ben atletico madrid in yerinde olsam fotomaça dava açardım abi bi kere saha nın yedeği aguero nasıl olur ya valla burdan tebrik ediyorum fotomaçı
Real Madrid’in yeni hocası Bernd Schuster transfer etmek istediği ismi açıkladı.
Real Madrid Teknik Direktörü Bernd Schuster Hamburg forması giyen Rafael van der Vaart'ı kadroya dahil etmek istediğini söyledi.
Hamburg'un 24 yaşındaki oyun kurucusu kulübe katıldığı 2005 senesinden bu yana etkileyici bir performans sergiliyor ve Schuster onun takım için mükemmel bir katkı olacağını dile getirdi.
Alman hoca şöyle konuştu: '' O çok ilginç bir oyuncu ve benim listemde yer alıyor. Van der Vaart'ın becerilerinden haberdarız. Gerçek şu ki, eğer Van der Vaart'ı istersek onu alırız.''
Van der Vaart önceden kendisi yaptığı açıklamada İspanya Birinci Ligi La Liga'da oynamak istediğini belirtmişti. Bu arada Hamburg'un İspanyol devinden gelecek yüklü bir teklifi de geri çevirmesi zor olacaktır.
futbolarenasi.com
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Umarım gider Madrid'e..
HSV'de kalmasından iyidir..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Artık HSV'den daha iyi kulüplere gitmesi gerekli.Umarım gider...
Real Madrid'de oynayacak kapasitesi var.Ben de almıştım zaten FMde Madrid'e![]()
Kevin Keagen gibi Hsv de Efsane olsun önce.![]()
Real Madrid ne kadar futbolcu varsa hepsini istiyor.
atletico madrid bugün amsterdam turnuvasında ilk maçında ev sahibi ajax'la karşılaşacak.kadroda önemli eksikler var.dünya gençler şampiyonasında oynayan agüero,copa america da oynayan forlan ve perea bu turnuva boyunca oynamayacak.dinlenecekler.hazırlık maçı olduğu ve kadroda eksikler olduğu için ilginç bir skor ortaya çıkabilir.![]()
atletico ajax'a 2-0 yenildi.açıkçası beklediğim bir sonuçtu.sahaya çıkabilecek en zayıf kadro çıktı sanırım.kalede abbiati,defansta seitaridis pablo eller antonıo lopez,orta saha maxı jurado raul garcıa costinha,forvet mista bralio.sadece 4 ilk 11 oyuncumuz oynadı.orta saha bıraz hareketlıydı ancak forvetler ıyı iş çıkaramdı.eller çok panikledi.benim görmek istediğim 11 şöyle
kalede -leo franco
defans -seitaridis() - pablo - perea(
) -antonio lopez
orta saha - maxi -raul garcia- maniche -reyes
forvet agüero-forlan
işareti koyduğum isimlerin yerine başka isimlerin gelmesi muhtemel gözüküyor.
Pablo ile olmaz bu iş iyi bir savunmacı lazım...
leo franco kötü bir kaleci, abbiati ondanda kötü kaleye daha iyi bir transfer yapilmaliydi.
geçen yıl kalede leo franco defansta bu isimlerle oynadık.barça maçında leo franco oynamadı.ellerli barça maçına rağmen.en az gol yiyen 3.takımdık.attığımız gol sayısında da en çok gol atan 9.cu takımdık..yani sorunumuz hücumdaydı.
Sneijder ve v.d.V.'yi alırlarsa kimse tutamaz. Tabii Baptista'yı satarlarsa...
Bence real'e gideceğine takımında kalsın şimdilik.. ben onu lyon, atletico gibi takımlarda görmek istiyorum..
hamburgta kalmasını isterim sevdiğim bir futbolcu ve sevdiğim bir takımda
atleticolular dua edin de eller ilk 11 de oynamasın ibanez ve parea iyi bir ikili bence
inter taraftarı olarak çok sewdiim simao nun atletico ya transfer olmasından dolayı cok üzgünümama kabul etmek lazım gercekten çok kaliteli transferler yaptılar
atletico uefa kupası 2.ön eleme turunda sırbistanın vojvodina takımıyla eşleşti.
16/8/2007 atletico-vojvodina
30/8/2007 vojvodina atletico
Kolay rakip rahatca tur atlar Atletico Madrid...
vojvodina deyince aklıma bizim stepanov geliyorahat eler atletico...
2.turda Galatasaray ile eşleşir..![]()
Ovv süper bir transfer olur.Zidane'dan sonra o mevkide bir eksiklik vardı.Kaka'yı alamayacaklarına göre Vaart süper olur.
So what?
Saike
Los Galecticos un ihitiyacı var... V.D.Vaart gibi bir oyuncuya... Alırsa harika transfer olur...
O bölgede eksikleri var ama o bölgeyi kapatamaz bence daha iyi biri lazım amcye
Fernando Gago,
Kimden bahsediyoruz farkına mısın?
Rafael van der Vaart bence Hollanda'nın şu an en iyi oyuncusu.Teknik ve hızı birleştirince ortaya inanılmaz şeyler çıkıyor.
Hollandanın en iyi olması (ki sana göre) onun real madridin beyni olabileceği anlamına gelmiyorreal madrid gibi takımın daha büyük bir ismi alması lazım veya daha tecrübeli takımın beyi olabilecek bir isimden bahsediyorum ayrıca her takım AMCli oynayacak diye bir şeyde yok