Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Karpaty kazanır

8 21.05%
  • Galatasaray kazanır

22 57.89%
  • Berabere biter

8 21.05%
Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 360 sonuç

Konu: Karpaty - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Rezalet,büsbütün rezalet.
    Maçı izlemedim ama GS'nin ilk şutunun 60.dakikada gelmesi galiba her şeyi özetliyor.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu taraftar Tromso faciasını da içine attı bunuda atarız nolcak

Vay be nerden nereye artık son dakikada gol yediğimiz için tartışır duruma geldik, halbuki avrupa devlerini perişan eden takım artık sıradan takımlara gol atamıyor.

Adnan Polat; ''4 Kupaya'da talibiz''. UEFA kupasını almadan Süper Kupayı bile hesaba katan bir başkandan söz ediyoruz.

Rijkard suç ondada var, kimse Rijkard'a suçsuz diyemez geçen sene o kadroyla şampiyonlar ligine rahat bir şekilde gitmeliydi.

Bu seneki revisyon nedir öyle kaleci yok, franco'yu gönderdin de niye yerine kaleci almazsın, orta saha geçen seneden beri eleştiriliyor hala nasıl alamazsın yazıklar olsun.Konuşcak çok şey var ama bugün değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Takım ölmüş, 30 milyon ağlayanı var...

Yönetim suçludur.

-Arda gibi şımarık bir gence kaptanlık gibi büyük bir sorumluluğun verilmesi yanlışlıklar zincirininin ilk halkasıdır. Gelişime konsantre olması gereken bir gencini kaptan yaparak bu sorumlulukların altında ezersen bugünkü gibi yanındaki arkadaşına top atamayan bir futbol fukarasına çevirirsin.

-Sezon başında en yetenekli, maharetli yöneticini kişisel çıkarlar uğruna harcarsan şekilde görüldüğü gibi takımı kuramazsın.

-Takımın ruhu diyebileceğimiz oyuncuları 3 kuruşa gönderip yerlerini daha iyileriyle dolduramazsan takımın sürünmeye mahkum olur

Rijkaard suçludur.

-İskeleti oluşturan oyuncuların sakat ya da cezalıyken sistem sistem diye diretip, kazanman gereken maçlarda bile takımı bu çarka kurban edersen bütün gözleri üzerine çevirirsin.

-Bu sakatlıklar takımın iyi antrene edilmemesinden kaynaklanıyor. Bunun sorumlusu da teknik ekiptir.

-Takımda müthiş derecede bir motivasyon eksikliği var. Bunu gidermek bir menajerin başlıca görevidir. Ancak Rijkaard takımı mental olarak hazırlamakta büyük sıkıntı çekiyor.

-Transfer yönetimin tekelinde olan bir mevzu değildir. Rijkaard yumuşak başlı olmayıp, yönetimin her dediğine "evet" demeyip transfer diye diretseydi, gerekirse ültimatom verebilecek kadar takımı için çırpınan bir menajer olabilseydi şu an bunları yazmıyor da olabilirdik.

Oyuncular suçludur.

-Kendine dikkat eden, çalışmayı ilke edinen bir futbolcu bu kadar düşüşte olamaz. Galatasaray takım olarak muazzam bir düşüş içerisinde.

-Teknik direktör'ün seni mental olarak hazırlayamıyorsa sen kendini hazırlayacaksın. Sen ki Galatasaray gibi bir kulübün oyuncusu olmuşsun bir müsabakada gerekli sonucu almak için ne yapman gerektiğini bilmeyecek kadar acz-i vahim misin?

-Yanındaki adama dahi pas veremeyecek kadar futbol fakiri olmuş tüm oyuncular. Bunun sebebi de hem fizik, hem teknik, hem de kafa olarak kendini maça hazırlayamamaktır.

Bugün görünen tablo ne yazık ki öyle 3-5 transfer değişebilecek bir tablo değil. Galatasaray köklü değişiklikler yaparak önce ruhunu sonra fizik ve teknik gücünü kazanmalıdır. Çözümlerin bir kısmı belli:

- Kaptanlık kesinlikle ve kesinlikle Neill yahut Kewell'a verilmeli. Kaptan dediğin 90. dakikada bile kanını terine karıştıracak, takımı ayağa kaldıracak adamdır.
    - Orta sahaya acilen marke yeteneği yüksek ve pas yüzdesi üst düzeyde bir oyuncu gerekli. Savunmada elle tutlabilecek tek isim Lucas Neill. Diğerleri sapır sapır dökülüyor. Buraya gereken takviye yapılmalı.
    -Rijkaard Galatasaray'ın doğasına aykırı bu sistemden derhal vazgeçmeli.

Daha birçok çözüm üretilebilir. Ancak bir gerçek var ki gerekli önlemler alınmadığı taktirde bu takımda çok kelle gidecek. Padişahın bile...

Dipnot: O yerden yere vurulan, dalga mezelerine malzeme olan Mustafa Sarp'ı kalkın ayakta alkışlayın. Evet belki yetenekleri sınırlı, evet belki her maç çıkıp gol atmıyor, ama bu adam bütün takım arkadaşlarına inat terinin son damlasına kadar koşuyor. Bütün iyi niyetiyle takımı için varını yoğunu ortaya koymaktan, taşın altına elini sokmaktan hiç sakınmıyor. Bugün Neill'la birlikte alkışlanacak tek isimdir Mustafa...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yazık günah ya

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Selman abinin tüm dediklerine katılıyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Benim anlamadığım bu takımda Barış sağ açık nasıl oynar. aldığı her topu yana ve geriye oynamaktan başka birşey yapmayan adamın dribbling yapıp orta yapmasını bekledik aydın girene kadar.

orta sahanın ortasına ileri top yapacak bir adamla oynamadık. maçın son 10 dakikasında falan arda'yı orta sahadan ileri top taşımaya çalışırken gördüm. barış(cana)-ayhan-sarp gibi 3 lü orta sahaya ile maçı bitiriyorduk neredeyse. gol dışında şut attığımızı hatırlamıyorum bile. atak geliştiremedik doğru düzgün.

ali turan'a fazla yüklenmek istemiyorum ama sabri'yi aratan her oyuncudan şüphe ederim ben. ali turan da sağolsun kendisinden yeterince şüphe ettirdi.

serdar özkan konusuna sadece gülüyorum. sözde beşiktaş'tan gökhan zan ve serdar özkan'ı bedavaya kaptık. takımı çökertmişiz haberimiz yok.

neyse bu takım yalan olur bu sene. geçen sene gelene geçene 3-5 atan bir takımdan bu hale geldik. tamam mali durumlar el vermiyor. adnan polat harika işler yapıyor mali durum konusunda belimizi düzeltiyor biraz ama yani bu kadar da olmaz.

ömer üründül gibi "yani" diyorum şu takımı izledikçe. geçen sene vöheey diyorduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

samiyendeki ilk maçta çok sağlam bir protesto bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    samiyendeki ilk maçta çok sağlam bir protesto bekliyorum

Taraftar giderse yapar protestoyu.En büyük protesto hiçkimsenin maça gitmemesidir ve umarım gerçekleşir.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bencede...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Taraftar giderse yapar protestoyu.En büyük protesto hiçkimsenin maça gitmemesidir ve umarım gerçekleşir.
    Bir başka konuda da söylemiştim.Taraftarın en iyi tepkisi o olur.Gitmiyeceksin maça anlıyacaklar anyayı konyayı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hafta sonu da Eskişehire yenildik mi tamamdır ilk 10 a girmeyi garantileriz bu sene hadi bakalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok yazık ya çok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rijkaard "Kalite yok sakat çok" demiş iyi de demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yönetime göndermede bulunmuş defans alın bana diye.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Hafta sonu da Eskişehire yenildik mi tamamdır ilk 10 a girmeyi garantileriz bu sene hadi bakalım..
    İnşallah yenerler! Böyle bir aptallık olamaz ya!

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Rijkaard'i cok severim bu isde en az sucu olan adam odur , ama artik onu dahi kimse tutamaz bu takimda bu geceki rezillikden sonra , bu isin icine Adnan Polat ve muritleride dahil onlarinda sonu yakindir

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Kendisi çok kaliteli ya

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hayır Rijkaard gitsin diyorsunuzda bende bunu anlamıyorum. Adam vermiştir transfer listesini. Yönetim adam alamayıp gidip 2. sınıf topçu alıp getirirse ki onu bile göremedik ondan sonra teknik direktöre keserler faturayı. Birazda hocanın arkasında NE OLURSA OLSUN durmak gerek bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Söylenecek herşeyi söylemişsiniz, bana da katılmak düşer.

Ben de Mustafa Sarp'ı eleştirirdim ama bugün gördüm ki takımdaki "Galatasaray'lılık ruhu"na en uygun 3. futbolcudur. Bu ruh ne kaptan bozuntusu, medya şımarığı Arda'da vardır, ne de Fenerbahçe'ye gol atıp el kol hareketi yaparak güya Galatasaray'lılık ruhunu gösterdiğini sanan Hakan Balta'da.

Selman abinin dediği gibi, kaptanlık Neill veya Kewell'a kesin ve kesin bir şekilde verilmelidir. Ama görünüyor ki emsiz yönetimin birşeyler yapmaya niyeti yok.

Rijkaard basın toplantısında, sakatlıklar yüzünden bu haldeyiz demiş. Bir teknik direktör bunu söyleyemez. Hakan Balta'nın bir pozisyonda toptan ve rakipten bu kadar çekinerek kendini mücadeleden çektiğini görünce takımın fizik yönünden 0 olduğunu iyice anladım. Bu sakatlıklar ve Hakan'ın bu durumunun tek sebebi, Rijkaard ve teknik ekiptir.

Rijkaard da görevimin başındayım, mücadele edeceğim, istediklerim yapılmadı demiş. Deja vu mu oluyor ne ?

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Kendisi çok kaliteli ya
    Del bosqueye mi laf edilmedi Joachim Löw'e mi sallamadik bi de Rijkaard'a sallayalim nolcak ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkard'a geçen sene tarihin en kaliteli kadrolarından birini verdiler ancak sakatlıklar yakamızı bırakmadı.İlk 7 haftaydı sanırım gelene 3 gidene 4 atıyorduk.Sonra sakatlıklar bi gelince takım bozuldu.Son dakika golleriyle geçen sene çok yıkılmıştık.Bu senede adamın istediği transferi yapmıyor yönetim ve adamda mecburen bu kadroyla çıkmak zorunda kalıyor.Ben %100 yönetim suçludur diyorum.Ancak şöyle bir durumda var.Başarısızlıklardan sonra hep teknik direktörler kovulur.Bakın görün büyük ihtimal yine öyle olucak.Köklü değişim şart oldu artık.Taraftarın sabrı kalmadı !

Peki şu an başta Rijkard yerine Bülent Korkmaz olsa aynı şeyleri söyler miydin?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tabi ki yönetim suçludur fakat,Rijkaard'ın istediği adamları almıyorsan,Rijkaard'la yolları ayırmaya mecbursun.Şu anki takımı oynatabilecek bir hoca getirirsin takımın başına.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Üzülmüyorum. Çünkü Mustafa Sarp, Ayhan , Barış gibi adamların avrupada oynamaya hakkı yoktu. Hak yerini buldu. Tebrikler. Şimdi defolun gidin şu takımdan. Bu arma altında böyle oynayamazsınız. Defolun gidin !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Rijkaard-Galatasaray uymadı. Daha fazla zorlamanın alemıi yok aslında ama nasıl olsa artık avrupa liginden de elendi takım. Devam edebilir Rijkaard. Ama artık birşeyler yapması lazım. Şikayet edip durmakla olmuyor işte, aynı sistem üzerinde ısrar ediyor sürekli ama yok işte ona uygun kadro elinde. Birşeyler yapsana, 90 dakika kenarda oturup sessz sakin maçı izlemekle olmuyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Bülent Korkmaz ayrı bi vaka zaten.Resmen harcandı.Skibbe'nin kurduğu takımın başına geldi.Mevcut kadroyla birşeyler yaptı.Daha 1 Transfer bile yaptırılmadan takımdan gönderildi.

Rijkaard'a ise geçen sezon Galatasaray'ın en iyi kadrolarından biri verildi sonucu Ligde averajla alınan 3.'lük oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

yılmaz vural gelsin ondan başka bu takıma kim gelir Tugay zeki adamdır aklı varsa ki var kabul etmez.Onuda bülent korkmaz gibi yapar koyarlar kapıya

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Hayata küstüm artık illallah dedirtiniz adama yeter sizden çektiğimiz 2 aydır tarnsfer yapacaksınız onu da elinize yüzünüze bulaştırdınız .Derhal yönetim istifa etsin .Ali Turan ve Hakan Balta'ya gelince...Siz ne kadar aciz adamsınız 2 metre ötedeki adama pas atamıyorsunuz .Son dakikada adam orda ölür yine o topu vermez bu kadar pasif bir insansın sen Balta !

Rijkaard'a istifa vb. diyenler önce bir takıma baksın .Bırakın takım kötü yedeklere bakın .Aykut Musa Aydın Emre Cana .Bravo size çok iyi tespit .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Peki şu an başta Rijkard yerine Bülent Korkmaz olsa aynı şeyleri söyler miydin?
    Emin ol derdim.Hatta kaptanın dahada arkasında dururdum.Her zaman ne olursa olsun yerli teknik direktörden yanayım.

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri