Sadece 115 puancık kaldı.
Sadece 115 puancık kaldı.
En iyi tahminler ben de mi ya![]()
Bir tek Fener ve Trabzon maçlarını bildim1 haftalığına liderliği başkasına verelim
![]()
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 22. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
Bu haftada iyi seçimler yapmışım 17.ci sıradayım![]()
Bu hafta lider olmuşum, sevindim2 maç sektirmişim sadece.
38. yiz yavaş yavaş geliyoruz![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bir kere bile haftanın en yüksek puanını alamamamıza,bir hafta tahmin yapmayı unutmamıza rağmen zirve yarışımız devam ediyor.Bu dezavantajlara karşın son haftalardaki düşük performansımızla devam edemeyiz ama.Performansı yükseltmek lazım.
So what?
Saike
Haftaya yine en tepedeyiz sevinmesin kimse![]()
Yeni Haftanın Puan Durumu Nerde Yahu![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Açık ara lider olduğum için Şemsi abi kendine yedirememiş bu durumu
Onun netinde sorun var.Biraz gecikecektir sonuçlar.
2 hafta tercih yapamamış olsamda zirveyle aramdaki puan şuanlık 15. Demek o 2 haftayıda boş geçmemiş olsam varın gerisini siz düşünün (:
Su siralar bilgisayarimda problem var. Bir de vizelrim basladi. Milli takim arasi olmasi sebebiyle de sonuclari gec yayinlamami anlayisla karsilayacaginizi umuyorum.
So what?
Saike
ne demeksen rahatına bak
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 26. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
Sessiz ama derinden ilerleyişimiz sürüyor![]()
puanımı beğenmedim bence hata var
yeniden yükselişe geçtik, iyi oldu iyi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Zirveyle aradaki puan farkını kapattık der gibi olmuştum bi an ama vaz geçtim (:
Ohannes6.lığa nasıl düştüm ya şike şaibe bravo Şemsi Şek.
21 puan ile verimli bir hafta bitirmişim.
SÜPER GİDİYORUM,ALLAH BOZMASIN!
Maç sonuçları:
karabük- g.antep:3-2 (benim tahminim antep kazanır)
sivas-bjk:1-0 (benim tahminim bjk kazanır)
agücü-esk:2-2 (benim tahminim esk. kazanır)
yöneticiyi bulamayan bana gelsin.
nickimi değiştircem yeni nickim "bay tahmin"
ek:fb-bursa maçı (fb yener)
ant-gs maçı (ant yener)
demiştim![]()
Last edited by DisCo : 03.Nisan.2011 at 18:44
trabzon 1-0 kazandı,seri bozuldu.1 puan cepte.
bu arada 1.lig için tahmin var da 2.lig için neden yok?
bu arada maçlar bitti güncelleme bekliyordum gelmeyince ben yapıyorum:
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 3 - 2 GAZİANTEPSPOR
Bilenler: King35,last breath,revolution,baga tarkan
Bilen sayısı: 4
Bilenler: tr.captain,chaos,last breath,since-1907,di canio,
Bilen sayısı:5
Bilenler: kewellozan58,fearless coward,gene last breath,eminoski,ı3esiktas,lexoqe,
tenacious midfielder,benbenim,spy.94,e.conquer,di canio,homer,recep,g.kartal,izmer96,
komedyen,eng1n,
Bilen sayısı: 17
Bilenler:kozan58,endop,rasengan,f.coward,king 35,chaos,a.faruk,nerazzuri,börk,eminoski,
ı3esiktas,lexoqe,ten.mid,vego,spy.94,revolution,ME HMETD,rasant,e.conquer,zerdüst,
homer,recep,cenker,g.kartal,disco,izmer,komedyen,b ağa
Bilen sayısı:28
çok uzun sürüyor böyle,başka bi taktik denicem.
MANİSASPOR 0 - 3 GENÇLERBİRLİĞİ
KAYSERİSPOR 1 - 3 KASIMPAŞA
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 2 - 1 BUCASPOR
FENERBAHÇE 0 - 0 BURSASPOR
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 3 - 0 GALATASARAY A.Ş.
Last edited by mehmetd : 05.Nisan.2011 at 02:22
Abicim sağol ama uğraşma sen.Görevli arkadaşımızın internetinde sorun var.Hallettiği zaman hesaplayacak puan durumlarını.