unutulmaz bir zafere imza attığına dikkat çekti.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne diyelim utanmayanlar utansın bu durumdan. Şu takımın bile diline düştük. Young Boys'un çapı neki?

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

bizim takımlarımızın sorunu hiç bir zaman hazır olmaması.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

5 yıl sonra old boys diye gelirler reşit olmuş artisler

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

hazırlık kampında takımın paşaları yok ya sakat ya doğum izninde,ya tatilinde .Yeni transferler ortada yok bazıları kadro dışı küskünler var nasıl olacak bu takım, plansız proğramsız olursa yazık çok yazık bu kadar paraların döndüğü bir sektörde .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Mesele transferde falan değil ki abi. Mesele bu futbolcuların kafasında. Santos göbekli gelir , Güiza antremana çıkmaz , Kazim kafasına göre takılacak . Artık futolcularımızın bazı şeylerin farkında olması gerekiyor. Yoksa durum pekde iç açıcı gibi görünmüyor.
    Aykut Kocaman'ın oyuncuların mantalitesini değiştirmesi gerekiyor ki bu kolay bir iş değil.Bu adamlar yıllardır böyleyse ve başarısızlık devam ediyorsa gönderip başkasını alacaksın.Yavaş yavaş yapılacak deniliyor.Buna sabredecek bir ortamı olduğunu sanmıyorum Fenerbahçe camiasının.Saraçoğlu'ndaki ilk mağlubiyette yönetim istifa sesleri çıkmış.Bu benim düşüncemi destekler nitelikte.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Acı gerçekler 5 senedir göz ardı ediliyor, son 5 senede 1 şampiyonluğumuz var dedi Şemsi dün Aykut Kocaman.

Bu kadar açık konuşan, neyin ne olduğunu söyleyen bir hoca görmemiştim ben takımımın başında. Diğer hocalar gibi iyi yoldayız, şu kadar zamanda hazır olacağız, yeni takımız, uyum süreci vs hiç bahane üretmiyor.

Evet açıklamalarının satır aralarına da bakarsak hem yönetimi hem de takıma yakışmayacak oyuncuları eleştiriyor. Her şeyin farkında ve hataları, eksiklikleri söyleyip, bunu icraata dökemiyorsa, demek ki bunu yapacak gücü yok, tüm yetki sende denmesine rağmen, yetki ona verilmemiş.

14 oyuncu ile sezon açılışı yapmak, bir hocanın başına gelebilecek en kötü durumlardan biri olsa gerek.
    Aykut Kocaman'ın önünde tek seçenek var.Yeni transfer ve eksikler takıma katıldığında takım düzelecek.Yoksa yavaş yavaş revizyonla işi zor.Başarısızlık halinde olan Aykut Kocaman'a değil,yönetime olur deniliyor ama bu ülkemizde sık rastlanan bir durum değil.Sezon içerisinde neler olacağını hep beraber göreceğiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Rıdvan bir yorum yapmıştı 2 maçtan sonra. Oyuncuların kafa yapılarını değiştirmek lazım diye. Bunu Lugano'da yaptılar başarılı oldukar. Çünkü Lugano senede 7 - 8 maç cezalı geçiren bir oyuncudu fakat kontrata maç başı maddesi eklenip bu durum ortadan kaldırıldı demişti.

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri